LGHBS-FN6 -Bluetooth-kuulokkeetHBS-FN6

 • Selkeä tilaääni ja erinomainen äänenlaatu Meridianin huipputeknologioilla
 • Kuulokkeiden UVnano-latauskotelo poistaa 99,9 % bakteereista latauksen aikana
 • IPX4-vedenkestävyys, 6 tunnin toistoaika ja langatonta latausta tukeva latauskotelo

VäriValkoinen

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 6 h

   Toistoaika kerralla

  • 18 h

   Toisto latauksella

  • IPX4

   Luokitus

  • 5.0

   Bluetooth

  LG HBS-FN6 -kuulokkeet

  Selkeä tilaääni Meridianin avulla, uusi UVnano-kotelo sekä tyylikäs ja mukava muotoilu vievät täyslangattoman kuuloke-elämyksen aivan uudelle tasolle. Meridianin suunnitteleman äänen ansiosta LG TONE Free FN6 -kuulokkeet toistavat tilaäänen selkeästi. Olitpa missä tahansa, voit silti uppoutua täysin kuuntelemaasi ja unohtaa, että käytät nappikuulokkeita.

  Brittiläinen Meridian-teknologiayritys on tuottanut innovatiivisia, elegantteja ja erittäin tehokkaita audioratkaisuja jo vuodesta 1977 lähtien. Korkearesoluutioisen äänentoiston edelläkävijänä ja DSP-äänenkäsittelyn johtavana asiantuntijana Meridian on mullistanut ihmisten käsityksen siitä, miten äänen voi kokea paikasta riippumatta. Tiukan ja tutkimuslähtöisen filosofiansa ansiosta Meridian on säilyttänyt asemansa jo yli 40 vuotta äänitutkimuksen eturintamassa, jossa etsitään rajoja sille, mitä kaikkea äänellä on mahdollista tehdä. Korkearesoluutioisen äänentoiston edelläkävijänä ja DSP-äänenkäsittelyn mestarina Meridianilla on ollut olennainen rooli uraauurtavien tekniikoiden kehittämisessä ja käyttöönotossa.

  Meridian on digitaalisen signaalinkäsittelyn (DSP) mestari ja digitaalisen DSP-aktiivikaiutinkonseptin ja integroidun vahvistuksen edelläkävijä. DSP mahdollistaa äänisignaalin täydellisen hallinnan sekä pitkälle kehitettyjen teknologioiden suunnittelun, mikä parantaa kuuntelukokemusta kaikissa yhteyksissä.

  Tehokkaan musiikin MQA-suoratoistotekniikan ansiosta kuulokkeiden äänenlaatu on paras mahdollinen. MQA-tekniikan ansiosta voit olla varma, että kuulet juuri sen, minkä artisti hyväksyi studiossa.

  Headphone Spatial Processing (HSP) -tekniikka voittaa kuulokkeilla kuunteluun liittyviä haasteita, kuten niiden kompakti koko ja vasemman ja oikean kanavan välinen ylikuuluminen. HSP toistaa realistisen äänimaailman, joka simuloi todellisten kaiuttimien kuuntelukokemusta, ja lisäksi se toistaa lauluäänen alkuperäisellä selkeydellä. Tämä on uusi kuuntelukokemus, joka auttaa sinua unohtamaan, että käytät nappikuulokkeita.

  Räätälöity 6 mm ohjainyksikkö optimoi sen, miten koet Meridian-äänen. Tämä tehokas mutta kompakti yksikkö lisää lauluäänen selkeyttä ja vahvistaa täyteläistä bassoa. Immersiivisen perustilan lisäksi voit valita kolme muuta esiasetusta. Nappikuuloke istuu hyvin korvaan ja sen ainutlaatuinen tiiviste auttaa sulkemaan pois ympäröivän melun, myös ollessasi vilkkaassa kahvilassa, meluisassa toimistossa tai ruuhkabussissa.

  Nappikuulokkeiden painaminen mahdollistaa täyden tietoisuuden ympäristöstäsi. Tämä tila on kätevä, kun sinun pitää jutella jonkun kanssa nopeasti, kuulla ilmoitus julkisessa kulkuvälineessä tai ylittää katua. Se on kätevämpi ja turvallisempi tapa nauttia musiikista. LG TONE Free FN6 -nappikuulokkeissa on sisäänrakennetut ja erittäin suorituskykyiset kaksoismikrofonit, jotka selkeyttävät puheluita. Kaiun- ja kohinanvaimennuksen suunnittelussa on käytetty LG TONE -kaulapantasarjan johtavaa keilanmuodostusalgoritmia ja se havaitsee ja minimoi ei-toivotun melun. Rungon päädyssä oleva mikrofoni poimii äänen ja vahvistaa sitä jopa täpötäydessä tilassa.

  Nappikuulokkeesi ovat sinua varten joka päivä – ne auttavat sinua rentoutumaan, rokkamaan ja keskittymään. Nämä kuulokkeet voivat kuitenkin myös kerätä bakteereja, joita et halua kantaa mukanasi. Esittelyssä äskettäin suunnitellut LG TONE Free HBS-FN6 -nappikuulokkeet UVnano-latauskotelolla, joka poistaa 99,9 % bakteereista latauksen aikana. LG TONE Free FN6 -nappikuulokkeissa on pehmeät, lääketieteelliseen käyttöön soveltuvat geelipehmusteet, jotka on valmistettu myrkyttömästä ja hypoallergeenisesta silikonista. Näiden mukavien geelipehmusteiden ansiosta sinulla on vähemmän huolta siitä, mitä käytät koko päivän.

  Voit olla huoleti, sillä vedenkestävät nappikuulokkeet ovat suojatut, kun hikoilet kuntoillessasi tai kävelet sateessa. LG TONE Free FN6 -nappikuulokkeissa on IPX4-luokitus, mikä tarkoittaa, että ne kestävät vesiroiskeita mistä tahansa suunnasta, joten voit jatkaa kuuntelua niin sateessa kuin auringonpaisteessakin.

  Nauti jopa 18 tunnin akkukestosta. Jopa 6 tuntia toistoa nappikuulokkeilla ja lisäksi 12 tuntia kotelossa – kaikki yhdellä latauksella. Vain 5 minuutin lataus antaa tunnin toistoaikaa.

  Pääset johtosotkuisista eroon langattomalla latauksella. Sinun ei tarvitse edes etsiä nappikuulokkeiden laturia, sillä voit vain pudottaa nappikuulokkeet latauslevyn päälle.

  Helppokäyttöisellä TONE Free -sovelluksella voit lisätä uusia tasoja musiikista nauttimiseen neljällä Meridianin taajuuskorjaimen esiasetuksella ja kahdella mukautettavalla taajuuskorjaintilalla. Tehosta tai vähennä tiettyjä taajuuksia ja mukauta kaikenlainen musiikki juuri haluamaksesi. Sovelluksella voit etsiä helposti kadonneet nappikuulokkeesi, jotka piippaavat, kun painat toistopainiketta Etsi nappikuulokkeeni -sivulla.

  LG TONE Free FN6 -nappikuulokkeet havaitsevat, kun ne ovat korvassa, ja muodostavat sitten välittömästi yhteyden puhelimesi kanssa. Ne myös keskeyttävät musiikin automaattisesti, kun otat ne pois korvista. Nappikuulokkeiden minimalistinen ja tyylikäs muotoilu täydentää mitä tahansa tyyliin rennosta bisneslookiin. Ergonominen istuvuus tarkoittaa myös sitä, että tuskin huomaat nappikuulokkeita korvissasi. LG TONE Free FN6 -kuulokkeet ovat täydelliset käyttäjälle, joka haluaa keskittyä kuuntelemaansa ja näyttää samalla tyylikkäältä. LG TONE Free FN6 -nappikuulokkeet on suunniteltu istumaan mukavasti korvissa päähän keskitetyllä painojakaumalla, jonka ansiosta ne pysyvät paikallaan hyvin ja turvallisesti. Joustavat, lääketieteelliseen käyttöön soveltuvat geelipehmusteet mukautuvat korvan muotoon, joten voit nauttia musiikista pidempään tuntematta nappikuulokkeita.

  LG TONE Free FN6 -kotelo on muodoltaan minimalistinen mutta ainutlaatuinen. Se on riittävän kompakti mahtuakseen kämmenelle ja riittävän tyylikäs täydentämään mitä tahansa tyyliä.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Bluetooth: 5.0, BLE

  Bluetooth-äänikoodekit: SBC, AAC

  Liitännät: USB-C

  Google-pikapariliitos

  Mikrofonit: 2 x analoginen MEMS

  Ulkoinen DAC

  Meridian-äänitehosteet

  Ennalta asennettu, räätälöity Meridian EQ

  Päivitykset: FOTA

  Vesitiiveys: IPX4

  Äänikomennot: Google Assistant, Siri

  Hallinta kosketuksella

  Akku: litiumioni, 2 x 55 mAh

  Latauskotelo: litiumioni, 390 mAh (lataa langattomasti)

  Akunkesto: 6 h toistoaikaa kerralla, latauskotelon kokonaiskapasiteetin toistoaika 18 tuntia, kuulokkeet latautuvat täyteen yhdessä tunnissa, latauskotelo 2 tunnissa

  Takuu: 24 kk

  Asiakastuki: (+358) 988625040 maanantai - perjantai: 9:00 - 18:00 | https://www.lg.com/fi/tuki

  Kuulokkeen mitat: 16,1 x 32,7 x 25,0 mm

  Latauskotelon mitat: 54,5 x 54,5 x 27,5 mm