OnePlusBuds Pro -kuulokkeet5481100076

 • Älykäs adaptiivinen melunvaimennus – nauti kirkkaasta äänestä tai hiljaisuudesta ilman häiriötä
 • Studiotason ääntä vuorokauden ympäri – jopa 38 tunnin kokonaisakunkesto
 • Lataa kotelo vain 10 minuutin Warp Charge -latauksella – 10 tuntia lisää toistoaikaa

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 38 h

   Kokonaisakku

  • 7 h

   Musiikin toistoaika

  • 10 min.

   Pikalataus

  • 20-20 KHz

   Taajuusvaste

  OnePlus Buds Pro -kuulokkeet

  Tasapainota tehokas ääni ja puhdas hiljaisuus. Aktiivinen hybridi melunvaimennus antaa äänimaailman hallinnan sinulle. Nauti kristallinkirkkaista puheluista ja täysin henkilökohtaisesta musiikinkuuntelukokemuksesta.

  Älykäs melunvaimennus

  Nauti ja koe hiljaisuus aktiivisella hybridimelunvaimennuksella, jonka huippu hipoaa jopa 40 dB. Buds Pro -kuulokkeet mukautuvat automaattisesti ympäristön ääniin kompensoiden melua, jotta voit nauttia hiljaisuudesta tai kuulokkeiden tuottamasta äänestä ilman häiriöitä. Uppoudu syviin ääniin niin matkalla töihin kuin kahvilassa. Läpinäkyvyystilan avulla voit keskittyä musiikkiin kotona ja samalla pysyä valppaana ollessasi liikkeellä.

  Selkeät ja äänirikkaat puhelut

  Melua vähentävät tekoälyllä toimivat melunvaimennusalgoritmit sekä kolme ENC-mikrofonia takaavat puheluiden aikana tarkasti kalibroidun äänieristyksen. Voit olla varma siitä, että puhelut kuuluvat selkeästi ja äänenlaatu on kirkas. Äänenlaatua kirkastaa myös OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden tyylikäs ja käytännöllinen kaareva muotoilu, joka vähentää tuulen ja jäännösmelun muodostumista. OnePlus Buds Pro -kuulokkeilla voit nauttia kristallinkirkkaista puheluista.

  OnePlus Buds Pro – ääni, joka on suunniteltu sinulle

  Luo henkilökohtainen ääniprofiili, jotta kuuntelukokemus olisi juuri sinulle sopiva. Nauti kymmenestä yksityiskohtaisesta ääniprofiilista, jotka on hienosäädetty henkilökohtaisen äänitestin perusteella ja kuule jokainen nuotti soittolistaltasi.

  Uusi sukupolvi kohtaa teräväpiirtoäänen

  Edistyksellinen matalan latenssin LHDC-äänikoodekki tarjoaa teräväpiirtoääntä, joka tarkoittaa, että voit nauttia ilmaisuvoimaisesta ja häikäisevästä äänenlaadusta. Dynaamiset 11mm:n ohjaimet tuottavat tarkan ja vahvistetun ääniprofiilin, jonka syvä ääni pysyy eloisana ja elävöittää akustiikan vaikuttavalla koolla ja voimalla. OnePlus Buds Pro -kuulokkeet ovat lippusi eturivin paikkaan konserttitason akustiikkaan, käytitpä niitä sitten pelaamiseen tai räjähtäviin elokuvailtoihin.

  Huoleton akku

  Lataa 10 minuuttia ja kuuntele 10 tuntia. Pystyt myös lataamaan koteloa langattomasti Qi-sertifioiduilla laturilla. Yhdessä kotelon kanssa käytettävissäsi on jopa 38 tuntia äänentoistoa, josta voit nauttia vielä seuraavankin vuorokauden aikana.

  Nopea ja sujuva yhdistäminen

  Yhdistä kuulokkeet OnePlus-älypuhelimeesi heti, kun avaat latauskotelon – nopeasti ja vaivattomasti. Koe studiotason äänentoisto missä ja milloin vain, aina elokuvista peleihin ja puheluista musiikkiin.

  Astu mukavuusalueellesi

  Luonnollisesti kaareva, täydellisesti tasapainotettu muotoilu ja täsmälliset tiivisteet takaavat entistä paremman ja ergonomisen mukavuuden kuuntelunautinnolle tuntikausiksi. Kolmen eri silikonikorvatyynykoon ansiosta voit nauttia ensiluokkaisesta istuvuudesta ja käyttömukavuudesta.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Kokonaistoistoaika kuulokkeet + latauskotelo: 38 tuntia

  Musiikin toistoaika: 7 tuntia

  Lataus: Langallinen USB-C -latauskaapeli, langaton lataus Qi-standardi

  Pikalataus: 10 minuutin latauksella jopa 10 tuntia toistoaikaa (kuulokkeet ja latauskotelo yhteensä)

  Elementin herkkyys: -38dB (+-2dB)

  Impedanssi: 16 ohmia

  Taajuusvaste: 20-20 KHz

  Bluetooth: 5.2

  Yhteydet: OnePlus Quick Pair, 10 meters+ kantama

  IP-luokitus: Kotelo IPX4, kuulokkeet IP55

  Mitat: kuuloke: 31,97 mm x 21,13 mm x 23,18 mm, kotelo: 60,08 mm x 49,07 mm x 24,88 mm

  Paino: Kuuloke 4,4 g, kotelo: 50 g

  Myyntipakkauksen sisältö: OnePlus Buds Pro -kuulokkeet, latauskotelo, USB-C -latauskaapeli, käyttöopas, 3 x silikoniset korvatyynyt (S, M, L), turvallisuus- ja takuuohje

  Takuu: 24 kk

  Asiakastuki: +358 2 480 91175, https://www.oneplus.com/fi/support