SamsungGalaxy Note10SM-N970FZSDNEE

 • Täysiverinen Note-kokemus kompaktissa koossa – 6,3 tuumainen Infinity Display -näyttö kattaa 95 % puhelimesta
 • Ammattilaistasoinen kolmoiskamera ja tehokas akku, joka kestää yli 24 h
 • Ainutlaatuiset kynäominaisuudet

VäriSininen

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 6,3"

   Näytön koko

  • 12+12+16 MP

   Takakamera

  • 10 MP

   Etukamera

  • IP68

   Suojaus

  Samsung Galaxy Note10

  Samsung Galaxy Note10 on kehitetty kaikille koviin suorituksiin tottuneille. Puhelin on suorituskyvyltään 20 % entistä parempi, silti virrankulutukseltaan pienempi. Galaxy Note10:n ammattilaistason kamerat vievät niin valo- kuin videokuvaamisenkin uudelle tasolle parannetuilla kuvanvakaus- ja videoeditointiominaisuuksillaan. Suuren tallennustilan ansiosta tila ei lopu kesken. Lisäksi Galaxy Note10:n 19:9 kuvasuhteen suuri, 95 % puhelimen pinnasta kattava näyttö mahdollistaa useiden sovellusten samanaikaisen käytön ja myös elokuvat pääsevät oikeuksiinsa. Galaxy Note10 sopii monipuolisesti sekä työ- että viihdekäyttöön: se on tietokone, pelikonsoli, muistikirja, kuvien ja videoiden editointilaite – kaikki yhdessä paketissa. Se yksinkertaisesti täyttää kovimmatkin vaatimukset.

  Samsung haastaa uudella Galaxy Note10:llä käsityksen siitä, mitä matkapuhelimella on mahdollista tehdä. Note tarjoaa äärimmäisen suurta suorituskykyä, helppokäyttöisiä toimintoja, monipuolisuutta ja upeaa muotoilua. Mukana on tietenkin S Pen, joka tekee työnteosta tehokkaampaa ja intuitiivisempaa. Galaxy Note10 on enemmän kuin puhelin: se on kovimmatkin vaatimukset täyttävä tietokone, pelikonsoli, muistikirja ja kuvien ja videoiden editointilaite. Jos haluat suuremman näytön, vaihtoehtona on Note 10+ 6,8" näytöllä.

  Tehokas suorituskyky

  Galaxy Note10:n suoritin on valmistettu uudella seitsemän nanometrin teknologialla, jonka ansiosta se on 20% nopeampi kuin Galaxy Note9. Vaikka Note10 on tehokkaampi, se kuluttaa vähemmän virtaa: Akku kestää pidempään, sillä puhelin oppii käyttötottumuksesi, ja pystyy säästämään virtaa sulkemalla toimintoja, joita et käytä. Lisäksi pikalataus on päivitetty entistäkin nopeammaksi.

  WiFi-tekniikka on päivitetty Wifi 6 -versioon, jonka ansiosta vastaanotto on vakaampaa ja jopa 20 % nopeampaa monien Wifi-verkkojen alueilla, kuten julkisissa kaupunkiympäristöissä.

  Suorituskykynsä ansiosta Note10 on erinomainen puhelin myös kaikille, jotka haluavat nostaa pelaamisensa uudelle tasolle. Teho, akku ja WiFi6-yhteys varmistavat, että viiveitä on vähemmän ja pelaamiselle jää enemmän aikaa.

  Tehokas muotoilu

  Uusi Galaxy Note10 tarjoaa täysiverisen Note-kokemuksen kompaktissa koossa. Näytön 19:9 kuvasuhde päästää elokuvat oikeuksiinsa ja antaa mahdollisuuden käyttää useampia sovelluksia samanaikaisesti. Note on suurempi puhelin, joka tarjoaa suurempia elämyksiä. Se tuntuu kuitenkin mukavalta kädessä ergonomisen ja ohuen muotoilunsa ansiosta.

  Etukamera vie erittäin pienen osan näytön pinta-alasta ja kehykset ovat lähes olemattomat, joten näyttö kattaa 95 % puhelimesta. Siten tarjolla on suuria elämyksiä niin kätevässä muodossa kuin mahdollista. Käyttöliittymä on mukautettu näytön koon mukaan niin, että toimintojen selaaminen ja näytön napauttaminen sujuvat helposti yhdelläkin kädellä.

  Galaxy Note10 tuntuu ylelliseltä kädessä. Sen reunojen pehmeän pyöreät muodot tuntuvat miellyttävältä, mutta tuntuma on silti vakaa. Puhelimesta on saatavana aivan uusia värejä, joista käytämme nimitystä Aura. Kun näet uuden Galaxy Note10:n loisteen, ymmärrät miksi.

  Tehokas tuottavuus

  S Pen tarjoaa nopeamman ja tarkemman työskentelytavan. S Pen on kätevästi puhelimen sisällä ja kun otat sen esiin, saat käyttöösi käteviä pikavalintoja eri toimintoihin ja ohjelmiin. Voit tehdä nopeita luonnoksia tai yksityiskohtaisia piirroksia avaamatta puhelinta tai mitään sovellusta. Muistiinpanot voi helposti siirtää tekstimuotoon esim. Microsoft Wordissa työstettäväksi. Kynässä on Bluetooth ja liikeanturi, joten sitä voi käyttää myös esimerkiksi esitelmien hallintaan tai kameran kauko-ohjaamiseen.

  Uudessa Galaxy Note10:ssä on entistäkin parempi DeX. Voit liittää Galaxy Noten tietokoneeseen USB-adapterilla ja käyttää puhelinta ja tietokonetta rinnakkain samalla näytöllä. Voit käyttää sekä puhelimen sovelluksia että tietokoneen ohjelmia ja siirtää tiedostoja kätevästi tietokoneen ja puhelimen välillä.

  Tehokas luovuus

  Uusi Galaxy Note10 ottaa suuren askeleen eteenpäin valokuvaamisen ja videokuvaamisen saralla. Kuvanvakautusta on kehitetty, jotta kuvasta tulee vakaa epätasaisista vuoristopoluista tai nauravasta kuvaajasta huolimatta. Lisäksi videoissakin voi käyttää bokeh-efektiä eli lyhyttä syväterävyyttä, jos halutaan korostaa kuvauskohdetta ja häivyttää taustaa.

  Laajakulmakamera kattaa 123 astetta näkökentästä, eli yhtä paljon kuin ihmissilmä. Voit siis kuvata vaikuttavia maisemia ja saat koko ryhmän mahtumaan samaan kuvaan. Uudessa Galaxy Note10:ssä on myös kaksi videoeditointimahdollisuutta: yksinkertaisempi editointi Galleria-sovelluksessa ja tuki ammattimaisemmalle Adobe Rush -sovellukselle.

  Galaxy Note10:n uutuuksiin kuuluu myös Audio Zoom -toiminto, jossa puhelimen kolme mikrofonia antavat mahdollisuuden zoomata äänen niin, että videoihin saa enemmän läsnäolon tuntumaa.

  Koe Samsungin teho

  Uuden Galaxy Note10:n sisäinen muisti on reilun kokoinen, se on veden- ja pölynkestävä IP68-luokituksen mukaisesti ja äänentoisto on AKG:n optimoima. Samsung Knox -tietoturva suojaa sisältöä, puhelimen voi avata näytössä olevalla sormenjälkitunnistuksella tai kasvojentunnistuksella, ja puhelimessa on kaksi SIM-korttipaikkaa. Sen voi ladata langattomasti ja virtaa voi myös jakaa langattomasti.

  Riippumatta siitä valitsetko Galaxy Note10:n vai Galaxy Note10+:n, kyseessä on kaikkien aikojen tehokkain ja luovin Galaxy Note.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Mitat: 151 x 72 x 7,9 mm

  Näyttö: 6,3" Full HD Dynamic AMOLED 19:9

  Prosessori: Exynos 9825 2,7 GHz:n 8-ydinsuoritin

  Käyttömuisti: 8 Gt

  Tallennustila : 256 Gt

  Takakamera: 12 MP F1.5/F2.4 OIS DP AF + 12MP Telezoom (F2.1 AF) + 16MP Ultra-wide (F2.2 AF)

  Etukamera: 10 MP DP AF (f 2.2)

  Käyttöjärjestelmä: Android 9 (Pie)

  Liitännät: USB C-Type (3.0), NFC, BT 5.0, GPS

  Akku: 3500 mAh

  Verkko: 4G+ (tuki 300mbit/s liittymille)

  Wifi: WiFi6

  Muut ominaisuudet: Sormenjälkitunnistin, kasvojen tunnistin, langaton lataus

  Suojausluokitus: IP68

  Dual-SIM (2 x Nano-SIM)

  Takuu: 24kk

  Asiakastuki: https://www.samsung.com/fi/support/