Sony75" 4K Google TV (2023)XR75X90LAEP

 • Full Array LED -televisio toistaa tapahtumat kuten kokisit ne tosielämässä
 • Täynnä ominaisuuksia erityisesti urheilun ja elokuvien katseluun sekä pelaamiseen
 • Täydellinen kumppani PlayStation 5:lle – 120 fps kuvataajuus ja HDMI 2.1 Variable Refresh Rate tuovat etua pelaamiseen

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 75"

  Näytön koko

 • 4K

  Resoluutio

 • Full Array LED

  Paneeli

 • E

  Energialuokitus

Sony 75" 4K Google TV (2023) - XR75X90LAEP

Urheilufanit, nauttikaa – Sony BRAVIA X90L Full Array LED -televisio soveltuu erinomaisesti urheiluun, kirkkaisiin ja eloisiin kohtauksiin. Television Cognitive XR -prosessori ymmärtää, miten ihmiset näkevät ja kuulevat tosielämässä. Se esimerkiksi tunnistaa, että keskityt palloa vievään pelaajaan ja yleisön äänen pitäisi kuulua kaikista suunnista. Olohuoneeseesi luodaan niin realistisia kohtauksia, että näet niiden kehittyvän silmiesi edessä ja kuulet toiminnan aidosti ympärilläsi.

Full Array LED

Full Array LED henkii kirkkautta ja kontrastia jokaiseen kilpailuun. Yksityiskohdat eivät enää huku varjoihin tai häviä räikeisiin kohokohtiin, vaan näet henkeäsalpaavan kontrastin, värit ja syvyyden – jopa päivänvalolla.

XR Motion Clarity

XR Motion Clarityn -tekniikan ansiosta jopa huippunopeat urheilulajit ovat X90L-televisiossa sujuvia, selkeitä ja tarkkoja.

Acoustic Multi Audio

Acoustic Multi Audio -teknologia luo immersiivisen äänen, joka vaikuttaa tulevan suoraan alkuperäisestä äänilähteestään – kuulet siis auton hurjastelevan horisontissa tai hurraavan yleisön äänen ympärilläsi, ja tunnet olevasi lähempänä stadionin sisäistä tunnelmaa.

Yhdistä Sony-soundbariin

Voit jopa viedä kotiviihteesi seuraavalle tasolle yhdistämällä televisiosi siihen sopivaan Sony-soundbariin. Acoustic Center Sync -ominaisuunden soundbar tekee suurimman osan työstä, mutta television sisäänrakennettujen kaiuttimien avulla saat entistä selkeämmän ja luonnollisemman äänentoiston.

Loistava vaihtoehto pelaajalle

X90L-televisio on loistava pelaajille – ja täydellinen PlayStation 5:lle. X90L tunnistaa, kun konsoli on kytketty ja päällä, ja siirtyy automaattisesti HDMI 2.1:n automaattiseen matalan viiveen tilaan, jotta voit nauttia sujuvammasta ja nopeammin reagoivasta pelaamisesta. Automaattisen HDR Tone Mapping -tekniikan ansiosta näet tärkeät yksityiskohdat myös kontrastikkaissa kohtauksissa sekä näytön tummimmissa että kirkkaimmissa kohdissa. Auto Genre Picture Mode -tilan ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia asetusten säätämisestä, kun vaihdat eri viihdetyyppien välillä.

Uusi pelivalikko

Uuden erityisen pelivalikon avulla voit optimoida pelisuorituskykysi nopeasti. Se sisältää esimerkiksi Motion Blur Reduction-, Black Equaliser-, ja Crosshair-toiminnot (saatavana kuudella eri tyylillä). Mukautettu näyttö (Custom Screen) antaa sinun maksimoida näkymän nähdäksesi enemmän yksityiskohtia pelin jokaisessa kulmassa, ja minimoida sen, kun silmiesi on keskityttävä viholliseen.

Google TV -käyttöjärjestelmä

X90L 4K Google TV:llä voit katsoa yli 700 000 elokuvaa ja tv-jaksoa suoratoistopalveluista, ja kaikki on järjestetty aihepiireihin ja genreihin omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan. BRAVIA CORE on BRAVIA XR:n yksinomainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa pääsyn satoihin elokuviin. BRAVIA CORE tarjoaa korkeimman suoratoistolaadun: Pure Stream-tekniikka pystyy suoratoistamaan HDR -elokuvia jopa 80 Mbps:n nopeudella – mikä vastaa 4K UHD Blu-ray -laatua. BRAVIA CORE tarjoaa pääsyn suureen kokoelmaan IMAX Enhanced -elokuvia, sekä ainutlaatuista Studio Access -materiaalia kulissien takaa. Yhdessä BRAVIA XR:n edistyneimpien kuva- ja äänitekniikoiden kanssa tämä on suoratoistopalvelu, joka sopii kaikille elokuvien ystäville. 24 kuukauden rajoittamattoman suoratoiston lisäksi sinulla on mahdollisuus lunastaa kymmenen valinnaista elokuvaa.

Ääniohjaus

Laita kaukosäädin syrjään ja ohjaa X90L-televisiota äänesi avulla. Äänihaku tekee elämästä paljon helpompaa – voit pyytää televisiota etsimään tiettyä nimikettä, tehdä haun genren mukaan ja saada henkilökohtaisia suosituksia ja niin edelleen. Voit jopa käyttää äänihakua myös muiden kodin älylaitteiden ohjaamiseen ja paljon muuta.

Ei enää energiasyöppöjä

Säästä jopa 32 % enemmän energiaa X90L-television avulla. Uudessa Eko Dashboardissa kaikki ympäristöasetuksesi ovat yhdessä intuitiivisessa ja käyttäjäystävällisessä paikassa, joten voit säästää energiaa ilman vaivannäköä ja ammattisanastoa.

Crunchyroll

Crunchyroll – maailman suurin anime-suoratoistopalvelu – on mukana X90L-mallissa. Voit katsoa Sony TV:lläsi valtavasta anime-, manga- ja muun alkuperäisen sisällön kirjastosta nimikkeitä kuten "Lupin the Third", "Attack on Titan" ja "The God of High School". Elokuvat ja sarjat on käännetty ja tekstitetty tai dubattu, joten voit nauttia niistä useilla eri kielillä.

Sony-X90L-Highlight-Picture

Kuva

Kirkas ja terävä, tehostettu Full Array LED

Uppoudu kuviin, jotka ovat täynnä upeaa kontrastia ja todenmukaista syvyyttä. X90L:n uusi Cognitive Processor XR -pohjainen rakenne tukee paikallista himmennystä ja herättää kohtaukset eloon.

Sony-X90L-Highlight-Sound

Ääni

Näyttö toimii kaiuttimena ja ääni seuraa tarkasti kuvaa

Ääni kuuluu suoraan kuvasta, jolloin se vastaa täydellisesti toimintaa. Cognitive Processor XR -prosessorin tarkempi äänisijoittelu tekee kaikista äänistä mukaansatempaavampia.

Sony-A80L-Highlight-PS5

Pelaaminen

Täydellinen PlayStation 5:lle

BRAVIA XR vie sinut keskelle toimintaa. HDMI 2.1:n ominaispiirteet 4K / 120 fps, vaihtuva virkistystaajuus ja automaattinen pienen latenssin tila takaavat sulavan liikkeen ja responsiivisen pelikokemuksen.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

LED-taustavalaistu LCD-televisio - Smart TV

Energiankulutus vuosittain

105 kWh

Näytön kokoluokka

75"

Näkyvän näytön koko

74.5"

Sarja

BRAVIA XR X90L Series

Mallin vuosi

2023

Alusta

Google TV

HDR-yhteensopiva

Kyllä

HDR-muoto

HDR10, Dolby Vision, HLG

HDR-tekniikka

Dolby Vision, HDR 10, Hybrid Log-Gamma (HLG), XR HDR Remaster

Videoprosessori

Cognitive XR

TV-viritin

1x analoginen, 2x digitaalinen

TV-viritin

Kyllä

Anturit

Valoanturi

Videoliitännät

Yhdistelmä, HDMI

HDMI-porttien määrä

4 porttia

Tilat

Pelitila, Cinema mode, valokuvatila, Standard mode, Eloisa-tila, Grafiikkatila, Mukautettu tila, Automaattinen matala viive -tila (ALLM), Dolby Vision kirkas tila, Dolby Vision tumma tila, Auto Genre Picture Mode

Kuvanparannustekniikat

IMAX Enhanced, Netflix-kalibroitu tila, XR 4K-skaalaus, XR Super Resolution, XR Smoothing, XR Contrast Booster 10, XR HDR Remaster

Muotoilu

Slim Frame Design

Mitat

Ilman jalustaa

Leveys

166.8 cm

Syvyys

5.9 cm

Korkeus

95.9 cm

Paino

35.4 kg

Kotelon väri

Musta

Näyttö

Resoluutio

3840 x 2160

Näytön formaatti

4K UHD (2160p)

Kuvasuhde

16:9

Kuvan päivitys- ja parannusteknologia

100 Hz Refresh Rate, Variable Refresh Rate (VRR), XR OLED Motion

Kuvaruutuvalikon kieli

Multilingual

Lisäominaisuudet

Audio Description (AD), sleep timer, Dual Database Processing, CalMAN automaattisen kalibroinnnin tuki, Apple AirPlay -tuki, näytönlukija, tekstin suurennus, helppokäyttötoiminto, ympäristön kompensointi, XR Triluminos Pro Display

Jalustat & Kiinnikkeet

Jalustan muotoilu

Pöytämalli

Jalustan väri

Musta

Jalustan ominaisuudet

3-suuntainen asento, Aluminum Slim Wedged Stand

Litteän paneelin asennusliitäntä

300 x 300 mm

VESA-yhteensopivuus

Kyllä

TV-viritin

Ehdollinen pääsy

Common Interface Plus (CI+) -paikka

Digitaalinen TV:n kanavanvalitsin

Digitaalinen TV-viritin

DVB-T/T2/C/S/S2

HDTV -viritin

Kyllä

Näyttöominaisuudet

Sisäänmenevät videoformaatit

480p, 576p, 1080/24p, 1080/60i, 720/60p, 1080/50i, 720/50p, 1080/50p, 1080/60p, 1080/30p, 720/24p, 720/30p, 3840/25p, 3840/50p, 3840/24p, 3840/30p, 3840/60p, 4096/24p, 4096/50p, 4096/60p, 1080/120p, 1080/100p, 3840/100p, 3840/120p

Tekstitelevisio

Kyllä

Sähköinen ohjelmaopas

Digitaalinen EPG

Tekstitystoiminto

Kyllä

Mediasoitin

Tuetut videoformaatit

MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, Motion-JPEG, Xvid, WMV, ASF, AVI, MKV, MOV, AVCHD, TS, AVC, 3GPP, PS, VC-1, WebM, HEVC, VP9, VP8, XAVCS, HDV

Tuetut audioformaatit

MP3, WMA, WAV, AAC, FLAC (Free Lossless Audio Codec), LPCM, ASF, MP4, OGG, AC4

Tuetut kuvaformaatit

JPEG

USB-portti

Kyllä

USB-porttien määrä

2

Kokoonpano

32 Gt

Käyttöjärjestelmä

Android TV

Kaukosäädin

Tyyppi

Kaukosäädin

Ominaisuudet

Sisäänrakennettu mikrofoni, äänen säätö, Laadukas taustavalaistu kauko-ohjain

Äänijärjestelmä

Digitaalinen audiomuoto

Dolby Atmos, Dolby Audio

Surround-tekniikka

Kyllä

Äänitehosteet

DTS Digital Surround, 3D Surround Upscaling, XR Surround, Headphone 3D surround ready

Kaiutinjärjestelmä

2 kaiutinta, 2 bassokaiutinta

Lähtöteho / kokonaisteho

30 watt

Lisäominaisuudet

Audio Return Channel (ARC), BRAVIA Sync, Acoustic Surface Audio+ -teknologia, Parannettu äänen paluukanava (eARC), äänen automaattinen kalibrointi, Voice Zoom 2, Acoustic Center Sync

Kaiuttimet

2 x kaiutin - 10 watt

2 x subwoofer - 5 watt

Verkko & internet multimedia

Päätoiminnot

WWW-selailu, Internet-videotoisto

Liitettävyys

Wi-Fi, LAN, Bluetooth

LAN-liitäntä

Ethernet

Wi-Fi-liitäntä

802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11a, 802.11ac

Bluetooth-versio

Bluetooth 4.2

Connect & Share

Wi-Fi Direct, Bluetooth Human Interface Device (HID)

Internet Streaming -palvelut

Netflix, Voice Search, Chromecast, Bravia Core

Supported Consumer Electronics Control (CEC)

BRAVIA-synkronointitoiminto

Sovelluskauppa

Google Play

Yhteydet

Liitintyyppi

4 x HDMI-tulo - sivu

Verkko - sivu

Digitaalinen audiolähtö - sivu

Komposiittivideotulo - sivu

2 x USB - sivu

Internet of Things (IoT)

Internet of Things (IoT) -yhteensopiva

Kyllä

Alusta

Apple HomeKit

Älykäs avustaja

Google Assistant (ei saatavissa joillakin kielillä ja joissakin maissa)

Muuta

Yhteensopivuusstandardit

HDCP 2.3

Virransyöttö

Virtalähde

Virtalähde

Tulojännite

Vaihtovirta 110-240 V (50/60 Hz)

Virrankulutuksen valmiustila

0.5 watt

Auto On/Off

Kyllä

Ominaisuudet

Virrankatkaisinajastin

Mittojen & painon yksityiskohdat

Mittojen & painon yksityiskohdat

Paneeli ilman jalustaa – 166.8 cm x 5.9 cm x 95.9 cm / 35.4 kg

Paneeli jalustalla – 166.8 cm x 39.5 cm x 99.2 cm / 36.6 kg

Paneeli jalustalla soundbar-asennossa – 166.8 cm x 39.5 cm x 103.2 cm / 36.6 kg

Jalustan leveys (vakioasento) – 142.6 cm

Jalustan leveys (kapea asento) – 50.2 cm

Jalustan leveys (soundbar-asento) – 142.6 cm

Mitat ja paino pakkauksen kanssa

Leveys pakkauksen kanssa

181 cm

Syvyys pakkauksen kanssa

18 cm

Korkeus pakkauksen kanssa

110.7 cm

Paino pakkauksen kanssa

47 kg

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

p. +358 (0) 969379450 ma-pe klo 09:00 - 17:00 | https://www.sony.fi/electronics/support

Tuotekoodit

EAN-koodi

4548736150805

Telian tuotekoodi

9114389