SamsungGalaxy S21 Ultra 5GSM-G998BZKDEUB

 • Hulppea neloiskamera satakertaisella zoomilla ja edistyneellä tekoälyllä vievät valokuvasi uudelle tasolle
 • Dynaaminen 120 hertsin ja 6,8 tuuman näyttö, sähäkkä prosessori ja viiveetön 5G takaavat sulavan ja nopean käytön
 • Pitkä akunkesto, ylellinen muotoilu ja 8K-videokuvaus

VäriMusta

Keskusmuisti / Muisti12 / 128GB

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 6,8"

   Näyttö

  • 10 MP

   Etukamera

  • 108 MP

   Pääkamera

  • 8K

   Videokuvaus

  • 80 / 100

  Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

  Ylitä todellisuus. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on Samsungin kaikkien aikojen paras kamera, joka tekee jokaisesta hetkestä eeppisen. Joka päivä. Mullistava ja aiempaa parempi 100x zoomi tuo kaiken lähemmäs, äärimmäisen yksityiskohtaisuuden takaava 108 megapikselin tarkkuus ei jätä mitään huomaamatta, ja 8K-video ja kuvaamista tukeva kehittynyt tekoäly tekevät lopputuloksesta automaattisesti ammattilaistasoisen.

  S21 Ultra menee kaikessa muussakin askeleen pidemmälle. Siinä on ultranopea 120 Hz:n näyttö, tehokas jopa 5000 mAh:n akku, äärimmäisen suorituskyvyn takaavat 5G-nopeudet, sekä Samsungin kaikkien aikojen tehokkain 5 nanometrin suoritin. Kaikki tämä on paketoitu ainutlaatuiseen huipputyylikkäästi muotoiltuun, kestävästä lasista ja metallista valmistettuun ulkoasuun, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu.

  Galaxy S21 Ultra 5G on ainutlaatuinen puhelin, jonka avulla voit tehdä kaikkea sellaista, mikä on aiemmin tuntunut mahdottomalta.

  Muotoilu

  Ainutlaatuisen, kehyksettömän muotoilunsa ansiosta Samsung Galaxy S21 Ultra 5G on omaa luokkaansa. Se on upean tuntuinen, kestävästä lasista ja metallista valmistettu puhelin, jonka jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Älykäs kamera on integroitu tyylikkäästi takakanteen ja ultranopea 120 Hz:n näyttö jatkuu pehmeästi reunasta reunaan. Kameralle on varattu vain pieni aukko, minkä ansiosta voit nauttia sisällöstä aiempaakin paremmin ja mukaansatempaavammin. Pyöristettyjen kulmien ja ohuen muotoilun ansiosta Galaxy S21 Ultra istuu mukavasti kädessä.

  Samsung Galaxy S21 Ultra 5G huipputason kuvausominaisuuksilla

  Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on Samsungin kaikkien aikojen paras kamera. Jälleen. Kehittyneen tekoälyn ansiosta voit ottaa ammattilaistasoisia kuvia ja videoita helposti. Neljän takakameran ja niiden välisen yhteistyön ansiosta voit ottaa upeita kuvia kaikissa tiloissa. Ennätysmäärä megapikseleitä, teleobjektiivi, ultralaajakulmakamera ja syvyyskamera. Kamerassa on myös lasertarkennus, joka takaa erinomaisen tarkkuuden. Kaikki tämä, jotta et menettäisi mitään.

  Markkinoiden tarkimmasta kamerasta on tullut aiempaakin parempi. Peräti 108 megapikselin kameran ansiosta Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pystyy ottamaan uskomattoman yksityiskohtaisia kuvia. S20 Ultraan verrattuna pikseleissä on nyt 64 kertaa enemmän värejä ja kohinanvaimennus on kaksi kertaa parempi. Tätä tarkkuutta ja yksityiskohtaisuutta on vaikea sanoin kuvata. Suuri tarkkuus tarkoittaa myös sitä, että kuvia voi leikata ja suurentaa huomattavasti ilman yksityiskohtien menettämistä. Kuvat ovat heti valmiita jaettaviksi.

  Kuvaa laskettelijaa koko matkan huipulta alas, ota lähikuvia pelaajista katsomosta käsin. Tule 100 kertaa lähemmäs yksityiskohdista ja vakaudesta tinkimättä. Etäisyys muuttuu lähikuviksi – ja eeppisiksi hetkiksi suoraan puhelimella. Dual Tele Zoom -järjestelmän avulla voit zoomata suoraan tapahtumien keskipisteeseen nopeasti, vakaasti ja yksityiskohdista tinkimättä. Kaikki tämä kehittyneen tekoälyn ja jopa edeltävää mallia ja aiemmin puhelinmarkkinoiden parhaalla zoomilla varustettua S20 Ultraakin valoherkempien pikseleiden ansiosta.

  Hämärässä on paljon ikuistettavaa

  Monesti taianomaisia hetkiä alkaa tapahtua, kun pimeys laskeutuu. Ilotulitukset, auringonlaskut ja juhlien kohokohdat. Aiemmin näiden hetkien ikuistaminen sekä syvien ja tarkkojen kuvien ottaminen oli valon vähyyden vuoksi vaikeaa, mutta Galaxy S21 Ultra 5G:n valoherkkä kamera muuttaa tilanteen. Suuren aukon, laadukkaan objektiivin ja suurten kuvakennojen yhdistelmän ansiosta kamera tallentaa enemmän valoa. Ja jotta valoherkkyys olisi vieläkin suurempi, puhelimessa käytetään mullistavaa Nona Binning -tekniikkaa. Se yhdistää yhdeksän pikseliä ja mahdollistaa siten Samsung-laitteiden suurimman aukon.

  Tekoälyn avulla todellistakin upeampia kuvia ja videoita

  Anna kameran tekoälyn tehdä asiat puolestasi. Se valitsee parhaat kuvat, kokoaa vauhdikkaimmat hetket yhteen, hidastaa nopeutta dramaattisimpien tilanteiden kohdalla ja elävöittää maiseman liikkeitä. Saat kaiken tämän yhdellä otolla, ammattilaistasolla. Voit tallentaa hetket, jotka ovat tuntuneet aiemmin mahdottomilta ikuistaa. Single Take ikuistaa parhaat ja upeimmat hetket ottamalla automaattisesti kuvasarjan ottaessasi yhden kuvan. Tekoäly valitsee sen jälkeen kuvasarjasta parhaat otokset. Highlight Reel -toiminnolla voit luoda upean leikkeen, joka sisältää kaikkein toiminnantäyteisimmät hetket. Dynamic Slow-Mo lisää dramatiikkaa hidastamalla nopeutta, kun kuvassa tapahtuu eniten. Cinematic Sky -ominaisuudella saat taivaan näyttämään normaalia vaikuttavammalta ja pilvet liikkumaan omaan tahtiin. Ja nämä ovat vain joitakin Samsung Galaxy S21 Ultra 5G:n tekoälytoiminnoista. Toisin sanoen sinun ei tarvitse juurikaan tehdä mitään itse voidaksesi jakaa ammattilaistasoisia kuvia, jotka tekevät todellisuudesta vieläkin taianomaisemman.

  Ikuista mahdottomatkin hetket 8K-videoon – ja tee niistä valokuvia

  Aiemmin täydelliset kuvaushetket menivät monesti sivu suun. Ei enää. Samsung Galaxy S21 Ultran 8K Video mullistaa sekä videointi- että kuvausmahdollisuudet. Videokuva on niin vakaata ja tarkkaa, että voit helposti napata liikkuvasta kuvasta täydellisen valokuvan. 8K-video tarkoittaa myös valmistautumista tulevaisuuteen kaiken luomasi sisällön kohdalla, sillä kyseistä tarkkuutta käytetään yhä useammin moderneissa näytöissä. 

  Directors View – oikotiesi ohjaajan tuoliin

  Hiljaisuutta, kuvaus käynnissä. S21 UItra tekee sinusta ohjaajan. Videoidessasi voit nähdä, mitä kaikki neljä kameraa ikuistavat, valita parhaat kuvakulmat ja luoda uskomattomia leikkeitä, jotka ovat valmiita jaettavaksi heti. Voit myös siirtyä pääkameran ja selfiekameran välillä sekä näkyä itse kuvissa livekommentoimassa kuvaamaasi asiaa.

  3D-analyysi nostaa selfiet uudelle tasolle

  Ammattilaisvalokuvaaja studiossa – tai sinä omassa olohuoneessasi. Galaxy S21 Ultra 5G tekee selfieistäsi aiempaakin parempia. Tekoälyn sekä syvyyden ja ulottuvuudet huomioivan 3D-analyysin avulla kamera pystyy ottamaan upeita muotokuvia. Taustaa sumennetaan bokeh-tehosteella ja erinomaisen valaistuksen ansiosta kasvosi ovat keskipisteessä.

  Samsung Galaxy S21 Ultra upealla 120 hertsin näytöllä

  120 Hz:n taajuudella nautit sisällöstä supersulavasti. Samsung Galaxy S21 Ultrassa on 120 Hz:n näyttö, joka mullistaa käyttökokemuksen. Korkea virkistystaajuus takaa pehmeän tuntuman ja välittömän vasteen näyttöä käyttäessäsi. Huolimatta siitä, selaatko sisältöä, pelaatko vai kirjoitatko viestiä. Näyttö on lisäksi dynaaminen ja se säätää virkistystaajuutta sen perusteella, mitä teet – pidentäen samalla akkukestoa. Taajuus on esimerkiksi 1 Hz, kun et tee mitään, ja 120 Hz, kun pelaat.

  Tuki sekä 5G-verkolle että kaikkein nopeimmalle Wifi 6E -verkolle

  Nopea internet on saapunut. Galaxy S21 Ultra 5G voi hyödyntää nopean 5G-verkon ominaisuuksia täysin. Lisäksi se tukee WiFI 6E -verkkoa, joka on kaksi kertaa aiempaa WiFi 6 -verkkoa nopeampi. Näin voit striimata ja jakaa sisältöä salamannopeasti, sekä pelata lähes ilman viiveitä paikasta huolimatta.

  Käyttöösi mukautuva akku

  Jopa 5000 mAh ei ole vain tehokas, vaan myös älykäs. Tutustumalla puhelimen käyttöösi ja mukautumalla siihen ne säästävät voimiaan ja kestävät siten pidempään vain yhdellä latauksella. Galaxy S21 Ultrassa on tietenkin myös pikalataustekniikkaa, minkä ansiosta akun voi ladata yli 50 prosentin varaustasolle 30 minuutissa.' 

  Älykäs prosessori

  Puhelimen teho riippuu monista eri tekijöistä. Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on Samsungin kaikkien aikojen nopein ja tehokkain prosessori – vain 5 nanometriä. Se ei kuitenkaan yksin riitä tekemään puhelimesta nopeaa ja tehokasta: Myös käytössä olevalla ohjelmistolla on merkitystä, ennen kaikkea käyttökokemuksen kannalta. Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on myös monia teknisiä ratkaisuja, jotka sekä parantavat nopeutta että lisäävät akkukestoa ja saavat muistin toimimaan tehokkaammin. Koska Samsung valmistaa itse suurimman osan puhelimissaan käytetyistä osista, se voi myös optimoida niiden käyttökokemuksen ja kapasiteetin. 

  Ultra Wideband on täällä

  Etsintä on päättynyt – nyt puhelin tietää, mihin jätit avaimet. Uusi UWB-tekniikka pystyy paikallistamaan senttimetrin tarkkuudella SmartTag-tunnisteet, joita voit kiinnittää esimerkiksi avainnippuun. Se paikallistaa myös muut samaa tekniikkaa käyttävät puhelimet, mikä mahdollistaa turvallisen ja tarkan kuvien sekä muun materiaalin jakamisen 30 metrin välillä toisistaan olevien puhelinten välillä.

  Lifestyle_Galaxy S21+_Front_Phantom Violet

  Näyttö

  Mullistava katselukokemus 120 Hz:n Infinity-O -näytöllä

  Tasaisemmin liikkuva sekä uskomattoman herkkä näyttö optimoi virkistystaajuuden sen mukaan, mitä katselet. Lisäksi Dynamic AMOLED 2X -näyttö luo näytöstä kirkkaan, eloisan ja sujuvaliikkeisen, todenmukaiset värit unohtamatta.

  galaxy s21 baseplus_feature visual_space zoom_2p_rgb

  Kamera

  Vallankumoksellinen 108 MP:n kamera

  Korkea kuvanlaatu ei taatusti jätä ketään kylmäksi. 108 megapikselin kamerassa on varaa suurillekin rajauksille ja zoomauksille, ilman että kuva menettäisi laatuaan. Huippuluokan värien toisto luo kuville todenmukaisempia yksityiskohtia.

  galaxy s21 baseplus_lifestyle_02_2p rgb

  Video

  Elokuvallinen 8K ja 8K Video Snap

  8K on suurin älypuhelimella käytettävissä oleva videotarkkuus ja pikselimäärältään neljä kertaa suurempi kuin 4K. 8K Video Snap -toiminnolla voit tallentaa huipputarkkoja kuvia suoraan kuvatusta videosta.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Yleistä

  Tuotteen tyyppi

  Älypuhelin

  Valmistajan mallinumero

  SM-G998B/DS

  Koko tai muoto

  Kosketus

  Suojaus

  Pölytiivis, roiskevedenpitävä, water-resistant

  Leveys

  75.6 mm

  Syvyys

  8.9 mm

  Korkeus

  161.5 mm

  Paino

  227 g

  Rungon väri

  Phantom black

  SAR-arvo

  1,58 W/kg (vartalo), 0,714 W/kg (pää), 2,56 W/kg (raaja)

  Matkapuhelin

  Tekniikka

  WCDMA (UMTS) / GSM

  Mobiilidatayhteys

  5G

  Palvelun tarjoaja

  Ei määritelty

  Käyttöjärjestelmä

  Android 11

  Älykäs apuohjelma

  Bixby

  Navigointi

  GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo

  SIM-kortin tyyppi

  Nano SIM, Elektroninen SIM-kortti (e-SIM)

  SIM-korttien lkm.

  Kaksois-SIM

  Maksutekniikka

  Samsung Pay

  Input-tekniikka

  Multi-touch

  Verkko

  Tiedonsiirto

  FDD-LTE, TDD-LTE, 5G NR FR1

  2G-kaista

  850 GSM, 900 GSM, 1800 GSM, 1900 GSM

  3G UMTS-kaista

  Kaista 1, Band 2, Band 4, Band 5, Band 8

  3G UMTS-taajuus

  2100, 1900, 1700, 850, 900

  4G LTE-kaista

  Kaista 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 7, Band 8, Kaista 12, Kaista 13, Kaista 17, Kaista 18, Kaista 19, Band 20, Band 25, Band 26, Band 28, Band 32, Band 38, Band 39, Band 40, Band 41, Band 66

  4G LTE-taajuus

  FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 1700 - 2110 AWS, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 700a, FDD 700c, FDD 700b, FDD 800 alempi, FDD 800 ylempi, FDD 800 DD, FDD 1900+, FDD 850+, FDD 700 APT, FDD 1500 L, TDD 2600, TDD 1900, TDD 2300, TDD 2500, FDD 1700 - 2110 AWS-3

  5G NR-kaista

  N1, n3, n5, n7, n8, n20, n28, n38, n41, n66, n77, n78, n40

  5G NR-taajuus

  FDD 2100, FDD 1800, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 800, FDD 700APT, TDD TD 2600, TDD TD 2500, FDD AWS-3, TDD TD 3700, TDD TD 3500, TDD 2300

  Langaton liitäntä

  NFC, IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.2

  Puhelinominaisuudet

  Puhelintoiminnot

  Kaiutinpuhelin, äänenhallinta, soiton ajastin, kokouspuhelu, lentotila, äänivalinta, värinähälytys

  Sensorit

  Kiihtyvyysmittari, ympäristön valon anturi, lähestymisanturi, barometri, gyroanturi, Hall-sensori, geomagneettinen anturi

  Turvalaitteet

  Sormenjälkilukija (näytön alainen), kasvojentunnistus

  Lisäominaisuudet

  Air View, MIMO-tekniikka, Älykäs valinta, Samsung KNOX, Smart View, Live message, Screen off memo, Bixby Vision, Dual Audio, Bixby Routines, Intelligent Performance Enhancer, AR Doodle, PENUP, Bixby-näppäin, Samsung Knox Vault, Yksityinen jako -toiminto, Enhanced Game Booster, Air Command

  Mediasoitin

  Tuetut digitaaliset äänistandardit

  WAV, WMA, AAC, PCM, AMR, MP3, FLAC, XMF, OGG, MIDI, APE (Monkey's Audio), M4A, DSF, DSD, MXMF, OGA, 3GA, AWB, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DFF, MID, DSD64, DSD128

  Tuetut digitaalivideostandardit

  MKV, FLV, AVI, WMV, ASF, 3GP, M4V, WebM, 3G2, MP4

  Äänen parannus

  Dolby Digital Plus sound, Dolby Atmos sound -tekniikka, Surround sound, AKG:n virittämät stereokaiuttimet, Dolby Digital sound

  Suoritin

  Tyyppi

  Samsung Exynos 2100

  Kellotaajuus

  2.9 GHz

  Prosessorin ydinten määrä

  8 ydintä

  Graafinen järjestelmä

  Grafiikkakiihdytin

  Mali-G78 MP14

  Muisti

  Käyttömuisti (RAM)

  LPDDR5 SDRAM - 12 Gt

  Sisäisen muistin kapasiteetti

  128 Gt

  Etukamera

  Anturin resoluutio

  40 megapikseliä

  Linssin aukko

  F/2.2

  Tarkennuksen säätö

  Automaattinen

  Näkökenttä

  80 astetta

  Pikselikoko

  0.7 μm

  Ominaisuudet

  Automaattitarkennus vaihetunnistuksella (PDAF)

  Pääkamera

  Anturin tarkkuus

  12 megapikseliä

  Optinen kuvanvakain

  Optical Image Stabilizer (OIS)

  Linssityyppi

  Ultra-laajakulmalinssi

  Linssin aukko

  F/2.2

  Näkökenttä

  120 astetta

  Pikselikoko

  1.4 μm

  Tarkkuuden säätö

  Automaattinen

  Laser Auto Focus

  Kyllä

  Optinen zoomi

  3x

  Digitaalinen zoomi

  100x

  Itselaukaisimen viive

  Kyllä

  Erityistehosteet

  Kasvojen korjaus, Grid Line

  Kameratilat

  Panorama, Slow Motion -tila, Pro-tila, HYPERLAPSE, Super Slow-mo, Kukat, Greenery, Puut, Taivas, Rannat, Ranta-alueet, Snow, Backlit, Text, Ruoka, Kasvot, Vauva, Henkilö, Koira, Kissa, Ihmiset, Auringonlasku, Auringonnousu, Kaupunki, Vesiputous, Maisema, Lava, Ajoneuvot, Juomat, Eläin, Kengät, Sisätilat, Vaatteet, Yönäkymä, Yötila, liikkuva kuva, vuoret, Yksi otos, Pro Video, Director's View

  HDR-tila

  Auto HDR -tila

  Valonlähde

  Korkean CRI:n led-salama

  Videotarkkuudet

  1920 x 1080 (1080p) 60 kuvaa/s, 1280 x 720 (720p) 30 kuvaa/s, Super slow motion video 1280 x 720 (720p) at 960 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 240 fps, 3840 x 2160 (4K UHD) / 60 kuvaa/sek, 7680 x 4320 (UHD 8K) / 24 kuvaa/sek, Hyperlapse 4K -videotuki 30 kuvaa/s, Super Steady 1080 p -videotuki 60 kuvaa/s

  Ominaisuudet

  Playback-zoomi, silmänräpäyksen tunnistus, VDIS (Video Digital Image Stabilization), Tracking AF, Vidoen sijaintimerkinnät, Näkymän optimoija, Vianilmaisu, otosehdotukset, epätarkkuuksien tunnistus, HDR10+ -tallennus, supervakaa, Quick Measure, Zoom-In Mic, Space Zoom, ota 33 megapikselin stillkuvia katsoessasi 8K:n videota, Hybridi optinen zoomi 3 x, maks. 30-kertainen superresoluutio-zoomi, maks. 12-kertainen digitaalinen zoomi videolle

  Toinen kamera

  Anturin tarkkuus

  108 megapikseliä

  Anturin koko

  1/1.33"

  Linssityyppi

  Laajakulmalinssi

  Linssin avaus

  F/1.8

  Näkökenttä

  83 astetta

  Pikselikoko

  0.8 μm

  Ominaisuudet

  Automaattitarkennus vaihetunnistuksella (PDAF), OIS (optinen kuvanvakautus)

  Kolmas kamera

  Anturin resoluutio

  10 megapikseliä

  Linssityyppi

  Telekuvaobjektiivi

  Linssin aukko

  F/2.4

  Näkökenttä

  35 astetta

  Pikselikoko

  1.22 μm

  Ominaisuudet

  Dual Pixel AF

  Neljäs kamera

  Anturin resoluutio

  10 megapikseliä

  Linssityyppi

  Telekuvaobjektiivi

  Linssin aukko

  F/4.9

  Näkökenttä

  10 astetta

  Pikselikoko

  1.22 μm

  Ominaisuudet

  Dual Pixel AF

  Näyttö

  Tyyppi

  OLED-näyttö

  Tekniikka

  Infinity-O Dynamic AMOLED 2X

  Näytön koko

  6.8"

  Näytön tarkkuus

  3200 x 1440 pikseliä

  Näyttöformaatti

  QHD+

  Pikselitiheys

  515 ppi

  Värin syvyys

  16,7 miljoonaa väriä

  HDR

  Kyllä

  HDR-tekniikka

  HDR10+

  Kuvanparannusteknologia

  Eye Comfort Shield

  Virkistystaajuu

  120 Hz

  Suojaus

  Corning Gorilla Glass Victus (naarmutuksenkestävä lasi)

  Ominaisuudet

  Edge Screen, AOD(Always On Display)

  Yhteydet

  Liitintyyppi

  USB Type-C - 24 pin USB-C

  Akku / paristo

  Kapasiteetti

  5000 mAh

  Nopea lataustekniikka

  Qualcomm Quick Charge 2,0, mukautuva pikalataus (AFC), Samsung Super Fast Charging -pikalataus, Power Delivery 3.0

  Langaton lataus

  Yes

  Langattomat latausnormit

  WPC, Qi, Fast Wireless Charging 2.0, Wireless PowerShare

  Puheaika

  2460 minuuttia

  Akunkesto

  Puheaika (4G): jopa 2460 min

  Aktiivinen online-käyttö (LTE): jopa 18 h

  Aktiivinen online-käyttö (Wi-Fi): jopa 18 h

  Toisto (langaton video): jopa 22 h

  Toisto (langaton audio): jopa 81 h

  Muuta

  Yhteensopivuusstandardit

  IP68, HAC (Hearing Aid Compatible)

  Sisältyvät lisävarusteet

  SIM-kortin poistotyökalu, USB-C to USB-C -kaapeli

  Valmistajan takuu

  Takuu

  24 kk

  Asiakastuki

  https://www.samsung.com/fi/support/

  Ympäristötiedot

  Vedenkestävyyden maksimisyvyys

  1.5 m