OnePlusBuds Z2 -kuulokkeet5481100087

 • Aktiivinen taustamelun vaimennus jopa 40 desibelin teholla hiljentää ympäristöstä kuuluvan taustamelun tehokkaasti
 • Kuulokkeiden kolme mikrofonia tekevät puheluiden äänenlaadusta kirkkaan ja selkeän
 • Hien- ja vedenkestävä IP55-luokitus ja jopa 38 tunnin akunkesto – nauti musiikista missä ja milloin tahansa vuorokauden ympäri

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 38 h

   Akunkesto

  • 10 Min.

   Pikalataus

  • IP55

   Luokitus

  • Dolby Atmos

   Tuki

  OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet

  Jatkuvan melun keskellä hiljaisuus voi avata rajattomasti mahdollisuuksia. OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet sulkevat ympärillä olevat häiriötekijät pois, ja voit uppoutua lempimusiikkisi äänimaailmaan ilman taustamelua – kuuntele musiikkia hiljaisuudessa.

  Siirry zen-vyöhykkeelle

  Molemmissa nappikuulokkeissa on kolme mikrofonia, jotka tunnistavat ja analysoivat ympäristön ääniä. Kun haluat häivyttää ylimääräiset ulkomaailman äänet pois, voit vähentää esimerkiksi tuulen kohinaa ja muuta hälyä melua vaimentavilla vastataajuuksilla – jopa 40 desibelin teholla. Kun taas haluat aistia myös ympäristösi äänimaailman, läpinäkyvyys-tilaa käyttämällä kuulet ulkomaailman äänet huippuselkeästi.

  Ääntä ilman rajoja

  OnePlus Buds Pro -kuulokkeista tuttu 11 mm:n dynaaminen ajuri on tuotu myös uusiin OnePlus Buds Z2 -kuulokkeisiin. Ota bileet mukaasi missä ikinä liikutkin ja nauti yksityiskohtaisesta musiikista isoilla ja rohkeilla biiteillä, joissa korkeimmatkin äänet kuuluvat partaveitsen terävinä. Dolby Atmos -tuki tarjoaa todenmukaisen äänen hyödyntämällä alan johtavaa tilaääniteknologiaa, joka saa sinut uppoutumaan kuuntelemaasi äänimaailmaan. Koe musiikkisi kolmen äänitilan avulla: elokuva, immersiivinen musiikki ja mobiilipelaaminen.

  Selkeät ja kirkkaat puhelut

  Puheluiden äänen parantamiseksi kolmessa mikrofonissa on erikoisrakenne, joka vähentää ympäriltä kuuluvaa tuulen kohinaa. Lisäksi rakenne terävöittää puheen vastaanottamista ja vähentää ympäristön melua, jotta puhe erottuu selkeästi ja tarkasti.

  Nauti biiteistä vuorokauden ympäri

  Jopa 38 tunnin akun keston ansiosta voit käyttää kuulokkeita ympäri vuorokauden – ja vielä seuraavana päivänä. Näin voit nauttia biiteistä vaikka koko viikonlopun. Kun tilanne vaatii nopeasti lisävirtaa, saat musiikille toistoaikaa jopa viisi tuntia vain 10 minuutin pikalatauksella. Lisäksi kuulokkeiden kolme eri tulppakokoa varmistavat tiiviin ja mukavan istuvuuden.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Kuulokkeen tyyppi: langaton

  Kuuloke-elementti: 11 mm

  Taajuusvaste: 20 Hz~20 KHz

  Impedenssi: 16 ohmia

  Herkkyys: A: 114,7 dB–116,7 dB @ 400 Hz  B: 116,7 dB–118,7 dB @ 400 Hz

  Vastamelu: kyllä

  Mikrofoni: 3 mikrofonia jotka kalibroitu melunvaimennusta ja tuulen kohinanvaimennusta varten

  Akunkesto: toisto yhteensä kuulokkeet sekä latauskotelo: jopa 27 tuntia (vastamelupäällä), 38 tuntia (vastamelu pois päältä)

  Puheaika: 3,5 tuntia (pelkkä kuulokkeiden akku)

  Pikalataus: Kyllä. Jopa 5 tuntia musiikinkuuntelua 10 minuutin latauksella (latauskotelo ja nappikuulokkeet yhdessä). Nappikuulokkeet latautuvat kotelossa jopa 2 tuntia musiikin kuuntelua 10 min latauksella.

  Yhteydet ja liitännät: Bluetooth 5.2, latauskotelossa USB-C-liitäntä

  IP-luokitus: kotelo IPX4, kuulokkeet IP55

  Yhteensopivuus: OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet tarjoavat parhaan käyttökokemuksen yhdessä OnePlus-puhelimen kanssa. OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ovat yhteensopivia myös muiden Bluetooth-laitteiden kanssa.

  Mitat: kuuloke: 31,97 mm x 21,13 mm x 23,18 mm, kotelo: 60,08 mm x 49,07 mm x 24,88 mm

  Paino: kuuloke 4,6 grammaa, kotelo 42 grammaa

  Myyntipakkauksen sisältö: 1 x latauskotelo, 1 x USB Type-C latauskaapeli, 1 x käyttöopas, 3 x silikoniset korvatyynyt (S, M, L), 1 x turvallisuus- ja takuuohje

  Asiakastuki: +358 2 480 91175, https://www.oneplus.com/fi/support

  Takuu: 24 kk