PS5Sackboy A Big Adventure! -peli9826828

  • Vie ikoninen PlaysStation-sankari Sackboy eeppiselle 3D-tasohyppelyseikkailulle yhdessä ystäviesi kanssa
  • Pystytkö pelastamaan Käsityömaailman viheliäiseltä Vexiltä ja hänen painajaismaiselta Mullinmallintajaltaan
  • Suomenkielinen
  • Vaatii internet-yhteyden sekä PlayStation Plus -jäsenyyden

AlustaPlaystation 5

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

PS5 Sackboy A Big Adventure -peli

Vie ikoninen PlaysStation-sankari Sackboy eeppiselle 3D-tasohyppelyseikkailulle yhdessä ystäviesi kanssa. Kohtaa jännittäviä haasteita tunnistettavissa käsin laadituissa maisemissa erittäin ilmaisuvoimaisilla ohjaustoiminnoilla.

Pelaa yksin tai yhdessä

Voit kilpailla yksin huikeassa ja vaarantäyteisessä kilvassa aikaa vastaan – tai luoda 2-4 hengen seikkailijajoukkueita hassunhauskaan seurapeliin, kun yritätte yhdessä voittaa pahat tehtävät kaikin kuviteltavissa olevin keinoin. Pystytkö pelastamaan Käsityömaailman viheliäiseltä Vexiltä ja hänen painajaismaiselta Mullinmallintajaltaan ja nousemaan tarujen Neuleritariksi?

Vaaran täyteistä tasohyppelyä

Tutki siellä, täällä ja vähän joka puolella, kun kohtaat Sackboyn siisteillä ja monipuolisilla liikkeillä valtavan valikoiman jännittäviä haasteita, hurjia vihollisia ja säpsähdyttäviä yllätyksiä.

Yhteistyöteliästä, kaoottista ja hilpeää moninpeliä

Kohtaa paikallisessa ja online-tilan seurapelissä niin hilpeitä haasteita, että kyljet ratkeavat naurusta. Pelin voi pelata kokonaan läpi seurueessa, myös vain yhteispelissä kohdattavat kentät, joita ei missään nimessä kannata jättää väliin.

Uutta täytettä, ompeleita ja vetoketjuja

Sackboy palaa suureen seikkailuun pullistellen tuoreita liikkeitä ja mullistavia vimpaimia vaikuttavassa ja suorastaan hauskassa 3D-seikkailussa tässä uudessa mutta silti tutussa maailmassa.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Pelin ikäraja

7

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

12 kk

Asiakastuki

PlayStationin asiakastuki puh. 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com / https://www.playstation.com/fi-fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

711719826828

Telian tuotekoodi

9094083