Tulossa

Sony75" Bravia 7 4K MiniLED Google TV (2024)K75XR70PAEP

 • 4K Mini LED -paneelin neo-tekniikka takaa henkeäsalpaavan kirkkauden ja kontrastin katselukokemuksellesi
 • 3D Surround Upscaling luo virtuaalisen äänen ylhäältä ja sivuilta käyttämällä vain television kaiuttimia
 • Täydellinen kumppani PlayStation 5:lle – 120 fps kuvataajuus ja HDMI 2.1 Variable Refresh Rate tuovat etua pelaamiseen

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

 • 65"

  Näytön koko

 • 4K

  Resoluutio

 • MiniLED

  Paneeli

 • D

  Energialuokitus

Sony 75" Bravia 7 4K MiniLED Google TV (2024) – K75XR70PAEP

Ajattoman tyylikäs

Sony 75" Bravia 7 4K MiniLED Google TV:n One Slate, Seamless Edge -televisiomuotoilu on suunniteltu harmonisesti ja nykyaikaisesti jotta se sulautuu ajattoman tyylikkäästi sekä luontevasti sisustukseen, seiniin ja lisävarusteisiin, kuten Sony-soundbariin.

Vaikuttavaa syvyyttä

Sony 75" Bravia 7 4K MiniLED Google TV -paneelin neo-tekniikka, luo henkeäsalpaavan kirkkauden ja kontrastin ja paljastaa syvyyden ja yksityiskohdat, jotka muuten jäisivät huomaamatta. XR Backlight Master Drive käyttää samaa tekniikkaa kuin master-monitoreissamme, joilla ammattimaiset elokuvien tekijät työskentelevät, ja käyttää ainutlaatuista paikallista himmennysalgoritmia, joka ohjaa tuhansia LED-valoja absoluuttisella tarkkuudella, joten näet vaikuttavan syviä mustia ja upeita korostuksia, jotka tuntuvat aidoilta.

Ääni joka tulee suoraan valkokankaalta - aivan kuin elokuvateatterissa!

Acoustic Multi-Audio -teknologia käyttää kahta tehokasta kaiutinta alareunassa ja kahta äänen paikannusta varten kehitettyä diskanttikaiutinta sivuilla, joten se, mitä näet ja mitä kuulet, on täydellisessä linjassa keskenään. Se tuntuu uskomattoman elokuvamaiselta ja mukaansatempaavalta, sillä ääni tuntuu tulevan suoraan sieltä, missä se tapahtuu.

3D Surround Upscaling ja Dolby Atmos

Sony 75" Bravia 7 4K MiniLED Google TV:ssä kaikki saa surround -äänen - jopa 2-kanavainen ääni skaalataan 5.1.2-kanavaiseen laatuun! 3D Surround Upscaling luo virtuaalisen äänen ylhäältä ja sivuilta käyttämällä vain television kaiuttimia. Dolby Atmos- ja DTS:X -tuen ansiosta voit kokea myös 360 Spatial Sound -laitteiston jännityksen

XR Triluminos Pro

Näe yli miljardi elävää, todellista väriä tällä Sony TV:llä! Katsoitpa sitten synkkää dokumenttia tai fantasiaeeposta, laaja XR Triluminos Pro -värivalikoima toistaa sävyjen, värikylläisyyden ja värisävyjen hienovaraiset erot, jotka näkisit tosielämässä.

XR Clear Image

Löydä yksityiskohdat uudelleen! Jopa vanhemmat elokuvat on tuotu lähemmäksi 4K-laatua 4K-upscaling-teknologian avulla. XR Clear Image käyttää vyöhykejakoa ja dynaamista kehysanalyysia minimoidakseen kuvassa olevan kohinan, joten voit nauttia kaikista suosikkielokuvistasi ilman häiriöitä.

Kohtauksen tunnistusjärjestelmä

XR Motion Clarity pitää urheilu- ja toimintakohtaukset sulavina ja selkeinä. Analysoimalla liikettä useiden ruutujen ajan ja synkronoimalla taustavalon täydellisesti näytön liikkeen kanssa BRAVIA 7 takaa kirkkaan, sumeilemattoman kuvan, olipa toiminta kuinka nopeaa tahansa. Kaiken tämän mahdollistaa XR-prosessori. Siinä on kohtaustunnistusjärjestelmä, joka ymmärtää, miten ihmiset näkevät ja kuulevat tosielämässä, ja jokainen elementti havaitaan ja analysoidaan mestarillisen tarkasti, minkä jälkeen kuva optimoidaan äärimmäisen realistiseksi.

Voice Zoom 3

Voice Zoom 3 käyttää viimeisintä tekoälyn (AI) koneoppimista, jotta dialogi ja kommentit olisivat helpommin ymmärrettävissä, joten kaukana olevat tai vaimeat äänetkin ovat kristallinkirkkaita. Tämä ominaisuus toimii jopa silloin, kun kytket jonkin uusimmista Sony soundbareista kotiteatteriasetukseesi.

Samanaikainen äänilähtö

Samanaikainen äänilähtö on ominaisuus, jonka avulla voit kuulla äänen televisiosta ja liitetystä Bluetooth-laitteesta samanaikaisesti. Esimerkiksi sinä ja kumppanisi saatatte tarvita eri äänenvoimakkuutta, kun katsotte elokuvaa yhdessä, tai voitte vaikka kuunnella keittiöstä kuulokkeilla.

Säästä energiaa

Ympäristöä (ja energialaskujasi) ajatellen tehty uusi Eco Dashboard 2 -ohjaustaulu tuo kaikki energia-asetukset yhteen paikkaan, ja XR Backlight Master Drive -ohjaus auttaa luonnollisesti alentamaan virrankulutusta lähettämällä valoa vain sitä tarvitseviin näytön osiin, silloin kun sitä tarvitaan.

Nelisuuntainen jalusta

Nelisuuntainen jalusta antaa sinulle mahdollisuuden valita joustavasti ulkoasennon suurille pinnoille, sisäasennon pienemmille hyllyille ja kaksi eri soundbar-asentoa. Se on valmistettu ohuesta, litteästä teräksestä, jossa on metallinen hiusviivapinta, ja se näyttää upealta missä tahansa ympäristössä (ja mistä tahansa kulmasta), mutta sen voi myös piilottaa taitavasti - aseta Sonyn soundbar sen päälle, niin se käytännössä katoaa! Kaapelipidikkeet ja takakuoret pitävät johdot siististi piilossa joka kulmasta.

Ekologinen kaukosäädin

Ensiluokkainen Eco Remote -kaukosäädin on valmistettu 80 % kierrätysmuovista, se on ladattava, helppo puhdistaa ja taustavalaistu, joten näet painikkeet pimeinä elokuvailtoina!

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

LED-taustavalaistu LCD-televisio - Smart TV

Energialuokitus

D

Näytön kokoluokka

75"

Sarja

BRAVIA 7 XR70P

Mallin vuosi

2024

Alusta

Google TV

HDR-yhteensopiva

Kyllä

HDR-tekniikka

HDR10, Dolby Vision, HLG

Videoprosessori

XR -prosessori

Digitaalinen TV:n kanavanvalitsin

Digitaalinen TV-viritin

DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2

CI-korttipaikka

Common Interface Plus (CI+) -paikka

HDTV -viritin

Kyllä

HDMI-porttien määrä

4 porttia

Tilat

Vivid, Standard, Cinema, Professional, Calm, Photo, IMAX Enhanced, Dolby Vision (Vivid/Bright/Dark/Game), FPS game, RTS game

Kuvanparannustekniikat

XR Contrast Booster 20, XR Motion Clarity, XR Backlight Master Drive, XR Clear Image, XR Triluminos Pro

Muotoilu

One Slate Seamless Edge

Kotelon väri

Musta

Näyttö

Resoluutio

3840 x 2160

Näytön formaatti

4K UHD

Virkistystaajuus

120 Hz

Kuvaruutuvalikon kieli

Multilingual

VESA-yhteensopivuus

300 x 300 mm

Näyttöominaisuudet

Sähköinen ohjelmaopas

Digitaalinen EPG

Tekstitystoiminto

Kyllä

Muisti

32 Gt

Käyttöjärjestelmä

Android TV

Kaukosäädin

Tyyppi

Eco Remote -kaukosäädin

Äänijärjestelmä

Digitaalinen audiomuoto

Dolby Atmos, Dolby Audio

Surround-tekniikka

Kyllä

Äänitehosteet

S-Force Front Surround, Vertical Surround Engine, Voice Zoom 3

Kaiutinjärjestelmä

Sound Positioning Tweeter

Verkko & internet multimedia

Päätoiminnot

WWW-selailu, Internet-videotoisto

Liitettävyys

4 x HDMI

2 x USB

Wi-Fi

LAN

Bluetooth 5.3

Sovelluskauppa

Google Play

Internet ominaisuudet

Apple AirPlay, Apple HomeKit

Mitat ja paino

Mitat ilman jalustaa

166,8 x 96,0 x 5,7 cm

Paino ilman jalustaa

38,3 kg

Mitat jalustan kanssa

166,8 x 98,4 x 40,5 cm

Paino jalustan kanssa

40,1 kg

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

p. +358 (0) 969379450 ma-pe klo 09:00 - 17:00 | https://www.sony.fi/electronics/support

Tuotekoodit

EAN-koodi

4548736159815

Telian tuotekoodi

9121364