EZVIZHB8 2K+ -valvontakameraCS-HB8-R100-2C4WDL

  • PIR-anturi ja integroitu muodon tunnistusalgoritmi tunnistaa älykkäästi jättäen turhat kohteet huomiotta
  • Lukittuu havaittuun henkilöön ja seuraa koko tapahtuman keston ajan
  • Aktiivinen puolustustoiminto laukaisee kovan sireenihälytyksen ja väläyttää kahta kohdevaloa

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

EZVIZ HB8 2K+ -valvontakamera

Akkukäyttöinen Pan & Tilt -valvontakamera

EZVIZ:n ensimmäinen akkukäyttöinen Pan & Tilt -valvontakamera EZVIZ HB8 2K+ on todella ainutlaatuinen! EZVIZ HB8 2K+ -valvontakamera tallentaa yksityiskohdat kaikista suunnista ja "näkee" 360 astetta uskomattoman terävällä resoluutiolla. Kamera tarjoaa myös ilmaisen tallennustilan läheisen toiminnan automaattista tallennusta varten. Ultra-pitkän, jopa 210 päivän akun keston tarjoava EZVIZ HB8 2K+ mahdollistaa ennennäkemättömän helpon ulkokameran asennuksen ja toimii yhtä hyvin kuin vastaavat langalliset kamerat. Valinnainen aurinkoenergian käyttömahdollisuus tekee EZVIZ HB8 2K+:sta entistäkin paremman.

Helppo käyttöönotto

EZVIZ HB8 2K+ -valvontakamerassa on suuri 10400 mAh akku. Kiinteitä kameroita rajoittaa pistorasian sijainti tai liitäntäjohdon pituus, mutta langaton EZVIZ HB8 2K+ tarjoaa rajattomat vaihtoehdot. Aseta se haluamaasi paikkaan – juuri sinne, missä kameran näkymät ovat parhaat.

Lataa vihreällä energialla

Eikö sinun tee mieli kiivetä ylös ja alas tikkaita lataamaan kameraa? Oletko huolissasi virran nopeasta menetyksestä toistuvien tapahtumahavaintojen vuoksi? Liitä kamerasi yhteensopivaan EZVIZ -aurinkopaneeliin, niin saat jatkuvaa virtaa ja voit unohtaa kaikki akun heikentymiseen liittyvät huolet lopullisesti.

Monipuoliseen suojaukseen

EZVIZ HB8 2K+:n panorointi- ja kallistusrakenne sekä 2K -resoluutio tuottavat yhdessä tarkan kokonaiskuvan upeine yksityiskohtineen. Nämä upeat ominaisuudet auttavat valvomaan suuria avoimia alueita vähällä vaivalla.

Älykäs tunnistus automaattisella seurannalla

EZVIZ HB8 2K+ -valvontakameran toiminta-alueella on kenenkään vaikea liikkua sen huomaamatta. PIR-anturin ja integroidun ihmisen muodon tunnistusalgoritmin ansiosta EZVIZ HB8 2K+ on tarpeeksi älykäs, jotta se pystyy varoittamaan liikkuvista ihmisistä mutta jättää turhat kohteet huomiotta. Mikä parasta, se lukittuu havaittuun henkilöön ja voi seurata henkilöä koko tapahtuman keston ajan.

Tallenna jokainen hetki

Sinun ei tarvitse maksaa tallennuskorteista tai tilauksista ennen kuin kamera alkaa tallentaa tärkeitä hetkiä. EZVIZ HB8 2K+ -valvontakameran sisältyy Sisäänrakennettu 32 Gt eMMC-tallennustila. Tukee EZVIZ CloudPlay -tallennustilaa (vaatii tilauksen)

Aktiivinen vartija

EZVIZ HB8 2K+ -valvontakameran aktiivinen puolustustoiminto tarjoaa lisää suojaa. Kun kamera havaitsee liikkuvan henkilön, se laukaisee kovan sireenihälytyksen ja väläyttää kahta kohdevaloa välittömän pelotteen aikaansaamiseksi.

Värillinen yönäkö

Kahden sisäänrakennetun kohdevalon ansiosta EZVIZ HB8 2K+ voi toistaa eloisia värikuvia jopa pilkkopimeässä. Näin voit nähdä tärkeitä yksityiskohtia, jotka muuten katoaisivat. Huom. Kohdevalot eivät vilku värillisen yönäkötilan ollessa käytössä.

Tyylikäs ja kestävä muotoilu

Tyylikkään muotoilunsa ansiosta EZVIZ HB8 2K+ -valvontakamera sopii täydellisesti jokaiseen kotiin tai vaikka mökille. Se on myös säänkestävä ja tarjoaa pitkäkestoisen suorituskyvyn.

Vieraiden tervehtiminen on helppoa

Nauti kaksisuuntaisesta viestinnästä yksinkertaisesti käyttämällä omaa puhelintasi. Tai esinauhoita yksilöllisiä ääniviestejä, jotka toistetaan automaattisesti, kun kamerassa havaitaan ihmisiä.

Älykäs integrointi ja handsfree-ohjaus

Hallitse EZVIZ HB8 2K+ -valvontakameraasi helposti EZVIZ-sovelluksen kautta. Mikä parasta, voit ottaa live-katselun käyttöön ääniohjauksella sanomalla "Hei Google"- tai "Alexa" ja tarkistaa tapahtumat isommalla näytöllä.

Kamerassa on sisäänrakennettu 32 Gt eMMC-tallennustila ja se tukee EZVIZ CloudPlay Storage -palvelua.

(ladattavissa EZVIZ:in tukisivustolta https://support.ezvizlife.com/download)

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Kuvasensori

1/3" 4 megapikselin Progressive Scan CMOS

Kameran tarkkuus

2 K tarkkuus max 2560 × 1440

Linssi

4 mm@ F 1.6

Katselukulma

100° (diagonaali), 83° (vaaka), 44° (pysty)

Yökuvaus

Infrapuna yökuvaustila (kantama enintään 15 m)

Valovoima

0,01 Lux @ (F1.6, AGC ON), 0 Lux IR:llä (tiedot saadaan EZVIZ-laboratorioista)

Videon pakkausformaatit

H.265 / H.264

Wi-Fi

Wi-Fi AP-pariliitos

Ääni

Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin

Kyllä

Tallennus

Sisäinen

Sisäänrakennettu 32 Gt eMMC-tallennustila

Langaton verkko

Taajuusalue

2,4 GHz

Akku

10400 mAh

Fyysiset ominaisuudet

Tuotteen mitat

183 x 116 x 166 (mm)

Tuotteen paino

803 g

IP-luokitus

Säänkestävä muotoilu

Muut

Myyntipakkauksen sisältö

EZVIZ HB8 2K+ -valvontakamera, porausmalli, USB kaapeli, ruuvisarja, pika-asennusopas, pikaopas, sääntöjenmukaisuutta koskevat tiedot

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Englanniksi: support.eu@ezvizlife.com / 09 2293 1802

Tuotekoodit

EAN-koodi

6941545609317

Telian tuotekoodi

9121205