AsusTUF Dash FX516PR 15,6"FX516PR-HN002T/T

 • 15,6 tuuman näyttö 144 hertsin virkistystaajuudella takaa sulavan, mutta samalla nopean toimivuuden ilman kuvaviiveitä
 • Intel Core i7-11370H -suoritin ja NVIDIA GeForce RTX 3070 -näytönohjain tuovat yhä parempaa sujuvuutta energisiin pelitilanteihin
 • Tehokkuudesta huolimatta pelikannettava on vain 19,9 mm ohut, joten se mahtuu helposti reppuusi ja kulkee kanssasi kaikkialle yllättävän kevyesti

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 15,6"

  Näytön koko

 • Intel Core i7

  Suoritin

 • 16 Gt

  Keskusmuisti

 • 512 Gt

  Kiintolevy

Asus TUF Dash F15 15,6"

Ole rohkea. Tee enemmän liikkeellä ollessasi. TUF Dash F15 on ohutrunkoinen ja tehokas pelikannettava, jossa on 11. sukupolven Intel Core i7-11370H -prosessori. NVIDIA GeForce RTX 3070 -näytönohjain takaa sujuvaan ja kiihkeään pelaamiseen 144 Hz:n virkistystaajuisella näytöllä. Vain 19,9 mm ohut TUF-runko täyttää tiukat MIL-STD-kestävyysstandardit ja kestää jokapäiväisiä kolhuja. 16 Gt:n DDR4-3200-muisti mahdollistaa saumattoman vaihdon eri tehtävien välillä ja huippunopea 512 Gt:n NVMe PCIe SSD -tallennustila lataa nopeasti kaikki sovelluksesi ja pelisi.

TUF Dash F15 -pelikannattavalla pelisi toimivat nopeasti ja sujuvasti 144 Hz:n näytöllä. Adaptive-Sync-toiminnon avulla näytön virkistystaajuus synkronoidaan näytönohjaimen ruudunpäivitysnopeuden kanssa viiveen vähentämiseksi, tökkimisen minimoimiseksi ja kuvan repeytymisen poistamiseksi. Näin taataan erittäin sulava ja immersiivinen pelattavuus.

Peleissä suorituskyky vaihtelee sen mukaan, mitä pelaat ja mitä ruudulla tapahtuu. Suurin osa näytöistä päivittyy tasaisella nopeudella, mikä aiheuttaa ongelmia, kun uudet ruudut eivät ole valmiita oikeaan aikaan. Adaptive-Sync säätää näytön virkistystaajuuden dynaamisesti näytönohjaimen ruudunpäivitysnopeuteen sopivaksi, minimoi tökkimisen ja tuloviiveen sekä poistaa kuvan repeytymät, jotka voivat pilata immersion.

TUF Dash F15 -pelikannettava on varustettu NVIDIA GeForce RTX 3070 -näytönohjaimella, mikä toimii voimanlähteenä pelasit sitten vaativia pelejä tai tuotat sisältöä. GeForce RTX 3070 on rakennettu palkitulla Amperella, 2. sukupolven RT-ytimillä, 3. sukupolven Tensor-ytimillä ja suoratoistoprosessoreilla realistisimpia säteenseurantaa hyödyntäviä grafiikoita ja uusimpia tekoälyominaisuuksia varten.

Kokonaisvaltainen jäähdytysjärjestelmä varmistaa järjestelmän pitkäaikaisen luotettavuuden ja pidentää TUF Dash F15:n käyttöikää. Viisi jäähdytysputkea keräävät lämpöä prosessorista, näytönohjaimesta, virransäätöyksiköstä ja muisteista ja haihduttavat sen nopeasti neljän jäähdytyselementin ja tuuletinaukon kautta pitääkseen komponenttien lämpötilat optimaalisella tasolla.

Lämpö haihtuu kyljissä olevien jäähdytyselementtien avulla. Ne on vuorattu ohuella kuparilamellilla, joka tarjoaa suuren pinta-alan lämmönhaihdutusta varten ja minimoi ilmanvastuksen. Uusi muotoilu sisältää neljä jäähdytyselementtiä ja tuuletinaukkoa, jotka haihduttavat lämpöä nopeammin ja tehokkaammin huippuohuesta rungosta.

Itsepuhdistuva muotoilu pitää jäähdytysjärjestelmän puhtaana pitkäkestoisen täyden toimintakyvyn varmistamiseksi. Itsepuhdistuva jäähdytys auttaa pitämään kriittiset komponentit puhtaina optimaalisen lämpöhäviön ylläpitämiseksi. Päivitetty muotoilu tarjoaa lyhyemmät pölynestotunnelit, jotka jättävät enemmän tilaa tuulettimen ympärille ilmavirran parantamiseksi. Ne ohjaavat pölyn pois tuulettimien siivistä, jäähdytyselementtien evistä ja muista jäähdytyskomponenteista varmistaakseen järjestelmän vakauden ja luotettavuuden pitkällä aikavälillä.

Ohut runko jättää vähän tilaa jäähdytykselle, joten TUF Dash F15:n n-Blade-tuulettimet ovat valmistettu joustavasta nestekidepolymeeristä, mikä mahdollistaa ohuemmat siivet, jotka säilyttävät muotonsa suurillakin nopeuksilla maksimoidakseen ilmavirran. Ilmanottoaukot on muotoiltu huolellisesti ja aseteltu ilmanoton maksimoimiseksi. 33 % perinteistä muotoilua ohuemmat 83 siipeä, jotka siitä huolimatta ovat tarpeeksi vahvoja toimiakseen korkeilla kierrosnopeuksilla, viilentävät jäähdytyselementtejä puhaltamalla niihin koneen sisällä olevaa ilmaa. Nämä tehokkaat tuulettimet vahvistavat ilmavirtaa jopa 15 % pitääkseen järjestelmän viileänä.

TUF Dash F15 -pelikannettavan Thunderbolt 4 -portin nelinkertainen siirtonopeus USB 3.1 -liitäntään verrattuna varmistaa nopean yhteyden laajaan laitevalikoimaan. Voit käyttää sen valtavaa kaistanleveyttä liittääksesi ulkoisen näytönohjaimen kannettavaan ja vahvistaaksesi Ultra HD -pelien grafiikkatehoa tai 3D-mallinnusta. Yhdistä telakointiasemaan ja luo pöytäkoneen kaltainen työtila missä tahansa. DisplayPort 1.4:n tuen avulla voit liittää kaksi 60 Hz:n 4K-näyttöä tai yhden 8K UHD -television tai näytön immersiivisen ja realistisen kuvan saavuttamiseksi.

Todella nopea Intel Wi-Fi 6 ja Gig+ (802.11ax) mahdollistavat luotettavan pelikokemuksen lähiverkkoa vastaavilla nopeuksilla aina, kun yhteensopivia yhteyksiä on käytettävissä. Verkkoyhteydet ovat nopeampia ja tehokkaampia, mikä on erityisen hyödyllistä ruuhkaisissa tiloissa, joissa liikennettä on paljon. Wi-Fi 6:ssa on myös päivitetty Target Wake Time -mekanismi, joka pidentää akun kestoa, ja uusi WPA3-suojausstandardi, joka parantaa langatonta suojausta.

TUF Dash F15 -pelikannettava on vain 19,9 mm ohut, joten se mahtuu helposti reppuun ja kulkee kanssasi kaikkialle. Se on tällä hetkellä kaikkein kannettavin TUF-pelikannettava: 10 % kevyempi ja 14 % pienempi jalanjälki kuin tavallisissa TUF Gaming -malleissa vaarantamatta suorituskykyä. Kaikki tämä teho virtaviivaisessa rungossa varmistaa, että ainoa asia, jonka kantamisesta sinun tarvitsee huolehtia, on tiimisi. TUF Gaming -nimen ansaitsemiseksi kannettavien tietokoneiden on kestettävä tiukat sotilastason MIL-STD-810H-testit, joihin kuuluu pudotuksia, tärinää, kosteutta ja äärimmäisiä lämpötiloja. TUF-kannettavat tietokoneet ovat luotettavia liittolaisia vaikeimmissakin olosuhteissa jokapäiväisen elämän iskuja ja kolhuja vastaan, joten voit huoletta laittaa TUF Dash F15 -pelikannettavasi reppuun ja kantaa sitä missä vain.

Windows 11 yhteensopiva! Tähän tietokoneeseen on päivitettävissä uusi Windows 11 käyttöjärjestelmä maksutta. Lue lisää Microsoftin Windows 11 -sivustolta.

Katso kaikki peliläppärit.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näytön koko: 15,6"

Resoluutio: FHD (1920 x 1080)

Paneeli: 144Hz / IPS / Anti-glare / 250nits

Suoritin: Intel Core i7-11370H 

Suorittimen teho: 3.3 GHz (12M Cache, up to 4.8GHz)

Käyttöjärjestelmä: Windows 10

Keskusmuisti: 16GB DDR4-3200

Näytönohjain: NVIDIA GeForce RTX 3070

Ääni: 2x 2W speaker

Web-kamera: Ei

Akku: 76WHrs, 4S1P, 4-cell Li-ion

Liitännät: 1x RJ45 LAN port + 1x Type C USB 4 with Power Delivery,  Display Port and Thunderbolt 4 + 3x USB 3.2 Gen 1 Type-A//1x 3.5mm Combo Audio Jack

Wifi: Wi-Fi 6(802.11ax)

Bluetooth: Bluetooth 5.1

Kiintolevy: 512GB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD

Optinen asema: Ei optista asemaa

Mitat: 36,0 x 25,2 x 1,99 cm

Paino: 2 kg

Takuu: 24 kk

Asiakastuki: Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90. https://www.asus.com/fi/support/

EAN -koodi: 4711081037590

Telian tuotekoodi: 9099574

Valmistajan tuotekoodi: FX516PR-HN002T/T