SamsungGalaxy Watch 4SM-R865FZDAEUD

 • Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmä – uudet sovellukset ja toiminnot
 • Treenikumppani ranteessasi – yli 90 erilaista treenisovellusta ja terveystiedot suoraan kellossa
 • Maksa ostokset kätevästi kellolla Google Payn avulla

VäriKulta

Valitse koko40 mm

Yhteydet4G & Bluetooth

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 1,2"-1,4"

   Näytön koko

  • Gorilla Glass DX

   Lasi

  • 5ATM

   Luokitus

  • 1,5 Gt + 16 Gt

   Muisti

  Samsung Galaxy Watch 4 40 mm

  Voit kuunnella sillä musiikkia. Voit treenata sen kanssa. Voit käynnistää sillä pesukoneen. Voit maksaa sillä. Uusi Galaxy Watch 4 tekee monia samoja asioita kuin puhelimesi, mutta paljon kätevämmässä koossa. Päivitetty uusi Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmä tarjoaa paljon uusia toimintoja ja sovelluksia.

  Hyvinvointia ja motivaatiota

  Sisäinen Samsung Health -sovellus motivoi liikkumaan uusilla toiminnoillaan. Se pystyy analysoimaan juoksuaskelluksesi ja laatimaan sinulle motivoivia juoksulenkkejä. Lisäksi voit haastaa ystäväsi ja perheesi eri liikuntamuodoissa ja käyttää monia erilaisia liikuntasovelluksia. Laita Galaxy Watch 4 ranteeseesi ja mittaa askelmääriä, sykettä ja veren happipitoisuutta, tai tarkkaile unitottumuksiasi, kuten syvää unta, kuorsausta ja hengitysrytmiä. Voit myös mitata EKG- ja BMI-lukemasi sekä mitata verenpaineen vain 20 sekunnissa. Body Composition Analysis kertoo lihasmassan ja rasvaprosentin 15 sekunnissa. *EKG ja verenpainemittaus vaatii Galaxy-älypuhelimen, jossa on Android 7.0 -käyttöjärjestelmä tai uudempi, sekä Galaxy Watch Active2:n tai sitä uudemman Galaxy Watch -laitteen välille pariliitoksen. Toiminnon tuki on riippuvainen kellon käyttöjärjestelmäversiosta. 

  Tyylikkyyttä ja personointia

  Samsung Galaxy Watch 4 on ohut ja mukava integroituine rannekkeineen, että sitä tuskin tuntee ranteessa. Tyylikäs minimalistinen alumiinimuotoilu varmistaa, että kello sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voit itse valita Galaxy Watch 4 ulkomuodon vaihtamalla näytön tyyliä parilla klikkauksella ja muokata kellon juuri itsellesi sopivaksi. Kirkas ja tarkka näyttö tarjoaa upean katseluelämyksen huolimatta sen pienestä koosta. Uusi OneUI-käyttöliittymä tekee kellosta intuitiivisen, nopean ja helppokäyttöisen.

  Helppoutta arkeen

  Kätevät toiminnot kuten Google Assistant, Google Maps ja Google Pay helpottavat arkea ja antavat vapautta hallita toimintoja suoraan ranteestasi. SmartThings ja SmartThings Find auttavat hallitsemaan kodin verkkoon liitettyjä laitteita ja tarvittaessa löytämään kadonneet tavarat.

  Avoin ja saumaton käyttö

  Galaxy Watch 4 on luonnollinen osa Samsung Galaxy -ekosysteemiä, joten voit helposti synkronoida kellosi Samsung Galaxy -puhelimesi, kuulokkeidesi ja muiden Samsung Galaxy laitteidesi kanssa. Lisäksi älykello on avoin yhteiskäyttöön myös muiden valmistajien laitteiden kanssa. Voit myös luoda bluetooth-yhteyden suoraan puhelimeesi. 

  Tallennustilaa viihteelle

  Voit nauttia soittolistoista, podcasteista ja muusta sisällöstä Spotifysta, YouTubesta tai muista palveluista. Voit synkronoida kellon kätevästi puhelimen tai muiden laitteiden kanssa, sillä kellon 16 Gt:n tallennustila riittää jo paljoon. 

  Kestävyyttä koko päiväksi

  Voit käyttää kelloa huoletta koko päivän pitkäkestoisen akun ansiosta. Akku latautuu kätevästi täyteen alle kahdessa tunnissa riippuen siitä, mitkä toiminnot ovat käytössä. Älykäs langattomasti ladattava akku säästää virtaa aina, kun siihen tulee tilaisuus. Lisäksi Galaxy Watch 4 on vedenkestävä ja pölytiivis, ja se täyttää Yhdysvaltain puolustusvoimien standardin mukaiset lämpötilan-, tärinän- ja iskunkestävyyteen liittyvät vaatimukset.

  galaxy-watch4-01

  Muotoilu

  Tyylikäs ja harkittu

  Galaxy Watch 4:ssä on metallinen kehys Armor-alumiinista. Voit mukauttaa kellotaulun käyttökokemusta ja tyyliä oman makusi ja tilanteen mukaan. Tuo persoonallisuuttasi esille erilaisia taustoja, kirjasimia ja värejä käyttämällä.

  galaxy-watch4-02

  Liikunta

  Opi tuntemaan kehosi

  Voit seurata edistymistäsi ensimmäisellä Galaxy-älykellolla, joka mittaa myös kehon koostumuksen. Voit tarkistaa kaiken ihon rasvaprosentista lihasmassaan ja kehon vesipitoisuuteen. Niin voit päästä helpommin tavoitteisiisi.

  galaxy-watch4-03

  Mittaus

  Kello, joka haluaa parastasi

  Samsung BioActive -anturi mittaa EKG:n ja verenpaineen reaaliajassa. Voit myös seurata sydämen rytmiä EKG-tiedoilla ja mitata sykkeesi. Unen seuranta analysoi unen eri vaiheet, kun nukut tai lepäät.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Näyttö: sAMOLED 1,2” (396 x 396)

  Lasi: Gorilla Glass DX + 3D RearGlass

  Ranneke: Fluorielastomeeriä

  Kotelo: Alumiini

  Akku: 247 mAh (langaton lataus, Qi)

  AP: Exynos W920 (5 nm)

  OS: Wear OS Powered by Samsung

  Muisti: 1,5 Gt + 16 Gt

  Liitännät: BT 5.0 / Wifi 2,4 GHz & 5 GHz / NFC / GPS / LTE

  Anturit: Accelerometer 32G, Gyro, Barometer, Ambient Light, Heart rate (8PD), ECG, Compass, BIA

  Yhteensopivuus: Android

  Mikrofoni: Kyllä

  Ääni: Kaiutin

  Kestävyys: 5ATM / IP68 / MIL-STD-810G

  Mitat: 40,4 x 39,3 x 9,8 mm

  Paino: 26 g

  Muuta: Google Pay, Google Maps, Google Assistant

  Myyntipakkauksen sisältö: Galaxy Watch 4 -älykello, Sport Band -ranneke, latausjohto, pikaopas

  Takuu: 24 kk

  Asiakastuki: Samsungin asiakaspalvelu p 030 622 7515, ma-pe 07:00-21:00, la 08:00-17:00, su 08:00-17:00 | https://www.samsung.com/fi/support/

  EAN -koodi: 8806092582019

  Telian tuotekoodi: 9101815

  Valmistajan tuotekoodi: SM-R865FZDAEUD