Xiaomi13 Pro 5GMZB0DAXEU

 • Ammattitason 50 MP kolmoiskameralla otat korkealaatuisia kuvia
 • 120 Hz:n virkistystaajuuden AMOLED-näytön 240 Hz:n kosketustaajuuden ansiosta puhelimen käyttö ja pelien pelaaminen on sujuvaa
 • 4820 mAh:n akku ja 120 W:n pikalataus tarjoaa kokopäiväistä käyttöaikaa

VäriValkoinen

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 6,73"

  Näytön koko

 • 120 Hz

  Virkistystaajuus

 • 50 MP

  Kolmoiskamera

 • 4820 mAh

  Akku

Xiaomi 13 Pro

Xiaomi 13 Pro on varustettu erinomaista suorituskykyä tarjoavalla Snapdragon 8 Gen 2 -prosessorilla, tarkalla reunoiltaan kaareutuvalla HDR-näytöllä ja upealla muotoilulla. Pakkauksessa mukana toimitettavalla 120 W:n laturi mahdollistaa hypernopean latauksen. Dolby Vision ja Dolby Atmos -tekniikat tekevät audiovisuaalisesta kokemuksesta erittäin mukaansatempaavan. Lisäksi Xiaomi 13 Pro on IP68-luokituksensa ansiosta pölyn- ja vedenkestävä.

Xiaomi 13 Pro – autenttinen Leica-kokemus

Leican kanssa yhteistyössä suunnitellut ammattilaistason linssit heijastusta vähentävällä pinnoitteella ja linssin reunan tummennusteknologialla parantavat valon läpäisyä ja mahdollistavat selkeät otokset päivin ja öin.

Xiaomi 13 Pro:n pääkamerassa on IMX989-kenno, 23 mm:n polttoväli ja ƒ/1.9 aukkokoko sekä Leican ammattilaistason 8-osainen asfäärinen linssi. Kamerassa on myös ALD (ultramatalan heijastuksen) -pinnoite ja uusi cyclic olefin -materiaali, joka takaa kristallinkirkkaat otokset. Kameran linssissä on myös pyörimispinnoitettu infrapunasuodin ja HyperOIS -vakautus.

Xiaomi 13 Pro:ssa on 75 mm:n polttovälin telekamera ja kolmen kameran kokonaisuus kykenee 0,5x – 1x – 3,2x zoomausetäisyyksiin. 75 mm on klassinen Leican polttoväli, joka vähentää potrettikuvista vääristymiä ja korostaa kuvauskohdetta. Lisäksi Xiaomi 13 Pro:n Master-lens -järjestelmä mahdollistaa erittäin lyhyen etäisyyden otokset ja ainutlaatuisen bokeh-efektin. Xiaomi 13 Pro:n telekameran kelluva linssi myötäilee täysiveristen järjestelmäkameroiden linssiratkaisuja. Telekameran kuudesta linssistä taaemmat kolme omaavat erinomaisen tarkennuskyvyn ja liikkuvat tarkennettaessa, jolloin tarkkennusalue on 10 senttimetristä äärettömään. Täten kuvaaminen onnistuu niin potrettien, kuin lähikuvauksien osalta.

Leica Authentic Look, toinen kahdesta Xiaomi 13 Pro:n valokuvaustyylistä jäljittelee tunnusomaista Leica-tyyliä säilyttäen todellisen kontrastin valoisan ja tumman välillä, sekä tarkan valkotasapainon kuvissa, välttäen merkittäviä vääristymiä valaistuksessa ja värissä. Tässä kuvaustilassa otetut valokuvat ovat sellaisenaan valmiita, mutta voit tehdä niille myös jälkikäsittelyä ja kuvasäätöjä. Leica Vibrant Look on hillityin värein höystetty kuvaustyyli, joka säilyttää tarkkuuden, tekee maltillisia säätöjä kirkkaisiin alueisiin ja varjoihin sekä pitää kuvaustilanteet eläväisinä.

Leican kuvausestetiikka lähtökohtanaan Leica Authentic Look sekä Leica Vibrant Look ovat molemmat päivitetty tukemaan P3-väriskaalaa, joka taltioi kuviisi 25 % enemmän väriä ja parantaa merkittävästi punaisten ja vihreiden värien näyttävyyttä. Tämä tekee Xiaomi 13 Pro -puhelimesta täydellisen päivän kauneimpien hetkien kuvaamiseen. Auringonlaskun yhteydessä esiintyvät ”golden hour” ja ”blues moment” piirtävät taivaalle upeita värejä, joiden taltioinnin mahdollistaa monipuolinen kameralaitteisto.

Erinomaista suorituskykyä

Xiaomi 13 Pro:ssa on Snapdragon 8 Gen 2 -suoritin, joka on päivitetty 37 % suorituskykyisemmäksi ja jopa 47 % virtapihimmäksi. Välimuistit ja 256 Gt:n tallennustila vastaavat nopeudeltaan täysverisen tehokkaan pöytätietokoneen tasoa. Tallennustila sisältää myös tiedostopohjaisen optimoinnin, joka vähentää datan pirstaloitumista.

Ammattilaisluokan HDR-näyttö erottuvan näyttävällä muotoilulla

Xiaomi 13 Pro -puhelimen Pro HDR -näyttö sisältää häikäisevän kontrastisuhteen, erinomaisen kirkkaustason ja laajan elokuvamaisen väriskaalan. Näyttö hyödyntää ammattimaista värienhallintatekniikkaa, joka takaa työpöytämonitorin kaltaisen laadun erinomaiseen katselu- ja käyttökokemukseen.

Xiaomi 13 Pro:n 6,73” AMOLED-näyttö kaareutuu reunoistaan ja se tarjoaa 3200 x 1440 tarkkuuden, tarkat värit ja jopa 120 Hz:n virkistystaajuuden. Xiaomi 13 Pro:n HDR-kyvykäs näyttö on myös tarvittaessa valovoimainen – erinomaisesta 1200 nitin kirkkaudesta jopa 1900 nitin huippukirkkauteen. 240 Hz:n kosketusherkkyyden ansiosta puhelimen käyttö on sulavaa.

Xiaomi Surge Battery Management System -latauksenhallinta

Xiaomi 13 Pro:n pikalatausta varten kehitetyt Surge charging chip -piiri ja Xiaomi Surge battery management system -latauksenhallinta takaavat puhelimen akun pidemmän käyttöiän ja kestävyyden. Näiden latausominaisuuksien lisäksi Xiaomi 13 Pro on varustettu 4820 mAh:n Si-O anode (pii-happi) -akulla, jossa on suuri energiatiheys. Xiaomi 13 Pro tukee myös 120 W:n langallista ja 50 W:n langatonta latausta. Turbolatauksella lataat Xiaomi 13 Pro -puhelimesi tyhjästä täyteen jopa 19 minuutissa.

xiaomi 13 pro 5g highlight 3

Kamera

50 MP kolmoiskamera

Taltioi huippulaadukkaat ja tarkat kuvat ammattitasoisella 50 MP:n kolmoiskameralla. Xiaomi 13 Pro:n kameran linssit on suunniteltu yhteistyössä Leican kanssa, ja ne on varustettu heijastusta vähentävällä pinnoitteella.

xiaomi 13 pro 5g highlight 2

Näyttö

6,73" 120 Hz AMOLED-näyttö

Xiaomi 13 Pron näytössä on jopa 120 Hz:n virkistystaajuus ja 240 Hz:n kosketustaajuus, mikä tarkoittaa sulavaa pelaamista ja surffailua. Värit toistuvat kirkkaina ja terävinä 6,73 tuuman AMOLED-näytöltä.

xiaomi 13 pro 5g highlight 1

Muotoilu

IP68-suojaus

Xiaomi 13 Pro on luotettava kumppani, jossa sulavat linjat yhdistyvät kestävyyteen. Xiaomi 13 Pro 5G kestää sekä vettä että pölyä IP68-luokituksen mukaisesti, joten se kulkee turvallisesti mukana kaikissa olosuhteissa.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Älypuhelin

Koko tai muoto

Kosketus

Suojaus

Roiskevedenpitävä

Matkapuhelin

Tekniikka

WCDMA (UMTS) / GSM

Mobiilidatayhteys

5G

Palvelun tarjoaja

Ei määritelty

Navigointi

GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, NavIC

SIM-korttien lkm.

Kaksois-SIM

Maksutekniikka

Google Pay

Input-tekniikka

Multi-touch

Verkko

2G-kaista

850 GSM, 900 GSM, 1800 GSM

3G UMTS-kaista

Kaista 1, Band 2, Band 4, Band 5, Band 8, Kaista 19

3G UMTS-taajuus

2100, 1900, 1700, 850, 900, 800

Puhelinominaisuudet

Turvatekniikka

AI kasvojentunnistukseen perustuva lukituksen avaus

Mediasoitin

Videon parannukset

HDR10

Suoritin

Tyyppi

Qualcomm

Prosessorin ydinten määrä

8 ydintä

Muisti

Käyttömuisti (RAM)

12 Gt

Sisäisen muistin kapasiteetti

256 Gt

Muistiliitäntä

UFS 3.1

Etukamera

Anturin resoluutio

20 megapikseliä

Erityistehosteet

Depth of field

Pääkamera

Objektiivin rakenne

7 elementtiä

Tarkkuuden säätö

Automaattinen

Erityistehosteet

Liikkuva väkijoukko, neonjuovat, öljymaalaus, tähtinen taivas, tähtijuovat

Toinen kamera

Linssityyppi

Ultra-laajakulmalinssi

Linssin aukko

F/2.2

Kolmas kamera

Linssityyppi

Telekuvaobjektiivi

Näyttö

Tyyppi

OLED-näyttö

Värin syvyys

68 miljardia väriä

HDR

Kyllä

HDR-tekniikka

HDR10+

Kuvanparannusteknologia

Dolby Vision

Virkistystaajuus

120 Hz

Kontrastisuhde

5000000:1

Muuta

Sisältyvät lisävarusteet

SIM-kortin poistotyökalu, suojakuori

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

service.global@xiaomi.com