Uutuus

Sony75" 4K Google TV (2022)XR75X94KAEP

 • Full Array LED -televisio toistaa tapahtumat kuten kokisit ne tosielämässä
 • Täynnä ominaisuuksia erityisesti elokuvien katseluun ja pelaamiseen
 • Moniasentoinen jalusta ja Living Decor -toiminnallisuus tekee TV:stä täydellisen huoneeseen kuin huoneeseen

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 75"

   Näytön koko

  • 4K

   Tarkkuus

  • Full Array LED

   Paneeli

  • E

   Energialuokitus

  Sony 75" 4K Google TV (2022)

  Koe seuraavan sukupolven kuva ja ääni BRAVIA XR Full Array LED -televisiolla. Näe tapahtumat televisiossa, kuten kokisit ne tosielämässä. Tämä Full Array LED -televisio tarjoaa selkeämpiä ja realistisempia kuvia kuin perinteiset reunavalaistut televisiot koko näytön taakse sijoitetun LED -taustavaloelementin ansiosta. Sen avulla valaistusta voidaan himmentää varjokohdissa, ja kirkastaa kirkkaissa kohdissa samanaikaisesti. Tämä paikallinen säätömahdollisuus tuottaa uskomattoman elävän kontrastin ja värit jokaisessa kohtauksessa, paljastaen entistä enemmän yksityiskohtia suosikkielokuvissasi, TV-ohjelmissa ja peleissä. Saatat jopa löytää kohtauksista elementtejä, jotka ovat aiemmin jääneet huomaamatta!

  XR Contrast Booster säätää valaistusta lisäämällä kirkkautta ja syvempiä mustan sävyjä. Kaikki katsomasi näyttää aidolta.

  X94K -televisiossa on yli miljardi väriä, ja jotkut näistä väreistä ovat saatavilla vain Sony -televisioissa. XR Triluminos Pro -algoritmi havaitsee värit kylläisyyden, sävyn ja kirkkauden perusteella, ja toistaa jokaisen sävyn luonnollisesti - aivan kuin tosielämässä!

  Tämä on 4K -televisio, mikä tarkoittaa, että resoluutio on neljä kertaa terävämpi kuin tavallinen Full HD -televisio. Jotta voit nauttia tästä uskomattomasta kuvanlaadusta riippumatta siitä, mitä katsot, XR 4K Upscaling -tekniikka skaalaa 2K- ja HD -sisällön lähemmäs 4K -laatua. Ominaisuus luo älykkäästi uudelleen tekstuurin ja yksityiskohdat, jotka muuten jäisivät huomaamatta.

  Tämä televisio voi havaita jokaisen ruudulla olevan kohteen, analysoida sen värejä ja säätää kontrastia reaaliajassa entistä realistisempien kuvien aikaansaamiseksi. Kohdepohjainen käsittely vie tarkkuuden aivan uudelle tasolle maisemista ihmisiin säätämällä sävyä, kylläisyyttä, kirkkautta, liikettä, kaistanleveyttä ja paljon muuta. Se voi auttaa sinua ymmärtämään katsomasi sisällön ohjaajan näkemyksen mukaan.

  Voimakas ääni sopii tarkasti yhteen näytöllä näkyvän toiminnon kanssa. Tämä mukaansatempaava kokemus saavutetaan Acoustic Multi Audio -teknologialla, joka käyttää diskanttikaiuttimia äänen paikantamiseen korkeataajuisen äänen takaamiseksi - jotta ääni tulee täsmälleen oikeasta kohdasta kuvaruutua. Kuulet esimerkiksi auton liikkeen, kun se katoaa horisonttiin.

  Ääni muunnetaan automaattisesti 3D -tilaääneksi - ilman ylimääräisiä kaiuttimia olohuoneessasi! XR Surround -tekniikka yhdessä sisäänrakennettujen kaiuttimien kanssa luo illuusion, jossa kaiuttimet ovat ympärilläsi ja yläpuolellasi. Sisäänrakennettu Dolby Atmos tarjoaa täysimittaisen elokuvakokemuksen omassa olohuoneessasi.

  Vielä paremman äänikokemuksen saavuttamiseksi voit yhdistää televisiosi siihen sopivaan Sony-soundbariin. Acoustic Center Sync -toiminnon avulla soundbar tekee suurimman osan työstä, mutta television sisäänrakennettujen kaiuttimien avulla saat entistä selkeämmän ja luonnollisemman äänentoiston. Ääni mukautuu automaattisesti olohuoneeseesi. Voit kokea 360 tilaäänen, kun yhdistät television yhteensopivien kuulokkeiden ja langattoman lähettimen kanssa. Tämän ainutlaatuisen tekniikan ansiosta voit tuntea olevasi äänitysstudiossa.

  Voice Zoom 2 pitää huolen siitä, että et jää paitsi tärkeistä juonenkäänteistä. Tämä ominaisuus havaitsee puheen, vaikka se olisi vaikea kuulla, analysoi sen ja parantaa puheen selkeyttä reaaliajassa. Loppujen lopuksi voit kuulla dialogin selkeästi ilman äänenvoimakkuuden lisäämistä - erityisen hyödyllistä, kun katsot sisältöä perheen tai ystäviesi kanssa!

  Acoustic Auto Calibration tunnistaa sijaintisi ja optimoi äänen sinulle sopivaksi. Tämän avulla voit nauttia samasta äänenlaadusta riippumatta siitä, missä kohtaa istut televisioon nähden. Ambient Optimization -tekniikkamme mittaa automaattisesti huoneen akustiikkaa ja säätää kaiuttimet optimaalista äänikokemusta varten.

  X-Balanced Speaker -kaiutinyksiköt tarjoavat kaiken äänen vaikuttavasti, uppoudutpa sitten elokuviin, peleihin tai musiikkiin. Kaiuttimien muoto tekee tämän mahdolliseksi tinkimättä television minimalistisesta suunnittelusta.

  Minimalistinen muotoilu maksimoi viihteen! One Slate -suunnittelussa luotu näyttö on maksimoitu samalla, kun kehys on minimoitu, jotta voit keskittyä olennaiseen - eli kuvaan. Näin voit nauttia viihteestä suurelta näytöltä ilman häiriötekijöitä.

  Ensiluokkaisen moniasentoisen jalustan ansiosta voit valita vakio-, soundbar- tai kapean tilan väliltä, jotta voit sijoittaa television joustavasti mihin tahansa. Itse jalusta koostuu ohuesta metallista, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti ruutuun, tilaan ja sisustukseen.

  Living Decor tekee televisiosta olennaisen osan sisustusta taiteen, omien valokuvien, näytönsäästäjän teemojen ja kellotoimintojen avulla.

  Uudella kaukosäätimellä voit ohjata televisiotasi helposti ja yksinkertaisesti jopa pimeässä taustavalaistujen painikkeiden avulla. Sinulla on jopa suora pääsy suosituimpiin suoratoistopalveluihin, jolla pääset sarjoihin ja elokuviin sekunneissa.

  X94K-sarja on täynnä ominaisuuksia, jotka on räätälöity erityisesti pelaamista varten. BRAVIA XR -televisiossa saatavilla olevat ainutlaatuiset kuva- ja ääniominaisuudet tekevät siitä täydellisen PlayStation 5 -konsoleille!

  TV tunnistaa automaattisesti, kun liität siihen pelikonsolin, ja siirtyy suoraan pelitilaan. Tämä optimoi kaikki peliasetukset ja antaa sinulle automaattisesti parhaan ja reagoivimman pelikokemuksen.

  Auto HDR Tone Mapping -tekniikan ansiosta voit nähdä tärkeät yksityiskohdat myös suurikontrastisissa kohtauksissa näytön pimeimmissä ja kirkkaimmissa osissa. Suuren dynaamisen alueen (HDR) asetukset määritetään automaattisesti PS5:lle ja juuri sinun BRAVIA TV -mallillesi sopivaksi.

  Useammat eri asetukset tekevät tästä televisiosta yhden parhaista pelaamiseen. Tämä televisio sopii täydellisesti toiminnantäyteisimpiinkin hetkiin jopa 120 kuvaa sekunnissa (4K/120) -ominaisuudella, joten olet valmis kaikkiin haasteisiin! Täydellisen pelikokemuksen takaamiseksi tämä televisio on varustettu muuttuvalla virkistystaajuudella (VRR). Tämä tarkoittaa, että televisio säätää automaattisesti näytön virkistystaajuuden konsolillesi sopivaksi ja varmistaa entistä luonnollisemman liikkeen peleissä.

  Sinun ei myöskään tarvitse koskaan huolehtia asetusten muuttamisesta vaihdettaessa eri viihdetyyppien välillä. Auto Genre Picture Mode -ominaisuuden avulla Sony BRAVIA TV siirtyy automaattisesti pelitilaan. Kun katsot elokuvia PlayStation®5 -konsolilla, TV siirtyy automaattisesti takaisin normaalitilaan keskittyäkseen parhaan elokuvalaadun tuottamiseen.

  Löydä helposti uusia suosikkeja ja ohjaa televisiotasi pelkällä äänelläsi! Halutun sisällön löytäminen on nyt nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan integroidun puheavustajan ansiosta. Google Assistantin avulla voit pyytää tiettyä hakusanaa tai haluamaasi genreä. Voit jopa pyytää henkilökohtaisia suosituksia, seurata jalkapallo-ottelun viimeisimpiä tuloksia, hallita muita kodin älylaitteita ja paljon muuta.

  Valitse sadoista tuhansista elokuvista ja TV -ohjelmista kaikissa suoratoistopalveluissasi - tämän Google TV:n avulla kaikki on koottu yhteen paikkaan. Kaikki on järjestetty kiinnostuksenkohteidesi mukaisesti aiheisiin ja genreihin helpomman hallittavuuden takaamiseksi.

  Sisällön suoratoisto älypuhelimesta, tabletista tai kannettavasta tietokoneesta sujuu helposti ja langattomasti Apple AirPlayn tai sisäänrakennetun Chromecastin kautta. Älykkään kaukosäätimen avulla voit ohjata useita laitteita yhdellä kaukosäätimellä. Voit käynnistää suosikkielokuvasi ja TV-ohjelmasi olohuoneessasi vain muutamassa sekunnissa useiden suoratoistopalveluiden ansiosta!

  Jos pidät Netflixin ja BRAVIA COREn katsomisesta, Creator Calibrated Mode on loistava ominaisuus, joka tarjoaa sinulle entistä paremman kuvanlaadun elokuvissasi. Netflix Adaptive Calibrated Mode optimoi televisiosi automaattisesti olohuoneen valaistusolosuhteiden mukaan, joten voit nauttia sarjoista ja elokuvista ohjaajan näkemyksen mukaan.

  BRAVIA CORE on BRAVIA XR:n yksinomainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa pääsyn satoihin elokuviin.

  BRAVIA CORE tarjoaa korkeimman suoratoistolaadun: Pure Stream-tekniikka pystyy suoratoistamaan HDR -elokuvia jopa 80Mbps:n nopeudella - mikä vastaa 4K UHD Blu-ray -laatua*! BRAVIA CORE tarjoaa pääsyn suureen kokoelmaan IMAX Enhanced® -elokuvia, sekä ainutlaatuista Studio Access -materiaalia kulissien takaa. Yhdessä BRAVIA XR:n edistyneimpien kuva- ja äänitekniikoiden kanssa tämä on suoratoistopalvelu, joka sopii kaikille elokuvien ystäville! 24 kuukauden rajoittamattoman suoratoiston lisäksi sinulla on mahdollisuus lunastaa kymmenen valinnaista menestyselokuvaa.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Yleistä

  Tuotteen tyyppi

  LED-taustavalaistu LCD-televisio - Smart TV

  Energialuokka

  Luokka E

  Energialuokka (HDR)

  Luokka G

  Virrankulutus SDR (päällä-tila)

  118 kWh/1000 h

  Virrankulutus HDR (virta päällä -tila)

  164 kWh/1000 h

  Näytön kokoluokka

  75"

  Näkyvän näytön koko

  74.5"

  Sarja

  BRAVIA XR X94K series

  Mallin vuosi

  2022

  Alusta

  Google TV

  HDR-yhteensopiva

  Kyllä

  HDR-muoto

  HDR10, Dolby Vision, HLG10

  HDR-tekniikka

  Dolby Vision, HDR 10, Hybrid Log-Gamma (HLG), XR HDR Remaster

  Videoprosessori

  Cognitive XR

  TV-viritin

  1x analoginen, 2x digitaalinen

  TV-viritin

  Kyllä

  Anturit

  Valoanturi

  Videoliitännät

  Yhdistelmä, HDMI

  HDMI-porttien määrä

  4 porttia

  Tilat

  Pelitila, Cinema mode, valokuvatila, Standard mode, Eloisa-tila, Grafiikkatila, Mukautettu tila, Automaattinen matala viive -tila (ALLM), Dolby Vision kirkas tila, Dolby Vision tumma tila, Auto Genre Picture Mode, luojan kalibroitu tila

  Kuvanparannustekniikat

  Live Color, Dynamic Contrast Enhancer, IMAX Enhanced, Netflix-kalibroitu tila, Rich Color Technology, XR 4K-skaalaus, XR Motion Clarity, XR Super Resolution, XR Smoothing, XR Contrast Booster, automaattinen HDR-sävykartoitus

  Mitat

  Ilman jalustaa

  Leveys

  167.5 cm

  Syvyys

  7.3 cm

  Korkeus

  96.2 cm

  Paino

  34.4 kg

  Kotelon väri

  Musta

  Näyttö

  Resoluutio

  3840 x 2160

  Näytön formaatti

  4K UHD (2160p)

  Kuvasuhde

  16:9

  Kuvan päivitys- ja parannusteknologia

  100 Hz Refresh Rate, Variable Refresh Rate (VRR)

  LCD-taustavaloteknologia

  Direct LED - paikallinen himmennys

  Kuvaruutuvalikon kieli

  Multilingual

  Lisäominaisuudet

  Audio Description (AD), Dynaaminen taustavalon hallinta, sleep timer, Dual Database Processing, CalMAN automaattisen kalibroinnnin tuki, Apple AirPlay -tuki, tekstin suurennus, ympäristön kompensointi, USB-kovalevytallennus, XR Triluminos Pro Display

  Jalustat & Kiinnikkeet

  Teline

  Sisältyy

  Jalustan muotoilu

  Pöytämalli

  Jalustan väri

  Tumma hopea

  Jalustan ominaisuudet

  Kapea jalusta, 3-suuntainen asento

  Litteän paneelin asennusliitäntä

  300 x 300 mm

  VESA-yhteensopivuus

  Kyllä

  TV-viritin

  Ehdollinen pääsy

  Common Interface Plus (CI+) -paikka

  Digitaalinen TV:n kanavanvalitsin

  Digitaalinen TV-viritin

  DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

  HDTV -viritin

  Kyllä

  Näyttöominaisuudet

  Sisäänmenevät videoformaatit

  480p, 576p, 1080/24p, 1080/60i, 720/60p, 1080/50i, 720/50p, 1080/50p, 1080/60p, 1080/30p, 720/24p, 720/30p, 3840/25p, 3840/50p, 3840/24p, 3840/30p, 3840/60p, 4096/24p, 4096/50p, 4096/60p, 1080/120p, 1080/100p, 3840/100p, 3840/120p

  Tekstitelevisio

  Kyllä

  Sähköinen ohjelmaopas

  Digitaalinen EPG

  Mediasoitin

  Tuetut videoformaatit

  MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, Motion-JPEG, Xvid, WMV, ASF, AVI, MKV, MOV, AVCHD, TS, AVC, 3GPP, PS, VC-1, WebM, HEVC, VP9, VP8, XAVCS, HDV

  Tuetut audioformaatit

  MP3, WMA, WAV, AAC, FLAC (Free Lossless Audio Codec), LPCM, ASF, MP4, OGG, AC4

  Tuetut kuvaformaatit

  JPEG

  USB-portti

  Kyllä

  USB-porttien määrä

  2

  Kokoonpano

  16 Gt

  Käyttöjärjestelmä

  Android TV

  Kaukosäädin

  Tyyppi

  Kaukosäädin

  Sisältää paristot

  Kyllä

  Ominaisuudet

  Sisäänrakennettu mikrofoni, äänen säätö, Premium-kaukosäätö

  Äänijärjestelmä

  Digitaalinen audiomuoto

  Dolby Atmos, Dolby Audio

  Surround-tekniikka

  Kyllä

  Äänitehosteet

  DTS Digital Surround, 3D Surround Upscaling, XR Surround, Kuulokkeiden 3D surround -valmius

  Kaiutinjärjestelmä

  2 kaiutinta, 2 diskanttikaiutinelementtiä

  Lähtöteho / kokonaisteho

  30 watti(a)

  Lisäominaisuudet

  Audio Return Channel (ARC), Acoustic Multi-Audio, Parannettu äänen paluukanava (eARC), X-Balanced Speaker -kaiutinyksikkö, äänen automaattinen kalibrointi, Ääntä suuntaava diskanttikaiutin, Voice Zoom 2, Acoustic Center Sync

  Kaiuttimet

  2 x kaiutin

  2 x pinsetit

  Ajurin tiedot

  Kaiutin: 2 x koko äänialueen kattava ohjain

  Pinsetit: 2 x diskanttikaiuttimen ajuri

  Verkko & internet multimedia

  Päätoiminnot

  WWW-selailu, Internet-videotoisto

  Liitettävyys

  Wi-Fi, LAN, Bluetooth

  LAN-liitäntä

  Ethernet

  Wi-Fi-liitäntä

  802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11a, 802.11ac

  Bluetooth-versio

  Bluetooth 4.2

  Connect & Share

  Wi-Fi Direct, Bluetooth Human Interface Device (HID)

  Internet Streaming -palvelut

  Voice Search, Chromecast, Bravia Core

  Supported Consumer Electronics Control (CEC)

  BRAVIA-synkronointitoiminto

  Sovelluskauppa

  Google Play

  Yhteydet

  Liitintyyppi

  4 x HDMI-tulo - sivu

  Komposiittivideotulo - sivu

  Digitaalinen audiolähtö - sivu

  LAN - sivu

  2 x USB - sivu

  Internet of Things (IoT)

  Internet of Things (IoT) -yhteensopiva

  Kyllä

  Alusta

  Apple HomeKit

  Älykäs avustaja

  Google Assistant, Alexa (ei saatavissa joillakin kielillä ja joissakin maissa)

  Muuta

  Yhteensopivuusstandardit

  HDCP 2.3

  Virransyöttö

  Virtalähde

  Virtalähde

  Tulojännite

  Vaihtovirta 220-240 V (50 Hz)

  Virrankulutuksen valmiustila

  0.5 watti(a)

  Auto On/Off

  Kyllä

  Mittojen & painon yksityiskohdat

  Mittojen & painon yksityiskohdat

  Paneeli ilman jalustaa - 167.5 cm x 7.3 cm x 96.2 cm x 34.4 kg

  Paneeli jalustalla - 167.5 cm x 39.8 cm x 99.2 cm x 35.8 kg

  Paneeli jalustalla (kapea asento) - 167.5 cm x 39.8 cm x 99.2 cm x 35.8 kg

  Paneeli jalustalla ja äänipalkilla - 167.5 cm x 39.8 cm x 103.2 cm x 35.8 kg

  Mitat ja paino pakkauksen kanssa

  Leveys pakkauksen kanssa

  181 cm

  Syvyys pakkauksen kanssa

  18.7 cm

  Korkeus pakkauksen kanssa

  110.7 cm

  Paino pakkauksen kanssa

  46 kg

  Valmistajan takuu

  Takuu

  24 kk

  Asiakastuki

  p. +358 (0) 969379450 ma-pe klo 09:00 - 17:00 | https://www.sony.fi/electronics/support