WilfaInnobot RVC-D4000LIN -robottipölynimuri602782

 • Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri imuroi ja moppaa kotisi tehokkaasti jokaista neliötä myöten jopa 4000 Pa:n teholla
 • Havannoi ympäristöä automaattisesti ja optimoi siivousreitin tehokkuuden maksimoimiseksi
 • Siistii jopa 190 m² alueen yhdellä latauksella tehokkaan 5200 mAh:n akun ansiosta

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 4000 Pa

  Imuteho

 • 5200 mAh

  Akku

 • Suomenkielinen

  Sovellus

 • WI-FI

  Yhteys

Wilfa Innobot RVC-D4000LIN -robotti-imuri

Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri siistii kotisi tehokkaasti ja älykkäästi. Se tunnistaa matot, ja puhdistaa ne entistä tehokkaammin kelluvamekanismisen harjan Auto Boost -toiminnolla ja 4000 Pa:n imuteholla. Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri siistii jopa 190 m² alueen yhdellä latauksella tehokkaan 5200 mAh:n akun ansiosta. Jos akku ei riitä halutun tilan siivoamiseen kerralla, Innobot palaa automaattisesti latausasemalle ja latautuu 60 %:iin ennen kuin se jatkaa puhdistusta siitä, mihin se ennen lataustarvetta jäi. Robotti-imuri optimoi siivousreitin, jolloin sen tehokkuus on taattu. Matalan 9,7 cm korkeutensa ansiosta se kulkee ongelmitta useimpien sohvien ja sänkyjen alle.

LiDAR-navigaatio

Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imurissa on 360⁰ korkean tarkkuuden lasersensorit, jotka mahdollistavat samanaikaisen paikannuksen ja kartoituksen. 11 tarkkuusanturin avulla Innobot luo tarkan kartan kodistasi, mittaa etäisyydet seiniin ja luo pohjakartan, jotta se voi liikkua sujuvasti siivouksen aikana. Robottia on mahdollista käyttää useammassa kerroksessa, ja putoamissensorinsa ansiosta se tunnistaa portaat eikä putoa niistä alas. Kartoittamalla kodin reaaliaikaisesti Innobot suunnittelee parhaan mahdollisen siivousreitin muistaen missä se on jo siivonnut matkan varrella. Tämä maksimoi tehokkuutta, säästää akkuvirtaa ja mahdollistaa täysin puhtaan kodin.

Y-muotoinen digitaalisesti kontrolloitu moppaus

Wilfa RVC-D4000LIN -robotti-imuri moppaa kotisi edestakaisella Y-liikkeellä – jatkuvalla paineella ja säädettävällä vedensyötöllä. Robotti-imurin tehokas liikehdintä varmistaa entistä puhtaamman lopputuloksen. Voit säätää vedensyöttöä sovelluksen kautta omiin tarpeisiisi sopivaksi. Valittavanasi on 3 eri tasoa.

2,4 GHz + 5 GHz ja Wi-Fi-soveltuvuus

Nopeat yhteydet mahdollistavat saumattoman yhteyden sovellukseen sekä parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen kotiverkossasi. Robotti kytkeytyy Wi-Fi-verkkoon, jolloin voit hallita sitä täysin matkapuhelimellasi – missä ikinä oletkin.

Suomenkielinen ja käyttäjäystävällinen sovellus

Sovelluksessa on yksinkertainen käyttöliittymä, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan robotistasi, ja jonka kautta pystyt helposti muokkaamaan eri asetuksia. Voit päättää imuroidaanko, mopataanko vai tehdäänkö molempia. Saat säädettyä imutehoa, asetettua mattojen auto-boost toiminnon automaattiseksi, tai määritellä että matot kierretään imuroinnin ja/tai moppauksen ajan. Voit myös asettaa eri tarpeisiin perustuvia kieltoalueita, säätää moppauksen vesimäärää, asettaa virtuaaliseiniä, nimetä tai jakaa tiloja ja paljon muuta. Lisäksi voit luoda aikatauluja eri kerroksille ja tehdä siivouskarttoja mukauttaen siivousta sen mukaan missä haluat Innobotin imuroivan, moppaavan tai molempia. Voit mukauttaa siivouksen eri huoneille ja alueille ja valita eri vuorokaudenaikoja siivousta varten. Voit luoda sovelluksessa jopa 5 erilaista karttaa eri asetuksilla. Sovelluksesta näet siivouksen etenemisen reaaliaikaisesti, ja se kertoo robotin tilaan liittyviä tietoja kuten milloin jokin osa kaipaa huoltoa/puhdistusta.

Paikallinen huolto ja tuki

Wilfa on läsnä, ja helposti tavoitettavissa kun tarvetta tuelle ilmenee. Tuki on saatavilla suomeksi. Lisä- ja varaosat ovat helposti ja nopeasti saatavilla Wilfan paikallisista varastoista.

Myyntipakkauksen sisältö

Robotti-imuri, yleisharja – sopii useimmille pinnoille, 2 x sivuharjaa, vesisäiliö märkämoppaukseen (jossa irrotettava moppilasta), 2 x moppausliina, 2 x pestävä suodatin, puhdistustyökalu, laturi, muovinen lattiasuoja.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Navigointi

LDS

Tuuletinmoottori

Harjaton

Imuteho

4000 Pa

Max. nousu

20 mm

Filtteri

Pestävä

Pölysäiliön tilavuus

260 ml

Vesisäiliön tilavuus

240 ml

Telakointi

Latausasema / yhteensopiva Auto S.

Wi-Fi

2,4 GHz + 5 GHz

Ominaisuudet

Kelluva pääharja

Kyllä

Painemoppaus

Kyllä

Elektroninen vesisäiliö

Kyllä

Akku

Akun kapasiteetti

5200 mAh

Akun kesto

190 min

Siistii yhdellä latauksella pinta-alan

190 m2

Akun latausaika

170 min

Sovelluksen ominaisuudet

AI/tekoäly

Ei

Karttamuistin määrä

5

Reaaliaikainen kartta

Kyllä

Objektien välttäminen ja tunnistaminen

Ei

Y-muotoinen moppaus

Kyllä

Auto Boost -toiminto

Kyllä

Mitat

Korkeus

9,7 cm

Myyntipakkaus

Myyntipakkauksen sisältö

Yleisharja – sopii useimmille pinnoille, 2 x sivuharjaa, vesisäiliö märkämoppaukseen (jossa irrotettava moppilasta), 2 x moppausliina, 2 x pestävä suodatin, puhdistustyökalu, laturi, muovinen lattiasuoja.

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

60 kk

Asiakastuki

Wilfan asiakastuki: https://www.wilfa.fi/support/, Puh: (09) 6803480, asiakaspalvelu@wilfa.fi

Tuotekoodit

EAN-koodi

7044876027825

Telian tuotekoodi

9116673