SamsungGalaxy Book Pro 360 13" 5GNP935QDB-KA1SE

 • Erittäin ohut ja kevyt kannettava sopii mukana kuljetettavaksi
 • Äärimmäisen nopea kannettava on varustettu huipputerävällä näytöllä – työskentele ja nauti viihteestä paikassa kuin paikassa
 • Kätevä synkronointi muiden Samsung -laitteiden välillä, monipuoliset liitännät sekä pitkäkestoinen akku takaavat sulavan käyttökokemuksen

VäriHopea

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 13,3"

   Näytön koko

  • Intel Core i7

   Suoritin

  • 16 Gt

   Keskusmuisti

  • 512 Gt

   Kiintolevy

  Samsung Galaxy Book Pro 360 13" 5G

  Samsung Galaxy Book Pro 360 13" 5G on erittäin tehokas tietokone, mutta myös yksi luokkansa keveimmistä ja ohuimmista – painoa vain 1,063 kg ja paksuutta ainoastaan 11,5 mm, joten se sopii mukana kuljetettavaksi. Super terävä ja silmille hellävarainen AMOLED-näyttö toistaa värit erittäin tarkasti ja takaa syvät kontrastit – näyttö on huipputerävä sekä ulkona auringonvalossa että sisällä toimistossa. 11. sukupolven Intel-prosessorin ansiosta tehoa riittää vaativimpiinkin tehtäviin. Windows-synkronoinnin ansiosta voit työskennellä saumattomasti eri näytöillä ja muiden Samsung Galaxy -laitteiden, kuten puhelimen, tabletin ja kuulokkeiden kanssa. Kokonaan ympäri taittuva näyttö ja paranneltu ja aiempaakin miellyttävämpi S Pen parantavat monipuolisuutta entisestään.

  Yksi luokkansa kevyimmistä ja ohuimmista

  Galaxy Book Pro 360 on niin ohut ja kevyt, että voi olla vaikea ymmärtää, miten se on niin tehokas. Painoa kannettavalla on vain 1,063 kg ja se on paksuudeltaan ainoastaan 11,5 mm. Voit taittaa koneen näytön kokonaan ympäri, joten se toimii myös luonnostelulehtiönä tai muistikirjana – tai hyvänä valkotauluna esityksiäsi varten. 

  Tehokas suoritin ja älykästä tehoa

  Äärimmäisestä keveydestään huolimatta Galaxy Book Pro 360 on täynnä tehoa – 11. sukupolven Intel-prosessori on noin neljänneksen aiempaa sukupolvea tehokkaampi. Galaxy Book Pro 360 mukauttaa tehonsa automaattisesti siihen, mitä kulloinkin tarvitset. Työskennellessäsi myös kone työskentelee, mutta kun et tarvitse niin paljon tehoja, tietokone toimii äänettömästi ja energiaa säästäen.

  Maksimoi kapasiteetti ja tallennustila

  Suuren tallennustilan ansiosta kaikki toimii nopeasti – voit myös lisätä tallennustilaa jopa 1 teratavun erikseen myytävällä MicroSD-kortilla.

  Erinomainen grafiikka

  Aiempaa paremman prosessorin ja näytönohjaimen ansiosta näyttökokemus on huomattavasti aiempaa parempi ja elävämpi. Etenkin, kun katsot elokuvia. 

  Aiempaa parempi näppäimistö

  Keyboard Pro -näppäimistössä on aiempaa suurempi ja miellyttävämpi kosketuslevy ja paremmat näppäimet – kirjoittaminen aiheuttaa vähemmän ääntä ja näppäimistössä on miellyttävä taustavalaistus. Virtapainike toimii myös kätevänä sormenjälkeäsi hyödyntävänä sisäänkirjautumistapana.

  Väritarkka ja huipputerävä

  Galaxy Book Pro 360 -kannetavassa on sama erinomainen AMOLED-näyttö kuin Samsungin parhaissa puhelimissa. AMOLED-näytön värivolyymi on 35 % suurempi ja kontrasti 200 kertaa syvempi kuin LCD-näytössä – myös voimakkaassa auringonvalossa. Galaxy Book Pro 360:n AMOLED-näyttö on niin hellävarainen silmille, että se on saanut sertifikaatin. Lisäksi AMOLED-näyttö tuottaa LCD-näyttöihin verrattuna huomattavasti vähemmän sinistä valoa, joten se ei häiritse yöunia yhtä paljon kuin aiemmat mallit.

  Galaxy Book Pro 360 – aina yhteydessä

  Galaxy Book Pro 360:n ansiosta WiFi-verkon metsästämiset voi jättää unholaan – kannettava on puhelimen tavoin aina yhteydessä internetiin 4G ja 5G -verkkojen kautta, joten voit käyttää Galaxy Book Pro 360:tä missä tahansa, myös laiturilla tai metsässä.

  Pitkään kestävä akku

  Työskentele, luo sisältöä ja nauti viihteestä – pitkäkestoisen akun ansiosta luovat ja vähemmän luovat työsi eivät keskeydy turhaan eikä sinun tarvitse jatkuvasti miettiä lähimmän pistorasian sijaintia. Mukana toimitettava 65 W:n pikalaturi lataa akun nopeasti ja joustavasti 

  Sulavaa siirtymistä eri laitteiden välillä

  Synkronoi Galaxy Book Pro 360 ja Samsung-puhelimesi Windowsin kanssa ja käytä sovelluksia, tiedostoja ja asiakirjoja saumattomasti laitteiden välillä. Voit myös laajentaa työpistettäsi ja työskennellä useammalla näytöllä samanaikaisesti. Galaxy Wearables -laitteet, kuten kuulokkeet, toimivat sulavasti puhelimen, tabletin ja tietokoneen kanssa.

  Videoneuvottelut tyylillä

  Älykkäät toiminnot optimoivat digitaaliset kokoukset niin, että sinun ei tarvitse välittää turhista häiriöistä. Kuvasi on juuri niin hyvä kuin haluat, ja äänesi kuuluu selkeästi samalla, kun taustamelua vaimennetaan.

  Helpompaa ja hauskempaa

  Screen-recorderin avulla voit tallentaa näytön tapahtumat ja Studio Plus -sovelluksella voit muokata videoita. Live Wallpaper -sovellus tarjoaa käyttöösi monia taustakuvia, joita voidaan myös animoida ja mukauttaa vuorokaudenajan mukaan. SmartSearch on tehokas sovellus, joka helpottaa tiedostojen, kuvien ja asiakirjojen hakemista.

  SmartThings ja Smart Switch

  SmartThings-sovelluksella voit hallita älykotiasi ja verkkoon yhteydessä olevia laitteita myös muualla ollessasi. SmartThings Findin avulla tiedät, missä arvokkaat tavarasi ovat. Smart Switch takaa helpon ja nopean sisällönsiirron vanhasta tietokoneesta uuteen – voit säilyttää kuvat, videot, tiedostot ja järjestelmäasetukset.

  Pakkauksessa

  Galaxy Book Pro 360:n mukana toimitetaan pieni ja kätevä 65 W:n laturi USB-C-liitännällä. Voit ladata sillä myös puhelimesi, tablettisi ja kuulokkeesi. Johdon voi irrottaa niin, että voit yhdistää sillä helposti eri laitteesi. Mukana toimitetaan myös kätevä ja monipuolinen S Pen.

  Tietoturvallinen

  Windows Hello -toiminto pitää Samsung Book Pron turvallisena – vain sinä voit käynnistää tietokoneesi omalla sormellasi.

  Windows 11 yhteensopiva! Tähän tietokoneeseen on päivitettävissä uusi Windows 11 käyttöjärjestelmä maksutta. Lue lisää Microsoftin Windows 11 -sivustolta.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Näytön koko: 13,3"

  Resoluutio: Full HD (1920 x 1080)

  Paneeli: AMOLED, 360 Nits, DCI-P3: 100 %

  Kosketusnäyttö: Kyllä

  Suoritin: Intel Core i7-1160G7

  Suorittimen teho: 2,1 GHz (turbo jopa 4,4 GHz, 12 Mt:n välimuisti)

  Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Pro

  Keskusmuisti: 16 Gt LPDDR4x

  Näytönohjain: Integroitu Intel Iris Xe Graphics

  Ääni: 2 x 5 W stereokaiuttimet, Smart Amp, SoundAlive

  Web-kamera: 720p HD -kamera

  Akku: 63 Wh, 65 W USB-C-laturi

  Muistikorttipaikka: microSD

  Liitännät: 1 x Thunderbolt 4, 2 x USB-C, 1 x kuuloke/mikrofoniliitin

  Wifi: Wi-Fi 6 (Gig+), 802.11 ax 2x2

  Bluetooth: 5.1

  Kiintolevy: 512 Gt NVMe SSD

  Optinen asema: Ei

  Mitat: 302,5 x 202,0 x 11,5 mm

  Paino: 1,063 kg

  Myyntipakkauksen sisältö: Galaxy Book Pro 360, 65 W laturi, USB-C-johto, S Pen

  Takuu: 24 kk

  Asiakastuki: Samsung asiakastuki: puh: 0306 227 515 tai http://www.samsung.com/fi/support/

  EAN -koodi: 8806092266919

  Telian tuotekoodi: 9100068

  Valmistajan tuotekoodi: NP935QDB-KA1SE