OnePlus suojakuoret ja suojalasit

Tutustu kestäviin ja laadukkaisiin OnePlus-suojakuoriin ja suojalaseihin, jotka suojaavat puhelimesi arjen iskuilta ja naarmuilta. Löydät valikoimastamme tyylikkäät suojakuoret ja lompakkokotelot, jotka istuvat täydellisesti OnePlus-puhelimellesi. Näyttöä varten kannattaa suojakuoren lisäksi valita iskunkestävä suojalasi.

kuvitus kuva aiheesta OnePlus suojakuoret ja suojalasit

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Tyylikästä suojaa OnePlus-suojakuorella ja -lasilla

  OnePlus suojakuoret tarjoaa sekä tyylikkyyttä että suojausta iskuja ja naarmuja vastaan. Kestävä OnePlus-suojakuori suojaa puhelimen runkoa arjen vahingoilta, ja laadukas OnePlus-suojalasi pitää puhelimen näytön priimakunnossa. Löydät valikoimastamme sopivat suojakuoret ja suojalasit OnePlus-puhelimelle mallista riippumatta.

  Valitse valikoimastamme juuri sinulle sopiva OnePlus-uojakuori ja -lasi. Halusitpa sitten minimalistisen, värikkään tai käytännöllisen suojakuoren, löydät varmasti vaihtoehtoja valikoimastamme. Tutustu myös muihin OnePlus-tuotteisiimme, kuten OnePlus-puhelimiin OnePlus-kuulokkeisiin. Katso myös ajankohtaiset laitetarjoukset.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin