PS5Gran Turismo 7 -peli9765899

  • Tutustu koko Real Driving Simulator -konseptiin ja tee kilpa-ajokokemuksistasi juuri itsesi näköisiä
  • Keräile, tuunaa, aja ja kustomoi satoja autoja ja luo unelmiesi kokoelma
  • Pelin ikäraja: 3

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

PS5 Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 kokoaa yhteen todellisen kilpa-ajosimulaattorin parhaat ominaisuudet. Olet sitten kilpailuhenkinen tai rento kisaaja, keräilijä, virittäjä, maalipintasuunnittelija tai valokuvaaja peli on kuin tehty sinulle. Löydä oma linjasi häkellyttävän laajasta kokoelmasta pelitiloja, mukaan lukien fanien suosikit, kuten GT Campaign, Arcade ja Driving School.

Aito kilpa-ajokokemus

Legendaarisessa GT Simulation Mode -pelitilassa pääset ostamaan, virittämään, kisaamaan ja myymään autoja – unohtamatta taitoja testaavia haasteita uusien autojen parissa. Kun mielesi tekee kisata muita vastaan, hio taitosi kilpailuja varten ja paina GT Sport Mode päälle. Brand Central -autotallissa ja käytettyjen autojen kaupassa on saatavilla yli 420 autoa heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Gran Turismo 7 tarjoilee sinulle niin klassiset ajoneuvot kuin huppumodernit superautot yksityiskohtia myöten niin todentuntuisesti, ettei sille löydy vertaista. Jokainen auto on otettu huomioon omine yksityiskohtineen niin muotoilussa kuin niiden ajotuntumassa, jotta voit nauttia todentuntuisesta ajokokemuksesta dynaamisissa sääoloissa yli 90 radalla – mukaan lukien klassisia ratoja aikaisemmista peleistä.

Tutustu myös valikoimamme ratti-poljinkomboihin, ja koe Gran Turismon vauhdin hurma ja jokainen käännös vielä entistäkin realistisempana.

Gran_turismo_7_highlight_640x400_3

Grafiikka

Häikäisevän tarkka kuva

Näe kuljettaja taustapeilissä, tarkkaile ympäristöäsi yksityiskohtaisesti ja katso miten aurinko kimmeltää autosi pinnan muodoissa. Nauti mukaansatempaavasta kokemuksesta, jossa voit tuntea olevasi kisan kovin kilpa-ajaja.

Gran_turismo_7_highlight_640x400_1

Real Driving Simulator

Todellinen kilpa-ajokokemus

Real Driving Simulator -konseptissa on monta uutta työkalua, joiden ansiosta voit virittää ajokokemuksestasi juuri itsesi näköisen. Koe simulaattorin parhaat ominaisuudet ja aja kuin ammattilainen.

Gran_turismo_7_highlight_640x400_2

Nopeat latausajat

PS5 ja huippunopea SSD-asema

PS5-konsolin äärimmäisen nopean SSD-aseman ansiosta pääset pikavauhtia aloittamaan kisatapahtumat, tarkastelemaan autotalliasi ja liikkumaan saumattomasti GT7:n pelitiloissa ja valikoissa.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Pelin ikäraja: 3

Asiakastuki: https://www.playstation.com/fi-fi/support/

Takuu: 12 kk