Xiaomi13 Lite 5GMZB0CVVEU

 • Ammattitason 50 MP kolmoiskameralla otat korkealaatuisia kuvia
 • 120 Hz:n virkistystaajuuden AMOLED-näytön 240 Hz:n kosketustaajuuden ansiosta puhelimen käyttö ja pelien pelaaminen on sujuvaa
 • 4500 mAh:n akku ja 67 W:n pikalataus tarjoaa kokopäiväistä käyttöaikaa

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 6,55"

  Näytön koko

 • 120 Hz

  Virkistystaajuus

 • 50 MP

  Kolmoiskamera

 • 4500 mAh

  Akku

Xiaomi 13 Lite

Xiaomi 13 Lite on todellinen sosiaalisen median suurkuluttajan ja sisällöntuottajan toivepuhelin. Monipuoliset lippulaivatason kamerat ja kamerasovellukset tekevät jokaisesta kuvaushetkestä ikimuistoisen. Uudistettu VLOG-tila, videokuvauksen kanssa käytettävä tekstiä heijastava teleprompteri sekä Selfie Glow -etuvalot ovat sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka helpottavat kuvaamista ja muokkaamista. Kevyesti ja kauniisti muotoillun Xiaomi 13 Liten värivalikoima on karkkimaisen kaunis. Xiaomi 13 Liten näyttö ja sen mukaansatempaavat värit mahdollistavat sulavalinjaisen käytön mitä ikinä teetkin. Myös Snapdragon 7 Gen 1 -suoritin ja 256 Gt:n muistikapasiteetti varmistavat jokapäiväisen tehokkuuden.

Mestarillisia potrettikuvia lippulaivaluokan kuvausjärjestelmällä ja tuplaetukameralla

Xiaomi 13 Lite:ssä on 50 megapikselin kolmoiskamerajärjestelmä, jonka pääkamerassa on lippulaivaluokan IMX766-kenno. Tämä suuri 1/1,56” kenno ja f/1.8 aukkokoko päästävät 123 % enemmän valoa läpi verrattuna aikaisempaan Xiaomi 12 Liteen, mikä mahdollistaa selkeät otokset joka kuvaushetkessä. Puhelimen tehokas laskentakyky sekä Xiaomi Imaging Engine -kuvausmoottori sallivat automaattisen tarkennuksen liikkuviin kohteisiin, apunaan Eye tracking focus ja Motion Capture -ominaisuudet. Puhelimen tehokkuus tuntuu myös kameran reagointikyvyssä ja nopeudessa esimerkiksi salamannopeita sarjaotoksia taltioidessa, jolloin yksikään hetki ei mene hukkaan.

Kykenevän kolmoistakakamerajärjestelmän lisäksi Xiaomi 13 Litessä on myös kaksi etukameraa. 32 megapikselin pääkamera taltioi kristallinkirkkaat selfieotokset ja 8 megapikselin apuetukamera toimii syvyyssensorina tehden luonnollisennäköisen bokehin omakuviin. Xiaomi 13 Lite taitaa myös mukautuvan kasvojentunnistuksen etukamerassa, jolloin kamera zoomaa taaemmas ja näkökenttää (FOV) laajennetaan tarvittaessa useamman henkilön tullessa kuvaan.

Xiaomi 13 Litessä on myös monta käytännöllistä ja hauskaa ominaisuutta, kuten Selfie zoom, Pocket mirror sekä Xiaomi Selfie Glow – kaikki suunniteltu mahdollistamaan korkealuokkaiset selfiet ja laadukkaat videopuhelut helposti. Selfie zoom mahdollistaa etukameralla otetut lähikuvat vaikkapa meikin yksityiskohdista, hyödyntäen kaksinkertaista zoomia. Pocket mirror -toiminto on moderni meikkipeili puhelimessa huolittelun tarkistamiseen. Xiaomi Selfie Glow valaisee kasvot korostaa ehostusta luonnollisesti yksittäisissä kuvissa ja videopuheluissa, jotta piirteet näkyvät hämärissäkin olosuhteissa.

Tehokasta suorituskykyä

Xiaomi 13 Lite on varustettu Snapdragon 7 Gen 1 -suorittimella, jossa on 20 % parempi grafiikkasuorituskyky sekä 30 % enemmän tekoälysuorituskykyä. Puhelimen jäähdytys on tehokasta siroon runkoon nähden ja viilennystä on lisätty myös etukameroille. Solakkaan laitteeseen on mahdutettu pitkään kestävä 4500 mAh:n akku, joka täyttyy myös tarvittaessa vikkelästi 67 W turbolatauksella, tyhjästä täyteen jopa 40 minuutissa.

Värikäs ja silmäystävällinen näyttö kaikkiin tilanteisiin

6,55” kaarevalla AMOLED-näytöllä varustettu Xiaomi 13 Lite tukee sekä Dolby Vision että Dolby Atmos -ominaisuuksia, tehden audiovisuaalisesta kokemuksesta erittäin mukaansatempaavan. Näytön virkistystaajuus on jopa 120 Hz ja kosketusherkkyys 240 Hz, joka tekee käytöstä erittäin sulavaa kaikenlaista sisältöä kuluttaessasi sekä pelatessasi. Näyttö pystyy toistamaan 68 miljardia väriä, joka tarkoittaa runsaasti ja tarkkoja värejä kun selaat somesisältöä tai nautit viihteestä. Jokapäiväinenkin käyttö on silmäystävällistä Xiaomin Sunlight mode ja Reading mode -asetuksilla, joiden avulla suojaat silmiäsi väsymykseltä ja rasitukselta ruutua katseltaessa.

Uskomattoman kevyt ja ohut muotoilu taskussasi

Xiaomi 13 Lite on vain 7,23 mm ohut ja painaa vain 171 grammaa ja sen 6,55" kaarevassa näytössä on suuri kuvapinta-ala ja Xiaomi 13-sarjalle tunnusomainen erinomainen ja mukaansatempaava katselukokemus 3D-kaartuva rungon muotoilu on myös mukava ja miellyttävä kädessä, ja saa laitteen näyttämään ja tuntumaan entistäkin ohuemmalta.

xiaomi-lite-13-5g-highlight 1

Kamera

50 MP kolmoiskamera

Nappaa ammattitasoiset ja korkealaatuiset kuvat Xiaomi 13 Lite 5G:n huipputarkalla 50 MP:n kolmoiskameralla. Pääkamerassa on lippulaivatason IMX766-kenno, mikä takaa selkeät otokset kaikissa olosuhteissa.

xiaomi-lite-13-5g-highlight 3

Näyttö

6,55" 120 Hz AMOLED-näyttö

Nauti sulavasta käyttökokemuksesta. 120 Hz:n virkistystaajuuden ansiosta voit nauttia nopeasta ja viiveettömästä käyttökokemuksesta mitä ikinä teetkin. Kaareva AMOLED-näyttö tarjoilee värit kirkkaina ja terävinä.

xiaomi-lite-13-5g-highlight 2

Akku

4500 mAh:n akku

Xiaomi 13 Lite 5G tarjoaa virrat koko päiväksi suurella 4500 mAh:n akulla. Mikäli lisävirran tarve iskee, 67 W:n turbolatauksella saat puhelimeen virrat tyhjästä täyteen vain 40 minuutissa.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Älypuhelin

Koko tai muoto

Kosketus

Matkapuhelin

Tekniikka

WCDMA (UMTS) / GSM

Mobiilidatayhteys

5G

Palvelun tarjoaja

Ei määritelty

Navigointi

GPS, GLONASS, BeiDou

SIM-korttien lkm.

Kaksois-SIM

Maksutekniikka

Google Pay

Input-tekniikka

Multi-touch

Verkko

2G-kaista

850 GSM, 1900 GSM

3G UMTS-kaista

Kaista 1, Band 2, Band 4, Band 5, Band 8

3G UMTS-taajuus

2100, 1900, 1700, 850, 900

Puhelinominaisuudet

Turvalaitteet

Kasvojentunnistus, sormenjälkilukija (sivu)

Turvatekniikka

AI kasvojentunnistukseen perustuva lukituksen avaus

Suoritin

Suoritin

Snapdragon 7 Gen 1

Prosessorin ydinten määrä

8 ydintä

Muisti

Käyttömuisti (RAM)

8 Gt

Sisäisen muistin kapasiteetti

256 Gt

Muistiliitäntä

UFS 2.2

Etukamera

Pikselikoko

0.8 μm

Erityistehosteet

Depth of field

Pääkamera

Tarkkuuden säätö

Automaattinen

Erityistehosteet

Liikkuva väkijoukko, neonjuovat, öljymaalaus, tähtinen taivas, tähtijuovat

Toinen kamera

Linssityyppi

Ultra-laajakulmalinssi

Näkökenttä

119 astetta

Kolmas kamera

Linssin aukko

F/2.4

Näyttö

Tyyppi

OLED-näyttö

Värin syvyys

68 miljardia väriä

HDR

Kyllä

Virkistystaajuus

120 Hz

Kontrastisuhde

5000000:1

Muuta

Sisältyvät lisävarusteet

SIM-kortin poistotyökalu, laturi 67 W

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

service.global@xiaomi.com