WilfaHU-430CW -ilmankostutin601220

 • Automaattisen kosteudensäädön avulla pidät helposti halutun ilmankosteuden
 • Voit valita sekä kylmän että lämpimän höyryn
 • Ilmankostutin tuottaa 370 ml kylmää höyryä tunnissa

VäriValkoinen

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 4,3 litraa

  Vesisäiliö

 • 370 ml/h

  Höyryteho

 • 12 tuntia

  Ajastin

 • 50 m²

  Tilasuositus

Wilfa HU-430CW -ilmankostutin

Wilfa HU-430CW -ilmankostuttimen ultraäänitekniikka mahdollistaa suuren höyrykapasiteetin. Kompakti ilmankostutin tuottaa 370 ml kylmää tai lämmintä höyryä tunnissa. HU-430CW -ilmankostuttimessa on 4,3 litran vesisäiliö ja tuoksutoiminto. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi sijoita HU-430CW -ilmankostutin noin metrin korkeuteen lattiasta. HU-430CW -ilmankostuttimella on 5 vuoden takuu.

Ultraäänikostutin Wifi-toiminnolla ja LED-näytöllä

HU-430CW -ilmankostuttimen ultraääniteknikka mahdollistaa suuren höyryntuottokapasiteetin. Laite tuottaa hienoa höyryä, joka leviää helposti ilmaan miellyttävän sisäilman saavuttamiseksi. HU-430CW -ilmankostuttimen LED-näytöltä näet selkästi yleiskuvan asetuksista ja huoneen kosteustasosta. WiFi-toiminnon avulla voit liittää ilmankostuttimen myös kotisi Wifi-verkkoon, jolloin voit hallita ilmankostuttajan ominaisuuksia myös etänä. WiFi-sovellus käyttää laitteen yhdistämiseen 2,4 GHz:n WiFi-yhteyttä ja on yhteensopiva myös Google Assistant ja Amazon Alexa sovelluksien kanssa. Voit ladata maksuttoman WiLife-sovelluksen IOS tai Android käyttöjärjestelmille näiden omista sovelluskaupoista. Tarkista laitteen yhteensopivuus applikaation tiedoista.

Kapasiteetti

HU-430CW -ilmankostutin levittää ilmaan 370 ml höyryä tunnissa ja sopii erinomaisesti jopa 50 m2: n huoneisiin. Suositeltu huonekoko voi olla tätä maksimikokoa selkeästi pienempi, mikäli tila on korkea tai huoneessa on käytössä koneellinen ilmanvaihto. Laitteessa on tyylikäs ja erittäin käyttäjäystävällinen kosketusnäyttö.

Automaattinen kosteuden säätö

HU-430CW -ilmankostuttimen automaattisen kosteudenhallintatoiminnon avulla voit helposti ja kätevästi asettaa halutun kosteuden. Laite säätää automaattisesti kosteudentuottoa halutun kosteustason saavuttamiseksi.

Lämmintä tai kylmää höyryä

HU-430CW -ilmankostuttimen avulla voit valita lämpimän tai kylmän höyryn ja säädettävän höyrysuuttimen avulla voit myös ohjata höyryn suuntaa. Kohdista se tasaiseen levitykseen huoneessa tai anna rakkaimman kasvisi saada hieman enemmän huomiota.

Helppo veden täyttö

HU-430CW -ilmankostuttimen 4,3 litran vesisäiliö voidaan täyttää joko ylhäältä tai nostamalla sisempi säiliö täyttöä helpottamaan. Kostutin sammuu automaattisesti, kun vesisäiliö poistetaan alustasta ja kun vesisäiliö on tyhjä.

Plasmatoiminto ja keraaminen suodatin

HU-430CW -ilmankostuttimen plasmatoiminto poistaa ilmassa olevia bakteereja ja epämiellyttäviä hajuja huoneesta, kun taas keraaminen suodatin pehmentää ja auttaa pitämään veden puhtaampana. Keraaminen suodatin voidaan puhdistaa ja käyttää uudelleen.

Yötila ja ajastin

Älä anna ilmankostuttimen häiritä yöuniasi. HU-430CW -ilmankostuttimen yötilan avulla voit sammuttaa ilmankostuttimen näytön, jotta valo ei häiritse sinua. Sisäänrakennetun ajastimen avulla voit myös valita 12 eri ajastinasetuksen (12 tuntia) välillä ja halutun ajan kuluttua kostutin sammuu automaattisesti valmiustilaan.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotetyyppi

Ilmankostutin

Muototekijä

Kannettava

Toiminnot

Kosteuttava

Suositeltu huonetila

Enintään 50 neliömetriä

Säiliön kapasiteetti

4,3 litraa

Turvaominaisuudet

Tyhjän vesisäiliön ilmaisin

Erityisominaisuudet

Säädettävä humidistaatti

Ilmankostutin

Kosteutustyyppi

Ultraääni jäähdytyssumu

Asetukset, säädöt ja mittarit

Hallintalaite

LED-näyttö

Energia

Jännite

220 - 240 V / 50 Hz

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

60 kk

Asiakastuki

Wilfan asiakastuki: https://www.wilfa.fi/support/, Puh: (09) 6803480, asiakaspalvelu@wilfa.fi

Tuotekoodit

EAN-koodi

Telian tuotekoodi

9115036