Xiaomi13 5GMZB0D92EU

 • Ammattitason 50 MP kolmoiskameralla otat korkealaatuisia kuvia
 • 120 Hz:n virkistystaajuuden AMOLED-näytön 240 Hz:n kosketustaajuuden ansiosta puhelimen käyttö ja pelien pelaaminen on sujuvaa
 • 4500 mAh:n akku ja 67 W:n pikalataus tarjoaa kokopäiväistä käyttöaikaa

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 6,36"

  Näytön koko

 • 120 Hz

  Virkistystaajuus

 • 50 MP

  Kolmoiskamera

 • 4500 mAh

  Akku

Xiaomi 13

Xiaomi 13 on varustettu erinomaista suorituskykyä tarjoavalla Snapdragon 8 Gen 2 -prosessorilla, tarkalla HDR-näytöllä ultraohuilla reunoilla ja tasaisella muotoilulla. Pakkauksessa mukana toimitettavalla 67 W:n laturi mahdollistaa turbonopean latauksen. Dolby Vision ja Dolby Atmos -tekniikat tekevät audiovisuaalisesta kokemuksesta erittäin mukaansatempaavan. Lisäksi Xiaomi 13 on IP68-luokituksensa ansiosta pölyn- ja vedenkestävä.

Xiaomi 13 – autenttinen Leica-kokemus

Leican kanssa yhteistyössä suunnitellut ammattilaistason linssit heijastusta vähentävällä pinnoitteella ja linssin reunan tummennusteknologialla parantavat valon läpäisyä ja mahdollistavat selkeät otokset päivin ja öin.

Xiaomi 13:n pääkamerassa on IMX800-kenno, 23 mm:n polttoväli ja ƒ/1.8 aukkokoko sekä Leican ammattilaistason 7-osainen asfäärinen linssi. Kamerassa on myös ALD (ultramatalan heijastuksen) -pinnoite ja uusi cyclic olefin -materiaali, joka takaa kristallinkirkkaat otokset. Kamerassa on myös HyperOIS -vakautus.

Xiaomi 13:ssa on 75 mm:n polttovälin telekamera ja kolmen kameran kokonaisuus kykenee 0,5x – 1x – 3,2x zoomausetäisyyksiin. 75 mm on klassinen Leican polttoväli, joka vähentää potrettikuvista vääristymiä ja korostaa kuvauskohdetta. Lisäksi Xiaomi 13:n Master-lens -järjestelmä mahdollistaa erittäin lyhyen etäisyyden otokset ja ainutlaatuisen bokeh-efektin.

Leica Authentic Look, toinen kahdesta Xiaomi 13:n valokuvaustyylistä jäljittelee tunnusomaista Leica-tyyliä säilyttäen todellisen kontrastin valoisan ja tumman välillä, sekä tarkan valkotasapainon kuvissa, välttäen merkittäviä vääristymiä valaistuksessa ja värissä. Tässä kuvaustilassa otetut valokuvat ovat sellaisenaan valmiita, mutta voit tehdä niille myös jälkikäsittelyä ja kuvasäätöjä. Leica Vibrant Look on hillityin värein höystetty kuvaustyyli, joka säilyttää tarkkuuden, tekee maltillisia säätöjä kirkkaisiin alueisiin ja varjoihin sekä pitää kuvaustilanteet eläväisinä.

Leican kuvausestetiikka lähtökohtanaan Leica Authentic Look sekä Leica Vibrant Look ovat molemmat päivitetty tukemaan P3-väriskaalaa, joka taltioi kuviisi 25 % enemmän väriä ja parantaa merkittävästi punaisten ja vihreiden värien näyttävyyttä. Tämä tekee Xiaomi 13 -puhelimesta täydellisen päivän kauneimpien hetkien kuvaamiseen. Auringonlaskun yhteydessä esiintyvät ”golden hour” ja ”blues moment” piirtävät taivaalle upeita värejä, joiden taltioinnin mahdollistaa monipuolinen kameralaitteisto.

Erinomaista suorituskykyä

Xiaomi 13:ssa on Snapdragon 8 Gen 2 -suoritin, joka on päivitetty 37 % suorituskykyisemmäksi ja jopa 47 % virtapihimmäksi. Välimuistit ja 256 Gt:n tallennustila vastaavat nopeudeltaan täysverisen tehokkaan pöytätietokoneen tasoa. Tallennustila sisältää myös tiedostopohjaisen optimoinnin, joka vähentää datan pirstaloitumista.

Ammattilaisluokan HDR-näyttö erottuvan näyttävällä muotoilulla

Xiaomi 13 -puhelimen Pro HDR -näyttö sisältää häikäisevän kontrastisuhteen, erinomaisen kirkkaustason ja laajan elokuvamaisen väriskaalan. Näyttö hyödyntää ammattimaista värienhallintatekniikkaa, joka takaa työpöytämonitorin kaltaisen laadun erinomaiseen katselu- ja käyttökokemukseen.

Xiaomi 13:n ultraohuilla reunoilla varustettu 6,36” AMOLED-näytön näyttö-runkosuhde on 93,3 % ja se tarjoaa 10 % parempaa virtatehokuutta, 2400 x 1080 tarkkuuden, tarkat värit ja jopa 120 Hz:n virkistystaajuuden. Xiaomi 13:n HDR-kyvykäs näyttö on myös tarvittaessa valovoimainen – erinomaisesta 1200 nitin kirkkaudesta jopa 1900 nitin huippukirkkauteen. 240 Hz:n kosketusherkkyyden ansiosta puhelimen käyttö on sulavaa.

Xiaomi Surge Battery Management System -latauksenhallinta

Xiaomi 13:n pikalatausta varten kehitetyt Surge charging chip -piiri ja Xiaomi Surge battery management system -latauksenhallinta takaavat puhelimen akun pidemmän käyttöiän ja kestävyyden. Näiden latausominaisuuksien lisäksi Xiaomi 13 on varustettu 4500 mAh:n Si-O anode (pii-happi) -akulla, jossa on suuri energiatiheys. Xiaomi 13 tukee myös 67 W:n langallista ja 50 W:n langatonta latausta. Turbolatauksella lataat Xiaomi 13 -puhelimesi tyhjästä täyteen jopa 38 minuutissa.

xiaomi-13-5g-highlight 3

Kamera

50 MP kolmoiskamera

Taltioi ammattitason kuvat ja videot 50 MP:n veitsenterävällä kolmoiskameralla. Xiaomi 13 5G:n kamerassa on Leican huipputehon linssit, jotka on varustettu heijastusta vähentävällä pinnoitteella.

xiaomi-13-5g-highlight 2

Näyttö

6,36" 120 Hz AMOLED-näyttö

Xiaomi 13 5G:n 6,36" 120 Hz:n AMOLED-näyttö hurmaa kirkkaudella ja värikylläisyydellä. 120 Hz:n virkistystaajuuden ansiosta pelaaminen ja surffailu sovellusten välillä on sulavaa ja viiveetöntä.

xiaomi-13-5g-highlight 1

Suoritin

Snapdragon 8 Gen 2 -prosessori

Erinomainen suorituskyky ja teho. Snapdragon 8 Gen 2 -suoritin tekee Xiaomi 13 5G:stä huipputehokkaan, mitä ikinä halusitkaan tehdä. Suoritin vie entistä vähemmän virtaa, mutta tarjoaa aikaisempaa paremman suorituskyvyn.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Älypuhelin

Koko tai muoto

Kosketus

Matkapuhelin

Tekniikka

WCDMA (UMTS) / GSM

Mobiilidatayhteys

5G

Palvelun tarjoaja

Ei määritelty

Navigointi

GPS, GLONASS, BeiDou

SIM-korttien lkm.

Kaksois-SIM

Maksutekniikka

Google Pay

Input-tekniikka

Multi-touch

Verkko

2G-kaista

850 GSM, 1900 GSM

3G UMTS-kaista

Kaista 1, Band 2, Band 4, Band 5, Band 8

3G UMTS-taajuus

2100, 1900, 1700, 850, 900

Puhelinominaisuudet

Turvalaitteet

Kasvojentunnistus, sormenjälkilukija (sivu)

Turvatekniikka

AI kasvojentunnistukseen perustuva lukituksen avaus

Suoritin

Suoritin

Snapdragon 8 Gen 2

Prosessorin ydinten määrä

8 ydintä

Muisti

Käyttömuisti (RAM)

8 Gt

Sisäisen muistin kapasiteetti

256 Gt

Muistiliitäntä

UFS 3.1

Etukamera

Pikselikoko

0.8 μm

Erityistehosteet

Depth of field

Pääkamera

Tarkkuuden säätö

Automaattinen

Erityistehosteet

Liikkuva väkijoukko, neonjuovat, öljymaalaus, tähtinen taivas, tähtijuovat

Toinen kamera

Linssityyppi

Ultra-laajakulmalinssi

Näkökenttä

120 astetta

Kolmas kamera

Linssin aukko

F/2.4

Näyttö

Tyyppi

OLED-näyttö

Värin syvyys

68 miljardia väriä

HDR

Kyllä

Virkistystaajuus

120 Hz

Kontrastisuhde

5000000:1

Muuta

Sisältyvät lisävarusteet

SIM-kortin poistotyökalu, laturi 67 W

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

service.global@xiaomi.com