Tulossa

Sony65" Bravia 8 4K OLED Google TV (2024)K65XR80PAEP

 • Täydellinen OLED-kokemus – mustan puhtaat sävyt ja tarkat kirkkaat kohtaukset
 • Acoustic Surface Audio+ muuttaa näytön monikanavaiseksi kaiuttimeksi – kuulemasi ääni myötäilee täysin ruudun tapahtumia
 • Täydellinen kumppani PlayStation 5:lle – 120 fps kuvataajuus ja HDMI 2.1 Variable Refresh Rate tuovat etua pelaamiseen

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

 • 65"

  Näytön koko

 • 4K

  Resoluutio

 • OLED

  Paneeli

 • E

  Energialuokitus

Sony 65" Bravia 8 4K OLED Google TV (2024) K65XR80PAEP

Keskipisteeksi suunniteltu

Sony 65" Bravia 8 4K OLED Google TV on enemmän kuin pelkkä ohut televisio, sillä se on suunniteltu olohuoneen keskipisteeksi. Televisio on huolella suunniteltu statement-tuote, joka sulautuu harmonisesti kotisi sisustukseen ja yhteensopiviin lisävarusteisiin, kuten Sony-soundbariin.

Kuin olisit elokuvateatterissa!

OLED -paneelissa on yli 8 miljoonaa itsevalaisevaa pikseliä, ja se on nyt kauniimpi kuin koskaan! Ajattele galaksienvälistä taivasta eeppisessä avaruuselokuvassa - jokainen pikseli on itsenäisesti ja asiantuntevasti ohjattu, joten Sony 65" Bravia 8 4K OLED Google TV:n -näyttö tuo olohuoneeseesi puhtaasti mustan taustan, häikäisevän tähtitaivaan ja laajoja, uskomattomia värejä, jotka ovat täynnä tekstuuria ja realismia elokuvateatterin kaltaisen visuaalisen kuvan aikaansaamiseksi.

XR Contrast Booster

XR Contrast Booster parantaa näitä upeita kohtauksia entisestään. Korkean luminanssipaneelin ja lämpötilakartoituksen avulla tummat alueet ovat tummempia ja kirkkaat alueet kirkkaampia, mikä tuottaa todentuntuisen kontrastin - juuri niin kuin elokuvan tekijät halusivat sinun näkevän.

XR Triluminos Pro

Näe yli miljardi elävää, todellista väriä tällä Sony TV:llä! Katsoitpa sitten synkkää dokumenttia tai fantasiaeeposta, laaja XR Triluminos Pro -värivalikoima toistaa sävyjen, värikylläisyyden ja värisävyjen hienovaraiset erot, jotka näkisit tosielämässä.

XR Clear Image

Löydä yksityiskohdat uudelleen! Jopa vanhemmat elokuvat on tuotu lähemmäksi 4K-laatua 4K-upscaling-teknologian avulla. XR Clear Image käyttää vyöhykejakoa ja dynaamista kehysanalyysia minimoidakseen kuvassa olevan kohinan, joten voit nauttia kaikista suosikkielokuvistasi ilman häiriöitä.

Kohtauksen tunnistusjärjestelmä

XR OLED Motion pitää urheilu- ja toimintakohtaukset sulavina, kirkkaina ja selkeinä. Se toimii havaitsemalla ja analysoimalla liikettä peräkkäisissä kuvissa ja lisäämällä ylimääräisiä kuvia alkuperäisten kuvien väliin, jolloin kohtaukset ovat tasaisempia, tärinättömämpiä ja epätarkempia. Kaiken tämän mahdollistaa XR-prosessori. Siinä on tunnistusjärjestelmä, joka ymmärtää, miten ihmiset näkevät ja kuulevat tosielämässä, ja jokainen elementti havaitaan ja analysoidaan mestarillisen tarkasti, minkä jälkeen kuva optimoidaan äärimmäisen realistiseksi.

Näyttö on kaiutin - aivan kuten elokuvateatterin näytöllä!

Acoustic Surface Audio+ -teknologiassa yhdistyvät näytön takana olevat toimilaitteet, jotka värähtelevät näkymättömästi yhdessä kaiuttimien kanssa, jotta ääni tulee suoraan sieltä, missä se tapahtuu näytöllä. Olipa kyse sitten hahmon suusta tulevasta dialogista tai kaukana kuultavasta räjähdyksestä, kaikki on täydellisesti synkronoitua, mikä takaa täydellisen, elokuvamaisen tunnelman.

3D Surround Upscaling ja Dolby Atmos

Sony 65" Bravia 8 4K OLED Google TV:ssä kaikki saa surround -äänen - jopa 2-kanavainen ääni skaalataan 5.1.2-kanavaiseen laatuun! 3D Surround Upscaling luo virtuaalisen äänen ylhäältä ja sivuilta käyttämällä vain television kaiuttimia. Dolby Atmos- ja DTS:X -tuen ansiosta voit kokea myös 360 Spatial Sound -laitteiston jännityksen

Voice Zoom 3

Voice Zoom 3 käyttää viimeisintä tekoälyn (AI) koneoppimista, jotta dialogi ja kommentit olisivat helpommin ymmärrettävissä, joten kaukana olevat tai vaimeat äänetkin ovat kristallinkirkkaita. Tämä ominaisuus toimii jopa silloin, kun kytket jonkin uusimmista Sony soundbareista kotiteatteriasetukseesi.

Samanaikainen äänilähtö

Samanaikainen äänilähtö on ominaisuus, jonka avulla voit kuulla äänen televisiosta ja liitetystä Bluetooth-laitteesta samanaikaisesti. Esimerkiksi sinä ja kumppanisi saatatte tarvita eri äänenvoimakkuutta, kun katsotte elokuvaa yhdessä, tai voitte vaikka kuunnella keittiöstä kuulokkeilla.

Sulautuvaa muotoilua

One Slate Seamless Edge -televisiomuotoilumme sulauttaa näytön ja kehyksen yhteen häiriötekijöiden minimoimiseksi ja näkymän maksimoimiseksi. Se on ensiluokkainen ja tahraton, ja sen yksiosainen, tasainen takaosa antaa kodillesi ajattoman tyylin. Sony 65" 4K Bravia 8 OLED Google TV näyttää erityisen tyylikkäältä seinäasennettuna, sillä sen erittäin ohut profiili ja käsitellyt reunat sulautuvat seiniin.

Nelisuuntainen jalusta

Nelisuuntainen jalusta antaa sinulle mahdollisuuden valita joustavasti ulkoasennon suurille pinnoille, sisäasennon pienemmille hyllyille ja kaksi eri soundbar-asentoa. Se on valmistettu ohuesta, litteästä teräksestä, jossa on metallinen hiusviivapinta, ja se näyttää upealta missä tahansa ympäristössä (ja mistä tahansa kulmasta), mutta sen voi myös piilottaa taitavasti - aseta Sonyn soundbar sen päälle, niin se käytännössä katoaa! Kaapelipidikkeet ja takakuoret pitävät johdot siististi piilossa joka kulmasta.

Ekologinen kaukosäädin

Ensiluokkainen Eco Remote -kaukosäädin on valmistettu 80 % kierrätysmuovista, ja se on ladattava, helppo puhdistaa ja taustavalaistu, joten näet painikkeet pimeinä elokuvailtoina!

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

LED-taustavalaistu LCD-televisio - Smart TV

Energialuokitus

E

Näytön kokoluokka

65"

Sarja

BRAVIA 8 XR80P

Mallin vuosi

2024

Alusta

Google TV

HDR-yhteensopiva

Kyllä

HDR-tekniikka

HDR10, Dolby Vision, HLG

Videoprosessori

XR -prosessori

Digitaalinen TV:n kanavanvalitsin

Digitaalinen TV-viritin

DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2

CI-korttipaikka

Common Interface Plus (CI+) -paikka

HDTV -viritin

Kyllä

HDMI-porttien määrä

4 porttia

Tilat

Vivid, Standard, Cinema, Professional, Calm, Photo, IMAX Enhanced, Dolby Vision (Vivid/Bright/Dark/Game), FPS game, RTS game

Kuvanparannustekniikat

XR OLED Motion, Auto mode, XR Contrast Booster, XR Clear Image, XR Triluminos Pro

Muotoilu

One Slate Seamless Edge

Kotelon väri

Musta

Näyttö

Resoluutio

3840 x 2160

Näytön formaatti

4K UHD

Virkistystaajuus

120 Hz

Kuvaruutuvalikon kieli

Multilingual

VESA-yhteensopivuus

300 x 300 mm

Näyttöominaisuudet

Sähköinen ohjelmaopas

Digitaalinen EPG

Tekstitystoiminto

Kyllä

Muisti

32 Gt

Käyttöjärjestelmä

Android TV

Kaukosäädin

Tyyppi

Eco Remote -kaukosäädin

Äänijärjestelmä

Digitaalinen audiomuoto

Dolby Atmos, Dolby Audio

Surround-tekniikka

Kyllä

Äänitehosteet

S-Force Front Surround, 3D Surround Upscaling, Voice Zoom 3

Kaiutinjärjestelmä

Sound Positioning Tweeter

Verkko & internet multimedia

Päätoiminnot

WWW-selailu, Internet-videotoisto

Liitettävyys

4 x HDMI

2 x USB

Wi-Fi

LAN

Bluetooth 5.3

Sovelluskauppa

Google Play

Internet ominaisuudet

Apple AirPlay, Apple HomeKit

Muuta

Mitat ja paino

Ilman jalustaa

144,2 x 82,9 x 3,7 cm

22,3 kg

Jalustalla

144,2 x 85,5 x 24,8 cm

23,2 kg

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

p. +358 (0) 969379450 ma-pe klo 09:00 - 17:00 | https://www.sony.fi/electronics/support

Tuotekoodit

EAN-koodi

4548736159754

Telian tuotekoodi

9121363