SamsungJet 75E Complete -varsi-imuriVS20B75ACR5/WA

 • Siivoa kotisi tehokkaasti ja nopeasti jopa 200 W:n imuteholla
 • Jopa 60 min toiminta-aika yhdellä latauksella – imuroi kotisi nurkasta nurkkaan ilman keskeytyksiä
 • Täysin pestävä pölysäiliö, kevyt rakenne ja irrotettava akku

VäriHopea

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 200 W

  Imuteho

 • 60 min

  Toiminta-aika

 • 0,8 l

  Pölysäiliö

 • 2,6 kg

  Paino

 • HEPA

  Suodatus

Samsung Jet 75E Complete -varsi-imuri

Samsung Jet 75E Complete -varsi-imuri puhdistaa eri lattiatyypit tehokkaasti parhaalla mahdollisella imuteholla. Digitaalinen invertterimoottori tuottaa jopa 200 W:n imutehon. Ilmajärjestelmän aerodynaaminen muotoilu harjaksista suodattimeen optimoi ilmavirran. Samalla monisykloninen ilmansuodatus kerää hienojakoisen pölyn tehokkaasti. Pitkäkestoisen ja irrotettavan akun ansiosta imurin käyttöaika on jopa 60 min.

Digitaalinen invertterimoottori

Siivoa tehokkaasti jopa 200 W:n* imuteholla. Digitaalisen invertterimoottorin ultraäänihitsatut siivekkeet optimoivat ilmavirran. Siten se tarjoaa jopa 550 W:n* tulovirtaa, suurta energiatehokkuutta ja jopa 200 W:n* imutehoa. Lisäksi moottorille annetaan 10 vuoden takuu.

Äärimmäistä imutehoa

Nauti puhtaasta ilmasta ja äärimmäisestä imutehosta Jet Cyclone -tekniikan huipputehokkaan monisyklonisen rakenteen ansiosta. Optimaalinen ilmareitti vähentää ilmanvastusta. Lisäksi yhdeksän syklonia ja niiden yhteensä 27 ilman tuloaukkoa vähentävät imutehon heikkenemistä. Se kerää hygieenisesti hienojakoiset pölyhiukkaset, jotka imeytyvät imurin sisään.

5-kerroksinen HEPA-suodatusjärjestelmä

5-kerroksisen HEPA-suodatusjärjestelmän ansiosta hengität puhtaampaa ilmaa. Pääpyörre ja metalliverkko poimivat karkean pölyn, Jet Cyclone ja mikrosuodatin ottavat kiinni hienon pölyn, ja ultrahieno pölysuodatin imee 99,999 % mikropölystä, mukaan lukien 0,3-10 µm:n kokoiset hiukkaset ja allergeenit.

Soft Action Brush

Hieno pöly lähtee kovalta lattialta ja rakosista pehmeällä harjalla, johon on ommeltu antistaattisia hopealankoja. 180 astetta kääntyvän pään ansiosta voit puhdistaa jokaisen nurkan. Harja irtoaa huoltoa varten painamalla yhtä painiketta.

Kevyt rakenne

Siivoa kotisi kevyesti ja ja vaivatta helposti liikutettavalla imurilla. Kevyt rakenne maksimoi käytettävyyden ja vähentää ranteen rasittumista. Käsiosa painaa vain 1,66 kg, mikä on 12 % kevyempi kuin tavanomaiset Samsung-imurit. Voit siis siivota helposti koko kodin.

Täysin pestävä säiliö

Pidä pölysäiliö hygieenisen puhtaana ja tyhjennä säiliö aiempaa helpommin. Koko 0,8 litran pölysäiliö, myös monisyklonijärjestelmä, on täysin pestävä, joten se voidaan pitää puhtaana ja raikkaana. Se voidaan myös poistaa pölyputkea rungosta irrottamatta, joten pölyn voi yksinkertaisesti kaataa pois.

Tarkista yhdellä vilkaisulla

Voit varmistaa kätevästä digitaalinäytöstä, että imuri toimii aina optimaalisesti. Voit luontevasti tarkistaa laitteen tilan, kuten akun lataustason ja harjan tyypin. Se varoittaa myös mahdollisista ongelmista ja tukoksista.

2-in-1-latausasema

Voit säilyttää ja ladata imuria 2-in-1-latausasemalla, joka on helppo säätää joka kotiin sopivaksi. Jos haluat säästää tilaa, voit kiinnittää sen seinälle. Tai voit käyttää sitä erillisenä laturina, jolloin voit yksinkertaisesti irrottaa akun ja ladata sen missä tahansa.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Moottori

Digital Inverter Motor

Imutekniikka

Multi Cyclone

Maksimi virrankulutus

550 W

Imuteho (Max/mid/min)

200 W/40 W/ 18 W

Käyttöaika (Max/mid/min)

6 min/30 min/60 min

Latausaika

3,5 h

Äänitaso

86 dB

Näyttö

LED

Pölykapasiteetti

0,8 l

Akku

Li-on

Akkuteho

21.9 V

Irrotettava akku

Kyllä

Latausasema

2-in-1 laturi (seinäasennus)

Fyysiset mitat

Mitat

250 x 1130 x 215 mm

Paino

2,6 kg

Muuta

Rungon väri

Black Chrometal

Yksityiskohtien väri

Teal Silver

Myyntipakkauksen sisältö

Samsung Jet 75E Complete -varsi-imuri, akku, latausasema, Pet Tool -lemmikkiharja, Trubo Action -harja, Soft Action -harja, Combination- & Crevice Tool -suuttimet

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Samsung asiakastuki: puh: 0306 227 515 tai http://www.samsung.com/fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

8806095108711

Telian tuotekoodi

9118453