WilfaChill 12 Connected -ilmastointilaite601724

 • Kompakti ilmastointilaite pyörillä – helppo siirtää tilaan, jossa sitä tarvitset
 • 12000 BTU/h viilennyskapasiteetti
 • Soveltuu max n. 30 m² tiloihin

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • Digitaalinen

  Näyttö

 • 12000 BTU

  Viilennysteho

 • 28 kg

  Paino

 • WiLife

  Sovellus

Wilfa Chill 12 Connected -ilmastointilaite

Chill 12 Connected on Pohjoismaiseen kotiin suunniteltu ajattoman tyylikäs ja kankaalla päällystetty kompakti ilmastointilaite, joka sulautuu lähes jokaiseen olo- tai makuuhuoneen sisustukseen tyylikkään ulkoasunsa ansiosta. Chill 12 Connected soveltuu maksimissaan 30 m² tilaan, sen etupaneeli on harmaata kangasta ja siinä kahva ja pyörät, joiden avulla sitä on helppo siirtää huoneesta toiseen. Laitteessa on viilennystoiminnon lisäksi myös tuuletin- sekä kosteudenpoistotoiminnot, ja se on etäohjattavissa.

Sopii isompiinkin huoneisiin

Chill 12 Connected on käyttäjäystävällinen ilmastointilaite, joka takaa miellyttävän lämpötilan kuumina päivinä niin kotona, toimistossa kuin loma-asunnossakin. Se soveltuu enintään 30 m²:n huoneisiin, ja sen jäähdytyskapasiteetti on kokonaiset 12 000 BTU*. Voit helposti säätää lämpötilaa 16–32 asteen välillä ja valita kolmen eri tuuletusnopeuden välillä. Tuulettimen enimmäispuhallusteho on 400 m³/h, ja siinä on swing-toiminto.

Kangaspäällysteinen etupaneeli

Ilmastointilaitteen etupaneeli on päällystetty harmaalla kankaalla, joka tekee laitteesta tyylikkään ja ajattoman. Kankaan puhtaanapito on helppoa ja sen voi tarvittaessa imuroida puhtaaksi.

Viilennys, kosteudenpoisto ja tuuletin – kaikki samassa

Chill 12 Connected -ilmastointilaitteessa voit valita joko kosteudenpoisto-, viilennys- tai tuuletustoiminnon. Kosteudenpoistotoiminto poistaa tehokkaasti ylimääräisen kosteuden huoneesta ja parantaa näin sisäilmaa. Tuuletustoiminnolla laite kierrättää huoneen ilmaa viilentämättä sitä, ja valittavissa on 3 eri tuuletinnopeutta Laite on varustettu lepotila asetuksella, jolloin tuuletin puhaltaa matalalla nopeudella ja laitteen valot himmenevät. Lepotila asetusta voidaan käyttää ainoastaan viilennyksen yhteydessä.

Kompakti ja helppo siirtää

Näppäränkokoisessa laitteessa on kahva ja pyörät, joiden avulla laitetta on helppo siirtää huoneesta toiseen.

WiLife sovellus

Ilmastointilaite voidaan yhdistää Wilfan WiLife sovellukseen. Sovelluksen avulla voit etäohjata laitetta missä ikinä oletkaan. Lisäksi Chill 12 Connected on yhteensopiva Google Assistant sekä Amazon Alexan kanssa.

Kätevä kauko-ohjain

WiLife-sovelluksen lisäksi laitetta voi ohjata ohjauspaneelin tai mukana tulevan kauko-ohjaimen kautta. Bluetooth sekä 2,4 GHz WiFi mahdollistaa nopean ja helpon yhdistämisen ja sujuvan käyttäjäkokemuksen.

Helppo asentaa

Mukana tulevan ikkuna-asennussarjan avulla Chill 12 Connected on helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Ikkunasarja on säädettävissä ikkunan koon mukaan. Huomioithan, että laite pitää asentaa niin, että poistoilma saadaan kuljetettua tilasta ulos.

24 h ajastintoiminto

Ajastimen voi asettaa käynnistämään tai sammuttamaan laitteen 1-24 tunnin välillä.

Helppo puhdistaa

Suodattimen voi irrottaa puhdistusta varten. Puhdas suodatin varmistaa laitteen jatkuvan tehokkaan toiminnan, ja näin ollen suosittelemme sen puhdistusta noin kahden viikon välein. Suodatin puhdistetaan ensin imuroimalla, jonka jälkeen se huuhdellaan veden alla. Varmista, että suodatin on kokonaan kuivunut ennen kuin laitat sen takaisin paikoilleen.

Vedenpoistoletku

Chill 12 Connected -ilmastointilaitteessa on itsehaihduttava järjestelmä, joka tarkoittaa, että vesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää viilennystoiminnon aikana, ellei huoneen kosteustila ole erityisen korkea. Laitteen mukana tulee myös poistoletku, jolla laitteesta saa tyhjennettyä vedet tarvittaessa ämpäriin tai lattiakaivoon.

5 vuoden takuu

Wilfa myöntää tälle tuotteelle 5 vuoden takuun ostopäivästä alkaen. Ostokuittisi toimii takuutodistuksena.

* BTU on mittayksikkö, joka kertoo kuinka paljon energiaa ilmastointilaite kuluttaa poistaessaan lämpöä sisäilmasta tunnin aikana.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotetyyppi

Ilmastointilaite

Toiminnot

Automaatti

Ilmankuivaus

Viilennys

Suositeltava huoneen maksimitilavuus

Noin 30 m²

Viilennyskapasiteetti

12000 BTU/h

Äänitaso

65 dB (max)

Mitat ja paino

Mitat

44 x 70 x 33,5 cm

Paino

28 kg

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

60 kk

Asiakastuki

Wilfan asiakastuki: https://www.wilfa.fi/support/, Puh: (09) 6803480, asiakaspalvelu@wilfa.fi

Tuotekoodit

EAN-koodi

7044876017246

Telian tuotekoodi

9121644