LogitechG915 Wireless -pelinäppäimistö920-008907

 • Langaton LIGHTSPEED -teknologia vain yhden millisekunnin viiveellä tarjoaa hämmästyttävää nopeutta pelaamiseen
 • Erittäin matalat, mekaaniset ja kestävät GL Tactile/Clicky -näppäimet toimivat vakaasti ja tarkasti tiukassakin paikassa
 • Mukautettavat valaistusmääritykset, pitkä akunkesto, helppo hallinta ja erilliset mediapainikkeet viimeistelevät kokonaisuuden

VäriMusta

KytkimetGL Tactile

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • Mukautettava

   Valaistus

  • Lightspeed

   Teknologia

  • 30 h

   Akunkesto

  Logitech G915 Wireless -pelinäppäimistö

  Langaton ja ammattilaistasoinen LIGHTSPEED-tekniikka, edistyksellinen LIGHTSYNC-RGB -tekniikka sekä uudet, matalat ja erittäin suorituskykyiset mekaaniset kytkimet - G915 on suunnittelutyön läpimurto. Se on valmistettu huolellisesti ja hienostuneesti ensiluokkaisista materiaaleista, ja sen kaunis muoto, vankka runko ja hyvä suorituskyky ovat vertaansa vailla.

  Langaton Lightspeed-yhteys

  G915 hyödyntää e-urheiluammattilaisten käyttämää langatonta LIGHTSPEED-tekniikkaa, joka takaa hämmästyttävän 1 millisekunnin suorituskyvyn. Lisäksi kun G915 yhdistetään USB-liitännän kautta, voit ladata laitetta ja pelata samaan aikaan. LIGHTSPEED on kokonaisvaltaista suunnittelufilosofiaa hyödyntävä, järeä langaton ratkaisu, jonka tarkoitus on ratkaista viivettä, vakautta ja yhdistettävyyttä aiemmin vaivanneet perustavanlaatuiset ongelmat: huolellisen testauksen ja ohjelmoinnin avulla on varmistettu, että kukin komponentti käsittelee tietoa ennennäkemättömän nopeasti, muodostaa äärimmäisen vakaan yhteyden ja kuluttaa mahdollisimman vähän virtaa. Kukin protokolla ja algoritmi joka piiristä antennigeometrian mutkaan ja joka laitteistokomponentista laiteohjelmiston riviin on testattu ja simuloitu, jotta ne saavuttaisivat suurimman mahdollisen suorituskyvyn myös kaikkein kuluttavimmissa ja kuormitetuissa peliympäristöissä. Siksi LIGHTSPEED nostaa langattoman pelisuorituskyvyn aivan uudelle tasolle.

  Uskomattoman ohut

  G915 on pitkäjänteisen suunnittelutyön tulos. Näppäimistö on valmistettu huolellisesti ensiluokkaisista materiaaleista. Se on tyylikäs ja uskomattoman ohut, eikä sen suorituskykyominaisuuksien ja toimintojen suunnittelussa ole tingitty mistään. G915 on kestävä, sitä on mukava käyttää ja se sopii tiukkoihin pelisessioihin. Näppäimistö edustaa uuden sukupolven mekaanisia pelinäppäimistöjä. 

  Matala ja mekaaninen

  G915 on varustettu matalilla mekaanisilla GL Tactile tai GL Clicky -kytkimillä, joiden nopeus, tarkkuus ja suorituskyky on samaa luokkaa kuin perinteisissä kytkimissä, mutta niiden korkeus on vain puolet tavallisista malleista. GL-kytkimet ovat läpikäyneet vaativia testejä, jotta ne täyttäisivät tiukat kestävyys-, herkkyys- ja tarkkuusvaatimukset. Mekaaniset näppäinkytkimet eivät ole ainoastaan kestävämpiä, vaan tarjoavat nopeamman ja yhdenmukaisemman näppäinpainalluksen kuin tavalliset kalvonäppäimistöt. Ne vastaavat äänellä ja sensoreilla ohjauksen aikana ja viestivät heti näppäilystä. GL-kytkimet on tehty kestämään 70 miljoonaa näppäinpainallusta, joten ne ovat jopa 40 % kestävämpiä kuin tavalliset mekaaniset kytkimet.

  GL Clicky -kytkimet

  GL Clicky -kytkimien ominaisuuksia ovat kuuluvat napautukset ja selkeästi tuntuva kosketuspalaute. Mekaaniset näppäinkytkimet eivät ole ainoastaan kestävämpiä, vaan tarjoavat nopeamman ja yhdenmukaisemman näppäinpainalluksen kuin tavalliset kalvonäppäimistöt. Ne vastaavat äänellä ja sensoreilla ohjauksen aikana ja viestivät heti näppäilystä.

  GL Tactile-kytkimet

  GL Tactile -kytkimien ominaisuuksiin kuuluu selkeä naksallus painallushetkellä. Niissä on lyhyt 1,5 mm etäisyys, keskitetty taustavalo sekä hiljaisempi suoritus. Näppäimen naksahdus on erittäin vaimea, mutta kertoo käyttäjälle painallushetken tarkasti ja luotettavasti olematta kuitenkaan häiritsevän kovaääninen. GL Tactile -profiili sopii oivallisesti kilpapelaamiseen ja FPS-peleihin.

  LIGHTSYNC-RGB

  G915:n älykkään LIGHTSYNC-RGB-tekniikan ansiosta voit luoda täysin mukautettavia, näppäinkohtaisia valaistusmäärityksiä noin 16,8 miljoonan värin valikoimasta. Luo omat animaatiot tai valitse valmiista tehostevalikoimasta, niin RGB-värivalojen sävyttämä kokemus on entistä upottavampi. Voit yhtenäistää teeman, parantaa pelikokemusta ja kehittää pelikokoonpanoa näppäimistön kautta.

  Täysi hallinta

  Hienostuneen ja tyylikkään G915:n käyttökokemus on tarkkaan harkittu ja tarjoaa huippuluokan suorituskykyä. Se on tietokoneesi komentokeskus, jossa on kaikki täyteen hallintaan tarvittavat ominaisuudet, kuten ohjelmoitavat G-näppäimet ja sisäiset profiilit.

  Pitkä akunkesto

  Voit pelata tauotta tuntikausia yhdellä latauksella. Näet näppäimistön akun merkkivalosta ja Logitech G HUB -ohjelmistosta, kun akkua on jäljellä vain 15 prosenttia. Akku latautuu täyteen kolmessa tunnissa. Voit jatkaa pelaamista, kun näppäimistö on kytketty ja latauksessa Micro USB -johdolla. 

  Kattava liitettävyys

  Valitse langaton LIGHTSPEED-yhteys huippunopealla 1 ms:n liitännällä tai vaihda toiseen laitteeseen yhdellä painalluksella Bluetooth-yhteyttä käyttäen. Voit vaihtaa huippunopean USB-vastaanottimen kautta muodostetun langattoman LIGHTSPEED-yhteyden ja Bluetooth-yhteyden välillä nopeasti ja helposti. 

  Erilliset mediapainikkeet

  Näppäimistön mediasäätimet ovat sormiesi ulottuvilla. Erillisillä mediapainikkeilla voit säätää äänenvoimakkuutta, aloittaa tai keskeyttää musiikin tai videoiden toiston tai ohittaa ne sekä mykistää äänet nopeasti.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Yleistä

  Laitteen tyyppi

  Näppäimistö

  Taustavalaisu

  RGB / 16,8 miljoonaa väriä

  Liitäntä

  Bluetooth, LIGHTSPEED

  Langaton vastaanotin

  Logitech LIGHTSPEED -vastaanotin

  Syötelaite

  Hot Key -toiminto

  Multimedia, ohjelmoitava, volyymi, makropainikkeet, G-Key

  Lokalisointi ja suunnittelu

  Pohjoismaat

  Näppäimistötekniikka

  Mekaaninen

  Pääkytkintyyppi

  GL Tactile

  Ominaisuudet

  Kyllä

  Leveys

  47.5 cm

  Syvyys

  15 cm

  Korkeus

  2.2 cm

  Paino

  1.025 kg

  Muuta

  Väri

  Musta

  Sisältyvät lisävarusteet

  USB-jatkokaapeli (1,83 m)

  Ohjelmisto & Järjestelmävaatimukset

  Vaadittu käyttöjärjestelmä

  Google Chrome OS, Microsoft Windows 7 tai uudempi, Android 4.3 or later, Apple iOS 10 tai uudempi, Apple MacOS 10.11 tai uudempi

  Akku / paristo

  Tyyppi

  Uudelleenvarattava

  Valmistajan takuu

  Takuu

  24 kk

  Asiakastuki

  puh. +358 (0)2 480 914 18, Ma–pe: 09.00–18.00 (EET) / https://support.logi.com/hc/fi/