CellyMagicStand360 -telineSWMAGICSTAND360

  • 360 asteen kääntymiskulman ansiosta voit sijoittaa läppärin tai tabletin juuri haluamallasi tavalla
  • Sopii max. 15,6" kannettaville ja tableteille
  • Tyylikäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit

VäriHarmaa

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Celly MagicStand360 -teline

Oletko koskaan kaivannut kannettavallesi telinettä, joka tarjoaa optimaalisen katselukulman, mukavuuden ja poikkeuksellisen vakauden? Celly MagicStand360 -teline on ratkaisu! Celly MagicStand360 -teline on suunniteltu tarjoamaan sinulle paras mahdollinen katselukokemus. Sen 360 asteen kääntymiskulman ansiosta voit sijoittaa kannettavan tietokoneen tai tabletin juuri haluamallasi tavalla, valitsemalla täydellisen kulman maksimaalisen mukavuuden ja tuottavuuden saavuttamiseksi. Loputtomien kulmavaihtoehtojen ansiosta teline antaa sinun pitää kannettavasi oikealla korkeudella ja kulmassa, mikä parantaa ryhtiäsi ja vähentää väsymystä pitkien työ- tai viihdeistuntojen aikana.

Universaali yhteensopivuus

Teline on universaali ja suunniteltu sopimaan täydellisesti tietokoneisiin ja tablet-laitteisiin, joiden koko on enintään 15,6 tuumaa, joten teline istuu suurimpaan osaan laitteista. Tyylikkäällä muotoilulla ja laadukkailla materiaaleilla varustettu jalusta täydentää täydellisesti työ- tai vapaa-ajan ympäristöäsi ja lisää tyyliä työpisteellesi. Jalustan kumipinnoitteet välttävät laitteidesi epämiellyttäviä naarmuja tai putoamista. Päivitä työympäristöäsi tällä huippuluokan jalustalla ja nauti ennennäkemättömästä, esteettömästä käyttökokemuksesta!

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Väri

Harmaa

Yhteensopivuus

Max. 15,6" kannettavat ja tabletit

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

12 kk

Asiakastuki

https://www.celly.com/en/support

Tuotekoodit

EAN-koodi

8021735206255

Telian tuotekoodi

9119087