SamsungGalaxy S21+ 5GSM-G996BZVDEUB

 • Terävä kolmoiskamera 30-kertaisella zoomilla ja edistyneellä tekoälyllä vievät valokuvasi uudelle tasolle
 • Dynaaminen 120 hertsin ja 6,7 tuuman näyttö, sähäkkä prosessori ja viiveetön 5G takaavat sulavan ja nopean käytön
 • Pitkä akunkesto, ylellinen muotoilu ja 8K-videokuvaus

VäriVioletti

Keskusmuisti / Muisti8 / 128GB

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 6,7"

  Näyttö

 • 10 MP

  Etukamera

 • 64 MP

  Pääkamera

 • 8K

  Videokuvaus

 • 79 / 100

Samsung galaxy S21+ 5G

Tämä puhelin vie pelin uudelle tasolle. Erittäin terävän kolmoiskameran avulla Galaxy S21+ 5G tekee jokaisesta päivästä erikoisen ja jokaisesta hetkestä vaikuttavan. Voit ottaa lähikuvia kaukaa 30x zoomilla, kokea kaikki yksityiskohdat 64 megapikselin tarkkuudella ja tallentaa tapahtumat 8K-videolla. Kuvaamista tukeva kehittynyt tekoäly tekee lopputuloksesta automaattisesti ammattilaistasoisen.

Samsung Galaxy S21+ 5G menee kaikessa muussakin askeleen pidemmälle. Siinä on huippunopea 120 hertsin näyttö, tehokas ja älykäs akku, äärimmäisen suorituskyvyn takaavat 5G-nopeudet sekä Samsungin kaikkien aikojen tehokkain 5 nanometrin suoritin. Kaikki tämä on paketoitu ainutlaatuiseen huipputyylikkäästi muotoiltuun, kestävästä lasista ja metallista valmistettuun ulkoasuun, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu.

Galaxy S21+ 5G on edukseen erottuva puhelin, jolla voit tehdä kaikkea aiemmin mahdottomalta tuntunutta. 

Ilmaisuvoimaa. Vaikuttavuutta.

Samsung Galaxy S21+ 5G:n ikoninen ja rajaton muotoilu on omaa luokkaansa. Se on valmistettu kestävästä lasista ja metallista, ja se luo ylellisen ympäröivän tuntuman. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Älykäs kamera on integroitu puhelimen muotoihin ja huippunopea 120 Hz:n näyttö ulottuu upeasti reunasta reunaan. Siinä on vain pieni aukko kameraa varten, joten voit todella nauttia mukaansatempaavasta sisällöstä tällä näytöllä. Pyöristetyt kulmat ja ohuempi muoto varmistavat, että Galaxy S21+ tuntuu miellyttävältä kädessä.

Kamera

Galaxy S21+ on varustettu erittäin terävällä kameralla. Kehittyneen tekoälyn ansiosta voit ottaa ammattilaistasoisia kuvia ja videoita helposti. Kolmen takakameran loistava yhteispeli varmistaa, että saat upeita kuvia kaikissa tilanteissa. 64 megapikseliä, tele-, ultralaajakulma- ja syvyyskamera varmistavat, ettet jää mistään paitsi. Galaxy S21+:n 64 megapikselin kameralla saat vaikuttavan teräviä kuvia – ja vangitset yksityiskohdat. Suuri tarkkuus antaa myös mahdollisuuden rajata kuvaa ja tehdä osasuurennoksia – tinkimättä terävyydestä ja yksityiskohdista.

Pääset nyt 30 kertaa lähemmäksi kaikkea näkemääsi Samsung Galaxy S21+:n kameralla. Kehittynyt tekoäly ja edeltäjämalli Galaxy S20:aan verrattuna vieläkin valoherkemmät pikselit antavat mahdollisuuden ikuistaa lähikuvia kaukaa. Ikuista upeat muistosi - etäisyydestä riippumatta.

Vaikuttavimmat hetket tapahtuvat usein hämärän laskeutuessa: ilotulitukset, auringonlaskut ja juhlien kohokohdat. Näiden hetkien tallentaminen on ollut aiemmin hankalaa, kun kuviin ei ole saanut syvyyttä ja terävyyttä hämärässä. Mutta Galaxy S21+:n erittäin valoherkkä kamera pystyy siihen. Suuren aukon, laadukkaan objektiivin ja suurten kuvakennojen ansiosta kamera tallentaa enemmän valoa. Jotta valoherkkyys olisi vieläkin suurempi, puhelimessa käytetään mullistavaa Nona Binning -tekniikkaa. Se yhdistää yhdeksän pikseliä ja mahdollistaa siten Samsung-laitteiden kaikkien aikojen suurimman aukon.

Anna kameran tekoälyn tehdä työt. Sen avulla saat parhaita kuvia, leikkaat yhteen toiminnan täyteiset hetket, hidastat nopeutta dramaattisissa kohtauksissa ja annat eloa maiseman liikkeille. Saat kaiken tämän yhdellä otolla, ammattilaistasolla. Voit tallentaa hetket, jotka ovat tuntuneet aiemmin mahdottomilta ikuistaa. Single Take -toiminnolla tallennat upeimmat kuvauskohteet automaattisesti useammaksi kuvaksi. Tekoäly valitsee sitten parhaat kuvat ja videot. Highlight Reel -toiminto luo vaikuttavan videon toiminnan täyteisistä hetkistä. Dynamic Slow-Mo lisää dramatiikkaa hidastamalla vaikuttavat tapahtumat ja Cinematic Sky luo kiehtovan taivaan, jonka pilvet liikkuvat omaan tahtiinsa. Nämä ovat vain joitakin esimerkkejä Samsung Galaxy S21+:n tekoälytoiminnoista. Toisin sanoen sinun ei tarvitse tehdä juuri mitään itse voidaksesi jakaa todellisuuttasi muille ammattilaislaatuisena.

Ikuista mahdottomatkin hetket 8K-videoon – ja tee niistä valokuvia

Täydelliset kuvaustilaisuudet menevät usein helposti ohi. Niin ei tarvitse enää käydä. Samsung Galaxy S21+ mullistaa sekä video- että valokuvauksen mahdollisuudet 8K-videolla. Videokuva on niin tarkkaa ja vakaata, että voit valita videolta täydellisen valokuvan tallennettavaksi. 8K-video tarkoittaa myös valmistautumista tulevaisuuteen, sillä kyseistä tarkkuutta käytetään yhä enemmän uusissa televisioissa ja näytöissä.

Hiljaisuus, kamera käy... Galaxy S21+ tekee sinusta ohjaajan. Näet kuvatessasi samalla kaikkien neljän kameran tallentaman kuvan, voit valita parhaan kuvakulman ja luoda vaikuttavia videoita, jotka ovat heti jaettavissa. Voit myös vaihdella pääkameran ja etukameran välillä, ja näkyä mukana kuvissa kommentoiden kuvaamaasi livenä.

3D-analyysi nostaa selfiet uudelle tasolle

Ammattilaiskuvaaja studioympäristössä – tai ehkä omassa olohuoneessasi. Samsung Galaxy S21+:n avulla otat entistäkin parempia selfieitä. Tekoäly sekä syvyyden ja ulottuvuuksien 3D-analyysi varmistavat upeat muotokuvat. Tausta sumennetaan bokeh-efektillä ja kasvosi ovat pääosassa upeassa valossa. Galaxy S21+ sisältää lisäksi monia teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat laitteen nopeutta, pidentävät akkukestoa ja tekevät muistin käytöstä tehokkaampaa. Koska Samsung valmistaa useimmat puhelinten osat itse, voimme optimoida niiden yhteistoiminnan parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi.

Teho

Galaxy S21+:n suuri 120 Hz:n näyttö mullistaa katselukokemuksen. Nopea virkistystaajuus tekee liikkeistä pehmeitä ja näyttö reagoi välittömästi kosketukseesi – riippumatta siitä selaatko verkkosivuja, pelaatko vai kirjoitatko viestiä. Näyttö on dynaaminen ja virkistystaajuus muuttuu automaattisesti sen mukaan, mitä teet – mikä auttaa parantamaan akkukestoa. Kun et tee mitään, näytön virkistystaajuus on vain 1 Hz ja kun pelaat, käytössä on suurin mahdollinen 120 Hz.

Nopeat 5G-yhteydet

Nopeammat verkkoyhteydet ovat täällä. Samsung Galaxy S21+ ottaa kaiken irti uudesta nopeasta 5G-verkosta. Lisäksi puhelimessa on Wi-Fi 6 siellä, missä se on käytettävissä. Siten voit suoratoistaa ja jakaa sisältöä salamannopeasti, sekä pelata minimaalisella viiveellä missä tahansa.

Akku mukautuu käyttötapoihisi

Laitteen akku ei ole vain tehokas vaan myös älykäs. Akku oppii tavoillesi ja mukautuu niiden mukaan – mikä auttaa säästämään virtaa niin, että yksi lataus riittää pidempään. Galaxy S21+:ssa on tietenkin myös pikalataus, jolla akku latautuu 50 %:n tasolle jo 30 minuutissa.

Älykäs suoritin

Puhelimen tehokkuus riippuu monista tekijöistä. Samsung Galaxy S21+ sisältää Samsungin nopeimman ja tehokkaimman suorittimen, vain 5 nanometrin koossa. Mutta puhelimen nopeuteen ja tehoon tarvitaan muutakin. Myös ohjelmistolla on tärkeä osuus erinomaisessa käyttökokemuksessa.

Lifestyle_Galaxy S21+_Front_Phantom Violet

Näyttö

Mullistava katselukokemus 120 Hz:n Infinity-O -näytöllä

Tasaisemmin liikkuva sekä uskomattoman herkkä näyttö optimoi virkistystaajuuden sen mukaan, mitä katselet. Lisäksi Dynamic AMOLED 2X -näyttö luo näytöstä kirkkaan, eloisan ja sujuvaliikkeisen, todenmukaiset värit unohtamatta.

galaxy s21 baseplus_feature visual_space zoom_2p_rgb

Kamera

Vallankumoksellinen 108 MP:n kamera

Korkea kuvanlaatu ei taatusti jätä ketään kylmäksi. 108 megapikselin kamerassa on varaa suurillekin rajauksille ja zoomauksille, ilman että kuva menettäisi laatuaan. Huippuluokan värien toisto luo kuville todenmukaisempia yksityiskohtia.

galaxy s21 baseplus_lifestyle_02_2p rgb

Video

Elokuvallinen 8K ja 8K Video Snap

8K on suurin älypuhelimella käytettävissä oleva videotarkkuus ja pikselimäärältään neljä kertaa suurempi kuin 4K. 8K Video Snap -toiminnolla voit tallentaa huipputarkkoja kuvia suoraan kuvatusta videosta.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Älypuhelin

Valmistajan mallinumero

SM-G996B/DS

Koko tai muoto

Kosketus

Suojaus

Pölytiivis, roiskevedenpitävä, water-resistant

Leveys

75.6 mm

Syvyys

7.8 mm

Korkeus

161.5 mm

Paino

200 g

Rungon väri

Haamunvioletti

SAR-arvo

1,335 W/kg (vartalo), 0,541 W/kg (pää), 2,23 W/kg (raaja)

Matkapuhelin

Tekniikka

WCDMA (UMTS) / GSM

Mobiilidatayhteys

5G

Palvelun tarjoaja

Ei määritelty

Käyttöjärjestelmä

Android 11

Älykäs apuohjelma

Bixby

Navigointi

GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo

SIM-kortin tyyppi

Nano SIM, Elektroninen SIM-kortti (e-SIM)

SIM-korttien lkm.

Kaksois-SIM

Maksutekniikka

Samsung Pay

Input-tekniikka

Multi-touch

Verkko

Tiedonsiirto

FDD-LTE, TDD-LTE, 5G NR FR1

2G-kaista

850 GSM, 900 GSM, 1800 GSM, 1900 GSM

3G UMTS-kaista

Kaista 1, Band 2, Band 4, Band 5, Band 8

3G UMTS-taajuus

2100, 1900, 1700, 850, 900

4G LTE-kaista

Kaista 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 7, Band 8, Kaista 12, Kaista 13, Kaista 17, Kaista 18, Kaista 19, Band 20, Band 25, Band 26, Band 28, Band 32, Band 38, Band 39, Band 40, Band 41, Band 66

4G LTE-taajuus

FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 1700 - 2110 AWS, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 700a, FDD 700c, FDD 700b, FDD 800 alempi, FDD 800 ylempi, FDD 800 DD, FDD 1900+, FDD 850+, FDD 700 APT, FDD 1500 L, TDD 2600, TDD 1900, TDD 2300, TDD 2500, FDD 1700 - 2110 AWS-3

5G NR-kaista

N1, n3, n5, n7, n8, n20, n28, n38, n41, n66, n77, n78, n40

5G NR-taajuus

FDD 2100, FDD 1800, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 800, FDD 700APT, TDD TD 2600, TDD TD 2500, FDD AWS-3, TDD TD 3700, TDD TD 3500, TDD 2300

Langaton liitäntä

NFC, Bluetooth 5.0, IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax

Puhelinominaisuudet

Puhelintoiminnot

Kaiutinpuhelin, äänenhallinta, soiton ajastin, kokouspuhelu, lentotila, äänivalinta, värinähälytys

Sensorit

Kiihtyvyysmittari, ympäristön valon anturi, lähestymisanturi, barometri, gyroanturi, Hall-sensori, geomagneettinen anturi

Turvalaitteet

Sormenjälkilukija (näytön alainen), kasvojentunnistus

Lisäominaisuudet

Air View, MIMO-tekniikka, Älykäs valinta, Samsung KNOX, Smart View, Live message, Screen off memo, Bixby Vision, Dual Audio, Bixby Routines, Intelligent Performance Enhancer, AR Doodle, PENUP, Bixby-näppäin, Samsung Knox Vault, Yksityinen jako -toiminto, Enhanced Game Booster

Mediasoitin

Tuetut digitaaliset äänistandardit

WAV, WMA, AAC, PCM, AMR, MP3, FLAC, XMF, OGG, MIDI, APE (Monkey's Audio), M4A, DSF, DSD, MXMF, OGA, 3GA, AWB, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DFF, MID, DSD64, DSD128

Tuetut digitaalivideostandardit

MKV, FLV, AVI, WMV, ASF, 3GP, M4V, WebM, 3G2, MP4

Äänen parannus

Dolby Digital Plus sound, Dolby Atmos sound -tekniikka, Surround sound, AKG:n virittämät stereokaiuttimet, Dolby Digital sound

Suoritin

Tyyppi

Samsung Exynos 2100

Kellotaajuus

2.9 GHz

Prosessorin ydinten määrä

8 ydintä

Graafinen järjestelmä

Grafiikkakiihdytin

Mali-G78 MP14

Muisti

Käyttömuisti (RAM)

LPDDR5 SDRAM - 8 Gt

Sisäisen muistin kapasiteetti

128 Gt

Käyttäjämuisti

102.2 Gt

Etukamera

Anturin resoluutio

10 megapikseliä

Linssin aukko

F/2.2

Tarkennuksen säätö

Automaattinen

Näkökenttä

80 astetta

Pikselikoko

1.22 μm

Ominaisuudet

Dual Pixel AF

Pääkamera

Anturin tarkkuus

12 megapikseliä

Optinen kuvanvakain

Optical Image Stabilizer (OIS)

Linssityyppi

Ultra-laajakulmalinssi

Linssin aukko

F/2.2

Näkökenttä

120 astetta

Pikselikoko

1.4 μm

Tarkkuuden säätö

Automaattinen

Optinen zoomi

3x

Digitaalinen zoomi

30x

Itselaukaisimen viive

Kyllä

Erityistehosteet

Kasvojen korjaus, Grid Line

Kameratilat

Panorama, Slow Motion -tila, Pro-tila, HYPERLAPSE, Super Slow-mo, Kukat, Greenery, Puut, Taivas, Rannat, Ranta-alueet, Snow, Backlit, Text, Ruoka, Kasvot, Vauva, Henkilö, Koira, Kissa, Ihmiset, Auringonlasku, Auringonnousu, Kaupunki, Vesiputous, Maisema, Lava, Ajoneuvot, Juomat, Eläin, Kengät, Sisätilat, Vaatteet, Yönäkymä, Yötila, liikkuva kuva, vuoret, Yksi otos, Pro Video, Director's View

HDR-tila

Auto HDR -tila

Valonlähde

Korkean CRI:n led-salama

Videotarkkuudet

1920 x 1080 (1080p) 60 kuvaa/s, 1280 x 720 (720p) 30 kuvaa/s, Super slow motion video 1280 x 720 (720p) at 960 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 240 fps, 3840 x 2160 (4K UHD) / 60 kuvaa/sek, 7680 x 4320 (UHD 8K) / 24 kuvaa/sek, Hyperlapse 4K -videotuki 30 kuvaa/s, Super Steady 1080 p -videotuki 60 kuvaa/s

Ominaisuudet

Playback-zoomi, silmänräpäyksen tunnistus, VDIS (Video Digital Image Stabilization), Tracking AF, Vidoen sijaintimerkinnät, Näkymän optimoija, Vianilmaisu, otosehdotukset, epätarkkuuksien tunnistus, HDR10+ -tallennus, supervakaa, Quick Measure, Zoom-In Mic, Space Zoom, ota 33 megapikselin stillkuvia katsoessasi 8K:n videota, Hybridi optinen zoomi 3 x, maks. 30-kertainen superresoluutio-zoomi, maks. 12-kertainen digitaalinen zoomi videolle

Toinen kamera

Anturin tarkkuus

12 megapikseliä

Anturin koko

1/1.76"

Linssityyppi

Laajakulmalinssi

Linssin avaus

F/1.8

Näkökenttä

79 astetta

Pikselikoko

1.8 μm

Ominaisuudet

OIS (optinen kuvanvakautus), Super Speed Dual Pixel AF

Kolmas kamera

Anturin resoluutio

64 megapikseliä

Anturin koko

1/1.72"

Linssityyppi

Telekuvaobjektiivi

Linssin aukko

F/2.0

Näkökenttä

76 astetta

Pikselikoko

0.8 μm

Ominaisuudet

Automaattitarkennus vaihetunnistuksella (PDAF)

Näyttö

Tyyppi

OLED-näyttö

Tekniikka

Infinity-O Dynamic AMOLED 2X

Näytön koko

6.7"

Näytön tarkkuus

2400 x 1080 pikseliä

Näyttöformaatti

Full HD+

Pikselitiheys

394 ppi

Värin syvyys

16,7 miljoonaa väriä

HDR

Kyllä

HDR-tekniikka

HDR10+

Kuvanparannusteknologia

Eye Comfort Shield

Virkistystaajuu

120 Hz

Suojaus

Corning Gorilla Glass Victus (naarmutuksenkestävä lasi)

Ominaisuudet

AOD(Always On Display)

Yhteydet

Liitintyyppi

USB Type-C - 24 pin USB-C

Akku / paristo

Kapasiteetti

4800 mAh

Nopea lataustekniikka

Qualcomm Quick Charge 2,0, mukautuva pikalataus (AFC), Samsung Super Fast Charging -pikalataus, Power Delivery 3.0

Langaton lataus

Yes

Langattomat latausnormit

WPC, Qi, Fast Wireless Charging 2.0, Wireless PowerShare

Puheaika

2400 minuuttia

Akunkesto

Puheaika (4G): jopa 2400 min

Aktiivinen online-käyttö (LTE): jopa 15 h

Aktiivinen online-käyttö (Wi-Fi): jopa 17 h

Toisto (langaton video): jopa 22 h

Toisto (langaton audio): jopa 75 h

Muuta

Yhteensopivuusstandardit

IP68, HAC (Hearing Aid Compatible)

Sisältyvät lisävarusteet

SIM-kortin poistotyökalu, USB-C to USB-C -kaapeli

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

https://www.samsung.com/fi/support/

Ympäristötiedot

Vedenkestävyyden maksimisyvyys

1.5 m