RecyclediPhone 11 ProR/B/MWC62FS/A

 • Upea kolmoiskamera ultralaajakulmalla, yötilalla sekä terävällä 4K -videokuvauksella
 • Valovoimainen ja kirkas 5,8” Super Retina XDR ‑näyttö sekä tehokas ja älykäs A13 Bionic -siru
 • Tarkistettu ja kunnostettu, vuoden takuulla varustettu ekologinen ja edullinen vaihtoehto uudelle puhelimelle
 • Laitteessa voi olla vähäisiä käytön jälkiä, kuten pieniä naarmuja, mutta ei mitään silmiinpistävää. Puhelin toimii kuin uusi.

VäriKeskiyönvihreä

Muisti64 Gt

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 5,8

  Näytön koko

 • 3 x 12 MP

  Kolmoiskamera

 • 4K

  Videokuvaus

 • Erinomainen

  Kuntoluokka

iPhone 11 Pro Recycled

iPhone 11 Pro -puhelimessa on kolmen kameran järjestelmä – voit kuvata jopa neljä kertaa laajemman näkymän ja saat upeita kuvia hyvinkin hämärässä. iPhone 11 Pro kuvaa laadukkaita videota, joita voit editoida saman tien puhelimen kuvanmuokkaustyökaluilla. Super Retina XDR ‑näytössä on yhden sijaan kaksi uutta huippukirkkaustasoa, ja se myös käyttää niitä älykkäästi. Kirkkaus nousee auringossa jopa 800 nitiin, mikä sopii loistavasti kuvaamiseen ja pikaleikkaukseen, ja jopa 1200 nitiin XDR-sisältöä katsellessa. Puhelimen A13 Bionic ‑siru keskittyy koneoppimiseen koko sirun laajuudelta – se on nopea, tehokas ja älykäs. 

Ekologinen ja edullinen puhelin

Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyspuhelin. Laitteen akun kunto sekä toiminnot on testattu ammattilaisten toimesta, ja ennen pakettiin päätymistä puhelin on myös puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä. Käytetty puhelin on esimerkiksi hyvä puhelin lapselle.

Kaikki käytetyt puhelimet käyvät läpi huolellisen tarkistus- ja kunnostusprosessin ennen kuin ne pakataan Telia Recycled -pakkauksiin. Mahdollisissa kunnostuksissa käytämme vain valmistajan alkuperäisiä ja virallisia tarvikeosia. Käytetyn älypuhelimen hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty puhelin huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun puhelin ei päädy kaatopaikalle.

Kierrätetyn puhelimen hinta on luonnollisesti pakasta vedettyä mallia edullisempi, mutta edut ovat samat kuin uudella laitteella. Voit maksaa puhelimen kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Telia Recycled -kierrätyspuhelimet ovat myynnissä valituissa myyntipisteissämme sekä verkkokaupassamme.

Myyntipakkauksen sisältö

iPhone 11 Pro Recycled -puhelin. Huom. myyntipakkauksessa ei ole laturia eikä latauskaapelia. Katso valikoimamme laadukkaat laturit ja lightning-latauskaapelit.

recycled_highlight_800x534_1

Kuntoluokka

Erinomainen

Myymme ainoastaan erittäin hyvässä kunnossa olevia laitteita. Taataksemme laitteiden erinomaisen toiminnallisen kunnon edellytämme, että käytetyt laitteet ovat läpäisseet perusteellisen testauksen. CE-merkintä ja EU-hyväksyntä.

recycled_highlight_800x534_2

Tarkistettu

Vuoden takuulla varustettu

Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyspuhelin. Mahdollisissa kunnostuksissa käytämme vain valmistajan alkuperäisiä tarvikeosia. Puhelin on puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä.

recycled_highlight_800x534_3

Ekologinen

Edullinen ja ekologinen valinta

Käytetyn puhelimen hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty puhelin huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun puhelin ei päädy kaatopaikalle. Kierrätetyn puhelimen hinta on luonnollisesti myös edullisempi.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näyttö

Näytön koko

5,8"

Resoluutio

2436 x 1125

Kamerat

Etukamera

12 megapikseliä

Etukameran ominaisuudet

ƒ/2.2 aukko

Takakamera

3 x 12 megapikseliä

Takakameran ominaisuudet

Ultralaajakulma: ƒ/2.4 aukko ja 120° kuvakulma, laajakulma: ƒ/1.8aukko, telekamera: ƒ/2.0 aukko; 2x optinen lähennys, 2x optinen loitonnus ja jopa 10x digitaalinen zoomaus

Videokuvaus

24, 30 fps tai 60 fps 4K-video­kuvaus, 30 fps tai 60 fps 1080p HD-video­kuvaus,30 fps 720p HD-video­kuvaus

Suoritin

Suorittimen malli

A13 Bionic -siru

Suorittimen teho

Ei ilmoitettu

Fyysiset mitat

Mitat

144,0 x 71,4 x 8,1 mm

Paino

188 g

SIM-kortti

Sim-kortin koko

Nano-SIM

Dual SIM

Kyllä (eSIM)

Yleistä

Tallennustila

64 Gt

Käyttöjärjestelmä

iOS 13

Keskusmuisti

Ei ilmoitettu

Muistikorttipaikka

Ei

IP-luokitus / suojaus

IP68

Liittimet

Lightning

Wifi

Kyllä

Bluetooth

5.0

Verkko

GSM / EDGE / 3G / 4G

Paikannus

GPS/GNSS

Sormenjälkitunnistin

Ei

Kasvojen tunnistin

Kyllä

Iiristunnistin

Ei

Langaton lataus

Kyllä

Myyntipakkauksen sisältö

iPhone 11 Pro 64 Gt Recycled -puhelin (myyntipakkauksessa ei ole laturia eikä latauskaapelia)

Telia Recycled

Akku: Akun kapasiteettia ei ilmoitettu. Videon toisto (langaton): jopa 18 tuntia, videon striimaus (langaton): jopa 11 tuntia, äänen toisto (langaton): jopa 65 tuntia , laitteessa on minimissään 85 % akun kapasiteetti

Puhelimesta on testattu: Virtapainike, akun kunto, näytön kunto, latausliitin, kosketusnäyttö ja painikkeet, sormenjälkilukija, SD-korttipaikka, kuulokeliitin, verkko- ja wifi-yhteydet, kamerat (Etu ja taka), kaiuttimet ja mikrofoni, pyörimissensorit, kasvojentunnistin

Lisäksi puhelimen muisti on pyyhitty ja ylikirjoitettu, ohjelmisto on päivitetty, puhelin on vapaa operaattorilukituksista, kosteusvarioista ei ole merkkejä, kaikista puhelimista tarkistetaan myös mallikohtaisesti tunnetut tyyppiviat

Takuu

12 kk

Asiakastuki: Apple 0800 96372 | https://support.apple.com/fi-fi

Tuotekoodit

EAN-koodi

6418364009517

Telian tuotekoodi

9097187