SamsungJet 70 Pet -varsi-imuriVS15T7032R5/EE

 • Siivoa kotisi tehokkaasti ja nopeasti jopa 150 W:n imuteholla
 • Jopa 40 min toiminta-aika yhdellä latauksella – imuroi kotisi nurkasta nurkkaan ilman keskeytyksiä
 • Täysin pestävä pölysäiliö, kevyt rakenne ja irrotettava akku

VäriHopea

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 150 W

  Imuteho

 • 40 min

  Toiminta-aika

 • 0,8 l

  Pölysäiliö

 • 2,6 kg

  Paino

 • HEPA

  Suodatus

Samsung Jet 70 Pet -varsi-imuri

Samsung Jet 70 Pet -varsi-imuri puhdistaa eri lattiatyypit tehokkaasti parhaalla mahdollisella imuteholla. Digitaalinen invertterimoottori tuottaa jopa 150 W:n imutehon. Ilmajärjestelmän aerodynaaminen muotoilu harjaksista suodattimeen optimoi ilmavirran. Samalla monisykloninen ilmansuodatus kerää hienojakoisen pölyn tehokkaasti. Pitkäkestoisen ja irrotettavan akun ansiosta imurin käyttöaika on jopa 40 min.

Digitaalinen invertterimoottori

Puhdasta jälkeä jopa 150 W:n imuteholla. Digitaalinen invertterimoottori hitsattuine siipineen optimoi ilmavirtauksen. Siten digitaalisessa invertterimoottorissa on suuri, jopa 410 W:n ottoteho, hyvä energiatehokkuus ja jopa 150 W:n imuteho.

Jet Cyclone

Jet Cyclonen tehokas monipyörrerakenne tekee ilmasta puhtaampaa ja tuottaa runsasta imutehoa. Optimaalinen ilmakanava vähentää ilmanvastusta ja 9 pyörrettä 27 ilmantuloaukkoineen minimoi imuhäviön. Se pyydystää myös hienojakoisen pölyn, jota imeytyy pölynimuriin.

Turbo Action Brush

Turbo Action Brush -harja auttaa poistamaan hienon pölyn ja lemmikkien karvat matoista ja lattialta. Se pyörii noin 3750 kertaa minuutissa ja sen 180° kääntyvän pään ansiosta voit vaihtaa suuntaa helposti ja siivota kaikki nurkat. Pyörivää rumpua on helppo huoltaa, sillä sen saa avattua yhdellä napsautuksella.

5-kerroksinen HEPA-suodatusjärjestelmä

5-kerroksisen HEPA-suodatusjärjestelmän ansiosta hengität puhtaampaa ilmaa. Pääpyörre ja metalliverkko poimivat karkean pölyn, Jet Cyclone ja mikrosuodatin ottavat kiinni hienon pölyn, ja ultrahieno pölysuodatin imee 99,999 % mikropölystä, mukaan lukien 0,3-10 µm:n kokoiset hiukkaset ja allergeenit.

Irrotettava ja pitkäkestoinen akku

Nauti pitkästä siivousajasta latausta tarvitsematta. Tehokas (2000 mA) akku ylläpitää imutehon jopa 40 minuuttia. Ja se on helppo irrottaa ja vaihtaa vara-akkuun jopa 80 minuutin siivouksen saavuttamiseksi. Sen alkuperäisestä suorituskyvystä on jäljellä vielä 70 % jopa 500 latauksen jälkeen.

Mini Motorized Tool

Imuroi lemmikkien karvat vaivatta huonekaluista ja ahtaistakin paikoista. Kompakti ja helposti hallittava Mini Motorized Tool -harja on optimoitu ohuiden ja helposti huomaamatta jäävien eläinten karvojen siivoamiseen. Suuttimessa on kumia ja harjaksia, joiden avulla karvat saa poistettua.

Kevyt rakenne

Siivoa kotisi kevyesti ja ja vaivatta helposti liikutettavalla imurilla. Kevyt rakenne maksimoi käytettävyyden ja vähentää ranteen rasittumista. Käsiosa painaa vain 1,48 kg, mikä on 21 % kevyempi kuin tavanomaiset Samsung-imurit. Voit siis siivota helposti koko kodin.

Täysin pestävä säiliö

Pidä pölysäiliö hygieenisen puhtaana ja tyhjennä säiliö aiempaa helpommin. Koko 0,8 litran pölysäiliö, myös monisyklonijärjestelmä, on täysin pestävä, joten se voidaan pitää puhtaana ja raikkaana. Se voidaan myös poistaa pölyputkea rungosta irrottamatta, joten pölyn voi yksinkertaisesti kaataa pois.

Tarkista yhdellä vilkaisulla

Voit varmistaa kätevästä digitaalinäytöstä, että imuri toimii aina optimaalisesti. Voit luontevasti tarkistaa laitteen tilan, kuten akun lataustason ja harjan tyypin. Se varoittaa myös mahdollisista ongelmista ja tukoksista.

2-in-1-latausasema

Voit säilyttää ja ladata imuria 2-in-1-latausasemalla, joka on helppo säätää joka kotiin sopivaksi. Jos haluat säästää tilaa, voit kiinnittää sen seinälle. Tai voit käyttää sitä erillisenä laturina, jolloin voit yksinkertaisesti irrottaa akun ja ladata sen missä tahansa.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Moottori

Digital Inverter Motor

Imutekniikka

Multi Cyclone

Maksimi virrankulutus

410 W

Imuteho (Max/mid/min)

150 W/40 W/ 18 W

Käyttöaika (Max/mid/min)

40 min/20 min/5 min

Latausaika

3,5 h

Äänitaso

86 dB

Näyttö

LED

Pölykapasiteetti

0,8 l

Akku

Li-on

Akkuteho

21.9 V

Irrotettava akku

Kyllä

Latausasema

2-in-1 laturi (seinäasennus)

Fyysiset mitat

Mitat

250 x 1123 x 215 mm

Paino

2,6 kg

Muuta

Rungon väri

Airborne

Yksityiskohtien väri

Teal Silver

Myyntipakkauksen sisältö

Samsung Jet 70 Pet -varsi-imuri, akku, latausasema, Trubo Action -harja, Mini Mottorized -suutin, Combination-suutin, Extension Crevice Tool -suutin

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Samsung asiakastuki: puh: 0306 227 515 tai http://www.samsung.com/fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

8806090518492

Telian tuotekoodi

9120707