SamsungGalaxy Note10+SM-N975FZSDNEE

 • Neljä ammattilaistason kameraa
 • Infinity Display -näyttö kattaa 95 % puhelimesta
 • Tehokas akku kestää yli 24 h

VäriSininen

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 6,8"

   Näytön koko

  • 12+12+16 MP

   Takakamera

  • 10 MP

   Etukamera

  • 256 Gt

   Tallennustila

  Samsung Galaxy Note10+

  Samsung Galaxy Note10+ on kehitetty kaikille koviin suorituksiin tottuneille. Se on suorituskyvyltään 20 % entistä parempi, mutta silti virrankulutukseltaan pienempi. Kameran uusi tekniikka kannustaa luovuuteen ja akku riittää yli 24 tunnin käyttöön. Suuri näyttö kattaa lähes koko puhelimen pinnan ja mukana on tietenkin S Pen, jonka avulla suurella näytöllä voi työskennellä nopeasti ja intuitiivisesti. Galaxy Note10+ sopii monipuolisesti sekä työ- että viihdekäyttöön: se on tietokone, pelikonsoli, muistikirja, kuvien ja videoiden editointilaite – kaikki yhdessä paketissa. Se yksinkertaisesti täyttää kovimmatkin vaatimukset.

  Samsung haastaa uudella Galaxy Note10+:lla käsityksen siitä, mitä matkapuhelimella on mahdollista tehdä. Note tarjoaa äärimmäistä suorituskykyä, helppokäyttöisiä toimintoja, monipuolisuutta ja upeaa muotoilua. Mukana on tietenkin S Pen, joka tekee työnteosta tehokkaampaa ja intuitiivisempaa. Galaxy Note10+ on enemmän kuin puhelin: se on kovimmatkin vaatimukset täyttävä tietokone, pelikonsoli, muistikirja, kuvien ja videoiden editointilaite. Jos haluat kooltaan kompaktimman puhelimen, vaihtoehtona on Note10, jossa on 6,3" näyttö.

  Tehomylly Samsung Galaxy Note10+

  Samsung Galaxy Note10+:n suoritin on valmistettu uudella seitsemän nanometrin teknologialla, jonka ansiosta se on 20% nopeampi kuin Galaxy Note9. Vaikka se onkin teholtaan suurempi, se kuluttaa vähemmän virtaa: Akku kestää pidempään, sillä puhelin oppii käyttötottumuksesi, ja pystyy säästämään virtaa sulkemalla toimintoja, joita et käytä. Lisäksi pikalataus on päivitetty entistäkin nopeammaksi.

  WiFi-tekniikka on päivitetty WiFi6-versioon, jonka ansiosta vastaanotto on vakaampaa ja jopa 20 % nopeampaa monien WiFi-verkkojen alueilla, kuten julkisissa kaupunkiympäristöissä.

  Suorituskykynsä ansiosta Note10+ on myös erinomainen puhelin kaikille, jotka haluavat nostaa pelaamisensa uudelle tasolle. Teho, akku ja WiFi6-yhteys varmistavat, että viiveitä on vähemmän ja pelaamiselle jää enemmän aikaa.

  Tehokas muotoilu

  Uuden Samsung Galaxy Note10+:n näytön 19:9 kuvasuhde päästää elokuvat oikeuksiinsa ja antaa mahdollisuuden käyttää useampia sovelluksia samanaikaisesti. Note on suurempi puhelin, joka tarjoaa suurempia elämyksiä. Se tuntuu kuitenkin mukavalta kädessä ergonomisen ja ohuen muotoilunsa ansiosta. Etukamera vie erittäin pienen osan näytön pinta-alasta ja kehykset ovat lähes olemattomat, joten näyttö kattaa 95 % puhelimesta. Siten tarjolla on suuria elämyksiä niin kätevässä muodossa kuin mahdollista. Käyttöliittymä on mukautettu näytön koon mukaan niin, että toimintojen selaaminen ja näytön napauttaminen sujuvat helposti yhdelläkin kädellä.

  Galaxy Note10+ tuntuu ylelliseltä kädessä. Sen reunojen pehmeän pyöreät muodot tuntuvat miellyttävältä mutta tuntuma on silti vakaa. Puhelimesta on saatavana aivan uusia värejä, joista käytämme nimitystä Aura. Kun näet uuden Galaxy Note10+:n loisteen, ymmärrät miksi.

  Työskentele tehokkaammin Samsung Galaxy Note10+:lla

  S Pen tarjoaa nopeamman ja tarkemman työskentelytavan. S Pen on kätevästi puhelimen sisällä ja kun otat sen esiin, saat käyttöösi käteviä pikavalintoja eri toimintoihin ja ohjelmiin. Voit tehdä nopeita luonnoksia tai yksityiskohtaisia piirroksia avaamatta puhelinta tai mitään sovellusta. Muistiinpanot voi helposti siirtää tekstimuotoon esim. Microsoft Wordissa työstettäväksi. Kynässä on Bluetooth ja liikeanturi, joten sitä voi käyttää myös esimerkiksi esitelmien hallintaan tai kameran kauko-ohjaamiseen.

  Uudessa Samsung Galaxy Note10+:ssa on entistäkin parempi DeX. Voit liittää Galaxy Noten tietokoneeseen USB-adapterilla ja käyttää puhelinta ja tietokonetta rinnakkain samalla näytöllä. Voit käyttää sekä puhelimen sovelluksia että tietokoneen ohjelmia ja siirtää tiedostoja kätevästi tietokoneen ja puhelimen välillä.

  Tehokas luovuus

  Uusi Samsung Galaxy Note10+ ottaa suuren askeleen eteenpäin valokuvaamisen ja videokuvaamisen alueella. Kuvanvakautusta on kehitetty, jotta kuvasta tulee vakaa epätasaisista vuoristopoluista tai nauravasta kuvaajasta huolimatta. Lisäksi videoissakin voi käyttää bokeh-efektiä eli lyhyttä syväterävyyttä, jos halutaan korostaa kuvauskohdetta ja häivyttää taustaa. Laajakulmakamera kattaa 123 astetta näkökentästä, eli yhtä paljon kuin ihmissilmä. Voit siis kuvata vaikuttavia maisemia ja saat koko ryhmän mahtumaan samaan kuvaan.

  Uudessa Samsung Galaxy Note10+:ssa on myös kaksi videoeditointimahdollisuutta: yksinkertaisempi editointi Galleria-sovelluksessa ja tuki ammattimaisemmalle Adobe Rush -sovellukselle.

  Samsung Galaxy Note10+:n uutuuksiin kuuluu myös Audio Zoom -toiminto, jossa puhelimen kolme mikrofonia antavat mahdollisuuden zoomata äänen niin, että videoihin saa enemmän läsnäolon tuntumaa.

  Galaxy Note10+:ssa on myös Time-Of-Flight-toiminto, joka tarkoittaa sitä, että kameran avulla voi mitata etäisyyksiä ja mittoja. Voit esimerkiksi tarkistaa mahtuuko huonekalu kotiisi tai televisio seinälle.

  Koe Samsung Galaxy Note10+ teho

  Uuden Samsung Galaxy Note10+:n sisäinen muisti on reilun kokoinen, se on veden- ja pölynkestävä IP68-luokituksen mukaisesti ja äänentoisto on AKG:n optimoima. Samsung Knox -tietoturva suojaa sisältöä, puhelimen voi avata näytössä olevalla sormenjälkitunnistuksella tai kasvojentunnistuksella, ja puhelimessa on kaksi SIM-korttipaikkaa. Sen voi ladata langattomasti ja virtaa voi myös jakaa langattomasti.

  Riippumatta siitä valitsetko Samsung Galaxy Note10:n vai Galaxy Note10+:n, kyseessä on kaikkien aikojen tehokkain ja luovin Galaxy Note.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Mitat: 162 x 77 x 7,9 mm

  Näyttö: 6,8" Wide Quad HD+ Dynamic AMOLED 19:9

  Prosessori: Exynos 9825 2,7 GHz:n 8-ydinsuoritin

  Käyttömuisti: 12 Gt

  Tallennustila : 256 Gt

  Takakamera: 12 MP F1.5/F2.4 OIS DP AF + 12MP Telezoom (F2.1 AF) + 16MP Ultra-wide (F2.2 AF) + VGA ToF Depth -kamera

  Etukamera: 10 MP DP AF (f 2.2)

  Käyttöjärjestelmä: Android 9 (Pie)

  Liitännät: USB C-Type (3.0), NFC, BT 5.0, GPS

  Akku: 4300 mAh

  Verkko: 4G+ (tuki 300mbit/s liittymille)

  Wifi: WiFi6

  Muut ominaisuudet: Sormenjälkitunnistin, kasvojen tunnistin, langaton lataus

  Suojausluokitus: IP68

  Dual-SIM (2 x Nano-SIM)

  Takuu: 24kk

  Asiakastuki: https://www.samsung.com/fi/support/