ValcoVMK25 -vastamelukuulokkeetVMK25-B

 • Kuuntele lempimusiikkiasi virheettömällä soundilla tai työskentele ilman taustahälinää tehokkaan vastamelutoiminnon ansiosta
 • Nauti huippuunsa viritetystä äänenlaadusta langattomasti jopa 50 tunnin ajan
 • Laadukas kotimainen suunnittelu – käytännöllisestä ja upeasta muotoilusta on vastannut suomalainen Ratamo Industrial design

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 50 h

  Akun kesto

 • Bluetooth

  Yhteys

 • 300 g

  Paino

 • 45 mm

  Kuuloke-elementit

Valco VMK25 -vastamelukuulokkeet

VMK25-vastamelukuulokkeet ovat Valcon suosittujen VMK20-kuulokkeiden käyttäjäpalautteiden perusteella rakennettu ”isoveli”. VMK25-kuulokkeet ovat suomalaista designia ja niissä on pitkä akun kesto sekä loistava äänenlaatu.

Viimeisen päälle muotoiltu

VMK25-vastamelukuulokkeet ovat Valcon hittikuulokkeiden uusin versio. Edeltäjänsä tapaan VKM25 -kuulokkeiden design on suomalaisen Ratamo industrial designin avulla uudistettu. Malli on suunniteltu poimimaan vähemmän tuulta kuin edellinen malli ja soveltuvat siten paremmin liikuntaan. Kuulokkeissa ei ole ulospäin vilkkuvia valoja, vaan kuulokkeiden toimintoledit ovat sijoitettu korvakuppien sisäpuolelle. Upean muotoilun kruunaa kuulokkeiden magneetilla kiinitetyt kylkipaneelit, jotka voit helposti irroittaa, pestä ja tuunata itse.

Jokapäiväiseen käyttöön

Valco VMK25 -vastamelukuulokkeet soveltuvat täydellisesti myös toimisto- ja etätyökäyttöön. Kuulokkeissa on kantava bluetooth-antenni ja kaksi handsfree-mikrofonia, jotka pitävät huolen siitä, että kuulokkeet palvelevat sinua koko päivän palavereiden ajan. Akun loppumisesta ei tarvitse kantaa huolta, sillä kuulokkeissa on jopa 50 tunnin akun kesto, joka mahdollistaa pidemmätkin Teams-maratonit.

Tärkein, eli kuulokkeiden tarjoama äänenlaatu kestää vertailun mihin tahansa musiikkia langattomasti kuunnellessa. Ääniguru Jasse Kesti on hionut ja säätänyt kuulokkeiden ääniprofiilin studiomaisen neutraaliksi, jonka ansiosta musiikki kuulostaa siltä, millaiseksi se on studiossa vaivalla miksattu ja masteroitu.

VMK25:n uusi vastamelupiirisarja vaimentaa taustahälyä entistäkin paremmin. Kuulokkeissa on myös läpikuunteluominaisuus. Eli nappia painamalla kuulokkeet käyttävät vastamelumikrofoneja päästääkseen ympäristön äänet läpi, jolloin kuulet esimerkiksi kuulutukset tai kaverin puheen.

Mikä ihmeen Valco?

Valco on suomalainen kuulokesensaatio, jonka taustalla on hyvällä huumorilla varustettu kotimainen yritys. Ääniguru Jasse ”Jazmanaut” Kestin ansiosta kuulokkeiden äänenlaatu on viritetty huippuunsa, ja ne valloittavatkin käyttäjät niin Suomessa kuin muualla maailmalla. Etenkin suomalaiset muusikot ja alan ammattilaiset ottivat "Valcot" omakseen aina Amorphiksen rumpali Jan Rechbergerista Wiskarin Arttuun ja tarkkasilmäisimmät ovatkin voineet bongata Valcot mm. Vain Elämää -sarjasta artistien henkilökohtaisessa käytössä. Kuulokkeiden suosion takana on ollut erinomainen äänenlaatu, pitkä akun kesto ja loistava hinta-laatusuhde. Lisäksi Valcon kuulokkeet ovat erityisen pitkäikäiset, sillä niihin saa varaosia, ja kilpailijoista poiketen, Valcon kuulokkeita voi korjauttaa Valcon omassa huollossa myös takuuajan jälkeen.

valco_vmk20_highlight_640x400_3

Äänenlaatu

Korkealaatuinen soundi

Viimeisen päälle hiottu äänenlaatu tarjoilee sinulle soundit vailla vertaa. Kuulokkeiden äänentoisto on Ääniguru Jasse Kestin käsialaa, joten huippuluokan äänimaailma on taattu.

valco_vmk20_highlight_640x400_2

Muotoilu

Suomalaista suunnittelua

Kuulokkeiden muotoilusta on vastannut suomalainen Ratamo industrial design. Muotoilussa on otettu huomioon kauneus ja käytännöllisyys, jotta kuulokkeet sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä.

valco_vmk20_highlight_640x400_1

Akun kesto

Virtaa jokapäiväiseen käyttöön

Kuulokkeet on varustettu jopa 50 h akun kestolla, joten virta riittää pidempiinkin kuuntelusessioihin. Lisäksi kevyen ja taitettavan muotoilun ansiosta kuulokkeet kulkevat kätevästi mukana.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yhteys

Bluetooth: 5.1 APTX HD

BT piirisarja

Qualcomm QCC3034

Kuuloke-elementit

45 mm

32 Ohm

Äärimmäisen tasainen taajuustoisto välillä 20-20000Hz

Erittäin alhaiset säröarvot

Paino

n. 300 grammaa

Akku

1050 mAh

Latausaika

2-3 tuntia

Käyttöaika

Jopa 50 tuntia vastamelun kanssa

Puheaika handsfreenä

Jopa 45 tuntia yhdellä latauksella

Liitäntä

USB-C-latausportti

3,5 mm audio

Vastamelu

Aktiivinen hybridivastamelu (ANC)

Vahvistin

Class AB

Mikrofonit

Uudet hands-free -mikrofonit CVC8 -kohinanpoistolla

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

info@valco.fi

Tuotekoodit

EAN-koodi

6429830022275

Telian tuotekoodi

9114860