OnePlusWatch5491100003

 • Tyylikkyyttä ja klassisen tarkkoja yksityiskohtia mukavuutta unohtamatta – allergiatestattu ranneke on pehmeä ja kestävä
 • Yhdellä latauksella akku kestää jopa 14 päivää – vain 20 minuutin latauksella saat lisää virtaa viikoksi
 • Tarkastele ilmoituksia, soita puheluita ja kontrolloi musiikkia suoraan kellosta – voit myös seurata terveyttäsi ja treenejäsi yli 110 harjoitustyypin avulla

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 14 pv

   Akunkesto

  • Yli 110

   Harjoitustyyppiä

  • 4 Gt

   Muisti

  • IP68 + 5ATM

   Luokitus

  OnePlus Watch -älykello

  OnePlus Watch -älykellossa yhdistyy ajaton tyyli sekä vaivaton yhteys elämäntapoihisi. Silloin kun jokainen sekunti on tärkeä, voit kohdata jokaisen haasteen helposti yhden laitteen avulla. Kukin kello on erikseen käsin kiillotettu ja valmistettu tinkimättömällä ammattitaidolla – kelloon on lisätty kestävyyttä ja väriä parantava ensiluokkainen PVD-pinnoite. Älykellossa on allergiatestattu fluoroelastomeerinen hihna, jossa yhdistyvät pehmeys ja kestävyys.

  Valmis silloin kun sinäkin

  Pysy yhteydessä jopa 14 päivää yhdellä latauksella. Akussa riittää virtaa aamusta iltaan ja tehokkaan virranhallinnan ansiosta akku kestää entistä pitempään. Warp Charge -pikalataus mahdollistaa älykellon päivän virran latauksen samalla kun keität kupin kahvia – viikon virran saat 20 minuutissa.

  Saumaton yhteys ja reippaasti tallennustilaa

  Bluetooth 5.0 -yhteyden ansiosta pysyt saumattomasti yhteydessä ja ensiluokkaiset puheluominaisuudet ilmoittavat saapuvista puheluista suoraan ranteeseesi – voit pitää yhteyttä perheeseen ja ystäviisi käyttämättä käsiäsi. Nauti musiikkistasi 4 Gt tallennustilan ansiosta – kelloon mahtuu kaikki suosikkisi, jopa 500 kappaletta.

  OnePlus Watch seuraa terveyttäsi

  Seuraa terveystietojasi kätevästi OnePlus Watch -älykellon avulla. Yksi terveytesi ja kuntosi olennaisista mittareista on veren happipitoisuus, joka kertoo paljonko happea kulkeutuu kehoosi ja miten tehokkaasti kehosi ottaa sen vastaan. Optinen sydämen sykenopeusanturi antaa arvokasta tietoa fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistasi. 

  Seuraa unta ja stressiä

  Stressi vaikuttaa päivittäiseen elämäämme – huolehdi vähemmän stressinseurantatoiminnollamme, joka tunnistaa sydämesi sykenopeuden vaihtelun (HRV). Älykellon hengityskoulutusominaisuus auttaa sinua rentoutumaan ja löytämään Zenisi maksimoidaksesi terveytesi.

  Yli 110 harjoitustyyppiä

  Täydellisesti treeniisi sopivan harjoitustilan löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa – kellossa on kävelyn ja lenkkeilyn ystäville satelliittipaikannus, joka takaa nopeat ja tarkat tiedot jokaisella askeleella. OnePlus Watch -älykellon avulla voit seurata vaivatta edistystäsi, jotta voit edetä kuntotavoitteitasi kohden.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Kellotaulun koko: 46 mm

  Näytön tyyppi: AMOLED

  Resoluutio: 454 x 454

  Rannekkeen leveys ja pituus: leveys 22 mm, pituus yhteensä 280 mm

  Rungon materiaali: ruostumaton teräs 316 L

  Rannekkeen materiaali: allergiatestattu fluoroelastomeeri

  Lähimaksuominaisuudet: Ei

  eSIM: Ei

  Yhteydet: Bluetooth 5.0

  Muisti: 4 Gt sisäistä tallennustilaa, josta noin 2 Gt vapaana (noin 500 kappaletta)

  Kellon käyttöjärjestelmä: RTOS

  Yhteensopivuus: Android 6.0 ja uudemmat, iOS-tuki ja vastaava OnePlus Health -sovellus (iOS:lle) ovat saatavilla vasta lanseerauksen jälkeen. Lisätietoja annetaan myöhemmin.

  IP-luokitus: IP68, 5ATM

  Käyttöaika ja valmiusaika: Jopa 14 vuorokautta

  Langaton lataus: Ei

  Mitat: Kellon runko 46,4 mm x 46,4 mm x 10,9 mm

  Paino: 76 g rannekkeen kanssa, 45 g ilman ranneketta

  Myyntipakkauksen sisältö: OnePlus Watch -kello, käyttöopas, lataustelakka, fluoroelastomeerinen ranneke, turvallisuustieto- ja takuukortti

  Takuu: 24 kk

  Asiakastuki: +358 2 480 91175 ma-pe klo 8-17, https://www.oneplus.com/fi/support

  EAN -koodi: 6921815612902

  Telian tuotekoodi: 9099276

  Valmistajan tuotekoodi: 5491100003