OnePlusOpen 5G46707886

 • Ammattitasoinen 48 MP:n Hasselblad-kolmoiskamerajärjestelmä sekä ennennäkemätön telekamera
 • Työskentele tehokkaasti kahdella ProXDR-näytöllä ja nauti viihteestä Dolby Atmos -monitilakaiuttimilla
 • Erittäin kevyt ja kestävä muotoilu, tehokkaat sisuskalut, nopea pikalataus ja 16 Gt:n RAM

VäriVihreä

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 7,82"

  Päänäyttö

 • 6,31"

  Etunäyttö

 • 48+64+48 MP

  Takakamera

 • 16 Gt

  Keskusmuisti

OnePlus Open 5G

OnePlussan ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin – OnePlus Open 5G. Uskomattomat kameraominaisuudet tinkimättömällä teknologialla, ainutlaatuisen kevyt ja ohut muotoilu ja upea avattava 7,82" Flexi-fluid AMOLED 120 Hz -näyttö, joka tempaa sinut mukaansa. OnePlus Open 5G:n kamerajärjestelmä on ammattitasoinen 48 MP:n kolmoiskamera, joka on kehitetty yhteistyössä Hasselbladin kanssa. Kohokohtana on Sonyn uusi LYTIA "Pixel Stacked” sensori ja taittuvien maailmassa ennennäkemätön telekamera. Työskentele tehokkaasti kahdella ProXDR-näytöllä ja nauti viihteestä 120 Hz Dolby Atmos -monitilakaiuttimilla. Taittuvanäyttöisessä puhelimessa on uusimmat ja tehokkaimmat sisuskalut, sekä nopea pikalataus, jotka pitävät sinut vauhdissa. OnePlus Openin rakenne, akku ja päivitykset varmistavat pitkän elinkaaren. Kaikesta tästä huolimatta, OnePlus Open on tehty erittäin kevyeksi ja kompaktiksi, joten tuskin huomaat eroa jo taskussasi olevaan puhelimeen. OnePlus Open painaa vain 245 grammaa, minkä lisäksi se on avattuna vain 5,8 mm paksu ja suljettuna myös ohuet 11,7 mm.

Tinkimättömät kameraominaisuudet

OnePlus Open on ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin, joka ei tee kompromisseja kameran osalta. Vallankumouksellinen Hasselblad mobiilikamerajärjestelmä kolmella Pro-tason kameralla, jossa kohokohtana Sonyn uusi LYTIA "Pixel Stacked” sensori, ei jätä ketään kylmäksi. OnePlus Openin kamerakyvyissä ei ole tehty kompromisseja edes muotoilussa. Puhelimen kaikki kolme kameraa asettuvat täydellisesti puhelimen takakanteen – ohuesti ja kompaktisti. Voit olla varma että jokainen hetki ja kuvakulma voidaan ikuistaa tinkimättömällä selkeydellä.

Vallankumouksellinen sensori

Vallankumouksellinen Sonyn täysin uusi LYTIA "Pixel Stacked" LYT-T808:n sensori on otettu käyttöön ensimmäistä kertaa taitettavassa älypuhelimessa. Pienemmästä koostaan ​​huolimatta 1/1,43 tuuman "Pixel Stacked" CMOS-kennon tuottama kuvanlaatu on vastaava kuin 1 tuuman kokoisessa Sony IMX989:ssa.

Optinen kuvanvakain

”Pikseleiden pinoaminen” tarkoittaa uudelleen suunniteltua pikseliarkkitehtuuria, joka lisää valon sisäänottoa ja varastointia mahdollistaen samalla sensorin pienemmän fyysisen koon. 48 megapikselin pääkamerassa on myös optinen kuvanvakain OIS, joka parantaa vakautta ja korjaa pieniä värinöitä tai käsien tärinää.

120 kertaa lähemmäs kuvauskohdetta

Mukautettu OV64B telekuvakenno on myös toteutettu erityisesti puhelimen ohuelle ja kevyelle muotoilulle. OnePlus-puhelimien kaikkien aikojen paras Zoom tuo käyttöön 3-kertaisen optisen ja 6-kertaisen häviöttömän sensori-zoomin. Enimmillään pääset jopa 120 kertaa lähemmäs kuvauskohdetta. Koe kaikkien aikojen suurin telekameran sensori taittuvanäyttöisessä puhelimessa.

Upeat muotokuvat

Telekamera tarjoaa myös uskomattomat muotokuvausominaisuudet järjestelmäkameran muotokuvaobjektiivia vastaavalla 70 mm:n polttovälillä. Hasselbladin kanssa yhdessä kehitetty muotokuvatila toimii erityisen hyvin hämärässä ja tuottaa lähes järjestelmäkameratasoisen syvyysseurannan sekä bokeh- ja flare-efektit.

Videokuvaa 4K-tarkkuudella

Muotokuvaobjekti ei jätä kylmäksi, koska se toimii myös videokuvauksessa. Pystyt kuvaamaan jopa 4K-tarkkuudella 60 ruutua sekunnissa. Tuettuna on myös näyttävä Dolby Vision HDR jopa 4K-tarkkuudella ja 30 ruutua sekunnissa kuvataajuudella. Ultravakaa PRO-ominaisuus auttaa sinua pitämään videosi tasaisena kovassakin vauhdissa.

Ultrakannettava ja -kompakti muotoilu

OnePlus Open yhdistää lippulaivapuhelin- ja tablettikokemuksen ilman ylimääräistä painoa: vain 245 grammaa painoa, ja paksuutta avattuna vain 5,8 mm ja suljettuna 11,7 mm. Puhelimen ultrakannettavuuden mahdollistavat rakenteelliset optimoinnit sekä materiaalivalinnat saranoissa, näytössä sekä kameroissa. OnePlus Open sisältää monia pantentoituja metallisseoksia, joita voidaan pitää alan ensimmäisinä. Näistä esimerkkeinä saranan elintärkeät tukirakenteet, joissa käytetään yleisemmin ilmailu- ja avaruusteknologiassa hyödynnettyä kobolttimolybdeeniseosta sekä saranan rangan suojalevy, jossa käytetään tekoluissakin hyödynnettävää zirkoniumpohjaista seosta.

oneplus open 5g higlight 2

Kamera

Hasselblad-kolmoiskamera

OnePlus Open on ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin, jossa ei ole tehty kompromisseja kameran osalta. Kaiken kruunaavat Sonyn uusi LYTIA "Pixel Stacked” sensori ja taittuvien maailmassa ennennäkemätön telekamera.

oneplus open 5g higlight 1

Muotoilu

Kevyt. Kompakti. Kestävä.

Niin ohut, niin kestävä. Titaaniseos, hiilikuitua ja paljon muuta. Tehty avaruustason materiaaleista kestävyyttä ajatellen – ilman kompromisseja. Painoa kevyet 245 g ja ohuutta avattuna vain 5,8 mm ja suljettuna 11,7 mm.

oneplus open 5g higlight 3

Suorituskyky

Enemmän tehoa kuin mitä tarvitset

Kuvaa, työskentele, pelaa. Tee mitä vain ja suoriudu uskomattoman nopeasti ja tehokkaasti. Uppudu 120 Hz:n valovoimaisen päänäytön syövereihin ja nauti tehokkaan Snapdragon-suorittimen ja 16 Gt:n RAM:n tuomasta sulavuudesta.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näyttö

Päänäytön koko

7,82"

Etunäytön koko

6,31"

Resoluutio

2440 x 2268 (Flexi-fluid AMOLED 120 Hz) ja suljettuna 2484 x 1116 (Super-fluid AMOLED 120 Hz)

Kamera

Etukamera

32 MP

Etukameran ominaisuudet

Aukko: F/2.4, näkökenttä: 88,5°, 5P linssit, kiinteä tarkennus

Takakamera

48 MP + 64 MP + 48 MP

Takakameran ominaisuudet

Pääkamera: aukko f/1.7; näkökenttä 85°; 7P linssit; automaattitarkennus; OIS

Zoomkamera: aukko f/2.6; 3X optinen zoom, 6X häviötön zoom ja 120 digitaalinen zoom

Kamera: f/2.2; näkökenttä 114°; 6P linssit; kiinteä tarkennus

Videokuvaus

4K, Kuvataajuus 60 fps/30 fps

Suoritin

Suorittimen malli

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 mobiilialusta

Suorittimen teho

3.36 GHz:n 8-ydinsuoritin (4NM)

SIM-kortti

SIM-kortin koko

Nano-SIM

Dual-SIM

Kyllä

Yhteydet ja verkko

Wi-Fi

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac/ac

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Verkko

5G

Paikannus

GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, A-GPS, QZSS

Akku ja lataus

Akun kapasiteetti

4805 mAh

Langaton lataus

Ei

Yleistä

Käyttöjärjestelmä

OxygenOS, perustuu Android 13:een

Tallennustila

512 Gt

Muisti

16 Gt

Muistikortinpaikka

Ei

Liitännät

USB-C

Sormenjälkitunnistin

Kyllä, virtanäppäimessä

Kasvojen tunnistin

Kyllä

Mitat ja paino

Mitat

153,4 mm x 73,3 mm x 11,7 mm (suljettuna)

Paino

245 g

Muuta

Valmistajan väri

Emerald Dusk / Vihreä

Myyntipakkauksen sisältö

OnePlus Open -puhelin

67W SUPERVOOC Power Adapter -virtalähde

USB-A- to C-kaapeli

Pikaohje

Tervetuloa-kirje

OnePlus RCC -kortti

Turvallisuus- ja takuuohje

Logo-tarra

Suojakuori

Näytönsuoja (esiasennettu)

SIM-korttikelkan avaustyökalu

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

+358 2 480 91175 ma-pe klo 8-17, https://www.oneplus.com/fi/support?from=head

Tuotekoodit

EAN-koodi

6921815625674

Telian tuotekoodi

9118617