WilfaRVC-D4000LIN -robotti-imuri +HS1-SB -varsi-imuriRVC-D4000LIN +HS1-SB

 • Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri imuroi ja moppaa kotisi tehokkaasti jokaista neliötä myöten jopa 4000 Pa:n teholla
 • Robotti-imuri havannoi ympäristöä automaattisesti ja optimoi siivousreitin tehokkuuden maksimoimiseksi
 • Wilfa HS1-SB Innovac Sensor -varsi-imuri älykkäällä pölyntunnistusteknologialla ja automaattisella tehonsäädöllä – myös kolme manuaalisesti valittavaa tehoa
 • Koko huusholli kerralla kuntoon – varsi-imurissa on 140 W:n imuteho ja imurointiaikaa jopa 60 minuuttia

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 4000 Pa

  Imuteho

 • 5200 mAh

  Akku

 • 4-portainen

  Tehonsäätö

 • 140 W

  Imuteho

 • HEPA

  Suodatus

Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri + HS1-SB -varsi-imuri

Pidä kotisi monipuolisesti ja helposti siistinä siivouksen superkaksikon avulla. Pakettiin kuuluu Wilfa Innobot RVC-D4000LIN -robottipölynimuri ja HS1-SB Innovac Sensor -varsi-imuri, joilla helpotat arkea ja kotisi siistinä pitämistä.

Wilfa Innobot RVC-D4000LIN -robotti-imuri

Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri siistii kotisi tehokkaasti ja älykkäästi. Se tunnistaa matot, ja puhdistaa ne entistä tehokkaammin kelluvamekanismisen harjan Auto Boost -toiminnolla ja 4000 Pa:n imuteholla. Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri siistii jopa 190 m² alueen yhdellä latauksella tehokkaan 5200 mAh:n akun ansiosta. Jos akku ei riitä halutun tilan siivoamiseen kerralla, Innobot palaa automaattisesti latausasemalle ja latautuu 60 %:iin ennen kuin se jatkaa puhdistusta siitä, mihin se ennen lataustarvetta jäi. Robotti-imuri optimoi siivousreitin, jolloin sen tehokkuus on taattu. Matalan 9,7 cm korkeutensa ansiosta se kulkee ongelmitta useimpien sohvien ja sänkyjen alle.

LiDAR-navigaatio

Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imurissa on 360⁰ korkean tarkkuuden lasersensorit, jotka mahdollistavat samanaikaisen paikannuksen ja kartoituksen. 11 tarkkuusanturin avulla Innobot luo tarkan kartan kodistasi, mittaa etäisyydet seiniin ja luo pohjakartan, jotta se voi liikkua sujuvasti siivouksen aikana. Robottia on mahdollista käyttää useammassa kerroksessa, ja putoamissensorinsa ansiosta se tunnistaa portaat eikä putoa niistä alas. Kartoittamalla kodin reaaliaikaisesti Innobot suunnittelee parhaan mahdollisen siivousreitin muistaen missä se on jo siivonnut matkan varrella. Tämä maksimoi tehokkuutta, säästää akkuvirtaa ja mahdollistaa täysin puhtaan kodin.

Y-muotoinen digitaalisesti kontrolloitu moppaus

Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri moppaa kotisi edestakaisella Y-liikkeellä – jatkuvalla paineella ja säädettävällä vedensyötöllä. Robotti-imurin tehokas liikehdintä varmistaa entistä puhtaamman lopputuloksen. Voit säätää vedensyöttöä sovelluksen kautta omiin tarpeisiisi sopivaksi. Valittavanasi on 3 eri tasoa.

2,4 GHz + 5 GHz ja Wi-Fi-soveltuvuus

Nopeat yhteydet mahdollistavat saumattoman yhteyden sovellukseen sekä parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen kotiverkossasi. Robotti kytkeytyy Wi-Fi-verkkoon, jolloin voit hallita sitä täysin matkapuhelimellasi – missä ikinä oletkin.

Suomenkielinen ja käyttäjäystävällinen sovellus

Sovelluksessa on yksinkertainen käyttöliittymä, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan robotistasi, ja jonka kautta pystyt helposti muokkaamaan eri asetuksia. Voit päättää imuroidaanko, mopataanko vai tehdäänkö molempia. Saat säädettyä imutehoa, asetettua mattojen auto-boost toiminnon automaattiseksi, tai määritellä että matot kierretään imuroinnin ja/tai moppauksen ajan. Voit myös asettaa eri tarpeisiin perustuvia kieltoalueita, säätää moppauksen vesimäärää, asettaa virtuaaliseiniä, nimetä tai jakaa tiloja ja paljon muuta. Lisäksi voit luoda aikatauluja eri kerroksille ja tehdä siivouskarttoja mukauttaen siivousta sen mukaan missä haluat Innobotin imuroivan, moppaavan tai molempia. Voit mukauttaa siivouksen eri huoneille ja alueille ja valita eri vuorokaudenaikoja siivousta varten. Voit luoda sovelluksessa jopa 5 erilaista karttaa eri asetuksilla. Sovelluksesta näet siivouksen etenemisen reaaliaikaisesti, ja se kertoo robotin tilaan liittyviä tietoja kuten milloin jokin osa kaipaa huoltoa/puhdistusta.

Paikallinen huolto ja tuki

Wilfa on läsnä, ja helposti tavoitettavissa kun tarvetta tuelle ilmenee. Tuki on saatavilla suomeksi. Lisä- ja varaosat ovat helposti ja nopeasti saatavilla Wilfan paikallisista varastoista.

Robotti-imurin varusteet

Robotti-imurin varusteisiin kuuluvat yleisharja – sopii useimmille pinnoille, 2 x sivuharjaa, vesisäiliö märkämoppaukseen (jossa irrotettava moppilasta), 2 x moppausliina, 2 x pestävä suodatin, puhdistustyökalu, laturi, muovinen lattiasuoja.

Wilfa HS1-SB Innovac Sensor -varsi-imuri

Wilfa Innovac Sensor johdoton varsi-imuri helpottaa arkea, ja kodin siistinä pitämistä.

Älykäs automaattinen pölyntunnistin

Innovac Sensorissa on monta älykästä toimintoa. Automaattinen pölyntunnistin tunnistaa pölyn ja säätää imurin voimakkuutta sen perusteella. Tässä isona etuna on se, että tehdessään niin laite käyttää juuri oikean määrän tehoa, jolloin se samalla optimoi akun käyttöä, joka mahdollistaa pidemmän toiminta-ajan päivittäisessä käytössä. Myös laitteen äänentaso pysyy miellyttävällä tasolla.

Neljä eri imurointitehoa

Innovac Sensorissa on 4 eri imurointitehoa: 1. Auto (oletus), 2. Korkea, 3. Keskitaso, 4. Matala. Säätämällä imutehon sopivaksi saat poimittua pölyn ja roskat kattavasti kaikkialta kodistasi.

Hiljainen tekniikka

Imuroinnista lähtee aina ääntä, mutta Innovac Sensorin suunnittelussa on pyritty minimoimaan imurointiäänen taso. Kääntämällä äänen poispäin laitteen käyttäjästä äänen taso on matalampi ja käyttökokemus näin ollen miellyttävämpi. Äänenvoimakkuus tälle imurille on mitattu IEC 60704-1:2021 -standardin mukaisesti olevan 56 dB minimiteholla ja 67 dB maksimiteholla.

Kevyt ja helppo käsitellä

Laitteen kevyt paino ja ergonomisesti muotoiltu kahva tekee käytöstä helppoa niin isoille kuin pienemmillekin käyttäjille. Kahvasta on helppo pitää kiinni, ja toisin kuin useimmat samankaltaiset laitteet käynnistä nappia ei tarvitse pitää pohjassa käytön ajan. Lattiasuulakkeessa olevan kirkkaan LED-valaistuksen ansiosta lattioilla ja huonekalujen alla olevat roskat näkee helposti.

Muuntuu kädessä pidettäväksi rikka-imuriksi

Innovac Sensor taipuu monenlaiseen käyttöön. Lattioiden imurointiin tarkoitetun teleskooppiputkiversion lisäksi käsi-imuri lisäosineen on monikäyttöinen. Sillä pystyy helposti siistimään esimerkiksi keittiön tasot, sekä pienet ahtaat tilat niin kotona, autossa kuin veneessäkin. Eikä sinun tarvitse vetää perässäsi painavaa imuria.

Informatiivinen LED-näyttö

Innovac Sensorin LED-näyttö kertoo sinulle akun keston, tehoasetuksen sekä latauksen tilan silloin kun laite on latauksessa. Lisäksi näyttö ohjeistaa sinua näytölle ilmaantuvien kuvien avulla, esimerkiksi kertomalla milloin filtteri pitäisi puhdistaa tai jos laitteessa on tukos.

4-kerroksinen suodatusjärjestelmä

Innovac Sensor on varustettu 4-kerroksisella suodatusjärjestelmällä. Tämä mahdollistaa huomattavasti puhtaamman paluuilman kuin perinteinen imuri, jossa filttereitä on 1, tai korkeintaan 2. Suodatusjärjestelmä rakentuu seuraavista osista: Esisuodatin, Sykloonisuodatin, Pestävä mikrosuodatin, HEPA-pölysuodatin.

Helppo tyhjentää ja puhdistaa

Innovac Sensorissa on 0,7 litrainen pölypussiton pölysäiliö, joka on helppo tyhjentää, kun se on täynnä. Tyhjennyksen voit tehdä kahdella eri tavalla. Voit avata säiliön pohjassa olevan luukun ja tyhjentää säiliön roska-astiaan. Vaihtoehtona on myös irrottaa säiliö rungosta, jolloin sen kuljettaminen ja tyhjentäminen esimerkiksi asunnon ulkopuolelle käy kätevästi. Imurissa on pestävä filtteri ja pölysäiliö. Vinkki! Puhdistamalla lattiaharjat, filtteri ja pölysäiliön säännöllisesti varmistat aina parhaan mahdollisen imutehon.

Kätevä LED-valo

Lattiasuulakkeessa olevan kirkkaan LED-valaistuksen ansiosta näet helposti lattioilla ja huonekalujen alla olevat roskat.

Varsi-imurin varusteet

Varsi-imurin varusteisiin kuuluvat. Seinätelakka, joka toimii latausasemana sekä lisäosien säilytystelineenä. Vaihdettava lattiaharja – mukana erityisesti koville lattioille sopiva rullaharja sekä yhdistelmäharja matoille ja muille lattiapinnoille. Miniturbosuulake: huonekaluille, autoon, veneeseen ja muille pienemmille pinnoille. Teleskooppivarsi, yhdistelmä- ja rakosuulake sekä laturi.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Robotti-imuri

Yleistä

Navigointi

LDS

Tuuletinmoottori

Harjaton

Imuteho

4000 Pa

Max. nousu

20 mm

Filtteri

Pestävä

Pölysäiliön tilavuus

260 ml

Vesisäiliön tilavuus

240 ml

Telakointi

Latausasema / yhteensopiva Auto S.

Wi-Fi

2,4 GHz + 5 GHz

Ominaisuudet

Kelluva pääharja

Kyllä

Painemoppaus

Kyllä

Elektroninen vesisäiliö

Kyllä

Akku

Akun kapasiteetti

5200 mAh

Akun kesto

190 min

Siistii yhdellä latauksella pinta-alan

190 m2

Akun latausaika

170 min

Sovelluksen ominaisuudet

AI/tekoäly

Ei

Karttamuistin määrä

5

Reaaliaikainen kartta

Kyllä

Objektien välttäminen ja tunnistaminen

Ei

Y-muotoinen moppaus

Kyllä

Auto Boost -toiminto

Kyllä

Mitat

Korkeus

9,7 cm

Varsi-imuri

Yleistä

Väri

Musta / Grafiitin harmaa

Moottorin tyyppi

Hiiliharjaton moottori

Pölysäiliön koko

0,7 L

Poistoilman HEPA suodatus

Kyllä

Nelikerroksinen kokonaissuodatus

Kyllä

Pestävä mikrosuodatin

Kyllä

Teho

Maksimiteho

420W

Imuteho

140AW

Akku

Akun tyyppi

Li-ion akku

Akun jännite

25,2 V

Akun kapasiteetti

2500mAh

Latausaika

4 – 6 tuntia

Käyntiaika n. (Low / Auto / Mid / Max)

60 min / 15–30 min / 17 min / 7 min

Fyysiset mitat

Paino

2,5 kg

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

Innobot RVC-D4000LIN -robotti-imuri

60 kk

HS1-SB Innovac Sensor -varsi-imuri

5 vuotta, akku 1 vuosi

Asiakastuki

Wilfan asiakastuki: https://www.wilfa.fi/support/, Puh: (09) 6803480, asiakaspalvelu@wilfa.fi

Tuotekoodit

EAN-koodi

6430081570309

Telian tuotekoodi

9120206