SamsungGalaxy S21 Ultra 5GSM-G998BZKGEUB

 • Hulppea neloiskamera satakertaisella zoomilla ja edistyneellä tekoälyllä vievät valokuvasi uudelle tasolle
 • Dynaaminen 120 hertsin ja 6,8 tuuman näyttö, sähäkkä prosessori ja viiveetön 5G takaavat sulavan ja nopean käytön
 • Pitkä akunkesto, ylellinen muotoilu ja 8K-videokuvaus

VäriMusta

Keskusmuisti / Muisti12 / 256GB

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 6,8"

  Näyttö

 • 10 MP

  Etukamera

 • 108 MP

  Pääkamera

 • 8K

  Videokuvaus

 • 80 / 100

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Ylitä todellisuus. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on Samsungin kaikkien aikojen paras kamera, joka tekee jokaisesta hetkestä eeppisen. Joka päivä. Mullistava ja aiempaa parempi 100x zoomi tuo kaiken lähemmäs, äärimmäisen yksityiskohtaisuuden takaava 108 megapikselin tarkkuus ei jätä mitään huomaamatta, ja 8K-video ja kuvaamista tukeva kehittynyt tekoäly tekevät lopputuloksesta automaattisesti ammattilaistasoisen.

S21 Ultra menee kaikessa muussakin askeleen pidemmälle. Siinä on ultranopea 120 Hz:n näyttö, tehokas jopa 5000 mAh:n akku, äärimmäisen suorituskyvyn takaavat 5G-nopeudet, sekä Samsungin kaikkien aikojen tehokkain 5 nanometrin suoritin. Kaikki tämä on paketoitu ainutlaatuiseen huipputyylikkäästi muotoiltuun, kestävästä lasista ja metallista valmistettuun ulkoasuun, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu.

Galaxy S21 Ultra 5G on ainutlaatuinen puhelin, jonka avulla voit tehdä kaikkea sellaista, mikä on aiemmin tuntunut mahdottomalta.

Muotoilu

Ainutlaatuisen, kehyksettömän muotoilunsa ansiosta Samsung Galaxy S21 Ultra 5G on omaa luokkaansa. Se on upean tuntuinen, kestävästä lasista ja metallista valmistettu puhelin, jonka jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Älykäs kamera on integroitu tyylikkäästi takakanteen ja ultranopea 120 Hz:n näyttö jatkuu pehmeästi reunasta reunaan. Kameralle on varattu vain pieni aukko, minkä ansiosta voit nauttia sisällöstä aiempaakin paremmin ja mukaansatempaavammin. Pyöristettyjen kulmien ja ohuen muotoilun ansiosta Galaxy S21 Ultra istuu mukavasti kädessä.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G huipputason kuvausominaisuuksilla

Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on Samsungin kaikkien aikojen paras kamera. Jälleen. Kehittyneen tekoälyn ansiosta voit ottaa ammattilaistasoisia kuvia ja videoita helposti. Neljän takakameran ja niiden välisen yhteistyön ansiosta voit ottaa upeita kuvia kaikissa tiloissa. Ennätysmäärä megapikseleitä, teleobjektiivi, ultralaajakulmakamera ja syvyyskamera. Kamerassa on myös lasertarkennus, joka takaa erinomaisen tarkkuuden. Kaikki tämä, jotta et menettäisi mitään.

Markkinoiden tarkimmasta kamerasta on tullut aiempaakin parempi. Peräti 108 megapikselin kameran ansiosta Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pystyy ottamaan uskomattoman yksityiskohtaisia kuvia. S20 Ultraan verrattuna pikseleissä on nyt 64 kertaa enemmän värejä ja kohinanvaimennus on kaksi kertaa parempi. Tätä tarkkuutta ja yksityiskohtaisuutta on vaikea sanoin kuvata. Suuri tarkkuus tarkoittaa myös sitä, että kuvia voi leikata ja suurentaa huomattavasti ilman yksityiskohtien menettämistä. Kuvat ovat heti valmiita jaettaviksi.

Kuvaa laskettelijaa koko matkan huipulta alas, ota lähikuvia pelaajista katsomosta käsin. Tule 100 kertaa lähemmäs yksityiskohdista ja vakaudesta tinkimättä. Etäisyys muuttuu lähikuviksi – ja eeppisiksi hetkiksi suoraan puhelimella. Dual Tele Zoom -järjestelmän avulla voit zoomata suoraan tapahtumien keskipisteeseen nopeasti, vakaasti ja yksityiskohdista tinkimättä. Kaikki tämä kehittyneen tekoälyn ja jopa edeltävää mallia ja aiemmin puhelinmarkkinoiden parhaalla zoomilla varustettua S20 Ultraakin valoherkempien pikseleiden ansiosta.

Hämärässä on paljon ikuistettavaa

Monesti taianomaisia hetkiä alkaa tapahtua, kun pimeys laskeutuu. Ilotulitukset, auringonlaskut ja juhlien kohokohdat. Aiemmin näiden hetkien ikuistaminen sekä syvien ja tarkkojen kuvien ottaminen oli valon vähyyden vuoksi vaikeaa, mutta Galaxy S21 Ultra 5G:n valoherkkä kamera muuttaa tilanteen. Suuren aukon, laadukkaan objektiivin ja suurten kuvakennojen yhdistelmän ansiosta kamera tallentaa enemmän valoa. Ja jotta valoherkkyys olisi vieläkin suurempi, puhelimessa käytetään mullistavaa Nona Binning -tekniikkaa. Se yhdistää yhdeksän pikseliä ja mahdollistaa siten Samsung-laitteiden suurimman aukon.

Tekoälyn avulla todellistakin upeampia kuvia ja videoita

Anna kameran tekoälyn tehdä asiat puolestasi. Se valitsee parhaat kuvat, kokoaa vauhdikkaimmat hetket yhteen, hidastaa nopeutta dramaattisimpien tilanteiden kohdalla ja elävöittää maiseman liikkeitä. Saat kaiken tämän yhdellä otolla, ammattilaistasolla. Voit tallentaa hetket, jotka ovat tuntuneet aiemmin mahdottomilta ikuistaa. Single Take ikuistaa parhaat ja upeimmat hetket ottamalla automaattisesti kuvasarjan ottaessasi yhden kuvan. Tekoäly valitsee sen jälkeen kuvasarjasta parhaat otokset. Highlight Reel -toiminnolla voit luoda upean leikkeen, joka sisältää kaikkein toiminnantäyteisimmät hetket. Dynamic Slow-Mo lisää dramatiikkaa hidastamalla nopeutta, kun kuvassa tapahtuu eniten. Cinematic Sky -ominaisuudella saat taivaan näyttämään normaalia vaikuttavammalta ja pilvet liikkumaan omaan tahtiin. Ja nämä ovat vain joitakin Samsung Galaxy S21 Ultra 5G:n tekoälytoiminnoista. Toisin sanoen sinun ei tarvitse juurikaan tehdä mitään itse voidaksesi jakaa ammattilaistasoisia kuvia, jotka tekevät todellisuudesta vieläkin taianomaisemman.

Ikuista mahdottomatkin hetket 8K-videoon – ja tee niistä valokuvia

Aiemmin täydelliset kuvaushetket menivät monesti sivu suun. Ei enää. Samsung Galaxy S21 Ultran 8K Video mullistaa sekä videointi- että kuvausmahdollisuudet. Videokuva on niin vakaata ja tarkkaa, että voit helposti napata liikkuvasta kuvasta täydellisen valokuvan. 8K-video tarkoittaa myös valmistautumista tulevaisuuteen kaiken luomasi sisällön kohdalla, sillä kyseistä tarkkuutta käytetään yhä useammin moderneissa näytöissä. 

Directors View – oikotiesi ohjaajan tuoliin

Hiljaisuutta, kuvaus käynnissä. S21 UItra tekee sinusta ohjaajan. Videoidessasi voit nähdä, mitä kaikki neljä kameraa ikuistavat, valita parhaat kuvakulmat ja luoda uskomattomia leikkeitä, jotka ovat valmiita jaettavaksi heti. Voit myös siirtyä pääkameran ja selfiekameran välillä sekä näkyä itse kuvissa livekommentoimassa kuvaamaasi asiaa.

3D-analyysi nostaa selfiet uudelle tasolle

Ammattilaisvalokuvaaja studiossa – tai sinä omassa olohuoneessasi. Galaxy S21 Ultra 5G tekee selfieistäsi aiempaakin parempia. Tekoälyn sekä syvyyden ja ulottuvuudet huomioivan 3D-analyysin avulla kamera pystyy ottamaan upeita muotokuvia. Taustaa sumennetaan bokeh-tehosteella ja erinomaisen valaistuksen ansiosta kasvosi ovat keskipisteessä.

Samsung Galaxy S21 Ultra upealla 120 hertsin näytöllä

120 Hz:n taajuudella nautit sisällöstä supersulavasti. Samsung Galaxy S21 Ultrassa on 120 Hz:n näyttö, joka mullistaa käyttökokemuksen. Korkea virkistystaajuus takaa pehmeän tuntuman ja välittömän vasteen näyttöä käyttäessäsi. Huolimatta siitä, selaatko sisältöä, pelaatko vai kirjoitatko viestiä. Näyttö on lisäksi dynaaminen ja se säätää virkistystaajuutta sen perusteella, mitä teet – pidentäen samalla akkukestoa. Taajuus on esimerkiksi 1 Hz, kun et tee mitään, ja 120 Hz, kun pelaat.

Tuki sekä 5G-verkolle että kaikkein nopeimmalle Wifi 6E -verkolle

Nopea internet on saapunut. Galaxy S21 Ultra 5G voi hyödyntää nopean 5G-verkon ominaisuuksia täysin. Lisäksi se tukee WiFI 6E -verkkoa, joka on kaksi kertaa aiempaa WiFi 6 -verkkoa nopeampi. Näin voit striimata ja jakaa sisältöä salamannopeasti, sekä pelata lähes ilman viiveitä paikasta huolimatta.

Käyttöösi mukautuva akku

Jopa 5000 mAh ei ole vain tehokas, vaan myös älykäs. Tutustumalla puhelimen käyttöösi ja mukautumalla siihen ne säästävät voimiaan ja kestävät siten pidempään vain yhdellä latauksella. Galaxy S21 Ultrassa on tietenkin myös pikalataustekniikkaa, minkä ansiosta akun voi ladata yli 50 prosentin varaustasolle 30 minuutissa.' 

Älykäs prosessori

Puhelimen teho riippuu monista eri tekijöistä. Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on Samsungin kaikkien aikojen nopein ja tehokkain prosessori – vain 5 nanometriä. Se ei kuitenkaan yksin riitä tekemään puhelimesta nopeaa ja tehokasta: Myös käytössä olevalla ohjelmistolla on merkitystä, ennen kaikkea käyttökokemuksen kannalta. Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on myös monia teknisiä ratkaisuja, jotka sekä parantavat nopeutta että lisäävät akkukestoa ja saavat muistin toimimaan tehokkaammin. Koska Samsung valmistaa itse suurimman osan puhelimissaan käytetyistä osista, se voi myös optimoida niiden käyttökokemuksen ja kapasiteetin. 

Ultra Wideband on täällä

Etsintä on päättynyt – nyt puhelin tietää, mihin jätit avaimet. Uusi UWB-tekniikka pystyy paikallistamaan senttimetrin tarkkuudella SmartTag-tunnisteet, joita voit kiinnittää esimerkiksi avainnippuun. Se paikallistaa myös muut samaa tekniikkaa käyttävät puhelimet, mikä mahdollistaa turvallisen ja tarkan kuvien sekä muun materiaalin jakamisen 30 metrin välillä toisistaan olevien puhelinten välillä.

Lifestyle_Galaxy S21+_Front_Phantom Violet

Näyttö

Mullistava katselukokemus 120 Hz:n Infinity-O -näytöllä

Tasaisemmin liikkuva sekä uskomattoman herkkä näyttö optimoi virkistystaajuuden sen mukaan, mitä katselet. Lisäksi Dynamic AMOLED 2X -näyttö luo näytöstä kirkkaan, eloisan ja sujuvaliikkeisen, todenmukaiset värit unohtamatta.

galaxy s21 baseplus_feature visual_space zoom_2p_rgb

Kamera

Vallankumoksellinen 108 MP:n kamera

Korkea kuvanlaatu ei taatusti jätä ketään kylmäksi. 108 megapikselin kamerassa on varaa suurillekin rajauksille ja zoomauksille, ilman että kuva menettäisi laatuaan. Huippuluokan värien toisto luo kuville todenmukaisempia yksityiskohtia.

galaxy s21 baseplus_lifestyle_02_2p rgb

Video

Elokuvallinen 8K ja 8K Video Snap

8K on suurin älypuhelimella käytettävissä oleva videotarkkuus ja pikselimäärältään neljä kertaa suurempi kuin 4K. 8K Video Snap -toiminnolla voit tallentaa huipputarkkoja kuvia suoraan kuvatusta videosta.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Älypuhelin

Valmistajan mallinumero

SM-G998B/DS

Koko tai muoto

Kosketus

Suojaus

Pölytiivis, roiskevedenpitävä, water-resistant

Leveys

75.6 mm

Syvyys

8.9 mm

Korkeus

161.5 mm

Paino

227 g

Rungon väri

Phantom black

SAR-arvo

1,58 W/kg (vartalo), 0,714 W/kg (pää), 2,56 W/kg (raaja)

Matkapuhelin

Tekniikka

WCDMA (UMTS) / GSM

Mobiilidatayhteys

5G

Palvelun tarjoaja

Ei määritelty

Käyttöjärjestelmä

Android 11

Älykäs apuohjelma

Bixby

Navigointi

GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo

SIM-kortin tyyppi

Nano SIM, Elektroninen SIM-kortti (e-SIM)

SIM-korttien lkm.

Kaksois-SIM

Maksutekniikka

Samsung Pay

Input-tekniikka

Multi-touch

Verkko

Tiedonsiirto

FDD-LTE, TDD-LTE, 5G NR FR1

2G-kaista

850 GSM, 900 GSM, 1800 GSM, 1900 GSM

3G UMTS-kaista

Kaista 1, Band 2, Band 4, Band 5, Band 8

3G UMTS-taajuus

2100, 1900, 1700, 850, 900

4G LTE-kaista

Kaista 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 7, Band 8, Kaista 12, Kaista 13, Kaista 17, Kaista 18, Kaista 19, Band 20, Band 25, Band 26, Band 28, Band 32, Band 38, Band 39, Band 40, Band 41, Band 66

4G LTE-taajuus

FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 1700 - 2110 AWS, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 700a, FDD 700c, FDD 700b, FDD 800 alempi, FDD 800 ylempi, FDD 800 DD, FDD 1900+, FDD 850+, FDD 700 APT, FDD 1500 L, TDD 2600, TDD 1900, TDD 2300, TDD 2500, FDD 1700 - 2110 AWS-3

5G NR-kaista

N1, n3, n5, n7, n8, n20, n28, n38, n41, n66, n77, n78, n40

5G NR-taajuus

FDD 2100, FDD 1800, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 800, FDD 700APT, TDD TD 2600, TDD TD 2500, FDD AWS-3, TDD TD 3700, TDD TD 3500, TDD 2300

Langaton liitäntä

NFC, IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.2

Puhelinominaisuudet

Puhelintoiminnot

Kaiutinpuhelin, äänenhallinta, soiton ajastin, kokouspuhelu, lentotila, äänivalinta, värinähälytys

Sensorit

Kiihtyvyysmittari, ympäristön valon anturi, lähestymisanturi, barometri, gyroanturi, Hall-sensori, geomagneettinen anturi

Turvalaitteet

Sormenjälkilukija (näytön alainen), kasvojentunnistus

Lisäominaisuudet

Air View, MIMO-tekniikka, Älykäs valinta, Samsung KNOX, Smart View, Live message, Screen off memo, Bixby Vision, Dual Audio, Bixby Routines, Intelligent Performance Enhancer, AR Doodle, PENUP, Bixby-näppäin, Samsung Knox Vault, Yksityinen jako -toiminto, Enhanced Game Booster, Air Command

Mediasoitin

Tuetut digitaaliset äänistandardit

WAV, WMA, AAC, PCM, AMR, MP3, FLAC, XMF, OGG, MIDI, APE (Monkey's Audio), M4A, DSF, DSD, MXMF, OGA, 3GA, AWB, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DFF, MID, DSD64, DSD128

Tuetut digitaalivideostandardit

MKV, FLV, AVI, WMV, ASF, 3GP, M4V, WebM, 3G2, MP4

Äänen parannus

Dolby Digital Plus sound, Dolby Atmos sound -tekniikka, Surround sound, AKG:n virittämät stereokaiuttimet, Dolby Digital sound

Suoritin

Tyyppi

Samsung Exynos 2100

Kellotaajuus

2.9 GHz

Prosessorin ydinten määrä

8 ydintä

Graafinen järjestelmä

Grafiikkakiihdytin

Mali-G78 MP14

Muisti

Käyttömuisti (RAM)

LPDDR5 SDRAM - 12 Gt

Sisäisen muistin kapasiteetti

256 Gt

Etukamera

Anturin resoluutio

40 megapikseliä

Linssin aukko

F/2.2

Tarkennuksen säätö

Automaattinen

Näkökenttä

80 astetta

Pikselikoko

0.7 μm

Ominaisuudet

Automaattitarkennus vaihetunnistuksella (PDAF)

Pääkamera

Anturin tarkkuus

12 megapikseliä

Optinen kuvanvakain

Optical Image Stabilizer (OIS)

Linssityyppi

Ultra-laajakulmalinssi

Linssin aukko

F/2.2

Näkökenttä

120 astetta

Pikselikoko

1.4 μm

Tarkkuuden säätö

Automaattinen

Laser Auto Focus

Kyllä

Optinen zoomi

3x

Digitaalinen zoomi

100x

Itselaukaisimen viive

Kyllä

Erityistehosteet

Kasvojen korjaus, Grid Line

Kameratilat

Panorama, Slow Motion -tila, Pro-tila, HYPERLAPSE, Super Slow-mo, Kukat, Greenery, Puut, Taivas, Rannat, Ranta-alueet, Snow, Backlit, Text, Ruoka, Kasvot, Vauva, Henkilö, Koira, Kissa, Ihmiset, Auringonlasku, Auringonnousu, Kaupunki, Vesiputous, Maisema, Lava, Ajoneuvot, Juomat, Eläin, Kengät, Sisätilat, Vaatteet, Yönäkymä, Yötila, liikkuva kuva, vuoret, Yksi otos, Pro Video, Director's View

HDR-tila

Auto HDR -tila

Valonlähde

Korkean CRI:n led-salama

Videotarkkuudet

1920 x 1080 (1080p) 60 kuvaa/s, 1280 x 720 (720p) 30 kuvaa/s, Super slow motion video 1280 x 720 (720p) at 960 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 240 fps, 3840 x 2160 (4K UHD) / 60 kuvaa/sek, 7680 x 4320 (UHD 8K) / 24 kuvaa/sek, Hyperlapse 4K -videotuki 30 kuvaa/s, Super Steady 1080 p -videotuki 60 kuvaa/s

Ominaisuudet

Playback-zoomi, silmänräpäyksen tunnistus, VDIS (Video Digital Image Stabilization), Tracking AF, Vidoen sijaintimerkinnät, Näkymän optimoija, Vianilmaisu, otosehdotukset, epätarkkuuksien tunnistus, HDR10+ -tallennus, supervakaa, Quick Measure, Zoom-In Mic, Space Zoom, ota 33 megapikselin stillkuvia katsoessasi 8K:n videota, Hybridi optinen zoomi 3 x, maks. 30-kertainen superresoluutio-zoomi, maks. 12-kertainen digitaalinen zoomi videolle

Toinen kamera

Anturin tarkkuus

108 megapikseliä

Anturin koko

1/1.33"

Linssityyppi

Laajakulmalinssi

Linssin avaus

F/1.8

Näkökenttä

83 astetta

Pikselikoko

0.8 μm

Ominaisuudet

Automaattitarkennus vaihetunnistuksella (PDAF), OIS (optinen kuvanvakautus)

Kolmas kamera

Anturin resoluutio

10 megapikseliä

Linssityyppi

Telekuvaobjektiivi

Linssin aukko

F/2.4

Näkökenttä

35 astetta

Pikselikoko

1.22 μm

Ominaisuudet

Dual Pixel AF

Neljäs kamera

Anturin resoluutio

10 megapikseliä

Linssityyppi

Telekuvaobjektiivi

Linssin aukko

F/4.9

Näkökenttä

10 astetta

Pikselikoko

1.22 μm

Ominaisuudet

Dual Pixel AF

Näyttö

Tyyppi

OLED-näyttö

Tekniikka

Infinity-O Dynamic AMOLED 2X

Näytön koko

6.8"

Näytön tarkkuus

3200 x 1440 pikseliä

Näyttöformaatti

QHD+

Pikselitiheys

515 ppi

Värin syvyys

16,7 miljoonaa väriä

HDR

Kyllä

HDR-tekniikka

HDR10+

Kuvanparannusteknologia

Eye Comfort Shield

Virkistystaajuu

120 Hz

Suojaus

Corning Gorilla Glass Victus (naarmutuksenkestävä lasi)

Ominaisuudet

Edge Screen, AOD(Always On Display)

Yhteydet

Liitintyyppi

USB Type-C - 24 pin USB-C

Akku / paristo

Kapasiteetti

5000 mAh

Nopea lataustekniikka

Qualcomm Quick Charge 2,0, mukautuva pikalataus (AFC), Samsung Super Fast Charging -pikalataus, Power Delivery 3.0

Langaton lataus

Yes

Langattomat latausnormit

WPC, Qi, Fast Wireless Charging 2.0, Wireless PowerShare

Puheaika

2460 minuuttia

Akunkesto

Puheaika (4G): jopa 2460 min

Aktiivinen online-käyttö (LTE): jopa 18 h

Aktiivinen online-käyttö (Wi-Fi): jopa 18 h

Toisto (langaton video): jopa 22 h

Toisto (langaton audio): jopa 81 h

Muuta

Yhteensopivuusstandardit

IP68, HAC (Hearing Aid Compatible)

Sisältyvät lisävarusteet

SIM-kortin poistotyökalu, USB-C to USB-C -kaapeli

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

https://www.samsung.com/fi/support/

Ympäristötiedot

Vedenkestävyyden maksimisyvyys

1.5 m