SamsungGalaxy S21 Ultra 5GSM-G998BZKGEUB

 • Hulppea neloiskamera satakertaisella zoomilla ja edistyneellä tekoälyllä vievät valokuvasi uudelle tasolle
 • Dynaaminen 120 hertsin ja 6,8 tuuman näyttö, sähäkkä prosessori ja viiveetön 5G takaavat sulavan ja nopean käytön
 • Pitkä akunkesto, ylellinen muotoilu ja 8K-videokuvaus

VäriMusta

Keskusmuisti / Muisti12 / 256GB

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 6,8"

   Näyttö

  • 10 MP

   Etukamera

  • 108 MP

   Pääkamera

  • 8K

   Videokuvaus

  • 80 / 100

  Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

  Ylitä todellisuus. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on Samsungin kaikkien aikojen paras kamera, joka tekee jokaisesta hetkestä eeppisen. Joka päivä. Mullistava ja aiempaa parempi 100x zoomi tuo kaiken lähemmäs, äärimmäisen yksityiskohtaisuuden takaava 108 megapikselin tarkkuus ei jätä mitään huomaamatta, ja 8K-video ja kuvaamista tukeva kehittynyt tekoäly tekevät lopputuloksesta automaattisesti ammattilaistasoisen.

  S21 Ultra menee kaikessa muussakin askeleen pidemmälle. Siinä on ultranopea 120 Hz:n näyttö, tehokas jopa 5000 mAh:n akku, äärimmäisen suorituskyvyn takaavat 5G-nopeudet, sekä Samsungin kaikkien aikojen tehokkain 5 nanometrin suoritin. Kaikki tämä on paketoitu ainutlaatuiseen huipputyylikkäästi muotoiltuun, kestävästä lasista ja metallista valmistettuun ulkoasuun, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu.

  Galaxy S21 Ultra 5G on ainutlaatuinen puhelin, jonka avulla voit tehdä kaikkea sellaista, mikä on aiemmin tuntunut mahdottomalta.

  Muotoilu

  Ainutlaatuisen, kehyksettömän muotoilunsa ansiosta Samsung Galaxy S21 Ultra 5G on omaa luokkaansa. Se on upean tuntuinen, kestävästä lasista ja metallista valmistettu puhelin, jonka jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Älykäs kamera on integroitu tyylikkäästi takakanteen ja ultranopea 120 Hz:n näyttö jatkuu pehmeästi reunasta reunaan. Kameralle on varattu vain pieni aukko, minkä ansiosta voit nauttia sisällöstä aiempaakin paremmin ja mukaansatempaavammin. Pyöristettyjen kulmien ja ohuen muotoilun ansiosta Galaxy S21 Ultra istuu mukavasti kädessä.

  Samsung Galaxy S21 Ultra 5G huipputason kuvausominaisuuksilla

  Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on Samsungin kaikkien aikojen paras kamera. Jälleen. Kehittyneen tekoälyn ansiosta voit ottaa ammattilaistasoisia kuvia ja videoita helposti. Neljän takakameran ja niiden välisen yhteistyön ansiosta voit ottaa upeita kuvia kaikissa tiloissa. Ennätysmäärä megapikseleitä, teleobjektiivi, ultralaajakulmakamera ja syvyyskamera. Kamerassa on myös lasertarkennus, joka takaa erinomaisen tarkkuuden. Kaikki tämä, jotta et menettäisi mitään.

  Markkinoiden tarkimmasta kamerasta on tullut aiempaakin parempi. Peräti 108 megapikselin kameran ansiosta Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pystyy ottamaan uskomattoman yksityiskohtaisia kuvia. S20 Ultraan verrattuna pikseleissä on nyt 64 kertaa enemmän värejä ja kohinanvaimennus on kaksi kertaa parempi. Tätä tarkkuutta ja yksityiskohtaisuutta on vaikea sanoin kuvata. Suuri tarkkuus tarkoittaa myös sitä, että kuvia voi leikata ja suurentaa huomattavasti ilman yksityiskohtien menettämistä. Kuvat ovat heti valmiita jaettaviksi.

  Kuvaa laskettelijaa koko matkan huipulta alas, ota lähikuvia pelaajista katsomosta käsin. Tule 100 kertaa lähemmäs yksityiskohdista ja vakaudesta tinkimättä. Etäisyys muuttuu lähikuviksi – ja eeppisiksi hetkiksi suoraan puhelimella. Dual Tele Zoom -järjestelmän avulla voit zoomata suoraan tapahtumien keskipisteeseen nopeasti, vakaasti ja yksityiskohdista tinkimättä. Kaikki tämä kehittyneen tekoälyn ja jopa edeltävää mallia ja aiemmin puhelinmarkkinoiden parhaalla zoomilla varustettua S20 Ultraakin valoherkempien pikseleiden ansiosta.

  Hämärässä on paljon ikuistettavaa

  Monesti taianomaisia hetkiä alkaa tapahtua, kun pimeys laskeutuu. Ilotulitukset, auringonlaskut ja juhlien kohokohdat. Aiemmin näiden hetkien ikuistaminen sekä syvien ja tarkkojen kuvien ottaminen oli valon vähyyden vuoksi vaikeaa, mutta Galaxy S21 Ultra 5G:n valoherkkä kamera muuttaa tilanteen. Suuren aukon, laadukkaan objektiivin ja suurten kuvakennojen yhdistelmän ansiosta kamera tallentaa enemmän valoa. Ja jotta valoherkkyys olisi vieläkin suurempi, puhelimessa käytetään mullistavaa Nona Binning -tekniikkaa. Se yhdistää yhdeksän pikseliä ja mahdollistaa siten Samsung-laitteiden suurimman aukon.

  Tekoälyn avulla todellistakin upeampia kuvia ja videoita

  Anna kameran tekoälyn tehdä asiat puolestasi. Se valitsee parhaat kuvat, kokoaa vauhdikkaimmat hetket yhteen, hidastaa nopeutta dramaattisimpien tilanteiden kohdalla ja elävöittää maiseman liikkeitä. Saat kaiken tämän yhdellä otolla, ammattilaistasolla. Voit tallentaa hetket, jotka ovat tuntuneet aiemmin mahdottomilta ikuistaa. Single Take ikuistaa parhaat ja upeimmat hetket ottamalla automaattisesti kuvasarjan ottaessasi yhden kuvan. Tekoäly valitsee sen jälkeen kuvasarjasta parhaat otokset. Highlight Reel -toiminnolla voit luoda upean leikkeen, joka sisältää kaikkein toiminnantäyteisimmät hetket. Dynamic Slow-Mo lisää dramatiikkaa hidastamalla nopeutta, kun kuvassa tapahtuu eniten. Cinematic Sky -ominaisuudella saat taivaan näyttämään normaalia vaikuttavammalta ja pilvet liikkumaan omaan tahtiin. Ja nämä ovat vain joitakin Samsung Galaxy S21 Ultra 5G:n tekoälytoiminnoista. Toisin sanoen sinun ei tarvitse juurikaan tehdä mitään itse voidaksesi jakaa ammattilaistasoisia kuvia, jotka tekevät todellisuudesta vieläkin taianomaisemman.

  Ikuista mahdottomatkin hetket 8K-videoon – ja tee niistä valokuvia

  Aiemmin täydelliset kuvaushetket menivät monesti sivu suun. Ei enää. Samsung Galaxy S21 Ultran 8K Video mullistaa sekä videointi- että kuvausmahdollisuudet. Videokuva on niin vakaata ja tarkkaa, että voit helposti napata liikkuvasta kuvasta täydellisen valokuvan. 8K-video tarkoittaa myös valmistautumista tulevaisuuteen kaiken luomasi sisällön kohdalla, sillä kyseistä tarkkuutta käytetään yhä useammin moderneissa näytöissä. 

  Directors View – oikotiesi ohjaajan tuoliin

  Hiljaisuutta, kuvaus käynnissä. S21 UItra tekee sinusta ohjaajan. Videoidessasi voit nähdä, mitä kaikki neljä kameraa ikuistavat, valita parhaat kuvakulmat ja luoda uskomattomia leikkeitä, jotka ovat valmiita jaettavaksi heti. Voit myös siirtyä pääkameran ja selfiekameran välillä sekä näkyä itse kuvissa livekommentoimassa kuvaamaasi asiaa.

  3D-analyysi nostaa selfiet uudelle tasolle

  Ammattilaisvalokuvaaja studiossa – tai sinä omassa olohuoneessasi. Galaxy S21 Ultra 5G tekee selfieistäsi aiempaakin parempia. Tekoälyn sekä syvyyden ja ulottuvuudet huomioivan 3D-analyysin avulla kamera pystyy ottamaan upeita muotokuvia. Taustaa sumennetaan bokeh-tehosteella ja erinomaisen valaistuksen ansiosta kasvosi ovat keskipisteessä.

  Samsung Galaxy S21 Ultra upealla 120 hertsin näytöllä

  120 Hz:n taajuudella nautit sisällöstä supersulavasti. Samsung Galaxy S21 Ultrassa on 120 Hz:n näyttö, joka mullistaa käyttökokemuksen. Korkea virkistystaajuus takaa pehmeän tuntuman ja välittömän vasteen näyttöä käyttäessäsi. Huolimatta siitä, selaatko sisältöä, pelaatko vai kirjoitatko viestiä. Näyttö on lisäksi dynaaminen ja se säätää virkistystaajuutta sen perusteella, mitä teet – pidentäen samalla akkukestoa. Taajuus on esimerkiksi 1 Hz, kun et tee mitään, ja 120 Hz, kun pelaat.

  Tuki sekä 5G-verkolle että kaikkein nopeimmalle Wifi 6E -verkolle

  Nopea internet on saapunut. Galaxy S21 Ultra 5G voi hyödyntää nopean 5G-verkon ominaisuuksia täysin. Lisäksi se tukee WiFI 6E -verkkoa, joka on kaksi kertaa aiempaa WiFi 6 -verkkoa nopeampi. Näin voit striimata ja jakaa sisältöä salamannopeasti, sekä pelata lähes ilman viiveitä paikasta huolimatta.

  Käyttöösi mukautuva akku

  Jopa 5000 mAh ei ole vain tehokas, vaan myös älykäs. Tutustumalla puhelimen käyttöösi ja mukautumalla siihen ne säästävät voimiaan ja kestävät siten pidempään vain yhdellä latauksella. Galaxy S21 Ultrassa on tietenkin myös pikalataustekniikkaa, minkä ansiosta akun voi ladata yli 50 prosentin varaustasolle 30 minuutissa.' 

  Älykäs prosessori

  Puhelimen teho riippuu monista eri tekijöistä. Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on Samsungin kaikkien aikojen nopein ja tehokkain prosessori – vain 5 nanometriä. Se ei kuitenkaan yksin riitä tekemään puhelimesta nopeaa ja tehokasta: Myös käytössä olevalla ohjelmistolla on merkitystä, ennen kaikkea käyttökokemuksen kannalta. Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on myös monia teknisiä ratkaisuja, jotka sekä parantavat nopeutta että lisäävät akkukestoa ja saavat muistin toimimaan tehokkaammin. Koska Samsung valmistaa itse suurimman osan puhelimissaan käytetyistä osista, se voi myös optimoida niiden käyttökokemuksen ja kapasiteetin. 

  Ultra Wideband on täällä

  Etsintä on päättynyt – nyt puhelin tietää, mihin jätit avaimet. Uusi UWB-tekniikka pystyy paikallistamaan senttimetrin tarkkuudella SmartTag-tunnisteet, joita voit kiinnittää esimerkiksi avainnippuun. Se paikallistaa myös muut samaa tekniikkaa käyttävät puhelimet, mikä mahdollistaa turvallisen ja tarkan kuvien sekä muun materiaalin jakamisen 30 metrin välillä toisistaan olevien puhelinten välillä.

  Lifestyle_Galaxy S21+_Front_Phantom Violet

  Näyttö

  Mullistava katselukokemus 120 Hz:n Infinity-O -näytöllä

  Tasaisemmin liikkuva sekä uskomattoman herkkä näyttö optimoi virkistystaajuuden sen mukaan, mitä katselet. Lisäksi Dynamic AMOLED 2X -näyttö luo näytöstä kirkkaan, eloisan ja sujuvaliikkeisen, todenmukaiset värit unohtamatta.

  galaxy s21 baseplus_feature visual_space zoom_2p_rgb

  Kamera

  Vallankumoksellinen 108 MP:n kamera

  Korkea kuvanlaatu ei taatusti jätä ketään kylmäksi. 108 megapikselin kamerassa on varaa suurillekin rajauksille ja zoomauksille, ilman että kuva menettäisi laatuaan. Huippuluokan värien toisto luo kuville todenmukaisempia yksityiskohtia.

  galaxy s21 baseplus_lifestyle_02_2p rgb

  Video

  Elokuvallinen 8K ja 8K Video Snap

  8K on suurin älypuhelimella käytettävissä oleva videotarkkuus ja pikselimäärältään neljä kertaa suurempi kuin 4K. 8K Video Snap -toiminnolla voit tallentaa huipputarkkoja kuvia suoraan kuvatusta videosta.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Näytön koko: 6,8" Quad HD+ Dynamic AMOLED 120 Hz, 20:9

  Resoluutio: 3200 x 1440

  Etukamera: 40 MP (f/2.2 AF)

  Takakamera: 108 MP Wide (f/1.8 AF: DP, OIS) + 10 MP Tele1, 100x Zoom (f/2.4 OIS) + 10 MP Tele2 (f/4.9 OIS) + 12 MP Ultra Wide (f/2.2 AF) + Laser Autofocus

  Tallennustila: 256 Gt

  Suoritin: Exynos 2100

  Suorittimen teho: Octacore 5nm

  Mitat: 75,6 x 165,1 x 8,9 mm

  Käyttöjärjestelmä: Android

  Keskusmuisti: 12 Gt

  Muistikorttipaikka: Ei

  Muistikortin max kapasiteetti: -

  Sim-kortti: Nano-SIM + eSIM

  Dual SIM: Kyllä

  IP-luokitus / suojaus: IP68

  Liittimet: USB C-Type (3.2), NFC, GPS, UWB

  Wifi: WiFi 6

  Bluetooth: 5.0

  Verkko: 2G, 3G, 4G, 5G

  Paikannus: GPS, GLONASS, Beidou, Galileo

  Sormenjälkitunnistin: Kyllä

  Kasvojen tunnistin: Kyllä

  Iiristunnistin: Ei

  Langaton lataus: Kyllä

  Akku: 5000 mAh, superpikalataus, nopea langaton lataus

  Takuu: 24 kk

  Asiakastuki: https://www.samsung.com/fi/support/

  EAN -koodi: 8806090887321

  Telian tuotekoodi: 9097116

  Valmistajan tuotekoodi: SM-G998BZKGEUB