Lasten älykellot ja kellopuhelimet

Helppokäyttöiset ja turvalliset lasten älykellot kannustavat lasta aktiivisuuteen leikin kautta ja ne on suunniteltu vastaamaan lapsen tarpeita. GPS-ominaisuudella varustetut lasten älykellot tuovat mielenrauhaa myös vanhemmille, ja kellopuhelin liittymällä toimii täydellisesti lapsen ensipuhelimena. Suuntaa Telia Kauppaan ja hanki luotettava lasten Xplora-kellopuhelin sekä siihen sopiva edullinen lasten liittymä!

kuvitus kuva aiheesta Lasten älykellot ja kellopuhelimet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Lasten Xplora-kellopuhelin
  Xplora-kellopuhelimet

  Lasten Xplora-kellopuhelin

  Lapsille suunniteltu Xplora-kellopuhelin on loistava valinta lapsen ensipuhelimeksi. Se on helppokäyttöinen ja turvallinen älykello, joka on suunniteltu lapsen tarpeet huomioiden. Xplora-kellopuhelimessa on lasten ensipuhelimeksi kaikki tarpeelliset ominaisuudet, eli saat helposti yhteyden lapseesi ja voit seurata missä lapsesi liikkuu kellon GPS-yhteyden ansiosta. Lisäksi lasten kellopuhelin motivoi lasta aktiivisuuteen ja liikkumiseen hauskoilla tavoilla leikin kautta. Löydät lasten Xplora-kellopuhelimet ja niihin sopivat lasten liittymät nyt Telia Kaupoista!

  Edullinen liittymä lapselle
  Asiakasetu

  Edullinen liittymä lapselle

  Onko ensimmäisen puhelimen aika? Meiltä löydät lapselle turvalliset ensiliittymät sekä puhelimet edullisesti.

  Tukea ja turvaa lasten netinkäyttöön
  Turvaverkko

  Tukea ja turvaa lasten netinkäyttöön

  Lapsella on oikeus seikkailla netissä. Älylaitteelta avautuu kuitenkin maailma, jossa lapsi tarvitsee tietoja ja taitoja, sekä vanhemman tukea ja turvaa.

  Kokosimme vinkkejä ja työkaluja digitaaliseen vanhemmuuspakkaukseen, joka auttaa vanhempaa suojaamaan lapsen netinkäyttöä.

  Lapselle sopiva älykello ja kellopuhelin

  Lasten älykellot ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia älykelloja, joista löytyy kaikki tarpeelliset ominaisuudet lasten käyttöön. Ne kannustavat lapsia liikkumaan hauskalla tavalla leikin kautta, ja ne tarjoavat turvallisen tavan astua digitaaliseen maailmaan. Lasten älykellot on suunniteltu lapsen ranteeseen sopivaksi, ja niiden käyttöliittymät ovat helppokäyttöisiä. Lasten älykelloja on saatavilla pirteillä väreillä, joiden joukosta lapsi voi valita oman lempivärinsä!

  Kellopuhelin yhdistää digitaalisen oppimisen, puhelimen hyvät ominaisuudet sekä liikkumisen parhaat puolet! Valikoimamme Xplora-kellopuhelimesta ei ole pääsyä sosiaaliseen mediaan, internetiin tai sopimattomiin sisältöihin, joten vanhempana voit olla varma siitä, että Xplora-älykello tarjoaa vain lapselle sopivia ominaisuuksia. Kellopuhelimen avulla voit olla yhteydessä lapseesi, sekä seurata missä lapsesi liikkuu. Lasten kellopuhelimet ja älykellot tarjoavat lapselle mahdollisuuden harjoitella itsenäistymistä turvallisella tavalla, sillä lapsi saa yhteyden vanhempiin aina tarvittaessa.

  Lapsen kellopuhelimeen sopiva liittymä

  Suuntaa Telia Kauppaan ja tutustu lasten Xplora-kellopuhelimiin ja niihin sopiviin edullisiin lasten liittymiin. Telia Kaupassa osaava ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan sopivan ja edullisen liittymän lapsen kellopuhelimeen.

  Turvaa lapsen netin käyttö

  Älylaitteet avaavat lapselle paljon ovia digitaaliseen maailmaan. Etenkin ensipuhelimen kanssa lapsi tarvitsee tietoja ja taitoja, sekä vanhemman tukea ja turvaa. Tutustu digitaaliseen vanhemmuuspakkaukseen, josta saat vinkkejä ja työkaluja miten pitää huolta lapsen turvallisuudesta digitaalisessa ympäristössä.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin