SonyWF-SP800N -Bluetooth-kuulokkeetWFSP800NB.CE7

 • Aidosti langattomat urheilukuulokkeet pitkällä akunkestolla
 • Veden- ja hienkestävä rakenne ja napakka istuvuus takaavat, että kuulokkeet ovat mainio valinta treeniin kuin treeniin
 • Jykevä EXTRA BASS -äänenlaatu, hälynpoisto ja viiveetön bluetooth-yhteys

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 9 h

  Toistoaika kerralla

 • 10 min

  Pikalataus

 • 6 mm

  Elementin koko

 • IP55

  Luokitus

Sony WF-SP800N -bluetooth-kuulokkeet

Aidosti langattomissa WF-SP800N-urheilukuulokkeissa yhdistyvät pitkä akunkesto, veden- ja hienkestävyys sekä syvä bassoääni ja digitaalinen taustahälyn poisto. Ne eivät jätä sinua pulaan kovassakaan menossa. IP55-luokitus takaa, etteivät roiskeet, hiki ja pöly pysäytä kuulokkeita – tai treeniäsi. Vedenpitävät kuulokkeet voi myös pestä kovien treenien jälkeen. Yhdellä täydellä latauksella kuulokkeiden virta riittää 9 tunniksi, ja kätevän latauskotelon avulla saat toiset 9 tuntia käyttöaikaa. Saat siis jopa 18 tuntia hälytöntä kuuntelua. Kun hälynpoisto ei ole käytössä, toistoaika on tätäkin pidempi: 13 tuntia täydellä latauksella ja toiset 13 tuntia latauskotelon ansiosta eli yhteensä huikeat 26 tuntia. 3 Jos sinulla on kiire, 10 minuutin pikalatauksella saat jopa 60 minuuttia musiikin toistoaikaa.

Pehmustetun tukikaaren ja kolmiulotteisen kaarevan muotoilun ansiosta kuulokkeissa on miellyttävä istuvuus. Tukikaaria on kahta kokoa, mikä takaa napakan istuvuuden kovankin treenin aikana. Mukana on neljät pitkät silikonikumiset korvatyynyt, jotta ne istuvat täydellisesti korviin, optimoivat äänenlaadun ja vähentävät taustahälyä. Kun sinä liikut, kuulokkeet pysyvät paikallaan. Bluetooth-siru välittää ääntä vasempaan ja oikeaan korvaan samanaikaisesti, ja optimoitu antennin muotoilu varmistaa vakaan yhteyden ja erinomaisen kuuntelukokemuksen. Pienen latenssin ansiosta myös katselu on miellyttävää.

EXTRA BASS -äänentoistoteknologia tuottaa tehokkaan, jykevän bassoäänen ja antaa voimaa. Kun haluat lisää tehoa treeniisi erityisen soittolistan avulla, hälynpoisto jättää häiriöt ulkopuolelle. Olit sitten salilla tai kadulla, saat keskittyä musiikkiin täysillä. Ympäristön äänitila pitää sinut valppaana liikkeellä ollessasi: kuulet musiikin lisäksi myös ympäristön äänet. Nauti lempikappaleistasi ja kuuntele samalla, mitä treenikaverillasi on sanottavaa tai mitä ympärilläsi tapahtuu.

Adaptive Sound Control on älykäs toiminto, joka tunnistaa automaattisesti kuuntelutilanteen, olipa kyseessä sitten juoksu- tai kävelylenkki, odottaminen tai matkustus, ja säätää ääniasetukset sen mukaan. Voit myös muokata asetukset mieleisiksi Sony | Headphones Connect -sovelluksella – se oppii jopa tunnistamaan suosikkipaikkasi, kuten kuntosalin tai puiston.

Kun asetat sormen nappikuulokkeen päälle, äänenvoimakkuus pienenee heti ja ympäristön äänet kuuluvat. Voit heti keskustella jonkun kanssa ottamatta kuulokkeita pois korvista. Kosketustoimintojen avulla voit toistaa ja keskeyttää kappaleita, siirtyä kappaleiden välillä ja säätää äänenvoimakkuutta. Kosketustoimintojen muokkaus on myös mahdollista. Sony | Headphones Connect -sovelluksessa voit määrittää eri vaihtoehtoja. Lisäksi voit hallinnoida aikataulujasi kysymällä Google Assistantilta: nauti viihteestä, pidä yhteyttä kavereihin, hanki tietoja, kuuntele musiikkia ja ilmoituksia sekä aseta muistutuksia.

WF-SP800N-kuulokkeet takaavat erinomaisen äänenlaadun handsfree-puheluita varten, ja voit vastata puheluihin käyttämällä yhtä nappikuuloketta tai molempia. Näin voit ladata niitä vuorotellen tai kuulla puhelut selkeästi meluisissa ympäristöissä. WF-SP800N tukee myös Googlen Fast Pair -ominaisuutta, jolla voit paikantaa, minne jätit WF-SP800N-kuulokkeesi, joko soittoäänen perusteella tai tarkistamalla niiden viimeisen sijaintipaikan Googlen Find My Device -sovelluksen avulla.

Näillä kuulokkeilla voit nauttia 360 Reality Audio -äänestä. Se tuntuu yhtä todelliselta kuin konsertissa tai äänitysstudiossa. Uppoudu ympäröivään ääneen: 360 Reality Audio tekee musiikista mukaansatempaavampaa ja aidompaa kuin koskaan aiemmin.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Täysin langattomat kuulokkeet - Bluetooth - langaton

Tyyli

Urheilu

Väri

Musta

Suosituskäyttö

Kannettava elektroniikka

Suojaus

Roiskeenkestävä, dust-resistant, sweat-resistant, vedenkestävä, IP55

Äänilähtö

Kuulokkeiden muoto

Korvansisäiset

Liitettävyystekniikka

Langaton

Langaton tekniikka

Bluetooth

Äänentoistotila

Stereo

Ääniefektit

Lisäbasso, Ambient Sound Mode, Adaptive Sound Control, 360 Reality Audio

Aktiivinen melunpoisto

Kyllä

Mikrofoni

Koko tai muoto

Kiinteä

Kaukosäädin

Säädöt

Volyymi, toisto/tauko, skip track

Yhteydet

Liitintyyppi

Bluetooth

Internet of Things (IoT)

Älykäs avustaja

Siri, Google Assistant, Alexa

Muuta

Sisältyvät lisävarusteet

Latauskotelo

Virransyöttö

Akku / paristo

Kuulokkeen akku uudelleenvarattava

Akun kesto (jopa)

9 tunti(a)

Akunkesto

Jatkuva toisto (aktiivinen äänenvaimennus päällä): jopa 9 h

Jatkuva toisto (aktiivinen äänenvaimennus päällä) (sisältää latauskotelon): jopa 18 h

Jatkuva toisto (aktiivinen äänenvaimennus pois): jopa 13 h

Jatkuva toisto (aktiivinen äänenvaimennus pois) (sisältää latauskotelon): jopa 26 h

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

p. +358 (0) 969379450 ma-pe klo 09:00 - 17:00 | https://www.sony.fi/electronics/support