AsusROG Strix G17 17,3"G713QM-HG033T/T

 • 300 Hz:n virkistystaajuus tekee jokaisesta kuvasta veitsenterävän
 • Varustettu AMD Ryzen 9 5900HX -suorittimella ja NVIDIA GeForce RTX 3060 -näytönohjaimella
 • 16 Gt keskusmuistia sekä 1 Tt tallennustilaa

VäriHarmaa

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 17,3"

   Näytön koko

  • AMD Ryzen 9

   Suoritin

  • 16 Gt

   RAM

  • 1 Tt

   Tallennustila

  Asus ROG Strix G17 17,3"

  Asus ROG Strix G17 on suunniteltu e-pelaamiseen ja erityisesti mahdollistamaan kilpailemisen kovimmalla tasolla. Siinä on AMD Ryzen 9 5900HX -suoritin ja NVIDIA GeForce RTX 3060 -näytönohjain. Lisäksi se tarjoaa 1 Tt:n verran NVMe SSD-tallennustilaa ja 16 Gt:n verran DDR4 RAM-muistia. ROGin edistynyt jäähdytysjärjestelmä ja Liquid Metal varmistavat, että saat komponenteista kaiken irti. Strix G17:n äärimmäisen nopea 17,3” IPS-tyypin 300 Hz:n FHD-näyttö soveltuu erinomaisesti e-pelaamiseen ja antaa pehmeän visuaalisen kokemuksen pelistä toiseen. 

  Suorituskyky

  ROG Strix G17 -kannettavalla teet kaiken salamannopeasti. AMD Ryzen 9 5900HX -suorittimen valmistuksessa on käytetty markkinoiden johtavaa 7nm-prosessia, jonka myötä suorittimeen mahtuu enemmän säikeitä. Näin suorittimesta tulee tehokkaampi ja se kuluttaa vähemmän sähköä. NVIDIA GeForce RTX 3060 -näytönohjain tarjoaa pelaamiseen parhaan graafisen suorituskyvyn, parannetun säteenseurannan ja tekoälyn sekä suorituskykyä mediaelämyksiin ja tuen ulkoisille näytöille. Lisäksi koneessa on myös 16 Gt:n kaksikanavainen DDR4 RAM-muisti ja 1 Tt:n NVMe SSD-kovalevy. Tällä kokoonpanolla voit pelata ja striimata Twitchiin samaan aikaan ilman, että tarkkuutesi kärsii. Strix G17 -pelikannettava on suunniteltu korkeita kuvataajuuksia ja yksityiskohtaisia pelimaailmoja varten. Se tarjoaa kaikki edellytykset saavuttaa parempia tuloksia. 

  Unelmiesi näyttö ja suorituskyky

  ROG Strix G17:n 300 Hz:n ja 3 ms:n Adaptive Sync -näyttö nostaa pelikokemuksesi ammattipelaajien tasolle. 300 Hz:n virkistystaajuus tekee jokaisesta kuvasta veitsenterävän nopeuttaen reagointiasi ja helpottaen kohteen seurantaa tähdätessä. Tuloksistasi tulee parempia kuin koskaan. Näyttö on kuitenkin vain yksi koneen pelikokemusta parantavista ominaisuuksista. Myös näppäimistöllä on väliä tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Näppäinten hieman kovera muoto parantaa tarkkuutta, ja jokainen näppäin on rakennettu kestämään – näppäimet kestävät testatusti jopa 100 miljoonaa painallusta. Jos pelikirjastoosi kuuluu nopeutta vaativia pelejä, kuten CS:GO, League of Legends, Fortnite tai Apex Legends, ROG Strix G17 on sinulle täydellinen valinta. 

  Hiljaisempi ja tehokkaampi jäähdytys

  ROG Strix G17:n aiempien sukupolvien järjestelmiä hiljaisempi ja tehokkaampi jäähdytysjärjestelmä takaa entistä paremman pelinautinnon. Liquid Metal johtaa lämpöä pois prosessorista neljän jäähdytyselementin avulla ja poistaa ilman tehokkaasti uudistetuilla 84-siipisillä tuulettimilla. Valitse tuuletinnopeus ja optimaalisin tapa jäähdyttää ROG Strix G17 -koneesi sen mukaan, mitä ohjelmia tai pelejä kulloinkin käytät. Tämän ansiosta kone toimii lähes äänettömästi suorittaessasi kevyitä tehtäviä, mutta kun pelaat koneen jäähdytys toimii tehokkaammin. Kaiken tämän ansiosta ROG Boost voi ylikellottaa näytönohjaimen Turbo-tilassa, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

  Liquid Metal ja helposti säädettävä jäähdytys

  Thermal Grizzlyn lämpöä johtava Liquid Metal laskee prosessorin lämpötilaa jopa 16 astetta enemmän kuin tavallinen lämpötahna. Se levitetään prosessorin päälle yleensä käsin, mikä vaatii tarkkuutta. ROG on kehittänyt erityisesti tätä varten työkaluja, jotka automatisoivat prosessin ja tuovat siihen mekaanista tarkkuutta. ROGin suunnittelema ja patentoima seinäke pitää nestemäisen metallin paikallaan. Monipuoliset koneen jäähdytystä parantavat ominaisuudet tekevät työskentelystä ja pelaamisesta hiljaista. ROG Strix G17 vähentää melua ja tuottaa ääntä vain 35 dB ollessaan Silent Mode-tilassa. Koneen suorituskykyä koettelevassa Performance-tilassakin äänen taso nousee vain 45 dB:n.

  Arc Flow -tuulettimet Ja Anti Dust Tunnels

  ROG Strix G17:n aerodynaamisesti muotoillut Arc Flow -tuulettimet on suunniteltu maksimoimaan ilmavirtaus ja minimoimaan tuuletinäänet. Tuulettimien 84 lapaa on valmistettu vahvasta nestekidepolymeeristä, joka sallii korkeat kierrosluvut siitäkin huolimatta, että jokaisen siiven paksuus on vain 0,2 mm. Arc Flow -tuulettimet parantavat prosessorin ilmanvaihtoa jopa 35 prosentilla ja näytönohjaimen ilmanvaihtoa 21 prosentilla. ROG Strix G17:n tuulettimet on asennettu Asusin Anti Dust Tunnels -koteloihin, jotka pitävät pölyn ja ylimääräiset hiukkaset poissa koneen sisäosista. Koneen ilmanvaihto huolehtii, että ei-toivotut hiukkaset poistuvat rungosta Anti Dust Tunnels -koteloiden kautta. 

  Wifi 6

  Pelaa gigabitin nopeudella yhteensopivilla WiFi 6 -yhteyksillä. ROG RangeBoost parantaa koneesi kantavuutta ja optimoi yhteytesi, jotta saat parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

  Dolby Atmos

  ROG Strix G17 äänentoistosta vastaa virtuaalinen 5.1.2-kanavainen tilaääni Dolby Atmos -tekniikalla.

  Aura Sync

  Aura Syncin avulla suunnittelet kannettavalle ja muille Aura Sync-tuetuille komponenteille harmonisen RGB-valaistuksen. 

  85 % suurempi kosketuslevy

  ROG Strix G17 -kannettavan kosketuslevy on 85 % suurempi kuin aiempien sukupolvien kosketuslevyt, joten se antaa kannettavalla työskentelyyn lisää tilaa ja tarkkuutta. Pehmeä lasipinta sopii täydellisesti niin luovaan työhön kuin tuottavaan työskentelyyn.

  Windows 11 yhteensopiva! Tähän tietokoneeseen on päivitettävissä uusi Windows 11 käyttöjärjestelmä maksutta. Lue lisää Microsoftin Windows 11 -sivustolta.

  asus_rog_g15:g17_03

  Muotoilu

  Urheilullisen hyvännäköinen

  Alumiinipäällysteisen kannen ja kuvioidun pohjan ansiosta kannettava yhdistää arjen kestävyyden ja urheilullisen tyylin. Metallinen yläosa kestää iskuja ja kolhuja. Ristikkäinen pohjapito takaa että kone pysyy paikallaan pelatessasi.

  asus_rog_g15:g17_01

  Näyttö

  Tarkka ja nopea

  Koe e-urheilun erinomaisuus jopa 300 Hz/3 ms -pelipaneelilla, joka tarjoaa turnaustason nopeuden. Nauti terävästä kuvasta Full HD -näytöllä, joka tasapainottaa virkistystaajuuden ja resoluution.

  asus_rog_g15:g17_02

  Tunnelma

  Valaise elämääsi RGB-valoilla

  Uudistettu valopalkki lisää LED-valojen tiheyttä luodakseen puhtaamman alivalon rungon alle. Mukauta värejä Aura Sync -asetuksella ja määritä ihanteellinen pelitunnelma yhteensopivilla laitteilla.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Näytön koko: 17,3"

  Resoluutio: 1920 x 1080

  Paneeli: FHD, 300 nits, IPS, Anti-glare, Adaptive-Sync, 300 Hz, 3 ms

  Kosketusnäyttö: Ei

  Suoritin: AMD Ryzen 9 5900HX

  Suorittimen teho: 3,3 GHz (turbo jopa 4,6 Ghz, 16 Mt:n välimuisti)

  Käyttöjärjestelmä: Windows 10

  Keskusmuisti: 16 Gt DDR4

  Näytönohjain: NVIDIA GeForce RTX 3060

  Ääni: 2 x 4 W kaiutinta Smart Amp teknologialla

  Web-kamera: Ei

  Akku: 90 WHrs, 4S1P, 4-kennoinen litiumioniakku

  Muistikorttipaikka: Ei

  Liitännät: 1 x USB-C 3.2 Gen2 (Power Delivery, Display Port, G-Sync), 1 x HDMI 2.0b, 3 x USB 3.2 Gen 1, 1 x RJ-45, 1 x 3,5 mm kuuloke/mikrofoniliitin

  Wifi: WiFi 6 (802.11ax)

  Bluetooth: 5.1

  Kiintolevy: 1 Tt M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD

  Optinen asema: Ei

  Mitat: 39,5 x 28,2 x 2,34 ~ 2,83 cm

  Paino: 2,70 kg

  Myyntipakkauksen sisältö: Asus ROG Strix G17 17,3", virtalähde

  Takuu: 24 kk

  Asiakastuki: Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90. https://www.asus.com/fi/support/

  EAN -koodi: 4711081186403

  Telian tuotekoodi: 9100799

  Valmistajan tuotekoodi: G713QM-HG033T/T