SamsungGalaxy S20 5G RecycledR/B/SM-G981BZADEUD/A

 • 64 megapikselin kamera häkellyttävällä 30-kertaisella zoomilla ja 8K UHD -videokuvausominaisuuksilla
 • Sähäkkä kahdeksanydinsuoritin, salamannopea 120 Hz näyttö, 4000 mAh:n akku pikalatauksella ja 5G-valmius
 • Tarkistettu ja kunnostettu, vuoden takuulla varustettu ekologinen ja edullinen vaihtoehto uudelle puhelimelle
 • Laitteessa voi olla vähäisiä käytön jälkiä, kuten pieniä naarmuja, mutta ei mitään silmiinpistävää. Puhelin toimii kuin uusi.

VäriHarmaa

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 6,2"

   Näytön koko

  • 64 MP

   Pääkamera

  • 128 Gt

   Tallennustila

  • Erinomainen

   Kuntoluokka

  Samsung Galaxy S20 5G Recycled

  Samsung Galaxy S20:ssä on peräti 64 megapikselin kamera, mikä tarkoittaa upeaa yksityiskohtaisuutta ja tarkkuutta. Kuvat tuntuvat aiempaa syvemmiltä ja sisältävät yksityiskohtia, jotka ennen olisivat jääneet huomaamatta. Nyt voit ottaa ammattimaisia kuvia ja videoita sekä julkaista ne välittömästi. Tehokkaan tekoälytekniikan ansiosta kameraa on helppo käyttää.

  30-kertaisella zoomilla pääset lähelle

  Samsung Galaxy S20:n avulla pääset lähelle. Voit nähdä asioita, jotka muilta jäävät huomaamatta, päästä lähemmäs konserttilavaa, ottaa kuvia villieläimistä tai videoida kaverin laskun koko matkan ajan huipulta alas. Voit myös ottaa lähikuvia suosikkijalkapalloilijoistasi - katsomosta käsin.

  Hämärässä on paljon ikuistettavaa

  Samsung Galaxy S20:ssä on erittäin valoherkkä kamera. Ihmiset haluavat monesti ottaa videota tai kuvia konserteissa, juhlissa tai nuotion äärellä. Aiemmin oikean tunnelman ikuistaminen hämärässä oli puuttuvan syvyysvaikutelman ja terävyyden vuoksi kuitenkin vaikeaa. Suuren aukon, laadukkaan objektiivin ja suurten kuvakennojen yhdistelmän ansiosta Samsung Galaxy S20 tallentaa enemmän valoa.

  Ikuista hetki usealla kuvalla

  Ottaessasi yhden kuvan, kamera ottaa monta. Tämän jälkeen 5–14 parasta kuvaa valitaan automaattisesti. Sinun ei siis tarvitse enää ottaa montaa kuvaa peräkkäin, vaan kamera huolehtii siitä halutessasi puolestasi.

  Tallenna odottamattomia kuvia 8K-videosta

  8K-tarkkuuden ansiosta voit kuvata äärimmäisen tarkkoja videoita ja ottaa upeita kuvia suoraan videosta. Ikuista hetkiä, jotka antavat tapahtumalle aivan uudenlaista merkitystä. 8K tarkoittaa myös valmistautumista tulevaisuuteen, sillä kyseistä tarkkuutta tullaan käyttämään tulevaisuuden näytöissä.

  Monta takakameraa, paljon mahdollisuuksia

  64 megapikselin telekamera takaa terävyyden myös 30-kertaisella zoomauksella, valovoimainen pääkamera (f/1.8) takaa erinomaiset kuvat pimeässä ja 123 asteen ultralaajakuvakamera ikuistaa kuvat ihmissilmää vastaavalla tavalla. Voit lisätä kuvien syvyyttä tekemällä taustasta epäterävän (ns. bokeh-tehoste).

  Samsung S20 on valmiina 5G:tä varten

  Nopeamman 5G-verkon avulla voit suoratoistaa tarkempia elokuvia, ladata sisältöä nopeammin ja pelata lähes ilman minkäänlaista nykimistä. Galaxy S20 on valmis 5G:tä varten.

  Nopeampi ja tehokkaampi Samsung Galaxy S20

  Puhelimen teho riippuu monista eri tekijöistä. Samsung S20:ssä on Samsungin kaikkien aikojen tehokkain ja nopein suoritin. Se ei kuitenkaan yksin riitä tekemään puhelimesta nopeaa ja tehokasta. Myös käytössä olevalla ohjelmistolla on merkitystä, ennen kaikkea käyttökokemuksen kannalta. Samsung Galaxy S20:ssä on myös monia ratkaisuja, jotka sekä parantavat nopeutta että lisäävät akkukestoa ja saavat muistin toimimaan tehokkaammin. Samsung valmistaa itse suurimman osan puhelimissaan käytetyistä osista, minkä vuoksi se voi myös optimoida niiden käyttökokemuksen ja kapasiteetin. Sen voi huomata Samsung Galaxy S20:n sulavuudessa ja pitkässä käyttöajassa.

  120 Hz – nopea näyttö ja etulyöntiasema peleissä

  Kun nopeaa 120 Hz näyttöä on kerran kokeillut, on vaikea enää tyytyä vähempään. Sivujen ja sovellusten välillä siirtyminen käy aiempaa pehmeämmin. Pelaajille nopeus tarkoittaa etulyöntiasemaa, etenkin yhdessä supernopean kosketusvasteen kanssa. Samsung Galaxy S20:n näyttö on kaksi kertaa Samsung Galaxy S10:n näyttöä nopeampi.

  Akunkesto

  Galaxy S20:ssä on 4000 mAh:n akku. Suuret akut eivät kuitenkaan yksin takaa pitkää käyttöaikaa. Sekä muisti että suoritin toimivat aiempia malleja tehokkaammin ja kuluttavat vähemmän virtaa. Samsung Galaxy S20:ssä on käytetty Samsungin uusinta pikalataustekniikkaa, mikä tarkoittaa sitä, että akun voi ladata puoliksi täyteen 30 minuutissa.

  Voimaa voittaa, työskennellä ja ajatella

  Samsung Galaxy S20 tarjoaa sinulle riittävää tehoa vaativissa peleissä pärjäämiseen. Tehosta on hyötyä myös raskaassa sovelluskäytössä, kuten moniajossa.

  Tilaa kaikelle

  Samsung S20:ssä on 128 gigatavua muistia ja paikka jopa teratavun microSD-kortille.

  Näe enemmän

  Samsung Galaxy S20:n näyttö kattaa aiempia malleja suuremman osan puhelimen pinnasta. Siten näyttö on aiempia malleja suurempi, mutta itse puhelin ei. Voit nauttia videoista ja kuvista suurella näytöllä. Pyöristettyjen kulmien ja ohuuden ansiosta puhelin sopii mukavasti käteen. Sovelluksiin ja toimintoihin pääsee helposti käsiksi, ja voit sijoittaa pikakuvakkeet siten, että usein käyttämäsi asiat ovat aina käden ulottuvilla.

  Veden- ja pölynkestävä

  Veden- ja pölynkestävä Samsung Galaxy S20 on veden- ja pölynkestävä IP68-luokituksen mukaisesti. Se tarkoittaa sitä, että se kestää upottamisen veteen jopa 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajan.

  Samsung Knox -tietoturva

  Samsung Galaxy S20:ssä on Samsung Knox, joka suojaa kaikkia arvokkaita videoita, kuvia, tiedostoja ja muistoja. Monitasoisella tietoturvalla varustetut laitteisto ja ohjelmisto toimivat yhdessä niin, että vain sinä pääset käsiksi omiin tietoihisi.

  Avoin maailma Samsungin malliin

  Samsung on avoimuuden ja avoimien alustojen puolestapuhuja. Uusi Samsung S20 toimii hyvin yhteen sekä Samsungin että muiden valmistajien verkkoon yhteydessä olevien laitteiden ja palveluiden kanssa. Samsung Galaxy S20:n myötä pääset osaksi aiempaa avoimempaa maailmaa!

  Ekologinen ja edullinen puhelin

  Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyspuhelin. Laitteen akun kunto sekä toiminnot on testattu ammattilaisten toimesta, ja ennen pakettiin päätymistä puhelin on myös puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä. Käytetty puhelin on esimerkiksi hyvä puhelin lapselle.

  Kaikki käytetyt puhelimet käyvät läpi huolellisen tarkistus- ja kunnostusprosessin ennen kuin ne pakataan Telia Recycled -pakkauksiin. Mahdollisissa kunnostuksissa käytämme vain valmistajan alkuperäisiä ja virallisia tarvikeosia. Käytetyn älypuhelimen hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty puhelin huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun puhelin ei päädy kaatopaikalle.

  Kierrätetyn puhelimen hinta on luonnollisesti pakasta vedettyä mallia edullisempi, mutta edut ovat samat kuin uudella laitteella. Voit maksaa puhelimen kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja, sekä hankkia laitevakuutuksen vahinkojen varalle. Telia Recycled -kierrätyspuhelimet ovat myynnissä valituissa myyntipisteissämme sekä verkkokaupassamme.

  Katso kaikki Recycled-puhelimet

  Katso myös Samsung Galaxy S20 -puhelimelle sopivat suojakuoret ja -lasit sekä laturit ja kaapelit

   

  ESIM: KAKSI LIITTYMÄÄ SAMASSA PUHELIMESSA

  Laitteessa on normaalin SIM-korttipaikan lisäksi laitteeseen sisäänrakennettu sähköinen SIM-kortti. Se toimii perinteisen SIM-kortin tavoin. Erona on, ettei puhelimeen tarvita erillistä fyysistä SIM-korttia, vaan se on sisäänrakennettu ja aktivoidaan digitaalisesti. Voit halutessasi pitää eSIM-kortissa saman puhelinnumeron kuin tavallisessa matkapuhelimessa.

  Tilaa liittymä ja eSIM laitteeseesi verkkokaupastamme, lähimmästä Telia Kaupasta tai soittamalla asiakaspalveluumme 020 690 400 (ma–pe 8–18, la 9–16.30). Mikäli sinulla on jo liittymä, voit päivittää SIM-korttisi sähköiseen eSIMiin kirjautumalla osoitteessa telia.fi.

  recycled_highlight_800x534_1

  Kuntoluokka

  Erinomainen

  Myymme ainoastaan erittäin hyvässä kunnossa olevia laitteita. Taataksemme laitteiden erinomaisen toiminnallisen kunnon edellytämme, että käytetyt laitteet ovat läpäisseet perusteellisen testauksen. CE-merkintä ja EU-hyväksyntä.

  recycled_highlight_800x534_2

  Tarkistettu

  Vuoden takuulla varustettu

  Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyspuhelin. Mahdollisissa kunnostuksissa käytämme vain valmistajan alkuperäisiä tarvikeosia. Puhelin on puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä.

  recycled_highlight_800x534_3

  Ekologinen

  Edullinen ja ekologinen valinta

  Käytetyn puhelimen hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty puhelin huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun puhelin ei päädy kaatopaikalle. Kierrätetyn puhelimen hinta on luonnollisesti myös edullisempi.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Näytön koko: 6,2" (Quad HD+ Dynamic AMOLED 120Hz)

  Resoluutio: 20:9 (3200 x 1440)

  Etukamera: 10 MP

  Etukameran ominaisuudet: 10 MP (f2.2 AF Dual Pixel)

  Takakamera: 64 MP tele + 12 MP laajakuva + 12 MP ultralaajakuva

  Takakameran ominaisuudet: 64 MP tele, 30x zoom (f2.0 OIS) + 12MP wide (F1.8 AF: DP, OIS) + 12MP ultra wide (f2.2 AF)

  Tallennustila: 128 Gt

  Suoritin: Exynos 990

  Suorittimen teho: Octa-Core (jopa 2,7GHz)

  Mitat: 151,7 x 69,1 x 7,9 mm

  Paino: 163 g

  Käyttöjärjestelmä: Android 10 + One UI 2

  Keskusmuisti: 12 Gt

  Muistikorttipaikka: microSD

  Muistikortin max kapasiteetti: 1 Tt asti

  Videokuvaus: UHD 8K (7680 x 4320) @ 24 FPS

  Sim-kortti: Nano-SIM + eSIM

  Dual SIM: Kyllä

  IP-luokitus / suojaus: IP68

  Liittimet: USB-C Type 3.2

  Wifi: Wi-Fi 6

  Bluetooth: 5.0 (LE jopa 2 Mbps)

  Verkko: 4G + 5G

  Paikannus: GPS, Glonass, Beidou, Galileo

  Sormenjälkitunnistin: Kyllä

  Kasvojen tunnistin: Kyllä

  Iiristunnistin: Ei

  Langaton lataus: Kyllä

  Akku: 4000 mAh, superpikalataus (25 W), laitteessa on minimissään 85 % akun kapasiteetti

  Myyntipakkauksen sisältö: Samsung Galaxy S20 5G 128 Gt Recycled -puhelin

  Puhelimesta on testattu: virtapainike, akun kunto, näytön kunto, latausliitin, kosketusnäyttö ja painikkeet, sormenjälkilukija, SD-korttipaikka, kuulokeliitin, verkko- ja wifi-yhteydet, kamerat (Etu ja taka), kaiuttimet ja mikrofoni, pyörimissensorit, kasvojentunnistin

  Lisäksi puhelimen muisti on pyyhitty ja ylikirjoitettu, ohjelmisto on päivitetty, puhelin on vapaa operaattorilukituksista, kosteusvarioista ei ole merkkejä, kaikista puhelimista tarkistetaan myös mallikohtaisesti tunnetut tyyppiviat

  Takuu: 12 kk

  EAN -koodi: 6418364002853

  Telian tuotekoodi: 9101052

  Valmistajan tuotekoodi: R/B/SM-G981BZADEUD/A