LenovoTab M11ZADA0260SE

 • Kirkas 11" WUXGA-näyttö sulavalla 90 Hz:n virkistystaajuudella tarjoaa sisällöt kirkkaina ja terävinä
 • Tyylikäs metallirunko, suuri ja tehokas 7040 mAh:n akku ja runsas 128 Gt:n tallennustila
 • Pakkauksessa mukana Tab Pen -kosketusnäyttökynä, jolla teet kätevästi muistiinpanoja ja luonnoksia

VäriVihreä

YhteydetWifi

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 11"

  Näytön koko

 • WUXGA

  Tarkkuus

 • 128 Gt

  Tallennustila

 • 4 Gt

  Keskusmuisti

Lenovo Tab M11

Astu Lenovo Tab M11 -tabletin elokuvallisen loiston maailmaan. Nauti erittäin tarkasta suoratoistosta 11 tuuman näytöllä. Neljän Dolby Atmos -tekniikalla optimoidun kaiuttimen ansiosta voit tutkia mukaansatempaavia äänimaisemia. Lenovo Tab M11 -tabletin loistavan suorituskyvyn takeena on kahdeksanytiminen MediaTek G88 -suoritin. Laite ylittää odotuksesi mutkattoman pelikokemuksen, saumattoman moniajon sekä runsaan muistin ja tallennustilan mahdollistaman sujuvan suoratoiston ansiosta.

Tehoa koko päiväksi

Lenovo Tab M11 -tabletin pitkäkestoinen akku tarjoaa iloa koko päiväksi. Pitkän akun keston ansiosta voit nauttia keskeytymättömästä viihteestä jopa 10 tuntia.

Opi fiksummin: kirjoita, luo, tutki

Anna nuorten oppia fiksummin Tab M11 -tabletin ja Lenovo Tab Pen -kosketusnäyttökynän avulla. Kosketusnäyttökynän 4 096 paineherkkyystason, kallistuksen tuen ja pitkäkestoisen akun ansiosta sillä on helppo tehdä muistiinpanoja, piirtää ja suorittaa muita toimintoja. Nebon, MyScript Calculator 2:n ja WPS:n kaltaiset sovellukset tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia.

Nopeutettu oppiminen

Lenovo Tab M11 -tabletin avulla opiskelijat voivat oppia ja tehdä enemmän entistä lyhyemmässä ajassa. Vierekkäiset jaetut näytöt ja useiden ikkunoiden käyttömahdollisuus tekevät oppimisesta saumatonta ja kiinnostavaa.

Mukaansatempaavia lukuhetkiä

Uppoudu Tab M11 -tabletilla tarinaan käyttämällä Lenovon tunnelmamusiikkia sisältävää mukaansatempaavaa lukutilaa. Kromaattisessa ja yksivärisessä tilassa kirjojen värimatriisia emuloiva mukaansatempaava lukutila tarjoaa opiskelijoille mukavaa vaihtelua intensiivisen opiskelun lomassa. TÜV Eye Care -sertifioidulla näytöllä lukemista voi jatkaa tuntikausia, sillä näyttö minimoi silmien rasittumisen.

Hae näkemäsi Google Lensillä

Google Lensin avulla voit hoitaa tehtävät entistä nopeammin ja olla vuorovaikutuksessa ympäristösi kanssa. Käännä tekstiä, pyydä apua kotitehtäviin tai tunnista tuotteet, kasvit ja paikat nopeasti.

Opi kameroiden kautta

Lenovo Tab M11 -tabletin kamera tekee asiakirjojen tallentamisesta helppoa: älykäs skanneri korjaa kuvat ja muuntaa ne välittömästi PDF-asiakirjoiksi muutamalla napsautuksella.

Saumaton yhteistyö

Tehosta opiskelua integroimalla tietokoneesi Tab M11 -tablettiin Lenovo Freestylella. Muunna tablettisi ulkoiseksi näytöksi, jolloin Tab M11 toimii toisena näyttönä tai kirjoitusalustana. Lenovo Freestyle mahdollistaa tämän lisäksi tiedostojen siirtämisen tabletin ja Windows-tietokoneen välillä.

Turvallinen, suojattu ja ajan tasalla

Lenovo Tab M11 -tablettia käytettäessä sinun ei tarvitse olla huolissasi tietosuojasta. Paranna digitaalista tietoturvaa tietosuojan koontinäytöllä, jossa on kameran ja mikrofonin ilmaisimet. Varmista mielenrauhasi hallinnoimalla helposti tietosuojan käyttöoikeuksia ja pysymällä ajan tasalla siitä, milloin laitteet ovat käytössä. Lisäksi voit nauttia Android 14- ja Android 15 -käyttöjärjestelmien päivityksistä sekä tietoturvapäivityksistä tammikuuhun 2028 asti.

Auta lapsiasi tutkimaan, luomaan ja kehittymään

Lenovo-tablettien Google Kids Space auttaa lapsia tutkimaan, luomaan ja kehittymään hyödyntämällä lapsille suunnattujen laadukkaiden sisältöjen ja suositusten kirjastoa, jonka avulla he voivat perehtyä viimeisimpiin mielenkiinnon kohteisiinsa uusilla ja kiehtovilla tavoilla. Ohjaa lapsesi käyttökokemusta hallinnoimalla sisältöä ja asettamalla käyttöaikarajoituksia omalla laitteellasi Family Link -sovelluksen lapsilukon avulla.

Tyylin ja kestävyyden yhdistelmä

Lenovo Tab M11 -tablettia luonnehtivat korkeatasoinen, kestävä muotoilu ja tyylikäs kaksisävyinen ulkoasu. Tämä veden- ja pölynkestävä tabletti on suunniteltu selviämään kaikkien opiskelijoiden repussa. Sen ohut ja kevyt rakenne takaa helpon siirrettävyyden, kun taas sen ilme tuo opiskeluun hieman ylellistä tyyliä.

Huom. Pakkaus ei sisällä laturia. Katso valikoimamme tehokkaat ja luotettavat laturit.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näyttö

Näytön koko

11"

Resoluutio

1920 x 1200

Kamera

Etukamera

8 MP

Tallennustila ja muisti

Tallennustila

128 Gt

Keskusmuisti

4 Gt

Muistikorttipaikka

microSD

Muistikortin max. kapasiteetti

1000 Gt

Suoritin

Suorittimen malli

MediaTek G88

Suorittimen teho

8C

Yleistä

Käyttöjärjestelmä

Android 13

Mitat

255,26 x 166,31 x 7,15 mm

Paino

465 g

IP-luokitus

IP52

Liitännät

USB-C, 3.5 mm kuuloke-mikrofoniliitäntä

Bluetooth

5.1

Wi-Fi

Wi-Fi 5

Paikannus

GPS + GLONASS + Galileo

Tunnistimet

Kasvojentunnistin

Akku

7040 mAh

Muuta

Valmistajan väri

Seafoam Green / Vihreä

Myyntipakkauksen sisältö

Lenovo Tab M11 Wi-Fi, pikaohje, kosketusnäyttökynä, USB-C-kaapeli

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Yritys- sekä kuluttajatuotteet: puh. 09 747 902 51 / service_fi@lenovo.com

Tuotekoodit

EAN-koodi

197531395085

Telian tuotekoodi

9119385