Philips50" 4K UHD LED Google TV (2023)50PUS8808/12

 • 4K UHD, HDR10+ ja Dolby Vision tarjoavat tarkan, yksityiskohtaisen kuvan sekä täyteläisen kontrastin
 • Dolby Atmos ja Dolby Vision takaavat elokuvatasoisen elämyksen
 • Ambilight luo oikean tunnelman elokuvia, sarjoja ja pelejä varten

VäriHarmaa

Philips Ambilight Trial

philips-ambilight-trialprosentti
Kokeile Ambilightia 100 päivää

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 50"

  Näytön koko

 • 4K

  Tarkkuus

 • LED

  Paneeli

 • G

  Energialuokitus

Philips 50" 4K UHD LED Google TV (2022) – 50PUS8808/12

Uppoudu häkellyttäviin elokuviin, ilahduttaviin sarjoihin ja räiskyviin peleihin Philips 50" 4K UHD LED - television terävän ja hiotun kuvan kanssa. Se toistaa kuvaa täyteläisellä kontrastilla ja luonollisilla väreillä. Ohut ja elegantti 4K UHD -televisio tuo katsomaasi sisältöön syvyyttä ja sulavaa liikettä. Upea Ambilight täydentää kuvaa entisestään.

Philips P5 Perfect

Philips P5 Perfect -kuvajärjestelmä tekee kuvasta vielä upeamman. Kontrasti ja liiketarkkuus ovat niin tarkkoja, että näet esimerkiksi jalkapallon kentällä tiukoissakin pelitilanteissa. Näihin yksityiskohtiin syvyyttä on lisätty, värikylläisyyttä paranneltu ja ihon sävyt toistetaan luonnollisina. Kontrasti on niin tarkka, että suorastaan tunnet jokaisen yksityiskohdan. Lisäksi liike on erittäin tasaista. 

Dolby Vision ja Dolby Atmos

Elokuvamainen ääni- ja kuvatekniikka on saavutettavissa Dolby-formaattien avulla. Dolby Vision- ja Dolby Atmos -tekniikoiden ansiosta elokuvat, sarjat ja pelit näyttävät ja kuulostavat upeilta. Philips 4K UHD -TV tukee keskeisiä HDR-muotoja, kuten Dolby Visionia. Nauti kuvasta, joka heijastaa ohjaajan alkuperäistä ideaa, ja koe tilava äänimaailma, joka on sekä selkeä että syvä.

Pelaajille

Philips 4K UHD -television herkkä reagointi ja sulava grafiikka auttavat saamaan kaiken irti seuraavan sukupolven pelivälineistä. Hyppää juuri oikeaan aikaan ja käänny sulavasti mutkissa. 120 Hz:n virkistystaajuus, HDMI 2.1-, VRR- ja Freesync-tuki takaavat viiveettömän pelikokemuksen ja Ultra Motion Clarity -tila terävöittää ja tasoittaa kuvaa. Ambilight-pelitila tuo pelaamiseen lisää jännitystä.

Google TV

Google TV yhdistää esimerkiksi elokuvat ja TV-sarjat kaikista sovelluksistasi ja tilauksistasi ja järjestää ne puolestasi. Saat ehdotuksia pitämäsi perusteella, ja voit myös hallita katsomisluetteloasi puhelimen Google TV -sovelluksella.

Älykkääsit ja helposti

Philipsin televisiosta löytyy useampia upeita älytoimintoja kuten ääniohjaus Google Assistantin Alexan avulla. Lisäksi automaattisesti siirtyminen lyhyen viiveen asetuksiin pelatessa ja monihuoneääni DTS Play-Fi -toiminto, jolla voit kuunnella elokuvaa esimerkiksi keittiöstä yhteensopivien kaiuttimien avulla.

Ambilight 3 sivulla

Philipsin patentoima Ambilight-taustavalaisu luo oikean tunnelman elokuviasi, musiikkiasi tai pelaamista varten. Älykkäät LED-valot heijastuvat seinille vallaten koko tilan: Ambilight lisää syvyyden vaikutelmaa elokuvissa ja tekee pelaamisesta entistäkin todentuntuisempaa. Saat valoshow:n elämään halutessasi musiikkisi tahdissa. Television taakse sijoitetut LED-valot heijastavat kuvan television takana olevalle seinälle saaden TV-näytön vaikuttamaan todellista suuremmalta. Valot myös vähentävät silmien rasitusta hämärässä katsottaessa. Philips Ambilight on yhdistettävissä myös Philips Hue -älyvalaistukseen, jolloin koko olohuone saadaan mukailemaan televisiokuvaa. Pelaajia varten televisiossa on erityinen Ambilight-pelitila, jonka avulla saadaan aikaiseksi intensiivinen pelikokemus.

Miellyttävä muotoilu

Philipsin TV sopii täydellisesti sisustukseen kuin sisustukseen. Se on ennen kaikkea ohut ja kehyksetön näyttö, jonka voit asettaa joko seinälle taulunomaisesti tai pöytätason päälle jalan avulla. Jalustan muotoilu jättää runsaasti tilaa myös saounbarille. Ambilight tekee televisiostasi vielä upeamman ja mieluisamman.

philips_tv_01

Resoluutio

4K UHD LED TV ja erinomainen kuvanlaatu

Ainutlaatuisen Ultra Resolution -skaalaustekniikan ja yli 8 miljoonan pikselin ansiosta voit nauttia yhä paremmasta terävyydestä ja syvyydestä, pehmeästä ja luonnollisesta liikkeestä sekä tarkemmista yksityiskohdista.

philips_tv_03

Kuva ja ääni

Huippulaadukas Dolby Vision ja Dolby Atmos

Dolby-formaattien tuen ansiosta HDR-sisältö näyttää ja kuulostaa uskomattoman aidolta. Sarjojen ja elokuvien kontrastit sekä värit heijastavat tekijöiden alkuperäisideaa. Tilava äänimaailma on erittäin yksityiskohtainen ja syvä.

philips_tv_02

Ambilight

Mukautuvaa tunnelmaa taustavalon avulla

Ambilight -taustavalaisu lisää syvyyden vaikutelmaa elokuvissa ja tekee sisällöistä entistä realistisempaa. Älykkäät LED-valot heijastuvat seinille ja muualle huoneeseen, mukautuen täydellisesti tunnelmaan ja musiikin tahtiin.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

LED-taustavalaistu LCD-televisio - Smart TV

TV-viritin

Kyllä

Anturit

Valoanturi

Videoliitännät

HDMI

HDMI-porttien määrä

4

Ambilight

Kyllä

Näyttö

Resoluutio

3840 x 2160

Näytön formaatti

4K UHD (2160p)

Kuvasuhde

16:9

LCD-taustavaloteknologia

LED-taustavalo

Jalustat & Kiinnikkeet

Jalustan muotoilu

Pöytämalli

VESA-yhteensopivuus

Kyllä

Sopii seinätelineeseen

200 x 300

Mitat

Jalustan kanssa (L x K x S)

116,0 x 715,0 x 259,0 mm

TV-viritin

Ehdollinen pääsy

Common Interface Plus (CI+) -paikka

Digitaalinen TV:n kanavanvalitsin

HDTV -viritin

Kyllä

Näyttöominaisuudet

Tekstitelevisio

Kyllä

Mediasoitin

USB-portti

Kyllä

Kaukosäädin

Tyyppi

Kaukosäädin

Äänijärjestelmä

Kaiutinjärjestelmä

2 kaiutinta

Verkko & internet multimedia

Liitettävyys

Wi-Fi, LAN

LAN-liitäntä

Ethernet

Internet of Things (IoT)

Internet of Things (IoT) -yhteensopiva

Kyllä

Virransyöttö

Virtalähde

Virtalähde

Tulojännite

(50/60 Hz)

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Philips asiakaspalvelu (+358) 988625040 maanantai - perjantai: 9:00 - 18:00

Tuotekoodit

EAN-koodi

8718863037034

Telian tuotekoodi

9115203