OnePlusWatch 25491100054

 • Ensiluokkainen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja kestävä safiirilasi
 • Kehittynyt unen sekä terveyden seuranta ja monipuoliset liikuntamuodot
 • Luokkansa parhaimmistoa akun kestossa – jopa 100 tunnin akun kesto Älykäs-tilassa

VäriKirkas hopea

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 100 h

  Akun kesto

 • Yli 100

  Liikuntamuotoa

 • 32 Gt

  Muisti

 • IP68 + 5 ATM

  Luokitus

OnePlus Watch 2

OnePlussan ensimmäinen lippulaivatason älykello Wear OS -käyttöjärjestelmällä ylittää odotukset. Never Settle -henkeä ilmentävä OnePlus Watch 2 on elegantti, lujatekoinen, pitkäikäinen ja äärimmäisen tarkka älykello, joka tekee terveellisen elämäntavan saavuttamisesta helpompaa kuin koskaan. Uniikilla kaksoissuoritin arkkitehtuurilla käyvä älykello tarjoaa markkinoiden parasta akkukestoa. Kello on myös vakuuttava kumppani monipuolisen terveyden ja urheilun seurannassa jopa yli 100 tuetun liikuntamuodon ansiosta. OnePlus Watch 2 on suunniteltu viemään elämäsi seuraavalle tasolle niin arjen askareissa kuin poikkeuksellisissa suorituksissa.

Ensiluokkainen muotoilu

OnePlus Watch 2 ei erotu joukosta ainoastaan suorituskykynsä ansiosta vaan myös muotoilullaan. OnePlus Watch 2 on välitön katseenkääntäjä. Jakaen yhteisen muotokielen OnePlus-lippulaivapuhelinten kanssa saatavilla on kaksi hienostunutta viimeistelyä: tumma hopea (black steel) sekä kirkas hopea (radiant steel).

Elegantti ulkonäkö, hieno viimeistely ja korkealuokkaiset materiaalit tekevät OnePlus Watch 2:sta sekä erinomaisen asusteen että äärimmäisen mukavan puettavan älylaitteen, jossa yhdistyvät taitavasti käytännöllisyys, kestävyys ja yksilöllisyys.

OnePlus Watch 2:ssa on safiirikristallipinta ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu harjattu ja kiillotettu runko. Molempien materiaalien laatu on korkealuokkaista Mohsin kovuusasteikolla yli 8:aan luokiteltu safiirikide jää toiseksi vain timantille, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi naarmuuntumisesta.

Ruosteen- ja korroosionkestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko tarjoaa saman lujuustason. Se on paljon kovempaa kuin alumiini ja kestää iskuja.

Tehty kestämään

OnePlus Watch 2 on valmistettu kestämään äärimmäisimmätkin olosuhteet ja se täyttää sekä 5 ATM- että IP68-standardit, joten se on täydellinen vaihtoehto uimareille ja ulkoilun ystäville. Jos tämä ei vielä vakuuttanut, niin OnePlus Watch 2 on myös rakennettu Yhdysvaltain armeijan käyttämän MIL-STD-810H-standardin mukaisesti. Laite kestää kovimpiakin olosuhteita ja ympäristön rasituksia koko käyttöikänsä ajan.

Nautitpa sitten aktiivisesta elämästä, työskentelet äärimmäisissä ympäristöissä tai pidät vain luonnon tutkimisesta tai extreme-urheilun harrastamisesta, OnePlus Watch 2 on korvaamaton kumppanisi sen kestävyyden ja ominaisuuksien ansiosta.

Pitkä akun kesto

OnePlus Watch 2:n suuri 500 mAh akku ja uniikki kaksoissuoritinarkkitehtuuri mahdollistaa poikkeuksellisen pitkän akun keston. Nyt voit nauttia jopa 100 tunnin käyttöajasta Älykäs-tilassa täysillä toiminnallisuuksilla tai jopa 48 tunnin akun kestosta erittäin intensiivisessä käytössä. Virransäästötilassa kellon akku kestää jopa 12 päivää.

OnePlussan VOOC-pikalatausteknologia tarkoittaa, että voit ladata OnePlus Watch 2:n 100 %:iin vain 60 minuutissa. Unohditko ladata kellon ja kaverisi odottaa kuntosalilla? Ei ongelmaa – saat ladattua koko päiväksi virtaa kelloosi vain kymmenessä minuutissa. Seuraavan kerran kun suunnittelet viikonlopun telttamatkaa, voit jättää varavirtalähteen kotiin.

Ainutlaatuinen kaksoissuoritin

OnePlus Watch 2:n alan johtavan akkukeston salaisuus piilee sen ainutlaatuisessa kaksoissuoritin arkkitehtuurissa. Kello voi hallita kahta piirisarjaa toimimaan yhdessä, sekä vaihtaa kahden käyttöjärjestelmän välillä vaivattomasti. Snapdragon W5 -piirisarja käyttää Wear OS 4 -käyttöjärjestelmää ja BES 2700 -piirisarja käyttää RTOS-järjestelmää, jotka yhdessä takaavat parhaan suorituskyvyn ja akun keston.

OnePlus on viettänyt lukemattomia tunteja tämän arkkitehtuurin parissa kehittääkseen edistyneen tehokkaimman virranhallinnan älykellolle. Tämä mahdollistaa myös virransäästötilan OnePlus Watch 2:een. Kun virransäästötila on käytössä, kellon akku voi kestää jopa 12 päivää. Ja mikä parasta, lähes kaikki älykellon keskeiset toiminnot, mukaan lukien unen ja sykkeen seuranta, kuntoilun seurantatilat, kuten uinti, pyöräily ja sulkapallo, sekä puheluiden soittaminen ja vastaanottaminen suoraan kellosta, ovat edelleen käytettävissä virransäästötilassa.

Wear OS by Google -käyttöjärjestelmä

OnePlus Watch 2 -kellossa on Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmä, joten saat Google-sovellukset ja -palvelut kelloosi. Luonnollisesti kello myös yhdistyy nopeasti Android-älypuhelimien kanssa ja tarjoaa nopean laitteiden välisen synkronoinnin.

OnePlus Watch 2:ssa on Googlen uusin Wear OS 4 -versio ja siinä on esiladattuna Googlen sovelluksia ja palveluita, kuten Google Maps, Google Assistant, Google Wallet ja Google Calendar. Voit ladata lisää sovelluksia kellon Google Play -sovelluskaupasta.

Korkean tarkkuuden kaksoistaajuus-GPS

OnePlus Watch 2 -älykellossa on sekä L5- että L1-GPS-taajuudet. Kahdella erillisellä antennilla kello pystyy vastaanottamaan GPS-signaaleja L5- ja L1-lähteistä täysin itsenäisesti. L1+L5-yhdistelmän ansiosta OnePlus Watch 2:n sijaintiin perustuvat toiminnot pysyvät tarkkoina, johdonmukaisina ja vähemmän alttiina virheille ja signaalin katoamiselle. Kaksitaajuuksinen rakenne mahdollistaa myös nopeamman GPS-signaalin ja reaaliaikaisen seurannan. OnePlus Watch 2 voi siis olla rinnallasi kumppanina liikkeessä, olitpa sitten vaeltamassa tiheässä metsässä tai juoksemassa betoniviidakossa.

Kaikki kuntoilu- ja terveystietosi yhdessä sovelluksessa

Terveytesi seurannassa ja terveellisten elämäntapojen tukemiseen OnePlus Watch 2 on täydellinen kumppani, koska se pystyy keräämään ja analysoimaan kattavaa terveystietoa OHealth- Android-älypuhelinsovelluksessa.

OHealth on kattava kuntoilu- ja hyvinvointikumppani, joka yhdistää laajan valikoiman kunto- ja hyvinvointitoimintoja kattavan, selkeän ja monikäyttöisen terveydenhallinnan ja urheiluseurannan lisäksi. OHealth on OnePlussan pitkän aikavälin terveyden ja kuntoilun tutkimus- ja kehitystyön tuote. OHealthin avulla voit saada syvempää tietoa fyysisestä kunnostasi OHealthin pitkän aikavälin raporttien kautta. Voit myös räätälöidä harjoituksiasi tehokkaammin yli 100 urheiluseurantatilan avulla. Voit nauttia saumattomasta yhteydestä ja synkronoinnista ja valita vaikuttavasta valikoimasta useita erilaisia kellotauluja käyttöösi.

Urheilulajit kattavilla mittareilla

Kaksoissuorittimen, kaksoistaajuus-GPS:n ja laajan sensorisarjan ansiosta OnePlus Watch 2 on erinomainen urheilusuorituksen seuraamisessa useissa urheilulajeissa. OnePlus Watch 2 tarjoaa yli 100 erilaista urheilutilaa, mukaan lukien juoksu, kävely, pyöräily, uinti, soutulaiteharjoitukset ja elliptiset koneharjoitukset. OnePlus Watch 2 on henkilökohtainen valmentajasi liikkeellä ja todellinen kumppanisi urheilussa ja kuntoilussa.

Kattava hyvinvointigurusi

Tehokkaan laitteiston ja OHealth-sovelluksen avulla OnePlus Watch 2 seuraa tarkasti erilaisia terveyteen liittyviä tietoja ja tarjoaa muistutuksia, jotka auttavat sinua optimoimaan elämäntyylisi ja kehittämään terveellisempiä tapoja.

Unen seuranta

OnePlus Watch 2:n lepotila sisältää kattavat unenseurantaominaisuudet. Sen lisäksi, että OnePlus Watch 2 seuraa unen eri tasoja (syvä uni, kevyt uni, REM, hereillä) ja arvioi unesi laatua pisteillä, OnePlus Watch 2 voi myös seurata hengitystiheyttäsi, arvioida kuorsaustasi sekä kuorsausriskiäsi ja mitata happisaturaatiotasoasi. OnePlus Watch 2 integroituu myös unirutiinisi muiden harkittujen ominaisuuksien avulla, kuten älykkään lepotilan, joka minimoi häiriöt, kuten ilmoitukset nukkuessasi. OnePlus Watch 2 on laajojen uneen liittyvien ominaisuuksiensa ansiosta valmis auttamaan sinua aktiivisesti parantamaan untasi tarjoamalla hyödyllisiä suosituksia kaikilla elämäsi osa-alueilla.

Stressin seuranta

Stressi on erittäin keskeinen tekijä yleisessä henkisessä hyvinvoinnissa, joten OnePlus Watch 2 -älykelloon on sisällytetty edistynyt stressimittari, joka auttaa sinua seuraamaan stressitasoasi ja ryhtymään toimiin sen vähentämiseksi. Mittaamalla sykevaihtelua (HRV) ja käyttämällä näitä tietoja stressipisteiden laskemiseen, OnePlus Watch 2 mahdollistaa stressitasosi visualisoinnin tietyn ajanjakson aikana, mikä auttaa sinua kiinnittämään enemmän huomiota stressin laukaisijoihin, jolloin voit hallita tilanteita paremmin ja vähentää stressiä elämässäsi.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleinen

Tuotetyyppi

Urheilukello

Tuettu isäntälaitteen käyttöjärjestelmä

Android 8.0 tai uudempi

Navigointi

GPS (Kaksoistaajuus-GPS L1+L5)/GLONASS/Galileo/BeiDou/QZSS

Toiminta/Tyyppi

Multisport

Seurantatiedot

Etäisyys, aika, poltetut kalorit, lepotoiminta, syke, otetut askeleet, veren happisaturaatio, stress level

Äänilähtö

Kaiutin

Käyttötyyli

Watch style

Palautetyyppi

Tärinähälytys, visuaalinen liittymä

Kellonäyttö

Kyllä

Asetut tavoitteet

Kyllä

Sensorit

Kiihtyvyyssensori, gyroskooppi, optinen sykesensori, optinen pulssioksimetri-anturi, geomagneettinen sensori, valosensori, barometri

Ominaisuudet

Handsfree, hengitysharjoittelu-toiminto, store & play music

Tallennuslaitteet

Kapasiteetti

32 Gt

Näyttö

Tyyppi

AMOLED - väri

Erotuskyky

466 x 466 pikseliä

Näytön koko

1,43"

Suojaus

Safiirilasi

Pikselitiheys

326 ppi

Liitettävyys

Langaton liitäntä

Bluetooth 5.0

Input-tekniikka

Tyyppi

Kosketusnäyttö

Akku / paristo

Uudelleenladattava akku

Kyllä

Kapasiteetti

500 mAh

Käynnistysaika (enintään)

12 päivä (päivää)

Käyttöaikatiedot

Älykäs-tilassa - jopa 100 tuntia

Aktiivinen käyttö - jopa 48 tuntia

Virransäästösilassa - jopa 12 päivää

Älykellon kotelo

Kotelon muoto

Pyöreä

Kotelon tiedot

Radiant steel

Kaista

Nimi

Ranneke

Salpatyyppi

Pin-and-tuck

Materiaali

Fluoroelastomeeri

Rannekkeen leveys

22 mm

Sopii ranteeseen

Ranteen ympärysmitta 140-210 mm

Mitat & paino

Tiedot

Vain kotelo: 46,6 x 12,1 mm

Rannekkeella: 80 g

Muuta

Tärisevä varoitus

Kyllä

Rungon materiaali

Ruostumaton teräs

Suojaus

Water-resistant

Yhteensopivuusstandardit

IP68

Myyntipakkauksen sisältö

OnePlus Watch 2 -kello ja ranneke, laturi, USB-C to USB-A kaapeli, Pikaopas, turvallisuusohje

Ympäristötiedot

Vedenkestävyyden maksimisyvyys

50 m

Vähimmäiskäyttölämpötila

0 °C

Enimmäiskäyttölämpötila

35 °C

Toimintakosteus

35 - 85%

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

+358 2 480 91175 ma-pe klo 8-17, https://www.oneplus.com/fi/support

Tuotekoodit

EAN-koodi

6921815625759

Telian tuotekoodi

9120379