LGSP11RA -soundbar-kaiutinSP11RA

 • LG Soundbar SP11RA tarjoaa 24-bittistä / 192 kHz:n korkearesoluutioista ääntä – tämä tuottaa tarkempaa ääntä, jotta kuulet kaiken niin kuin on tarkoitettu
 • Laadukas Meridian-teknologia, 7.1.4-kanavainen ääni, 770 W tehoa ja Doldy Atmos tuovat oikeanlaista tunnelmaa katsomiisi elokuviin, sarjoihin ja urheilutapahtumiin
 • Kaksi ylöspäin suuntaavaa takakaiutinta ja alibassokaiutin AI Sound Pro -tekoälyllä luo katselutilaasi dynaamisen surround-äänen

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 7.1.4

   Kanavainen ääni

  • 770 W

   Kokonaisteho

  • 220 W

   Langaton subwoofer

  • Surround

   Tilaääni

  LG SP11RA -soundbar-kaiutin

  LG Soundbar -kaiuttimien ja televisioiden yhteensopivat muotoilut on suunniteltu täydentämään kotisi sisustusta sekä toisiaan. Jokainen elementti on harkittu huolella, jotta ne sopivat osaksi sisustustasi sekä lisäävät tilaasi tyyliä.

  Ongelmaton ohjaus LG:n television kaukosäätimellä

  Ota kaikki irti ominaisuuksista, jotka on kehitetty täydellisen yhteensopiviksi. Voit hallita soundbar-kaiuttimen tehoa, äänenvoimakkuutta ja jopa äänitiloja yhdellä LG:n television kaukosäätimellä – kätevyyttä parhaimmillaan.

  Päivitetty Soundbar-kokemus

  TV:n äänitilan jakaminen käyttää päivitettyä vuoden 2021 LG-television tekoälyprosessoria parannetun äänen toistamiseen LG Soundbarin kautta. Se hyödyntää täydellisesti TV:n tekoälyprosessoria eri sisältölähteistä toistettavan äänen selkeyttämiseen ja yhdenmukaistamiseen. Ainoastaan LG Soundbarin ja LG TV:n yhdistelmällä pääset nauttimaan TV:stäsi parhaimmillaan.

  Meridian-ääni

  Meridian on tarjonnut vuodesta 1977 lähtien innovatiivisia, elegantteja ja tehokkaita ääniratkaisuja, jotka ovat uudistaneet musiikki- ja elokuvakokemuksia. Korkearesoluutioisen äänentoiston edelläkävijänä ja DSP-äänenkäsittelyn mestarina sillä on ollut olennainen rooli uraauurtavien tekniikoiden kehittämisessä ja käyttöönotossa.

  Mukaansatempaava 7.1.4-kanavainen ääni

  7.1.4-kanavainen ääni, 770 W tehoa, kaksi ylöspäin suuntaavaa takakaiutinta ja alibassokaiutin – LG Soundbar SP11RA tarjoaa entistä paremman tilaäänikokemuksen tehokkaan ja mukaansatempaavan äänen ansiosta.

  Dolby-äänen mukaansatempaava teho LG Soundbar -kaiuttimilla ja LG-televisioilla

  Dolby Atmos ja DTS:X täyttävät huoneen äänellä sekä tarjoavat entistä realistisemman äänikokemuksen. Kaikki elokuvat ja musiikki heräävät henkiin selkeämmän ja mukaansatempaavan äänen ansiosta.

  Dolby Atmos Musicin avulla äänet voidaan sijoittaa tarkasti, mikä muuttaa kuuntelukokemustasi lisäämällä ulottuvuutta ja luomalla täydellisemmän ääniympäristön. Tämän paremman tilan ja syvyyden tunteen ansiosta voit kuunnella suosikkimusiikkiasi täysin uudella tavalla. Uskomattoman selkeän äänen ansiosta voit löytää piilotettuja yksityiskohtia ja kuulla jokaisen tunteen tarkoitetulla tavalla. Voit nauttia Dolby Atmos Musicin hyödyistä suoratoistopalveluissa, kuten Amazonissa ja Tidalissa sekä monissa muissa Blu-ray-musiikkikappaleissa.

  Elokuvateatteritasoinen surround-tilaääni

  LG Soundbar SP11RA heijastaa ylöspäin suuntaavien takakaiuttimien avulla äänen katosta ja seinistä niin, että ääni kuuluu yläpuoleltasi ja ympäriltäsi. Tuloksena on mukaansatempaava kokemus, joka saa sinut tuntemaan olevasi osa toimintaa.

  AI Room Calibration määrittää soundbar-kaiuttimen toimimaan huoneessa parhaalla mahdollisella tavalla. Kun asennat soundbar-kaiuttimen, tiedät, että se korjaa pienet huoneessasi olevista esineistä johtuvat äänen vääristymät vain 15 sekunnissa.

  Päivitetyllä AI Sound Pro -teknologialla mukautuva ääni tunnistaa päivitetyn algoritmin avulla ääniä, tehosteita ja taajuuksia sekä optimoi sitten ääntä tyylilajeittain tarjotakseen mukaansatempaavamman kokemuksen jokaisessa kohtauksessa.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  7.1.4 -kanavaa

  Kokonaisteho: 770 W, josta subwoofer 220 W

  Langaton Subwoofer ja erilliset takakaiuttimet

  Hi-Res Audio

  Meridian -teknologia

  Dolby Atmos

  Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital

  DTS Digital Surround, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution, DTS:X

  WiFi

  Sisäänrakennettu Chromecast

  Google Assistant -yhteensopivuus*

  Bluetooth (versio 5.0)

  Liitännät: HDMI sisään, HDMI ulos, optinen audio, USB

  HDMI 2.1, HDCP 2.3, eARC, Dolby Vision, HDR10

  LG Simplink

  Mitat ja paino (soundbar): 1443 x 63 x 146 mm / 7,2 kg

  Mitat ja paino (takakaiuttimet): 130 x 212 x 192 mm / 5,2 kg

  Mitat ja paino (subwoofer): 221 x 390 x 313 / 7,8 kg

  Takuu: 24 kk

  Asiakastuki: 0800 05454 / https://www.lg.com/fi/tuki