Uutuus

SamsungOdyssey G8 G80SD 32" -pelinäyttöLS32DG802SUXEN

 • 32" OLED -näyttö näyttää pienimmätkin yksityiskohdat veitsenterävinä
 • 240 Hz:n virkistystaajuus ja 0,03 ms:n vasteaika poistavat viiveet ja haamukuvat
 • Ergonomisen jalustan ansiosta voit säätää näytön asennon itsellesi täydelliseksi

VäriHopea

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 32”

  Näytön koko

 • 4K

  Tarkkuus

 • 240 Hz

  Virkistystaajuus

 • 0,03 ms

  Vasteaika

Samsung Odyssey G8 G80SD 32"

Koe kirkkaampi ja yksityiskohtaisempi maailma

Sisältö herää henkiin 4K OLED -tarkkuudella. Säkenöivät kuvat loistavat 250 nitin kirkkaudella ja laajemmalla valikoimalla värejä, sävyjä ja kontrasteja. NQ8 AI Gen3 -prosessori myös skaalaa pienemmät resoluutiot lähes 4K tarkkuuteen, joten saat korkealaatuisemman kuvan Smart TV -sovellusten kautta.

OLED ilman häikäiseviä heijastuksia

Glare Free -tekniikka vähentää merkittävästi ulkoisten valonlähteiden aiheuttamaa häikäisyä, joten OLED-näytön täydellinen musta- ja värikokemus on nautittavissa ilman häiriöitä. Tavallista heijastuksenestokalvoa 54 % vähemmän kiiltävällä näytöllä näet koko peliympäristön ja saat vihollisista yliotteen.

Dynaaminen jäähdytysjärjestelmä (Dynamic Cooling System)

Ensimmäistä kertaa maailmassa näytössä on käytetty sykkivää Pulsating Heat Pipe -lämpöputkea kuvan kiinnipalamisen estämiseksi. Dynamic Cooling System höyrystää ja kondensoi jäähdytysnesteen hajottaakseen lämmön 5 kertaa paremmin kuin vanha grafiittilevymenetelmä, joka alentaa lämpötilaa sisäisesti.

Näytönsäästäjä

Näyttö himmenee automaattisesti 10 minuutin käyttämättömyyden jälkeen ja palautuu normaaliksi, kun jotain tapahtuu.

Logon ja tehtäväpalkin tunnistus

Staattisten kuvien, kuten logojen ja tehtäväpalkkien kirkkautta vähennetään automaattisesti kuvan kiinnipalamisen estämiseksi.

Päihitä vastustajat

Vältä, torju ja toimi nopeammin kuin kukaan muu OLED-tekniikalla, joka tarjoaa lähes välittömän 0,03 ms:n vasteajan (GtG). Pysy askeleen edellä kilpailijoita HDMI 2.1- ja DisplayPort-liitännöillä, jotka tarjoavat 240 Hz:n virkistystaajuuden UHD-resoluutiolla. Millisekunneillakin on väliä, kun kohtaat kovimmat vastustajasi.

AMD FreeSync

Variable refresh rate (VRR) ja AMD FreeSync Premium Pro pitävät näytönohjaimen ja näytön synkronoituna pätkivien, viivästyneiden ja rikkinäisten kuvien estämiseksi. Näkymät pysyvät nopeatempoisessa toiminnassa ja monimutkaisissa pelikohtauksissa vakaina ilman pätkimistä, mikä antaa sinulle kilpailuetua.

Dynaaminen mustan säätö

Astu varjoihin ilman pelkoa. Dynamic Black Equalizer analysoi pelikohtausten kirkkauden ja säätää terävyyttä, kylläisyyttä ja mustia yksityiskohtia automaattisesti. Parempi näkyvyys, ilman käsisäätöjä.

Pääset suosikkiohjelmiisi hetkessä

Käytä Samsung Odyssey G8 -pelinäyttöä lisätelevisiona, kun on aika pitää tauko pelaamisesta. Seuraa suosittuja suoratoistosarjoja ja ilmaista live-sisältöä Samsung TV:n kautta ilman latausta tai rekisteröitymistä. Työpöytäsi on kokonaisvaltainen viihdekeskuksesi, joka on skaalattu lähes 4K-tarkkuuteen NQ8 AI Gen3 -prosessorin avulla.

Liike erottuu selkeästi tekoälyn parantamana

NQ8 AI Gen3 -prosessori käyttää tekoälyä terävöittämään ja tasoittamaan esineiden ja tekstin liikkeitä. Pysyt nyt helpommin nopeasti liikkuvan suoratoistosisällön tapahtumien keskiössä ja olet ajan tasalla, kun katsot suosikkiurheiluasi.

AI nostaa äänitasoa selkeän vuoropuhelun takaamiseksi

Sisäänrakennetut kaiuttimet vievät pelaamisen uudelle tasolle ilman ylimääräisiä kaapeleita tai ulkoisia laitteita. Active Voice Amplifier Pro käyttää tekoälyä analysoimaan taustamelua ja parantamaan ääniä edistyneellä äänenkäsittelyllä. Nyt kuulet helpommin vuoropuhelun suosikkisisällössäsi, kuten elokuvissa ja live-urheilussa.

Ergonominen jalusta

Nauti voiton makeudesta. Kierrä, kallista ja säädä näyttöä niin, että saat täyden näkyvyyden kaikkiin vihollisiisi. Näyttöäsi voidaan siirtää vapaasti, jotta löydät täydellisen pelimukavuuden.

Tyylikäs metallirakenne

Tyylikäs ja moderni muotoilu muuttaa jokaisen huoneen huipputeknologiseksi paratiisiksi. CoreLighting+ mukauttaa mielialasi ja tunnelmasi ympäröivään valaistukseen. Järjestä tilasi hetkessä Easy Setup -telineellä, joka mahdollistaa näytön asennuksen ilman työkaluja tai ruuveja.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Näytön tyyppi

OLED

Näytön koko

32"

Kaareva näyttö

Ei

Kuvasuhde

16:9

Näytön tarkkuus

4K (3840 x 2160)

Virkistystaajuus

240 Hz

Kirkkaus

250 cd/m²

Kontrastisuhde

1000000:1

Vasteaika

0,03 ms (GTG)

Ominaisuudet

AMD FreeSync Premium Pro, HDR10, Dynamic Black Equalizer

Väri

Hopea

Mitat ja paino

719,7 x 584,6 x 263,5 mm / 8,4 kg

Liitettävyys

Liitännät

1 x DisplayPort (v.1.4)

2 x HDMI (v.2.1)

USB Hub (3.0)

Näytön säädöt

Kallistus

-2.0º(± 2°) ~ 25.0º(± 2°)

Kääntö

-30.0º(± 3°) ~ 30.0º(± 3°)

VESA-standardi

100 x 100 mm

Muuta

Sisältyvät kaapelit

Virtajohto 1,5m, HDMI-kaapeli. DP-kaapeli, USB-A-B kaapeli, kaukosäädin

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

puh: 0306 227 515, http://www.samsung.com/fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

8806095494159

Telian tuotekoodi

9121961