SamsungGalaxy S20 Ultra 5G RecycledR/B/SM-G988BZKDEUD

 • Ota yksityiskohtaisia ja ammattimaisia kuvia sekä videoita 108 megapikselin pääkameralla sekä 123 asteen ultralaajakulmakameralla
 • Huippunopean 5G-verkon, tehokkaan suorittimen sekä tuhdin akun ansiosta puhelimen käyttö on entistä nautinnollisempaa
 • Tarkistettu ja kunnostettu, vuoden takuulla varustettu ekologinen ja edullinen vaihtoehto uudelle puhelimelle
 • Laitteessa voi olla vähäisiä käytön jälkiä, kuten pieniä naarmuja, mutta ei mitään silmiinpistävää. Puhelin toimii kuin uusi.

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 5G

   Yhteys

  • 108 MP

   Pääkamera

  • 128 Gt

   Tallennustila

  • Erinomainen

   Kuntoluokka

  Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Recycled

  Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelimessa on huikea määrä megapikseleitä – 108 megapikselin pääkameralla ja 123 asteen ultralaajakulmakameralla otat yksityiskohtaisia ja ammattimaisia kuvia sekä videoita. S20 Ultran valoherkkyys on omassa luokassaan ja satakertainen zoom poistaa etäisyysrajoitukset – voit myös yhdellä painalluksella ottaa useamman kuvan. Kuvaa äärimmäisen tarkkoja 8K-videoita, joista voit jälkikäteen tallentaa odottamattomia kuvia. Samsung S20 Ultran suurelta näytöltä videoiden ja kuvien katsominen on entistä nautinnollisempaa. Kokonaisuuden viimeistelee harkittu ja hienostunut muotoilu – pyöristettyjen kulmien ja ohuuden ansiosta puhelin sopii mukavasti käteen.

  Nopeutta ja tehokkuutta

  Nopeamman 5G-verkon avulla voit suoratoistaa tarkempia elokuvia, ladata sisältöä nopeammin ja pelata lähes ilman minkäänlaista nykimistä. Samsung Galaxy S20 Ultra on valmis 5G:tä varten. S20 Ultra sisältää tehokkaan suorittimen ja tukevan akun, jotka yhdessä tarjoavat koko päivän kestävää huippunopeutta ja tinkimätöntä suorituskykyä. Pikalataustekniikan ansiosta akku latautuu puoliksi täyteen 30 minuutissa. Samsung Galaxy S20 Ultrassa on 128 gigatavua muistia ja paikka jopa teratavun microSD-kortille. Nopea 120 Hz näyttö takaa sivujen ja sovellusten välillä pehmeän siirtymisen. Pelaajille nopeus tarkoittaa etulyöntiasemaa, etenkin yhdessä supernopean kosketusvasteen kanssa.

  Ekologinen ja edullinen puhelin

  Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyspuhelin. Laitteen akun kunto sekä toiminnot on testattu ammattilaisten toimesta, ja ennen pakettiin päätymistä puhelin on myös puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä. Käytetty puhelin on esimerkiksi hyvä puhelin lapselle.

  Kaikki käytetyt puhelimet käyvät läpi huolellisen tarkistus- ja kunnostusprosessin ennen kuin ne pakataan Telia Recycled -pakkauksiin. Mahdollisissa kunnostuksissa käytämme vain valmistajan alkuperäisiä ja virallisia tarvikeosia. Käytetyn älypuhelimen hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty puhelin huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun puhelin ei päädy kaatopaikalle.

  Kierrätetyn puhelimen hinta on luonnollisesti pakasta vedettyä mallia edullisempi, mutta edut ovat samat kuin uudella laitteella. Voit maksaa puhelimen kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja, sekä hankkia laitevakuutuksen vahinkojen varalle. Telia Recycled -kierrätyspuhelimet ovat myynnissä valituissa myyntipisteissämme sekä verkkokaupassamme.

  recycled_highlight_800x534_1

  Kuntoluokka

  Erinomainen

  Myymme ainoastaan erittäin hyvässä kunnossa olevia laitteita. Taataksemme laitteiden erinomaisen toiminnallisen kunnon edellytämme, että käytetyt laitteet ovat läpäisseet perusteellisen testauksen. CE-merkintä ja EU-hyväksyntä.

  recycled_highlight_800x534_2

  Tarkistettu

  Vuoden takuulla varustettu

  Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyspuhelin. Mahdollisissa kunnostuksissa käytämme vain valmistajan alkuperäisiä tarvikeosia. Puhelin on puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä.

  recycled_highlight_800x534_3

  Ekologinen

  Edullinen ja ekologinen valinta

  Käytetyn puhelimen hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty puhelin huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun puhelin ei päädy kaatopaikalle. Kierrätetyn puhelimen hinta on luonnollisesti myös edullisempi.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Näytön koko: 6,9" (Quad HD+ Dynamic AMOLED 120Hz)

  Resoluutio: 3200 x 1440

  Etukamera: 40 MP (f/2.2 AF)

  Etukameran ominaisuudet: 40 MP (f/2.2 AF)

  Takakamera: 108 MP laajakulma + 48 MP tele + 12 MP ultralaajakulma + DepthVision

  Takakameran ominaisuudet: 108 MP laajakulmakamera (f/1.8 AF, OIS) 48 MP telekamera (f/3.5 OIS) 100 x zoom 12 MP ultralaajakulmakamera (f/2.2 AF) + DepthVision

  Tallennustila: 128 Gt

  Suoritin: Exynos 990

  Suorittimen teho: 8-ytiminen (2,7 GHz)

  Mitat: 166,9 mm x 76 mm x 8,8 mm

  Paino: 220 g

  Käyttöjärjestelmä: Android 10 + One UI 2 Keskusmuisti: 12 Gt

  Muistikorttipaikka: microSD

  Muistikortin max kapasiteetti: 1 Tt

  Videokuvaus: UHD 8K (7680 x 4320) @ 24 FPS

  Sim-kortti: Nano-SIM + eSIM

  Dual SIM: Kyllä

  IP-luokitus / suojaus: IP68

  Liittimet: USB Type-C (3.2)

  Wifi: WiFi 6

  Bluetooth: 5.0 (LE jopa 2 Mbps)

  Verkko: 4G + 5G

  Paikannus: GPS, Glonass, Beidou, Galileo

  Sormenjälkitunnistin: Kyllä

  Kasvojen tunnistin: Kyllä

  Iiristunnistin: Ei

  Langaton lataus: Kyllä

  Akku: 5000 mAh, superpikalataus (45 W) , laitteessa on minimissään 85 % akun kapasiteetti

  Myyntipakkauksen sisältö: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Recycled -puhelin, SIM-työkalu

  Puhelimesta on testattu: Virtapainike, akun kunto, näytön kunto, latausliitin, kosketusnäyttö ja painikkeet, sormenjälkilukija, SD-korttipaikka, kuulokeliitin, verkko- ja wifi-yhteydet, kamerat (Etu ja taka), kaiuttimet ja mikrofoni, pyörimissensorit, kasvojentunnistin

  Lisäksi puhelimen muisti on pyyhitty ja ylikirjoitettu, ohjelmisto on päivitetty, puhelin on vapaa operaattorilukituksista, kosteusvarioista ei ole merkkejä, kaikista puhelimista tarkistetaan myös mallikohtaisesti tunnetut tyyppiviat

  Takuu: 12 kk

  Asiakastuki: https://www.samsung.com/fi/support/

  Telian tuotekoodi: 9098383

  Valmistajan tuotekoodi: R/B/SM-G988BZKDEUD