SamsungGalaxy S9 Recycled9075706

 • Valovoimainen kamera säädettävällä valoherkkyydellä - ota teräviä kuvia jopa heikossa valossa ja tallenna pienimmätkin yksityiskohdat super-slow mo -hidastuksella
 • 5,8" Infinity display -näyttö, IP68-suojaus ja AKG:n kalibroimat stereokaiuttimet
 • Tarkistettu ja kunnostettu, vuoden takuulla varustettu ekologinen ja edullinen vaihtoehto uudelle puhelimelle
 • Laitteessa voi olla vähäisiä käytön jälkiä, kuten pieniä naarmuja, mutta ei mitään silmiinpistävää. Puhelin toimii kuin uusi.

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 5,8"

   Näytön koko

  • 64 Gt

   Tallennustila

  • 12 MP

   Takakamera

  • Erinomainen

   Kuntoluokka

  Samsung Galaxy S9 Recycled

  Galaxy S9 vastaa kutsuun maailmassa, jossa kuvaamme videoita ja valokuvia entistä enemmän. Huippukameran ansiosta voit tallentaa arkeasi ja elämäsi huippuhetkiä entistä monipuolisemmissa tilanteissa sekä entistä tarkempana. Kamera on erittäin valovoimainen ja se mukauttaa valoherkkyyttään tilanteen mukaan, jolloin saat teräviä ja selkeitä kuvia kaikenlaisissa valaistusolosuhteissa - erittäin heikosta valosta kirkkaaseen auringonpaisteeseen. Huikea super-slow mo -hidastus tallentaa jopa 960 kuvaa sekunnissa, jolloin näet yksityiskohtia joita et muuten ehdi näkemään. Voit myös tehdä käymistäsi keskusteluista hauskempia luomalla omista kuvistasi omia emojikuvia ja lisäämällä niihin animoituja efektejä.

  Huippulaatuisen kameran lisäksi puhelimesta löytyy kaikki huipputason laitteelta toivomasi ominaisuudet. 5.8" QHD Infinity display -näyttö kattaa perinteistä näyttöä suuremman alueen puhelimen etuosasta, tuoden katselemasi sisällöt entistä suurempina elämyksinä eteesi. Upean näytön kaverina viihdepaketin täydentää AKG:n kalibroimat stereokaiuttimet Dolby Atmos -äänentoistolla.

  64 gigatavun sisäänrakennettu tallennustila riittää mainiosti kuvien, videoiden ja sovellusten tallennukseen. Ahkerampaa puhelimen käyttäjää ilahduttaa microSD-korttipaikka, jonka kautta voit lisätä tallennustilaa jopa järisyttävän 400 gigatavun verran. Puhelin on luonnollisesti myös pöly- ja roiskevesisuojattu IP68-standardin mukaisesti, joten se kulkee turvallisesti aina matkassasi mihin ikinä seikkailusi sinut vievätkin. Pikalatauksen ja langattoman latauksen ansiosta puhelimen lataaminen on helppoa ja nopeaa. Helppoa ja nopeaa on myös puhelimen suojaus, sillä uudelleen sijoitetun sormenjälkitunnistimen lisäksi S9:stä löytyy iiristunnistus sekä kasvojentunnistus.

  Ekologinen ja edullinen puhelin

  Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyspuhelin. Laitteen akun kunto sekä toiminnot on testattu ammattilaisten toimesta, ja ennen pakettiin päätymistä puhelin on myös puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä. Käytetty puhelin on esimerkiksi hyvä puhelin lapselle.

  Kaikki käytetyt puhelimet käyvät läpi huolellisen tarkistus- ja kunnostusprosessin ennen kuin ne pakataan Telia Recycled -pakkauksiin. Mahdollisissa kunnostuksissa käytämme vain valmistajan alkuperäisiä ja virallisia tarvikeosia. Käytetyn älypuhelimen hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty puhelin huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun puhelin ei päädy kaatopaikalle.

  Kierrätetyn puhelimen hinta on luonnollisesti pakasta vedettyä mallia edullisempi, mutta edut ovat samat kuin uudella laitteella. Voit maksaa puhelimen kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja, sekä hankkia laitevakuutuksen vahinkojen varalle. Telia Recycled -kierrätyspuhelimet ovat myynnissä valituissa myyntipisteissämme sekä verkkokaupassamme.

  recycled_highlight_800x534_1

  Kuntoluokka

  Erinomainen

  Myymme ainoastaan erittäin hyvässä kunnossa olevia laitteita. Taataksemme laitteiden erinomaisen toiminnallisen kunnon edellytämme, että käytetyt laitteet ovat läpäisseet perusteellisen testauksen. CE-merkintä ja EU-hyväksyntä.

  recycled_highlight_800x534_2

  Tarkistettu

  Vuoden takuulla varustettu

  Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyspuhelin. Mahdollisissa kunnostuksissa käytämme vain valmistajan alkuperäisiä tarvikeosia. Puhelin on puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä.

  recycled_highlight_800x534_3

  Ekologinen

  Edullinen ja ekologinen valinta

  Käytetyn puhelimen hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty puhelin huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun puhelin ei päädy kaatopaikalle. Kierrätetyn puhelimen hinta on luonnollisesti myös edullisempi.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Näytön koko: 5,8"

  Resoluutio: 2960 x 1440

  Etukamera: 8 megapikseliä

  Etukameran ominaisuudet: Automaattirakennus, F/1.7

  Takakamera: 12 megapikseliä

  Takakameran ominaisuudet: Automaattitarkennus, Dual-Piksel, OIS-kuvanvakaus, F1.5-2.4, 4K videokuvaus, LED-salama

  Tallennustila: 64 Gt

  Suoritin: Kahdeksanydinsuoritin

  Suorittimen teho: 2,7 GHz + 1,95 GHz

  Mitat: 147,7 x 68,7 x 8,5 mm

  Paino: 163 g

  Käyttöjärjestelmä: Android 8.0 (Oreo)

  Keskusmuisti: 4 Gt

  Muistikorttipaikka: MicroSD

  Muistikortin max kapasiteetti: 400 Gt

  Videokuvaus: Super-slow mo (960 kuvaa/s)

  Sim-kortti: Nano-SIM

  Dual SIM: Kyllä

  IP-luokitus / suojaus: IP68 Liittimet: USB Type-C (3.0)

  Wifi: WiFi 802.11 g/n/ac 2.4 + 5 GHz, tukee Telia Wifi-puhelut -ominaisuutta (Voice over WiFi, VoWiFi)

  Bluetooth: Bluetooth 5.0

  Verkko: 4G+ (tuki 300mbit/s liittymille), tukee Telia 4G Puhe -ominaisuutta (Voice over LTE, VoLTE) ja Telia Wifi-puhelut -ominaisuutta (Voice over WiFi, VoWiFi)

  Paikannus: GPS

  Sormenjälkitunnistin: Kyllä

  Kasvojen tunnistin: Kyllä

  Iiristunnistin: Kyllä

  Langaton lataus: Kyllä

  Akku: 3000 mAh (pikalataus) , laitteessa on minimissään 85 % akun kapasiteetti

  Myyntipakkauksen sisältö: Samsung Galaxy S9 -puhelin (myyntipakkauksessa ei ole laturia eikä latauskaapelia)

  Puhelimesta on testattu: Virtapainike, akun kunto, näytön kunto, latausliitin, kosketusnäyttö ja painikkeet, sormenjälkilukija, SD-korttipaikka, kuulokeliitin, verkko- ja wifi-yhteydet, kamerat (Etu ja taka), kaiuttimet ja mikrofoni, pyörimissensorit, kasvojentunnistin

  Lisäksi puhelimen muisti on pyyhitty ja ylikirjoitettu, ohjelmisto on päivitetty, puhelin on vapaa operaattorilukituksista, kosteusvarioista ei ole merkkejä, kaikista puhelimista tarkistetaan myös mallikohtaisesti tunnetut tyyppiviat

  Takuu: 12 kk

  Asiakastuki: https://www.samsung.com/fi/support/

  EAN -koodi: 887276250861

  Telian tuotekoodi: 9075706

  Valmistajan tuotekoodi: R/B/SM-G960FZKDNEE?