SamsungGalaxy S21 5GSM-G991BZWGEUB

 • Terävä kolmoiskamera 30-kertaisella zoomilla ja edistyneellä tekoälyllä vievät valokuvasi uudelle tasolle
 • Dynaaminen 120 hertsin näyttö, sähäkkä prosessori ja viiveetön 5G takaavat sulavan ja nopean käytön
 • Pitkä akunkesto, ylellinen muotoilu ja 8K-videokuvaus

VäriValkoinen

Keskusmuisti / Muisti8 / 256GB

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 6,2"

   Näytön koko

  • 10 MP

   Pääkamera

  • 64 MP

   Pääkamera

  • 8K

   Videokuvaus

  • 85 / 100

  Samsung Galaxy S21 5G

  Tämä puhelin vie pelin uudelle tasolle. Erittäin terävän kolmoiskameran avulla Galaxy S21 5G tekee jokaisesta päivästä erikoisen ja jokaisesta hetkestä vaikuttavan. Voit ottaa lähikuvia kaukaa 30x zoomilla, kokea kaikki yksityiskohdat 64 megapikselin tarkkuudella ja tallentaa tapahtumat 8K-videolla. Kuvaamista tukeva kehittynyt tekoäly tekee lopputuloksesta automaattisesti ammattilaistasoisen.

  Galaxy S21 5G menee kaikessa muussakin askeleen pidemmälle. Siinä on paras huippunopea 120 Hz:n näyttömme, tehokas ja älykäs akku, äärimmäisen suorituskyvyn takaavat 5G-nopeudet, sekä Samsungin kaikkien aikojen tehokkain 5 nanometrin suoritin. Kaikki tämä on paketoitu ainutlaatuiseen huipputyylikkäästi muotoiltuun, kestävästä lasista ja metallista valmistettuun ulkoasuun, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu.

  Galaxy S21 5G on edukseen erottuva puhelin, jolla voit tehdä kaikkea aiemmin mahdottomalta tuntunutta.

  Ilmaisuvoimaa. Vaikuttavuutta.

  Samsung Galaxy S21 5G:n ikoninen ja rajaton muotoilu on omaa luokkaansa. Se on valmistettu kestävästä lasista ja metallista, ja se luo ylellisen ympäröivän tuntuman. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Älykäs kamera on integroitu puhelimen muotoihin ja huippunopea 120 Hz:n näyttö ulottuu upeasti reunasta reunaan. Siinä on vain pieni aukko kameraa varten, joten voit todella nauttia mukaansatempaavasta sisällöstä tällä näytöllä. Pyöristetyt kulmat ja ohuempi muoto varmistavat, että Galaxy S21 tuntuu miellyttävältä kädessä.

  Samsung Galaxy S21 on varustettu upealla kameralla 

  Galaxy S21 on varustettu erittäin terävällä kameralla. Kehittyneen tekoälyn ansiosta voit ottaa ammattilaistasoisia kuvia ja videoita helposti. Kolmen takakameran loistava yhteispeli varmistaa, että saat upeita kuvia kaikissa tilanteissa. 64 megapikseliä, tele-, ultralaajakulma- ja syvyyskamera varmistavat, ettet jää mistään paitsi. Galaxy S21:n 64 megapikselin kameralla saat vaikuttavan teräviä kuvia – ja vangitset yksityiskohdat. Suuri tarkkuus antaa myös mahdollisuuden rajata kuvaa ja tehdä osasuurennoksia – tinkimättä terävyydestä ja yksityiskohdista.

  Pääset nyt 30 kertaa lähemmäksi kaikkea näkemääsi Galaxy S21:n kameralla. Kehittynyt tekoäly ja edeltäjämalli Galaxy S20:aan verrattuna vieläkin valoherkemmät pikselit antavat mahdollisuuden ikuistaa lähikuvia kaukaa. Ikuista upeat muistosi - etäisyydestä riippumatta.

  Vaikuttavimmat hetket tapahtuvat usein hämärän laskeutuessa: ilotulitukset, auringonlaskut ja juhlien kohokohdat. Näiden hetkien tallentaminen on ollut aiemmin hankalaa, kun kuviin ei ole saanut syvyyttä ja terävyyttä hämärässä. Mutta Galaxy S21:n erittäin valoherkkä kamera pystyy siihen. Suuren aukon, laadukkaan objektiivin ja suurten kuvakennojen ansiosta kamera tallentaa enemmän valoa. Jotta valoherkkyys olisi vieläkin suurempi, puhelimessa käytetään mullistavaa Nona Binning -tekniikkaa. Se yhdistää yhdeksän pikseliä ja mahdollistaa siten Samsung-laitteiden kaikkien aikojen suurimman aukon.

  Anna kameran tekoälyn tehdä työt. Sen avulla saat parhaita kuvia, leikkaat yhteen toiminnan täyteiset hetket, hidastat nopeutta dramaattisissa kohtauksissa ja annat eloa maiseman liikkeille. Saat kaiken tämän yhdellä otolla, ammattilaistasolla. Voit tallentaa hetket, jotka ovat tuntuneet aiemmin mahdottomilta ikuistaa. Single Take -toiminnolla tallennat upeimmat kuvauskohteet automaattisesti useammaksi kuvaksi. Tekoäly valitsee sitten parhaat kuvat ja videot. Highlight Reel -toiminto luo vaikuttavan videon toiminnan täyteisistä hetkistä. Dynamic Slow-Mo lisää dramatiikkaa hidastamalla vaikuttavat tapahtumat ja Cinematic Sky luo kiehtovan taivaan, jonka pilvet liikkuvat omaan tahtiinsa. Nämä ovat vain joitakin esimerkkejä Galaxy S21:n tekoälytoiminnoista. Toisin sanoen sinun ei tarvitse tehdä juuri mitään itse voidaksesi jakaa todellisuuttasi muille ammattilaislaatuisena.

  Ikuista mahdottomatkin hetket 8K-videoon – ja tee niistä valokuvia

  Täydelliset kuvaustilaisuudet menevät usein helposti ohi. Niin ei tarvitse enää käydä. Samsung Galaxy S21 mullistaa sekä video- että valokuvauksen mahdollisuudet 8K-videolla. Videokuva on niin tarkkaa ja vakaata, että voit valita videolta täydellisen valokuvan tallennettavaksi. 8K-video tarkoittaa myös valmistautumista tulevaisuuteen, sillä kyseistä tarkkuutta käytetään yhä enemmän uusissa televisioissa ja näytöissä.

  Hiljaisuus, kamera käy... Galaxy S21 tekee sinusta ohjaajan. Näet kuvatessasi samalla kaikkien neljän kameran tallentaman kuvan, voit valita parhaan kuvakulman ja luoda vaikuttavia videoita, jotka ovat heti jaettavissa. Voit myös vaihdella pääkameran ja etukameran välillä, ja näkyä mukana kuvissa kommentoiden kuvaamaasi livenä.

  3D-analyysi nostaa selfiet uudelle tasolle

  Ammattilaiskuvaaja studioympäristössä – tai ehkä omassa olohuoneessasi. Samsung Galaxy S21:n avulla otat entistäkin parempia selfieitä. Tekoäly sekä syvyyden ja ulottuvuuksien 3D-analyysi varmistavat upeat muotokuvat. Tausta sumennetaan bokeh-efektillä ja kasvosi ovat pääosassa upeassa valossa. Galaxy S21 sisältää lisäksi monia teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat laitteen nopeutta, pidentävät akkukestoa ja tekevät muistin käytöstä tehokkaampaa. Koska Samsung valmistaa useimmat puhelinten osat itse, voimme optimoida niiden yhteistoiminnan parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi.

  Teho

  Samsung Galaxy S21:n suuri 120 Hz:n näyttö mullistaa katselukokemuksen. Nopea virkistystaajuus tekee liikkeistä pehmeitä ja näyttö reagoi välittömästi kosketukseesi – riippumatta siitä selaatko verkkosivuja, pelaatko vai kirjoitatko viestiä. Näyttö on dynaaminen ja virkistystaajuus muuttuu automaattisesti sen mukaan, mitä teet – mikä auttaa parantamaan akkukestoa. Kun et tee mitään, näytön virkistystaajuus on vain 1 Hz ja kun pelaat, käytössä on suurin mahdollinen 120 Hz.

  Nopeat 5G-yhteydet

  Nopeammat verkkoyhteydet ovat täällä – ja me olemme tietenkin olleet valmiina niitä varten jo pitkään. Galaxy S21 ottaa kaiken irti uudesta nopeasta 5G-verkosta. Lisäksi puhelimessa on Wi-Fi 6 siellä, missä se on käytettävissä. Siten voit suoratoistaa ja jakaa sisältöä salamannopeasti, sekä pelata minimaalisella viiveellä missä tahansa.

  Akku mukautuu käyttötapoihisi

  Akkumme eivät ole pelkästään tehokkaita vaan myös älykkäitä. Akku oppii tavoillesi ja mukautuu niiden mukaan – mikä auttaa säästämään virtaa niin, että yksi lataus riittää pidempään. Samsung Galaxy S21:ssa on tietenkin myös pikalataus, jolla akku latautuu 50 %:n tasolle jo 30 minuutissa.

  Älykäs suoritin

  Puhelimen tehokkuus riippuu monista tekijöistä. Samsung Galaxy S21 sisältää kaikkien aikojen nopeimman ja tehokkaimman suorittimemme, vain 5 nanometrin koossa. Mutta puhelimen nopeuteen ja tehoon tarvitaan muutakin. Myös ohjelmistolla on tärkeä osuus erinomaisessa käyttökokemuksessa.

  Lifestyle_Galaxy S21+_Front_Phantom Violet

  Näyttö

  Mullistava katselukokemus 120 Hz:n Infinity-O -näytöllä

  Tasaisemmin liikkuva sekä uskomattoman herkkä näyttö optimoi virkistystaajuuden sen mukaan, mitä katselet. Lisäksi Dynamic AMOLED 2X -näyttö luo näytöstä kirkkaan, eloisan ja sujuvaliikkeisen, todenmukaiset värit unohtamatta.

  galaxy s21 baseplus_feature visual_space zoom_2p_rgb

  Kamera

  Vallankumoksellinen 108 MP:n kamera

  Korkea kuvanlaatu ei taatusti jätä ketään kylmäksi. 108 megapikselin kamerassa on varaa suurillekin rajauksille ja zoomauksille, ilman että kuva menettäisi laatuaan. Huippuluokan värien toisto luo kuville todenmukaisempia yksityiskohtia.

  galaxy s21 baseplus_lifestyle_02_2p rgb

  Video

  Elokuvallinen 8K ja 8K Video Snap

  8K on suurin älypuhelimella käytettävissä oleva videotarkkuus ja pikselimäärältään neljä kertaa suurempi kuin 4K. 8K Video Snap -toiminnolla voit tallentaa huipputarkkoja kuvia suoraan kuvatusta videosta.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Yleistä

  Tuotteen tyyppi

  Älypuhelin

  Valmistajan mallinumero

  SM-G991B/DS

  Koko tai muoto

  Kosketus

  Suojaus

  Pölytiivis, roiskevedenpitävä, water-resistant

  Leveys

  71.2 mm

  Syvyys

  7.9 mm

  Korkeus

  151.7 mm

  Paino

  169 g

  Rungon väri

  Haamunvalkoinen

  SAR-arvo

  1,509 W/kg (vartalo), 0,456 W/kg (pää)

  Matkapuhelin

  Tekniikka

  WCDMA (UMTS) / GSM

  Mobiilidatayhteys

  5G

  Palvelun tarjoaja

  Ei määritelty

  Käyttöjärjestelmä

  Android 11

  Älykäs apuohjelma

  Bixby

  Navigointi

  GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo

  SIM-kortin tyyppi

  Nano SIM, Elektroninen SIM-kortti (e-SIM)

  SIM-korttien lkm.

  Kaksois-SIM

  Maksutekniikka

  Samsung Pay

  Input-tekniikka

  Multi-touch

  Verkko

  Tiedonsiirto

  FDD-LTE, TDD-LTE, 5G NR FR1

  2G-kaista

  850 GSM, 900 GSM, 1800 GSM, 1900 GSM

  3G UMTS-kaista

  Kaista 1, Band 2, Band 4, Band 5, Band 8

  3G UMTS-taajuus

  2100, 1900, 1700, 850, 900

  4G LTE-kaista

  Kaista 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 7, Band 8, Kaista 12, Kaista 13, Kaista 17, Kaista 18, Kaista 19, Band 20, Band 25, Band 26, Band 28, Band 32, Band 38, Band 39, Band 40, Band 41, Band 66

  4G LTE-taajuus

  FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 1700 - 2110 AWS, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 700a, FDD 700c, FDD 700b, FDD 800 alempi, FDD 800 ylempi, FDD 800 DD, FDD 1900+, FDD 850+, FDD 700 APT, FDD 1500 L, TDD 2600, TDD 1900, TDD 2300, TDD 2500, FDD 1700 - 2110 AWS-3

  5G NR-kaista

  N1, n3, n5, n7, n8, n20, n28, n38, n41, n66, n77, n78, n40

  5G NR-taajuus

  FDD 2100, FDD 1800, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 800, FDD 700APT, TDD TD 2600, TDD TD 2500, FDD AWS-3, TDD TD 3700, TDD TD 3500, TDD 2300

  Langaton liitäntä

  NFC, Bluetooth 5.0, IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax

  Puhelinominaisuudet

  Puhelintoiminnot

  Kaiutinpuhelin, äänenhallinta, soiton ajastin, kokouspuhelu, lentotila, äänivalinta, värinähälytys

  Sensorit

  Kiihtyvyysmittari, ympäristön valon anturi, lähestymisanturi, barometri, gyroanturi, Hall-sensori, geomagneettinen anturi

  Turvalaitteet

  Sormenjälkilukija (näytön alainen), kasvojentunnistus

  Lisäominaisuudet

  MIMO-tekniikka, Screen Write, ilmoitusvilkku, Älykäs valinta, pikalataus, Samsung KNOX, Smart View, Live message, Screen off memo, Samsung DeX -tuki, Bixby Vision, TalkBack, Dual Audio, Bixby Routines, Intelligent Performance Enhancer, Bixby-näppäin, Bluetooth Scalable Codec, Samsung Knox Vault, Yksityinen jako -toiminto, Enhanced Game Booster, Air Command

  Mediasoitin

  Tuetut digitaaliset äänistandardit

  WAV, AAC, PCM, AMR, MP3, FLAC, XMF, OGG, MIDI, APE (Monkey's Audio), M4A, DSF, MXMF, OGA, 3GA, AWB, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DFF, MID, DSD64, DSD128

  Tuetut digitaalivideostandardit

  MKV, FLV, AVI, 3GP, M4V, WebM, 3G2, MP4

  Äänen parannus

  Dolby Digital Plus sound, Dolby Atmos sound -tekniikka, Surround sound, AKG:n virittämät stereokaiuttimet, Dolby Digital sound

  Suoritin

  Tyyppi

  Samsung Exynos 2100

  Kellotaajuus

  2.9 GHz

  Prosessorin ydinten määrä

  8 ydintä

  Muisti

  Käyttömuisti (RAM)

  LPDDR5 SDRAM - 8 Gt

  Sisäisen muistin kapasiteetti

  256 Gt

  Käyttäjämuisti

  220.4 Gt

  Etukamera

  Anturin resoluutio

  10 megapikseliä

  Linssin aukko

  F/2.2

  Tarkennuksen säätö

  Automaattinen

  Näkökenttä

  80 astetta

  Pikselikoko

  1.22 μm

  Ominaisuudet

  Dual Pixel AF

  Pääkamera

  Anturin tarkkuus

  12 megapikseliä

  Anturin koko

  1/1.76"

  Optinen kuvanvakain

  Optical Image Stabilizer (OIS)

  Linssityyppi

  Laajakulmalinssi

  Linssin aukko

  F/1.8

  Näkökenttä

  79 astetta

  Pikselikoko

  1.8 μm

  Tarkkuuden säätö

  Automaattinen

  Laser Auto Focus

  Kyllä

  Optinen zoomi

  3x

  Digitaalinen zoomi

  30x

  Itselaukaisimen viive

  Kyllä

  Erityistehosteet

  Kasvojen korjaus, Grid Line

  Kameratilat

  Panorama, Slow Motion -tila, Pro-tila, HYPERLAPSE, Super Slow-mo, Kukat, Greenery, Puut, Taivas, Rannat, Ranta-alueet, Snow, Backlit, Text, Ruoka, Kasvot, Vauva, Henkilö, Koira, Kissa, Ihmiset, Auringonlasku, Auringonnousu, Kaupunki, Vesiputous, Maisema, Lava, Ajoneuvot, Juomat, Eläin, Kengät, Sisätilat, Vaatteet, Yönäkymä, Muotokuva, Yötila, liikkuva kuva, vuoret, Yksi otos, Pro Video, muotokuvavideo, Director's View

  HDR-tila

  Auto HDR -tila

  Valonlähde

  Korkean CRI:n led-salama

  Videotarkkuudet

  1920 x 1080 (1080p) 60 kuvaa/s, 1280 x 720 (720p) 30 kuvaa/s, 3840 x 2160 (4K) 60 fps:llä, Super slow motion video 1280 x 720 (720p) at 960 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 240 fps, 7680 x 4320 (8K); 24 kuvaa/sek, Hyperlapse 4K -videotuki 30 kuvaa/s, Super Steady 1080 p -videotuki 60 kuvaa/s

  Ominaisuudet

  Playback-zoomi, Liikekuva, silmänräpäyksen tunnistus, QR-koodin skannaus, VDIS (Video Digital Image Stabilization), Tracking AF, Vidoen sijaintimerkinnät, Näkymän optimoija, Objektiivin tahrautuminen, Vianilmaisu, otosehdotukset, epätarkkuuksien tunnistus, HDR10+ -tallennus, supervakaa, Super Speed Dual Pixel AF, Quick Measure, Zoom-In Mic, HEIF-kuvankaappaus, Space Zoom, ota 33 megapikselin stillkuvia katsoessasi 8K:n videota, Hybridi optinen zoomi 3 x, maks. 30-kertainen superresoluutio-zoomi, maks. 12-kertainen digitaalinen zoomi videolle, AR Doodle, HEVC (suorituskykyinen videokoodaus) -tuki, Mikrofoniohjaus (vain Pro Video)

  Toinen kamera

  Anturin tarkkuus

  12 megapikseliä

  Linssityyppi

  Ultra-laajakulmalinssi

  Linssin avaus

  F/2.2

  Näkökenttä

  120 astetta

  Pikselikoko

  1.4 μm

  Kolmas kamera

  Anturin resoluutio

  64 megapikseliä

  Anturin koko

  1/1.72"

  Optinen kuvanvakain

  Optical Image Stabilizer (OIS)

  Linssityyppi

  Telekuvaobjektiivi

  Linssin aukko

  F/2.0

  Näkökenttä

  76 astetta

  Pikselikoko

  0.8 μm

  Näyttö

  Tyyppi

  OLED-näyttö

  Tekniikka

  Infinity-O Dynamic AMOLED 2X

  Näytön koko

  6.2"

  Näytön tarkkuus

  2400 x 1080 pikseliä

  Näyttöformaatti

  Full HD+

  Pikselitiheys

  421 ppi

  Värin syvyys

  16,7 miljoonaa väriä

  HDR

  Kyllä

  HDR-tekniikka

  HDR10+

  Kuvanparannusteknologia

  Eye Comfort Shield

  Virkistystaajuu

  120 Hz

  Suojaus

  Corning Gorilla Glass Victus (naarmutuksenkestävä lasi)

  Ominaisuudet

  AOD(Always On Display), Videotaustakuva

  Yhteydet

  Liitintyyppi

  USB Type-C - 24 pin USB-C

  Akku / paristo

  Kapasiteetti

  4000 mAh

  Nopea lataustekniikka

  Qualcomm Quick Charge 2,0, mukautuva pikalataus (AFC), Power Delivery 3.0

  Langaton lataus

  Yes

  Langattomat latausnormit

  WPC, Qi, Fast Wireless Charging 2.0, Wireless PowerShare

  Puheaika

  1980 minuuttia

  Akunkesto

  Puheaika (LTE): jopa 1980 min

  Aktiivinen online-käyttö (LTE): jopa 14 h

  Aktiivinen online-käyttö (Wi-Fi): jopa 15 h

  Toisto (langaton video): jopa 20 h

  Toisto (langaton audio): jopa 68 h

  Muuta

  Yhteensopivuusstandardit

  VDE, IP68, HAC (Hearing Aid Compatible), SGS Eye Care Display Certification

  Sisältyvät lisävarusteet

  SIM-kortin poistotyökalu, USB-C to USB-C -kaapeli

  Valmistajan takuu

  Takuu

  24 kk

  Asiakastuki

  https://www.samsung.com/fi/support/

  Ympäristötiedot

  Vedenkestävyyden maksimisyvyys

  1.5 m