ValcoVMK20 -vastamelukuulokkeetVMK20-B

 • Kuuntele lempimusiikkiasi virheettömällä soundilla tai työskentele ilman taustahälinää tehokkaan vastamelutoiminnon ansiosta
 • Nauti huippuunsa viritetystä äänenlaadusta langattomasti jopa 45 tunnin ajan
 • Laadukas kotimainen suunnittelu – käytännöllisestä ja upeasta muotoilusta on vastannut suomalainen Ratamo Industrial design

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 45 h

  Akun kesto

 • Bluetooth

  Yhteys

 • 250 g

  Paino

 • 40 mm

  Kuuloke-elementit

Valco VMK20 -vastamelukuulokkeet

Valco on suomalainen kuulokesensaatio, jonka taustalla on hyvällä huumorilla varustettu kotimainen yritys. Ääniguru Jasse ”Jazmanaut” Kestin ansiosta kuulokkeiden äänenlaatu on viritetty huippuunsa, ja ne valloittavatkin käyttäjät niin Suomessa kuin muualla maailmalla. Etenkin suomalaiset muusikot ja alan ammattilaiset ottivat "Valcot" omakseen aina Amorphiksen rumpalista Wiskarin Arttuun ja tarkkasilmäisimmät ovatkin voineet bongata Valcot mm. Vain Elämää -sarjasta artistien henkilökohtaisessa käytössä.

Kuulokkeiden suosion takana on ollut erinomainen äänenlaatu, yli 45 tunnin akun kesto ja loistava hinta-laatusuhde. Lisäksi Valcon kuulokkeet ovat erityisen pitkäikäiset, sillä niihin saa varaosia, ja kilpailijoista poiketen, Valcon kuulokkeita voi korjauttaa Valcon omassa huollossa myös takuuajan jälkeen.

Viimeisen päälle muotoiltu

VMK20-vastamelukuulokkeet ovat Valcon hittikuulokkeiden uusin versio. Niiden suunnittelussa on hyödynnetty kuulokkeiden aikaisemmasta mallista saatua asiakaspalautetta, joten ne vastaavat entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Kuulokkeet on muotoillut suomalainen Ratamo Industrial design (Lauri Lumme). Upean muotoilun kruunaa kuulokkeiden kangaspäällyste, joka on paitsi kaunis, myös käytännöllinen. Se kestää sekä kosteutta että likaa, minkä lisäksi kangas poistaa tuulen vaikutusta vastameluun. Käytännöllisyyttä lisää myös se, että kangaspäällyste on kätevästi irrotettavissa ja pestävissä.

Jokapäiväiseen käyttöön

Valco VMK20 -vastamelukuulokkeet soveltuvat täydellisesti myös toimisto- ja etätyökäyttöön. Kuulokkeissa on kantava bluetooth-antenni ja kaksi handsfree-mikrofonia, jotka pitävät huolen siitä, että kuulokkeet palvelevat sinua koko päivän palavereiden ajan. Akun loppumisesta ei tarvitse kantaa huolta, sillä kuulokkeissa on jopa 45 tunnin akun kesto, joka mahdollistaa pidemmätkin Teams-maratonit.

Tärkein, eli kuulokkeiden tarjoama äänenlaatu kestää vertailun mihin tahansa musiikkia langattomasti kuunnellessa. Ääniguru Jasse Kesti otti referenssiksi (mielestään) maailman parhaat hifikuulokkeet ja on säätänyt VMK20-kuulokkeita jatkuvasti paremmaksi saavuttaen aivan uuden tason hintaluokassaan.

valco_vmk20_highlight_640x400_3

Äänenlaatu

Korkealaatuinen soundi

Viimeisen päälle hiottu äänenlaatu tarjoilee sinulle soundit vailla vertaa. Kuulokkeiden äänentoisto on Ääniguru Jasse Kestin käsialaa, joten huippuluokan äänimaailma on taattu.

valco_vmk20_highlight_640x400_2

Muotoilu

Suomalaista suunnittelua

Kuulokkeiden muotoilusta on vastannut suomalainen Lauri Lumme. Muotoilussa on otettu huomioon kauneus ja käytännöllisyys, jotta kuulokkeet sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä.

valco_vmk20_highlight_640x400_1

Akun kesto

Virtaa jokapäiväiseen käyttöön

Kuulokkeet on varustettu jopa 45 h akun kestolla, joten virta riittää pidempiinkin kuuntelusessioihin. Lisäksi kevyen ja taitettavan muotoilun ansiosta kuulokkeet kulkevat kätevästi mukana.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yhteys

Bluetooth: 5.0 APTX HD, SBC ja AAC

BT piirisarja

Qualcomm QCC3034

Kuuloke-elementit

40 mm

35 Ohm

Äärimmäisen tasainen taajuustoisto välillä 20-20000Hz

Erittäin alhaiset säröarvot

Paino

n. 250 grammaa

Akku

1050 mAh

Latausaika

2-3h

Käyttöaika

Jopa 45 tuntia

Puheaika handsfreenä

Jopa 40 tuntia yhdellä latauksella

Liitäntä

USB-C-latausportti

Vastamelu

4 mikrofonin avulla tehty aktiivinen vastamelu (ANC), Analog Devices Inc. (ADI) -piirisarja

Vahvistin

Class AB

Mikrofonit

Uudet hands-free -mikrofonit CVC6 -kohinanpoistolla

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

info@valco.fi

Tuotekoodit

EAN-koodi

6429830022237

Telian tuotekoodi

9107734