SamsungGalaxy S8 Recycled9076660

 • 5,8 tuuman Infinity-näyttö toistaa kuvasi ja videosi selkeinä ja kirkkaina ja 12 megapikselin kameralla taltioit seikkailusi vaivattomasti tarkkoina ja terävinä
 • IP68-tason suojaus, Samsung Knox -tietoturvaominaisuudet ja näppärä moniajo
 • Tarkistettu ja kunnostettu, vuoden takuulla varustettu ekologinen ja edullinen vaihtoehto uudelle puhelimelle
 • Laitteessa voi olla vähäisiä käytön jälkiä, kuten pieniä naarmuja, mutta ei mitään silmiinpistävää. Puhelin toimii kuin uusi.

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 5,8"

   Näytön koko

  • 12 MP

   Takakamera

  • 64 Gt

   Tallennustila

  • Erinomainen

   Kuntoluokka

  Samsung Galaxy S8 Recycled

  Samsung Galaxy S8:n nopea Infinity-näyttö mahdollistaa edeltäjiinsä verrattuna suuremman näytön, mutta pienemmät ulkomitat. Näytön luoma rajattomien muotojen tuntuma saa puhelimen S8:n näyttämään ja tuntumaan uniikilta. Isoon ruutuun mahtuu käyttöliittymään integroitujen painikkeiden lisäksi moniajokäytön mahdollisuus: halutessasi voit jakaa näytön kahteen ikkunaan tehden näin kahta asiaa samanaikaisesti. IP68-suojauksen ansiosta Galaxy S8 ei säikähdä takatalvea, katupölyä tai syysmyrskyjä. Se suorastaan pyytä päästä mukaasi veneeseen, vaellukselle, pyöräretkelle tai urbaaniin sykkeeseen. Valoherkällä kameralla tallennat muistot kristallinkirkkaina heikossakin valossa, huippunopean tarkennuksen ollen aina hetken verran edellä. Samsung Galaxy S8 on myös askeleen henkilökohtaisempi. Samsung Knoxin iiris- ja sormenjälkitunnistus takaa sen, että vain sinulla on pääsy sisältöihisi. Ja mikä parasta, yksilölliset avaimet kulkevat aina mukanasi, kuten mobiilissa maailmassa voi odottaakin.

  Ekologinen ja edullinen puhelin

  Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyspuhelin. Laitteen akun kunto sekä toiminnot on testattu ammattilaisten toimesta, ja ennen pakettiin päätymistä puhelin on myös puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä. Käytetty puhelin on esimerkiksi hyvä puhelin lapselle.

  Kaikki käytetyt puhelimet käyvät läpi huolellisen tarkistus- ja kunnostusprosessin ennen kuin ne pakataan Telia Recycled -pakkauksiin. Mahdollisissa kunnostuksissa käytämme vain valmistajan alkuperäisiä ja virallisia tarvikeosia. Käytetyn älypuhelimen hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty puhelin huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun puhelin ei päädy kaatopaikalle.

  Kierrätetyn puhelimen hinta on luonnollisesti pakasta vedettyä mallia edullisempi, mutta edut ovat samat kuin uudella laitteella. Voit maksaa puhelimen kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja, sekä hankkia laitevakuutuksen vahinkojen varalle. Telia Recycled -kierrätyspuhelimet ovat myynnissä valituissa myyntipisteissämme sekä verkkokaupassamme.

  recycled_highlight_800x534_1

  Kuntoluokka

  Erinomainen

  Myymme ainoastaan erittäin hyvässä kunnossa olevia laitteita. Taataksemme laitteiden erinomaisen toiminnallisen kunnon edellytämme, että käytetyt laitteet ovat läpäisseet perusteellisen testauksen. CE-merkintä ja EU-hyväksyntä.

  recycled_highlight_800x534_2

  Tarkistettu

  Vuoden takuulla varustettu

  Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyspuhelin. Mahdollisissa kunnostuksissa käytämme vain valmistajan alkuperäisiä tarvikeosia. Puhelin on puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä.

  recycled_highlight_800x534_3

  Ekologinen

  Edullinen ja ekologinen valinta

  Käytetyn puhelimen hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty puhelin huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun puhelin ei päädy kaatopaikalle. Kierrätetyn puhelimen hinta on luonnollisesti myös edullisempi.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Näytön koko: 5,8"

  Resoluutio: 2960 x 1440

  Etukamera: 8 megapikseliä

  Etukameran ominaisuudet: AF, f/1.7

  Takakamera: 12 megapikseliä

  Takakameran ominaisuudet: Dual Pixel, OIS, f/1.7, AF

  Tallennustila: 64 Gt

  Suoritin: Exynos 8895

  Suorittimen teho: 2,3 GHz, 1,7 GHz

  Mitat: 148,9 x 68,1 x 8,0 mm

  Paino: 151 g

  Käyttöjärjestelmä: Android 7.0 (Nougat)

  Keskusmuisti: 4 Gt

  Muistikorttipaikka: Kyllä (microSD)

  Muistikortin max kapasiteetti: 256 Gt

  Videokuvaus: 4K UHD -videokuvaus

  Sim-kortti: Nano-SIM

  Dual SIM: Ei

  IP-luokitus / suojaus: IP68

  Liittimet: USB-C + 3,5 mm audioliitin

  Wifi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 + 5 GHz

  Bluetooth: 5.0

  Verkko: 4G+ (tuki 300mbit/s liittymille), 3G, 2G

  Paikannus: GPS, Glonass, Beidou, Galileo

  Sormenjälkitunnistin: Kyllä

  Kasvojen tunnistin: Kyllä

  Iiristunnistin: Kyllä

  Langaton lataus: Kyllä

  Akku: 3000 mAh (adaptiivinen pikalataus) , laitteessa on minimissään 85 % akun kapasiteetti

  Myyntipakkauksen sisältö: Samsung Galaxy S8 -puhelin (myyntipakkauksessa ei ole laturia eikä latauskaapelia)

  Puhelimesta on testattu: Virtapainike, akun kunto, näytön kunto, latausliitin, kosketusnäyttö ja painikkeet, sormenjälkilukija, SD-korttipaikka, kuulokeliitin, verkko- ja wifi-yhteydet, kamerat (Etu ja taka), kaiuttimet ja mikrofoni, pyörimissensorit, kasvojentunnistin

  Lisäksi puhelimen muisti on pyyhitty ja ylikirjoitettu, ohjelmisto on päivitetty, puhelin on vapaa operaattorilukituksista, kosteusvarioista ei ole merkkejä, kaikista puhelimista tarkistetaan myös mallikohtaisesti tunnetut tyyppiviat

  Takuu: 12 kk

  EAN -koodi: 8801643148195

  Telian tuotekoodi: 9076660

  Valmistajan tuotekoodi: R/B/SM-G950FZKANEE?