SamsungGalaxy Buds Live -Bluetooth-kuulokkeetSM-R180NZKAEUB

 • Nauti täyteläisestä ja vivahteikkaasta äänestä täysin langattomasti
 • Kuulokkeet mahdollistavat jopa 6 tunnin jatkuvan kuuntelun ja latauskoteloa käyttäessä toistoaikaa ulottuu jopa 29 tuntiin
 • Kolme sisäänrakennettua mikrofonia mahdollistavat puheluiden puhumisen kirkkaalla ja selkeällä äänenlaadulla kumpaankin suuntaan

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 6 h

   Toistoaika kerralla

  • 29 h

   Toisto latauksella

  • 10 min

   Pikalataus

  • 3

   Mikrofonia

  Samsung Galaxy Buds Live -bluetooth-kuulokkeet

  Galaxy Buds Live -kuulokkeiden ainutlaatuinen muotoilu on suunniteltu pitkäaikaista käyttöä varten. Toisin kuin korvaan tiiviisti laitettavat kuulokkeet, ne tuntuvat avoimilta ja ilmavilta. Tästä huolimatta ne pysyvät paikallaan varmasti ja mukavasti. Sileän ulkopinnan pehmeät muodot auttavat välttämään kuulokkeiden tarttumisen esimerkiksi silmälaseihin tai pipoon.

  Aktiivinen kohinanvaimennus ja edistynyt äänen optimointiteknologia

  Aktiivinen kohinanvaimennus päästää läpi tärkeät äänet ja pitää esim. liikenteen tai lentokoneen melun ulkopuolella. Äänet pääsevät läpi, jotta voit jutella ystäviesi kanssa ongelmitta myös kuulokkeet korvissa.

  Vaikuttava ja syvä ääni

  Ilmavan muotoilunsa ansiosta Galaxy Buds Live -kuulokkeiden ääni on vaikuttava ja voit tuntea kuin olisit paikan päällä konsertissa. Suuri bassokaiutin ja bassoportti tekevät bassoäänistä täyteläisiä ja syviä. Äänielämyksistä vastaa AKG. Ääni on täyteläistä ja vivahteikasta sekä musiikkia että podcasteja kuunnellessa. Jos haluat soittaa puheluja, kuulokkeiden kolme sisäistä mikrofonia varmistavat selkeän kuuluvuuden, vaikka olisitkin hälyisässä ympäristössä.

  Upeaa ääntä peleissä

  Jos pidät pelaamisesta ja haluat nopeissa liikkeissä mukana pysyvää äänentoistoa, voit valita Game Mode -tilan Galaxy Wearable -sovelluksesta. Se vähentää viiveet minimiinsä ja tekee pelielämyksistä suurempia.

  Kuuntele kauemmin

  Galaxy Buds Live -kuulokkeiden lataus riittää musiikin kuunteluun jopa kuuden tunnin ajan. Kotelossa on lisäksi latausta jopa 12 lisätunnin kuunteluun. Kuulokkeet voi myös pikaladata, jolloin 10 minuutin latauksella saa 90 minuuttia lisää soittoaikaa. Kotelo voidaan ladata sekä johdolla että langattomasti yhteensopivalla laturilla. Se voidaan myös ladata langattoman virranjaon mahdollistavalla puhelimella, kuten Galaxy S20 -sarjan malleilla.

  Yksinkertainen hallinta

  Musiikin tai podcastin kuuntelua on helppo hallita. Galaxy Buds Live -kuulokkeiden kosketusohjaus on yksinkertaista. Täytyy vain koskettaa kuuloketta, jos haluat keskeyttää musiikin kuuntelun, siirtyä soittolistalla eteen tai taaksepäin, tai hallita äänenvoimakkuutta.

  Automaattinen kuuntelu

  Galaxy Buds Live -kuulokkeiden sisäinen kiihtyvyysanturi ja IR-anturi tunnistavat, milloin kuulokkeet ovat korvissasi ja luovat silloin automaattisen yhteyden puhelimeesi. Kun molemmat kuulokkeet ovat korvissa, musiikkia toistetaan stereona. Jos käytössä on vain toinen kuuloke, musiikki toistetaan monona. Kun otat molemmat kuulokkeet korvistasi, musiikki keskeytyy.

  Yhteys puhelimeen entistäkin helpommin

  Kun avaat kuulokkeiden kotelon, puhelin tunnistaa automaattisesti lähellä olevat Galaxy Buds Live -kuulokkeet ja ehdottaa pariliitosta. Tarvitaan vain yksi painallus pariliitoksen pysyvään luomiseen laitteiden välille ja voit nauttia Buds Live -äänentoistosta.

  Yhteensopivat kaikkien bluetooth-äänilähteiden kanssa

  Galaxy Buds Live -kuulokkeet toimivat kaikkien Bluetooth-laitteiden kanssa, joita voi käyttää äänilähteenä – puhelin, tietokone, tabletti tai älykello käyttöjärjestelmästä riippumatta.

  Pakkauksessa

  Galaxy Buds Live, latauskotelo, latausjohto, pikaopas sekä kahdet erikokoiset silikoniset korvasovitteet.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Toistoaika: 29 tuntia

  Puheaika: 5,5 tuntia (latauskotelolla lisäaikaa jopa 19 tuntia)

  Lataus: Langattomasti (Qi-yhteensopiva) tai johdolla (USB-C)

  Pikalataus: 10 minuutin latauksella jopa 90 minuuttia toistoaikaa

  Kaiuttimet: Kaksisuuntaiset, basso + diskantti

  Mikrofoni: 2 x ulkomikrofoni + 1 x sisämikrofoni

  PUI: Kosketussäätö ja äänenvoimakkuuden säätö

  Takuu: 24 kk

  Asiakastuki: Samsungin asiakaspalvelu p 030 622 7515, ma-pe 07:00-21:00, la 08:00-17:00, su 08:00-17:00 | https://www.samsung.com/fi/support/