AsusROG Zephyrus G14 14"GA402NJ-L4004W/T

 • 14" FHD+ 144 Hz -näyttö tarjoaa valovoimaisen ja veitsenterävän pelikokemuksen
 • AMD Ryzen 7 7735HS -suoritin ja GeForce RTX 3050 -näytönohjain pitävät huolen sulavuudesta ja nopeudesta
 • 512 Gt:n tallennustila ja 16 Gt:n keskusmuisti

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 14”

  Näytön koko

 • 7 7735HS

  AMD Ryzen

 • RTX 3050

  NVIDIA GeForce

 • 16 Gt

  Keskusmuisti

Asus ROG og Zephyrus G14 14"

ROG Zephyrus G14 14” on erittäin kompakti ja tehokas pelikannettava. Siinä on kahdeksanytiminen AMD Ryzen 7 7735HS -suoritin ja NVIDIA GeForce RTX 3050 -näytönohjain, jotka takaavat sulavan moniajon ja tehot raskaampiinkin peleihin. Zephyrus G14:n ROG Nebula -näyttö on valmistettu niin pelaamista kuin luovuuttakin silmällä pitäen. Näytöllä on Pantone-validointi sekä nopea 144 Hz:n virkistystaajuus. Kompakti ja kevyt magnesiumista valmistettu kotelo tekee kannettavasta sekä kestävän että kevyen. Muotoilu on sekä hienovarainen että vaikuttava, ja ulkomuotonsa ansiosta kannettava sulautuu saumattomasti niin luentosaliin, työtapaamiseen kuin laneihinkin. Toteuta itseäsi haluamallasi tavalla Zephyrus G14 -peliläppärillä.

7. sukupolven AMD

Uudet, 7. sukupolven Zen 4 -arkkitehtuuriin perustuvat AMD Ryzen -prosessorit on suunniteltu suorituskykyisille pelitietokoneille sekä vaativaa graafista työtä varten. Jopa 16:lla ytimellä varustetut prosessorit hyödyntävät AMD Precision Boost Overdrive -teknologiaa, joka mahdollistaa prosessorin ali- ja ylikellottamisen. Prosessorit on suunniteltu energiatehokkaiksi, mikä parantaa koneen akunkestoa ja suorituskykyä silloin, kun kone ei ole kiinni laturissa. ROG-kannettavan uraauurtava jäähdytystekniikka takaa, että saat kaiken irti sen prosessorista.

Signaalikytkin (MUX)

Kaikkiin vuonna 2023 valmistettuihin ROG-kannettaviin asennetaan signaalikytkin. Normaalikäytössä tietokoneen grafiikat kulkevat ensin prosessorin läpi ja näkyvät vasta sitten näytöllä. Signaalikytkimen avulla voit kuitenkin ohittaa prosessorin ja ohjata kuvat toistumaan suoraan näytöllä, jolloin latenssi vähenee 5–10 %. Signaalikytkin valitsee tilanteeseen parhaiten soveltuvan näytönohjaimen sen mukaan, onko kone kytkettynä laturiin vai ei. Kun kone ei ole kiinni laturissa, kone asettaa akunkeston etusijalle – ja kun kone taas on kiinni laturissa, saat nauttia parhaasta mahdollisesta suorituskyvystä ja erillisen näytönohjaimen tuottamista grafiikoista.

Seuraavan sukupolven moniajo

Nauti nopeasta ja tehokkaasta moniajosta 16 Gt:n DDR5 4800 MHz:n muistin ansiosta. Voit helposti suoratoistaa, keskustella ja pelata samaan aikaan, sekä suorittaa kaikkia tarvitsemiasi ohjelmia samanaikaisesti maksimaalisen tuottavuuden saavuttamiseksi.

Jäähdytystä ilman häiriöitä

Kun laitetta kuormitetaan kevyesti, voit 0dB Ambient Cooling -teknologian ansiosta nauttia täysin äänettömästä jäähdytyksestä. Kun valitsen kannettavan käyttötilaksi Silent-tilan, jäähdytysjärjestelmä sammuttaa kaikki tuulettimet tavanomaisten tehtävien ajaksi ja haihduttaa lämpöä passiivisesti. Näin voit keskittyä täysillä työhösi tai uppoutua elokuvien maailmaan ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä. Jos prosessorin tai näytönohjaimen lämpötila nousee, tuulettimet käynnistyvät automaattisesti.

Tehokkaat Arc Flow -tuulettimet

Arc Flow -tuulettimissa on 84 kaarevaa siipeä, jotka on muotoiltu maksimoimaan ilmavirta ja minimoimaan tuulettimesta syntyvä melu. Tässä patentoidussa ratkaisussa on hyödynnetty uusia tapoja käsitellä nestekidemuovia, minkä ansiosta kannettavassa on ultraohuita ja kestäviä tuulettimen siipiä. Paksuudeltaan vaihtelevat siivet (ohuimmillaan vain 0,1 mm) vähentävät turbulenssia, kun tuuletin nopeuttaa ilman liikettä keskipakoisvoiman avulla. Tämä puolestaan alentaa laitteen yleistä melutasoa tehosta tinkimättä.

Anti-Dust 2.0-tunnelit

Entistä lyhemmät pölyä laitteesta poistavat tunnelit, jotka jättävät tuulettimen ympärille enemmän tilaa ja tehostavat ilman virtausta jopa 15 %. Kun laitteeseen ei pääse kertymään pölyä, järjestelmä pysyy pidempään vakaana ja luotettavana.

Nestemetalli

Asus Rog Zephyrus G14 14” kannettavan nestemetalli johtaa lämpöä pois komponenteista niin tehokkaasti, että lämpötila on jopa 15 °C matalampi kuin perinteistä lämpötahnaa käytettäessä.

Tarkoin harkittu muotoilu

Kompakti ja suorituskykyinen Zephyrus G14 on valmistettu magnesiumista. Kotelon sisäpuoli on vahvistettu kennokuviolla, joka vahvistaa rakennetta ja tekee siitä kestävämmän pitäen kokonaisuuden samalla kevyenä. G14 painaa ainoastaan 1,7 kg, joten se kulkee kevyesti mukana kaikkialle. Ulkopinnan erityinen pinnoitus ehkäisee sormenjälkiä, joten kannettavasi näyttää aina tyylikkäältä, raikkaalta ja koskemattomalta. Näyttö on kiinnitetty toiminnalliseen ErgoLift-saranaan. Kun kannettava avataan, näppäimistö avautuu kulmassa, mikä tekee kirjoittamisesta ja pelaamisesta miellyttävämpää. Käytön aikana kannettavan alaosa kohoaa hieman, mikä tehostaa jäähdytystä ja takaa Dolby Atmos -sertifioidulle äänentoistojärjestelmälle paremman laadun.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näyttö

Näytön koko

14"

Resoluutio

FHD+ 16:10 (1920 x 1200, WUXGA)

Paneeli

144 Hz IPS

Suoritin

AMD Ryzen 7 7735HS

Suorittimen teho

(8-core/16-thread, 16MB L3 cache, up to 4.7 GHz max boost)

Keskusmuisti

16 Gt DDR5

Näytönohjain

NVIDIA GeForce RTX 3050

Ääni

4-kaiuttimen järjestelmä Smart Amplifier -teknologialla

Web-kamera

1080P FHD IR Camera

Akku

50WHrs, 3S1P, 3-cell Li-ion

Muistikortinpaikka

1 x kortinlukija (microSD, UHS-II)

Liitännät

1x Type C USB 4 support DisplayPort / power delivery

1x USB 3.2 Gen 2 Type-C support DisplayPort

2x USB 3.2 Gen 2 Type-A

1x 3,5 mm ääniliitäntä

1x HDMI 2.1 FRL

Wi-Fi

Wi-Fi 6(802.11ax)

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Tallennustila

512 Gt PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD

Optinen asema

Ei

Mitat

31,2 x 22,7 x 1.85 ~ 1,95 cm

Paino

1,65 kg

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90. https://www.asus.com/fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

4711387068304

Telian tuotekoodi

9113901